counter
Архів Повернутись назад 08 Березня 2018
8 Березня
Суспільство В ході обміну заручниками «ДНР» передали 15 «агентів СБУ» – бойовики Під час обміну полоненими так званої «ДНР» передали 15 «агентів СБУ». Про це заявив колишній продавець курятини на ринку Донецька, а нині – ватажок російських терористів «ДНР» Олександр Захарченко, передає сайт «республіки». «На сьогодні 15 осіб, яких ми поміняли, є агентами СБУ. На жаль, деяких військовополонених спеціально до нас відправляли», - заявив Захарченко. Ватажок заявив, що не всі, хто повернулися в «ДНР» пройшли перевірку. Зараз терористи перевіряють кожного, хто повернувся окремо. Нагадаємо, обмін заручниками пройшов 27 грудня 2017 року. Раніше повідомлялося, що переданий в так звану «ДНР» в ході грудневого обміну заручниками одесит Олександр Луценко вирішив повернутися в Україну. Луценка не лякає можливий арешт, так як в рідній Одесі йде суд по його справі. Луценко – сепаратист і антимайдановець, учасник подій в Одесі в 2014 році. У 2015 році його затримали співробітники СБУ.
Події Холодний Великдень, а заморозки припиняться тільки в травні - синоптик засмутив погодою на весну Весна буде неспокійною, з коливаннями температур і тільки в кінці квітня по-справжньому потеплішає. Народний синоптик Леонід Горбаль спрогнозував погоду на всі місяці весни. «З 11-12 березня вже буде плюсова температура - до 11 градусів вдень. З 20-22 березня слід очікувати чергову хвилю похолодання. Вночі температура знизиться до 2-3 градусів морозу. Після 23 березня очікуємо стійке потепління. Вночі вперше буде тепло - 6-7 градусів вище нуля. Вдень прогріється до 12 градусів», - каже Gazeta.ua Леонід Горбаль. У перші дні квітня знову похолодає. Буде сиро і вітряно. На 1-2 квітня очікується дощ зі снігом. «Аж до самої Пасхи буде сиро, холодно. Йтимуть дощі. Великдень буде холодним. Всього 7-9 градусів тепла. А вже далі температура підніметься до 17 градусів тепла вдень, вночі прогріється до 13. Втім, майже весь квітень буде прохолодним. Такого не буде, як 2012 року, коли з початку місяця настала весна і з ходу прийшло літо, - каже синоптик. - близько 20 квітня - ще одна хвиля похолодання. Тільки з 24-25 квітня знову добре потеплішає», - каже синоптик. Народний синоптик прогнозує похолодання і до початку травня. Перший тиждень травня - максимум до 16 градусів тепла. Після 9 травня - різке тепло. Вдень до 27 градусів. Така погода буде 10 днів. 27-29 травня будуть дощі і похолодає. Заморозків в травні не буде. Хіба тільки в квітні. Садівникам не радить висаджувати розсаду в перші дні травня. Лише після 9 травня. 4-5 травня пройде сильна буря. Але рік буде врожайним. 2018 - рік Венери. Він супроводжується хорошим збільшенням рівня води в річках. 6-7 березня холодне повітря відступати на схід, а з південного заходу Європи почне насуватися тепліша повітряна маса.
Події оформление ленты  Китова акула ледь не проковтнула човен з туристами Біля узбережжя Західної Австралії гігантська китова акула з величезним ротом небезпечно підпливла під човен з туристами. На кадрах, які вдалося зняти фотографу Тому Кеннон, видно, що риба при бажанні могла б проковтнути яхту разом з усіма людьми. Китова акула - найбільша риба на планеті. Живе на глибині і у відкритій воді її можна побачити рідко. Але з березня по липень її можна побачити біля рифа Нінгалу в Кораловій затоці і у Ексмут. Кеннон зробив ці знімки на відстані приблизно 6 кілометрів від берега. Він зізнався, що страшно не було - люди з усього світу приїжджають сюди спеціально, щоб побачити і сфотографувати рідкісних риб. За словами фотографа, ця акула була дуже цікавою і пливла поруч з човном майже годину. Довжина китової акули може досягати 12 метрів, а вага 20 тонн. Вони вимирають.
Політика оформление ленты  Черговий зрадник України знявся в ролику на підтримку Путіна Уродженець Запоріжжя співак Олександр Панайотов разом з російськими зірками записали гімн президенту РФ Володимиру Путіну - Гімн руху Putin Team і зняли кліп на цю пісню. Відео під назвою "Провідна зірка" опубліковано на YouTube. У ролику знялися Smash, Григорій Лепс, Діма Білан, Вікторія Дайнеко, група «А-Студіо», Поліна Гагаріна, Олександр Панайотов, Нюша і звичайно - Тіматі. У кліпі також задіяні телеведуча Юлія Барановська, шоумен і актор Михайло Галустян, російський гімнаст Олексій Нємов. Музику до цього "шедевру" написали Ширман Андрій, Чиняєв Володимир, слова - Лара Д'Еліа, Олександр Сахаров, Тимур Юнусов, Андрій Ширман, Володимир Чиняєв. Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Міністерство культури внесло до переліку небезпечних для України сімох російських артистів, повідомляє прес-служба відомства. У список додали співаків Ларису Доліну, Олександра Буйнова, Олександра Маршала (Минькова), Вікторію Циганову і репера Guf (Олексія Долматова).
Політика Росія готова до раптової війні з Україною і Балтикою, - дослідження У країнах Балтії росіяни готові до проведення гібридної військової інтервенції, подібної до тієї, яку виконали з Україною. При цьому лідери США і європейські союзники не готові до того, що президент Російської Федерації Володимир Путін задумав у війні з Україною і країнами Балтії. Про це йдеться в дослідженні "Російська військова виправка: бойовий порядок сухопутних сил", проведеному американським аналітичним центром Institute for the Study of War, передає Голос Америки, передає Лівий Берег. Російські військові добре підготувалися, щоб без попередження провести звичайну війну в Україні і гібридну війну в країнах Балтії, переконані дослідники. Лідери НАТО все частіше попереджають про небезпеку звичайної війни проти країн Балтії, або навіть Західної Європи. За період з 2014 року росіяни розмістили і реорганізували свої сили, щоб підтримати швидке механізоване вторгнення з півночі і сходу України, відзначають аналітики. Так, Кремль розмістив кілька підрозділів вздовж російсько-українського кордону, але не зробив цього біля країн Балтії. Біля кордону з Україною розташовані три механізовані підрозділи, в той час, як в балтійському регіоні розміщено тільки один десантний підрозділ, що не є оптимальним для масштабного механізованого вторгнення. У 50 милях від кордону України Кремль розмістив сухопутні сили уздовж окремих ліній наступу з захищеними тилами. Аналітики закликали США і союзників відкрити очі на ці ризики.
Кримінал Комерсанти розікрали 12 млн, призначені для реабілітації бійців АТО На фіктивній реабілітації бійців АТО розікрали 12 млн. Співробітники Служби безпеки спільно з прокуратурою викрили механізм розкрадання грошей, виділених на психологічну реабілітацію. Як повідомляє прес-центр СБУ, комерційні структури з трьох регіонів України подавали завідомо неправдиві відомості для участі в конкурсних торгах, які проводила Державна служба у справах ветеранів війни та учасників АТО. Підприємці, які перемагали в конкурсах, свідомо приховували інформацію про те, що у них немає відповідних фахівців-психологів і умов для реабілітації бійців в санаторно-курортних установах. Спецслужба з'ясувала, що бійців просто розміщували в санаторіях, не надаючи ніяких послуг з психологічної реабілітації. У деяких випадках учасникам АТО пропонували гроші, щоб вони взагалі не селилися в лікувальних установах. За попередніми оцінками, протягом 2015-2016 років бізнесмени привласнили понад 12 мільйонів державних коштів. Нагадаємо, раніше головний військовий прокурор України Анатолій Матіос виклав в мережу документи, що підтверджують численні факти самогубств в українській армії. За словами чиновника, так відбувається через недбале ставлення чиновників міністерства оборони, відповідальних за проведення психологічної реабілітації учасників бойових дій, до виконання своїх обов'язків. В Україні відсутня продумана і ефективна система реабілітації після війни і полону. Про це заявила глава Комітету з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець
Кримінал оформление ленты  Псевдоблагодійників, які вкрали понад 7 млн грн для АТО, затримала поліція Кіберполіція Полтавщини припинила діяльність злочинної групи, члени якої під приводом збору благодійних внесків для учасників АТО, лікування дітей і надання допомоги бідним, привласнили понад 7 млн ​​гривень. Зловмисники підозрюють в скоєнні 103 епізодів злочинної діяльності. За шість років на гачок шахраїв потрапили понад півтисячі підприємців з різних областей України. Жертві спочатку надсилали на офіційний ящик електронного листа фіктивної благодійної організації з реквізитами, печатками і підписами посадових осіб.Потім - здійснювали телефонний дзвінок псевдорадника або представника голови обласної державної адміністрації або його заступника. Обрана пройдисвітами тактика дозволяла швидко увійти в довіру до жертв. Головне правило - домогтися щоб угода відбулася негайно. 4 учасників злочинної групи затримано. Серед них - жінка. У поліції кажуть - що це ще не вся банда. Поліцейські провели 8 обшуків в офісі шахраїв у Києві, а також за місцем їх проживання. Вилучено 14 одиниць комп'ютерної техніки, понад 30 мобільних телефонів, 15 флеш-носіїв інформації, три роутери, понад 29 сім-карт різних операторів, документація, чорнові записи, 12 печаток та штампів фіктивних благодійних організацій, 14 пластикових карт різних банків, на які жертви перераховували кошти, понад 5000 доларів США.
Дозвілля оформление ленты  Жан Рено в Закарпатті шокував готель своєю поведінкою З'явилися нові подробиці українського життя відомого французького актора Жана Рено на Закарпатті. Легенда кінематографа знімає там свій останній фільм - "Останній крок". Жан Рено оселився в готелі Синевирської Поляни, неподалік від озера. Співробітники готелю і місцеві жителі були вражені вихованням і людяністю актора. Він ніколи не відмовляється від фото при зустрічі або від автографа. Завжди привітно вітається, повідомляють Новини Закарпаття. Цікаво, що наступного дня після заселення Жан Рено попросив винести з кімнати годинник. "Він попросив дуже ввічливо і багаторазово вибачився за таке прохання. Пояснив, що він дуже втомився, а годинник цокає і заважає йому спати", - розповіли в готелі. За час, що Рено провів в Україні, він уже вивчив кілька фраз - добрий день, дякую. За сюжетом фільму, Генрі, найманий вбивця, якого розшукують, ховається на березі маленького віддаленого озера в Канаді. У його шале потрапляє дівчина після важкого нещасного випадку.
Політика МЗС України: Угорщина "загралася у вибори" на території України Заступник глави МЗС України Олена Зеркаль заявила, що її відомство проведе бесіди з угорською стороною, адже вони перевищили свої повноваження в Україні. В ефірі "5 каналу" Зеркаль, заявила, що Угорщина "загралася у вибори" не тільки на території України. Зеркаль навела приклад, як угорський політик спробував покритикувати австрійську владу. "Один угорський міністр сказав, що у Відні дуже брудно і не прибирають. І все це відбувається у зв'язку з тим, що Відень неправильно веде міграційну політику. Австрійці добре відреагували. Вони сказали, що не треба проводити свою виборчу кампанію на території Австрії" , - розповіла заступник голови МЗС України. Зеркаль заявила, що останнім часом угорці критикують усіх підряд - українців, австрійців, і румунів... "Що нам тепер робити? Депортувати посла?" - запитала Зеркаль. Нагадаємо, посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень заявив, що Будапешт не бачить нічого поганого в автономії для закарпатських угорців, однак оскільки в нашій країні і так йде війна, то поки що про це не йдеться.
Політика Війська Росії розміщені для раптового вторгнення в Україну Армія РФ провела підготовку для того, щоб без попередження провести агресію в Україні і гібридну війну в країнах Балтії.Про це йдеться в дослідженні "Російська виправка: бойовий порядок сухопутних сил" американського аналітичного центру Institute for the Study of War, повідомляє "Голос Америки". Росіяни розмістили кілька підрозділів вздовж російсько-українського кордону - три механізовані підрозділи. У 50 милях від кордону України Кремль розмістив сухопутні сили уздовж окремих ліній наступу з захищеними тилами. У балтійському регіоні розміщено один десантний підрозділ, що не є оптимальним для масштабного механізованого вторгнення. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що в країнах Балтії росіяни готові до проведення гібридної військової інтервенції, подібної до тієї, яку виконали з Україною. При цьому лідери США і європейські союзники не готові до того, що президент Російської Федерації Володимир Путін задумав у війні з Україною і країнами Балтії.
Політика Волкер закликав жорсткіше карати за поїздки до Криму За відвідування анексованого Росією Криму потрібно ввести ще жорсткіші санкції. Про це Спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер заявив під час виступу у варшавському філії The German Marshall Fund в середу, повідомляє Укрінформ. "США, ЄС, Україна та інші країни не визнають російську анексію Криму. Я думаю, що прийшов час подумати про те, як ми можемо зробити нашу позицію жорсткіше, включаючи наслідки за поїздки, торгівлю і бізнес-контакти з цією територією", - заявив Волкер. Нагадаємо, вчора кандидата на пост президента Росії Ксенію Собчак внесли в базу українського сайту "Миротворець" за порушення держкордону України і маніпулювання інформацією для отримання політичних дивідендів. Також Собчак звинуватили у виправдовуванні окупації Криму. Також раніше Собчак в ефірі радіо заявила, що звернулася в посольство України за дозволом відвідати Крим у рамках агітаційної кампанії. У Посольстві ж сказали, що не отримували звернень.
Політика оформление ленты  Офіс БПП у центрі Вінниці облили кров'ю (фото, відео) Офіс «Блоку Петра Порошенка« Солідарність »в центрі Вінниці радикали облили« кров'ю », звинувачуючи партію в розгоні наметового містечка біля Ради. ЗМІ повідомляють: «У Вінниці активісти обурені тим, що депутати не з'явилися на позачергову сесію облради, і облили червоною фарбою сходи в місцевий офіс партії «БПП». Нагадаємо, після затримання учасників протесту і розгрому наметового містечка під Верховною Радою одного з правоохоронців відсторонили від посади за неправомірні дії. Відсторонений від роботи правоохоронець застосував газовий балончик проти журналіста "Радіо Свобода". Також українські правозахисники заявляють, що поліція і Нацгвардія 3 березня під Радою під час руйнування наметового містечка порушили право на мирні зібрання, право на свободу слова і на особисту свободу. Офіс уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської також заявив про грубі порушення прав людини, йдеться на сайті омбудсмена.
Події З 8 березня в Україні очікується погіршення погоди 8 березня на дорогах України ожеледиця, повідомляють у Держслужбі з надзвичайних ситуацій: "У Київській, Чернігівській, Сумській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській і Донецькій областях - ожеледиця, в східних областях місцями налипання мокрого снігу". У Києві 8 березня збережеться туман, видимість 200-500 м; на дорогах ожеледиця. У горах Львівської області 8-9 березня оголошується значна сніголавинна небезпека 3 рівня. Також 8-9 березня очікуються підйоми рівнів води в притоках Дністра у Львівській, Івано-Франківській обл., на річках Закарпаття і басейнів Західного Бугу і Прип'яті. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що весна буде неспокійною, з коливаннями температур, і тільки в кінці квітня по-справжньому потеплішає. Народний синоптик Леонід Горбаль спрогнозував погоду на всі місяці весни.
Кримінал На Тернопільщині сироту забрали до прийомної сім'ї, а потім викинули на вулицю На Тернопільщині сироту забрали в прийомну сім'ю, а потім вигнали з дому. Про це повідомляє редакція видання 0352, яка отримала лист від дитини-сироти. Його звуть Демків Павло Іванович. Народився 03.02.1999. "З інвалідністю з дитинства (церебральний параліч), дитина сирота. Мені виповнилося 18, і я задумався над майбутнім і минулим. Коли я народився, в пологовому будинку на 3 день мати написала заяву про відмову. Після зими, мені тоді було 14 років, мене забрали в прийомну сім'ю, я прожив у них 5 років. Одного разу я приїхав на зимові канікули, а вони сказали: чому ти приїхав, ти повнолітній, живи сам, і я пішов від них. вони перестали цікавитися мною. Зараз я вчуся у Волочиському ліцеї, на адміністратора, Бухгалтерський облік. мрію стати бізнесменом", - написав юнак. Він повідомив, що живе на час навчання в гуртожитку, але йому потрібна матеріальна допомога. "Дякую за розуміння. Павло Демків. Фото додаю і посилання на свою сторінку https://www.facebook.com/profile.php?id=100010202472631", - написав хлопець. Коментарів соціальних служб, які повинні були опікуватися людьми з інвалідністю, поки немає.
Кримінал Постраждали троє поліцейських, які затримали злодіїв на Привозі в Одесі Біля ринку Привоз в Одесі постраждали троє поліцейських, які в середу, 7 березня, затримали «барсеточників». Про це повідомили в прес-службі Нацполіціъ міста. Поліцейські помітили чотирьох підозрілих чоловіків, що сиділи в автомобілі і вирішили перевірити їх документи. Після прохання вийти з машини, злочинці намагалися втекти і наїхали на поліцейських. Травми отримали троє правоохоронців, вони зараз у лікарні. Щоб зупинити автомобіль, поліцейські стріляли по ньому травматичної зброї. Виявилося, що правопорушники - 29-річний одесит та 3 іноземці  віком від 37 до 51 року. Вона доставлені в Приморський відділ поліції. Зловмисників перевіряю на причетність до скоєння інших злочинів. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Події оформление ленты  У Києві напали на учасниць Маршу за права жінок Біля Бессарабської площі в Києві невідомі напали на жінок, які брали участь в Марші за права жінок. В результаті постраждали 5 учасниць, передає «Громадське ТБ». Організатор акції Олена Шевченко розповіла, що напад було скоєно відразу після закінчення акції. Одна з учасниць Маршу опублікувала фотографію, її обличчя залите зеленкою. Вона стверджує, що на неї напали представники ультраправих сил. Шевченко ж прийшла в поліцію, де на неї складають адміністративний протокол. «Протокол складають нібито через одного з плакатів. Кажуть, що була гола жінка з тризубом, це знущання над державними символами. Я цього плаката не бачила», - сказала Шевченко. Нагадаємо, 8 березня в Києві відбувся Марш за права жінок «Досить терпіти». Кілька сотень жінок вийшли проти гендерної нерівності в Україні. Учасники, зокрема, виступали за ратифікацію Стамбульської конвенції.
Події оформление ленты  В окупованому Донецьку трамвай врізався в житловий будинок В окупованому Донецьку з рейок зійшов трамвай, його занесло і він врізався в приватний житловий будинок. Про це передають місцеві ЗМІ. Інцидент стався недалеко від вулиці Будьонного, він зійшов з рейок між зупинкою на вимогу і зупинкою на площі Будьонного. На місце події прибули «правоохоронці», які намагаються розібратися в обставинах. Попередньо з'ясувалося, що в результаті аварії ніхто не постраждав. Окремо наголошується, що рух трамваїв в найбільш оптимістичному випадку буде відновлено до вечора. Нагадаємо, у четвер, 1 березня, в Києві на лінії швидкісного трамвая стався транспортний колапс. Жителі міста змушені йти пішки, так як в районі проспекту Перемоги і вулиці Борщагівської трамваї зупинилися в обох напрямках. Натовп людей був змушений йти до маршруток.   В оккупированном Донецке с рельсов сошел трамвай, его занесло и он врезался в частный жилой дом. Об этом передают местные СМИ. Инцидент произошел недалеко от улицы Буденного, он сошел с рельсов между остановкой по требованию и остановкой на площади Буденного. На место происшествия прибыли «правоохранители», которые пытаются разобраться в обстоятельствах. Предварительно выяснилось, что в результате аварии никто не пострадал. Отдельно отмечается, что движение трамваев будет в самом оптимистичном случае будет восстановлено к вечеру. Напомним, в четверг, 1 марта, в Киеве на линии скоростного трамвая произошел транспортный коллапс. Жители города вынуждены идти пешком, так как в районе проспекта Победы и улицы Борщаговской трамваи остановились в обоих направлениях. Толпа людей была вынуждена идти к маршруткам. В оккупированном Донецке с рельсов сошел трамвай, его занесло и он врезался в частный жилой дом. Об этом передают местные СМИ. Инцидент произошел недалеко от улицы Буденного, он сошел с рельсов между остановкой по требованию и остановкой на площади Буденного. На место происшествия прибыли «правоохранители», которые пытаются разобраться в обстоятельствах. Предварительно выяснилось, что в результате аварии никто не пострадал. Отдельно отмечается, что движение трамваев будет в самом оптимистичном случае будет восстановлено к вечеру. Напомним, в четверг, 1 марта, в Киеве на линии скоростного трамвая произошел транспортный коллапс. Жители города вынуждены идти пешком, так как в районе проспекта Победы и улицы Борщаговской трамваи остановились в обоих направлениях. Толпа людей была вынуждена идти к маршруткам. В оккупированном Донецке с рельсов сошел трамвай, его занесло и он врезался в частный жилой дом. Об этом передают местные СМИ. Инцидент произошел недалеко от улицы Буденного, он сошел с рельсов между остановкой по требованию и остановкой на площади Буденного. На место происшествия прибыли «правоохранители», которые пытаются разобраться в обстоятельствах. Предварительно выяснилось, что в результате аварии никто не пострадал. Отдельно отмечается, что движение трамваев будет в самом оптимистичном случае будет восстановлено к вечеру. Напомним, в четверг, 1 марта, в Киеве на линии скоростного трамвая произошел транспортный коллапс. Жители города вынуждены идти пешком, так как в районе проспекта Победы и улицы Борщаговской трамваи остановились в обоих направлениях. Толпа людей была вынуждена идти к маршруткам. В оккупированном Донецке с рельсов сошел трамвай, его занесло и он врезался в частный жилой дом. Об этом передают местные СМИ. Инцидент произошел недалеко от улицы Буденного, он сошел с рельсов между остановкой по требованию и остановкой на площади Буденного. На место происшествия прибыли «правоохранители», которые пытаются разобраться в обстоятельствах. Предварительно выяснилось, что в результате аварии никто не пострадал. Отдельно отмечается, что движение трамваев будет в самом оптимистичном случае будет восстановлено к вечеру. Напомним, в четверг, 1 марта, в Киеве на линии скоростного трамвая произошел транспортный коллапс. Жители города вынуждены идти пешком, так как в районе проспекта Победы и улицы Борщаговской трамваи остановились в обоих направлениях. Толпа людей была вынуждена идти к маршруткам. В оккупированном Донецке с рельсов сошел трамвай, его занесло и он врезался в частный жилой дом. Об этом передают местные СМИ. Инцидент произошел недалеко от улицы Буденного, он сошел с рельсов между остановкой по требованию и остановкой на площади Буденного. На место происшествия прибыли «правоохранители», которые пытаются разобраться в обстоятельствах. Предварительно выяснилось, что в результате аварии никто не пострадал. Отдельно отмечается, что движение трамваев будет в самом оптимистичном случае будет восстановлено к вечеру. Напомним, в четверг, 1 марта, в Киеве на линии скоростного трамвая произошел транспортный коллапс. Жители города вынуждены идти пешком, так как в районе проспекта Победы и улицы Борщаговской трамваи остановились в обоих направлениях. Толпа людей была вынуждена идти к маршруткам. В оккупированном Донецке с рельсов сошел трамвай, его занесло и он врезался в частный жилой дом. Об этом передают местные СМИ. Инцидент произошел недалеко от улицы Буденного, он сошел с рельсов между остановкой по требованию и остановкой на площади Буденного. На место происшествия прибыли «правоохранители», которые пытаются разобраться в обстоятельствах. Предварительно выяснилось, что в результате аварии никто не пострадал. Отдельно отмечается, что движение трамваев будет в самом оптимистичном случае будет восстановлено к вечеру. Напомним, в четверг, 1 марта, в Киеве на линии скоростного трамвая произошел транспортный коллапс. Жители города вынуждены идти пешком, так как в районе проспекта Победы и улицы Борщаговской трамваи остановились в обоих направлениях. Толпа людей была вынуждена идти к маршруткам. В оккупированном Донецке с рельсов сошел трамвай, его занесло и он врезался в частный жилой дом. Об этом передают местные СМИ. Инцидент произошел недалеко от улицы Буденного, он сошел с рельсов между остановкой по требованию и остановкой на площади Буденного. На место происшествия прибыли «правоохранители», которые пытаются разобраться в обстоятельствах. Предварительно выяснилось, что в результате аварии никто не пострадал. Отдельно отмечается, что движение трамваев будет в самом оптимистичном случае будет восстановлено к вечеру. Напомним, в четверг, 1 марта, в Киеве на линии скоростного трамвая произошел транспортный коллапс. Жители города вынуждены идти пешком, так как в районе проспекта Победы и улицы Борщаговской трамваи остановились в обоих направлениях. Толпа людей была вынуждена идти к маршруткам. В оккупированном Донецке с рельсов сошел трамвай, его занесло и он врезался в частный жилой дом. Об этом передают местные СМИ. Инцидент произошел недалеко от улицы Буденного, он сошел с рельсов между остановкой по требованию и остановкой на площади Буденного. На место происшествия прибыли «правоохранители», которые пытаются разобраться в обстоятельствах. Предварительно выяснилось, что в результате аварии никто не пострадал. Отдельно отмечается, что движение трамваев будет в самом оптимистичном случае будет восстановлено к вечеру. Напомним, в четверг, 1 марта, в Киеве на линии скоростного трамвая произошел транспортный коллапс. Жители города вынуждены идти пешком, так как в районе проспекта Победы и улицы Борщаговской трамваи остановились в обоих направлениях. Толпа людей была вынуждена идти к маршруткам.
Культура Маліков розповів, як бив свою дружину Російський співак Дмитро Маліков зізнався, що бив свою дружину Олену, але вона «мудра людина» і пробачила. Про це пише «Комсомольська правда». За версією Малікова, він не хотів сильно бити дружину, просто втратив контроль над собою. Співак впевнений, що подібні ситуації бувають у кожній родині. «Я святкував свій день народження, мене друзі накачали. Лена - мудра людина. Я їй сказав: «Ну, трапляється таке, пробач». Вона подулася трохи, а потім відповіла: «На дурнів не ображаються», - розповів Дмитро. Дружина ж повідомила свою версію події. За її словами, чоловік повернувся додому в неосудному стані. «Приїжджаю з роботи, час першій годині ночі, Діми немає, телефон мовчить. Година, дві, три, він не приходить. Раптом нарешті приїжджає чоловік, виходить з машини, точніше, його водій виносить... Весь в блискітках, губній помаді. Я накидаюся на нього з кулаками, а він у відповідь як шандарахне мене...»- згадувала Олена. Малікови живуть у шлюбі вже 18 років, виховують доньку Стефанію, а недавно сурогатна мати народила подружжю сина.
Події Біля резиденції Порошенка працівник поліції наклав на себе руки Співробітник поліції полку особливого призначення наклав на себе руки. Молодий чоловік чергував біля резиденції президента Петра Порошенка в селі Козин під Києвом і звів рахунки з життям. Спікер управління Нацполіціі в Київській області Микола Жукович заявив, що чоловік убив себе 23 лютого 2018 року. "Так, у нас було в лютому самогубство. Наразі триває розслідування, чому це сталося. Відкрите кримінальне провадження", - сказав речник поліції. У той же час Жукович відмовився уточнити, чи охороняв загиблий дачу Порошенк. Нагадаємо раніше головний військовий прокурор України Анатолій Матіос виклав в мережу документи, що підтверджують численні факти самогубств в українській армії. За словами чиновника, так відбувається через недбале ставлення чиновників міністерства оборони, відповідальних за проведення психологічної реабілітації учасників бойових дій, до виконання своїх обов'язків. За словами Матіоса з 313 тисячі учасників бойових дій 518 осіб вчинили суїцид.
Події оформление ленты  В офісі бізнес-центру «Олімпійський» сталася пожежа У Києві на Великій Васильківській сталася пожежа в одному з офісів бізнес-центру «Олімпійський». Про це повідомили в прес-службі  ДСНС. Полум'я виникло на 50 квадратних метрах на 23 поверсі 29-поверхової будівлі. Його загасили менш ніж за 10 хвилин. Під час ліквідації пожежі рятувальники евакуювали 10 осіб з сусідніх приміщень. Ніхто не постраждав. Нагадаємо, в Києві на вулиці Володимирській, 4 невідомі скоїли постріл з гранатомета в приміщення ресторану «Лео». Від вибуху в сусідніх будинках розбилося скло. Після вибуху почалася пожежа, вигоріло близько 50 квадратних метрів ресторану. Слідчі знайшли відстріляну пускову трубу гранатомета. Примітно, що всього за кілька будинків від місця вибуху знаходиться Головне управління Національної поліції України.
Політика оформление ленты  Віце-прем'єр Болгарії назвав главу РПЦ «сигаретним митрополитом» Віце-прем'єр Болгарії Валері Симеонов вважає, що глава Російської православної церкви Кирило (Гундяєв) є «агентом КДБ і мільярдером», а не релігійним діячем. Про це передає болгарський телеканал БНТ. Коментуючи недавні заяви Гундяєва про те, що в Болгарії нібито «принижують» Росію, Симеонов сказав, що патріарх Кирило не має права «вказувати Болгарії, як і що робити правильно». «Ця людина не спустилася з небес, не вийшла з раю і не є посланником Ісуса Христа. Він відомий як сигаретний митрополит Росії. З 1996 року він ввіз на $ 14млрд безакцизних сигарет. На $14 млрд цей хитрун ввіз безакцизних сигарет і на $4 млрд вина для потреб церкви. У нього є і приватний літак. Його годинник коштує 30 тис. Хто він? Це не східноєвропейський духівник. Це агент «Михайлов», другорозрядний агент радянського КДБ », - підкреслив віце-прем'єр. Він також додав, що складно уявити, щоб глава Болгарської православної церкви Неофіт приїхав до лідера Кремля Володимира Путіна і почав пояснювати, хто такі Кирило і Мефодій. На його думку, прислухатися до Гундяєва неприпустимо для болгарської влади.
Політика Націоналісти мають намір блокувати російські вибори в Україні Націоналістичні організації мають намір блокувати в неділю, 18 березня, дипломатичні установи країни-агресора в Києві, Харкові, Одесі та Львові. З подібними заявами виступили представники ВО «Свобода», «Правого сектора» і «Нацкорпуса». Своїми діями активісти цих організацій мають намір не дати провести голосування на виборах президента Росії в Україні. «У цей день, в четверту річницю анексії Криму, в дипломатичних представництвах держави-агресора в Україні (в Києві, Харкові, Одесі та Львові) з 8:00 до 20:00 Москва планує провести голосування, а люди з паспортами РФ, які тимчасово знаходяться в Україні, - взяти участь в цьому фарсі », - наголошується в зверненні. Націоналісти додали, що це неприпустимо, виходячи зі здорового глузду і моралі, адже незаконні вибори хочуть провести в окупованому Криму і на Донбасі. Представники названих політсил прийдуть до дипустанов РФ. Вони обіцяють влаштувати прибулим на голосування «коридор ганьби».
Події Біля Слов'янська двоє військових ЗСУ затримані після стрілянини Поблизу Слов'янська Донецької області двоє українських військових «вчинили хуліганські дії», застосувавши вогнепальну зброю. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці в Facebook. У штабі розповіли, що військових-хуліганів вже затримали, в даний час проводиться службове розслідування. «Хуліганські дії двох військовослужбовців ЗСУ привели до застосування ними вогнепальної зброї. Військовослужбовці затримані», - розповіли в прес-центрі. Як тільки розслідування закінчиться, винні особи будуть притягнуті до відповідальності. Нагадаємо, у Вінниці з військової частини Повітряних сил ЗСУ пропали документи з грифом «секретно», в яких йдеться про бойову та мобілізаційну готовність військових структур України. Про зникнення дізналися 7 лютого 2018 року.
Політика оформление ленты  Біля Слов'янська двоє військових ЗСУ затримані після стрілянини В ході інавгурації президента Чехії Мілоша Земана на другий термін група депутатом парламенту демонстративно покинула зал. Про це передає «Радіо Свобода». Парламентарії протестують проти нападу Земана на Чеське громадське телебачення і деяких журналістів, яке відбулося в середньовічному Владиславському залі. Земан критикував телевізійників за нібито прихильність нині опозиційної правоцентристської партії «TOP 09», після чого накинувся на журналістів. З церемонії інавгурації якраз вийшли депутати «TOP 09» і ще двох правоцентристських партій, які зараз знаходяться в опозиції. Нагадаємо, 27 січня в Чехії відбувся другий тур президентських виборів. Мілош Земан набрав більше 51,36% голосів. Його суперник проєвропейський Іржі Драгош набрав 48,63% голосів виборців.
Політика В Угорщині радіють місії ОБСЄ на Закарпатті, якої там немає Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто привітав спостерігачів ОБСЄ на Закарпатті, яких там насправді немає. Про це угорський міністр заявив в Будапешті під час зустрічі з главою Товариства угорської культури Закарпаття Ласло Брензович, повідомляє сайт уряду Угорщини. Сийярто говорив про спостерігачів ОБСЄ, як про доконаний факт. Брензович в ході зустрічі заявляв, що в українських ЗМІ нібито йде антиугорська кампанія. «Ми очікуємо, що українська влада гарантуватиме безпеку угорців на Закарпатті, і ми вітаємо розширення присутності спостерігачів ОБСЄ на Закарпатті», - сказав міністр. При цьому Сийярто підкреслив, що Угорщина знову буде підтримувати прагнення України до європейської та євроатлантичної інтеграції, «якщо не будуть введені в дію закони, що обмежують права угорців».
Політика Собчак прокоментувала своє потрапляння в базу «Миротворця» Кандидат в президенти країни-агресора Ксенія Собчак назвала дурістю внесення її персони в базу сайту «Миротворець». Про це передає РІА «Новини». «Це чергова дурість, що її коментувати? Я спробувала зробити все за тією процедурою, яку Україна вважає правильною. Я заявила про те, що я їду з гуманітарною місією, а не з метою агітації, і постаралася це зробити за законом. Замість цього я отримала ось таку дивну відповідь», - зазначила Собчак. При цьому представник Собчак Ксенія Чудінова заявила, що телеведуча їздила в Крим для незалежного репортажу, а постанову Кабміну України про порядок відвідування півострова прийняли тільки на наступний рік. Нагадаємо, на сайт «Миротворець» Собчак потрапила за свідоме порушення держкордону України з метою проникнення в окупований Крим в квітні 2014 і липні 2014 року. Раніше Собчак попросила у Києва дозволити їй відвідати Крим, який вона вважає українським. Пізніше глава МЗС України Павло Клімкін назвав звернення Собчак «політичною шизофренією».
Політика З рахунків в банках Бельгії пропали 10 млрд євро режиму Каддафі Більше 10 млрд євро зникли з 2013 по 2017 роки з заморожених рахунків Лівії в бельгійському Euroclear Bank. Про це повідомляє бельгійське видання Le Vif. Активи заморозили ще у 2011 році за рішенням ООН. Гроші контролювалися найближчим оточенням поваленого диктатора Муаммара Каддафі. Так, в листопаді 2013 року понад 16 млрд євро були на 4 рахунках, відкритих для Libyan Investment Authority і Libyan Foreign Investment Company. Однак восени 2017 року влада Бельгії виявили пропажу. Тепер же на рахунках залишилося трохи більше 5 млрд євро. У Мінфіні Бельгії підкреслили, що рахунки не розморожувати і гроші не вилучали. Нагадаємо, в 2015 році в Лівії винесли вирок представникам режиму колишнього лідера країни Муаммара Каддафі, зокрема до смертної кари засудили сина Каддафі Саїфа аль-Іслама. Каддафі очолював Лівію з 1969 року, загинув 20 жовтня 2011 року після тривалої громадянської війни.

Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів




/-0,77387690544128-/ /-pc-/
Top