counter
Архів Повернутись назад 07 Грудня 2018
7 Грудня
Кримінал Дуже втомився. У Херсонській області п'яний злодій заснув в пограбованій квартирі Злодій після пограбування квартирі заснув на місці злочину в Корабельному районі міста Херсона, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні. Згідно з даними правоохоронців, до них звернувся чоловік, який прийшов додому і побачив, що в будинку розкидані речі, немає телевізора, а в спальні на ліжку спить незнайомий чоловік. Прибулі поліцейські ледь розбудили зловмисника, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Чоловік пояснив, що проник в будинок і вкрав телевізор, який відразу ж продав, а виручені за нього гроші пропив. Після чого він повернувся в будинок, щоб забрати інше майно, але втомився і ліг відпочити. Працівники поліції встановили покупця краденого. Зловмисник, який виявився раніше судимим за крадіжки, затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 6 років. Раніше повідомлялося, що в Миколаєві грабіжник намагався відібрати в жінки сумку, коли жертва чинила опір, став її душити.
Дозвілля Син Яковлевої шокував новиною про видалення дітородного органу Син відомої російської актриси Олени Яковлевої 26-річний Денис Шальних розіграв в Instagram своїх підписників, заявивши, що йому видалили статевий орган. Шальних, який відомий своєю пристрастю до пірсингу і татуювань, опублікував в Сторіс Instagram знімок з медичними інструментами і закривавленими ватяними дисками, супроводжуючи картину написом: "Після видалення пеніса. Більше ніякого сексу". Після цього він розповів, що поки не буде займатися спортом, так як йому "складно ходити в туалет", однак жіночий голос на фоні його розповіді попросив на брехати. Цілком ймовірно, що Шальних зробив собі чергову тату на обличчі або пірсинг. Раніше повідомлялося, що співачка Світлана Лобода, яка перенесла складну операцію, а перед цим народила здорову дочку, тепер до кінця життя буде дотримуватися суворої дієти.
Суспільство оформление ленты  Українському морякові в полоні РФ ампутували пальці на руці У одного із захоплених Росією українських моряків ампутовані пальці кисті, у другого військового важке поранення ніг, він пересувається на милицях. Про це повідомила радник командувача Військово-морськими силами України, волонтер Вікторія Христенко. За її інформацією, у одного з трьох поранених в Керченській протоці моряків травматична ампутація пальців кисті. По моряку, у якого поранення ніг, інформації дуже мало, так як невідомо, яку йому зробили операцію в ізоляторі. Раніше батько тяжко пораненого і полоненого росіянами українського моряка Василя Сороки, Віктор Сорока записав коротке відео, на підтримку свого сина. Убитий горем чоловік зі сльозами на очах бажає синові мужності і обіцяє, що він, країна і президент його не залишить.
Кримінал оформление ленты  Гірше трилера. Чоловік з матір'ю вбив колишню дружину через дитину Тридцятитрирічну жительку Одеси вбили в конфлікті через "ділення" дитини, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціъ в регіоні. Так, 28-річний хлопець, колишній співмешканець загиблої, почав кілька років тому конфліктувати з жінкою через дитину, яку пара "не поділила" при розлученні. Суд пізніше виніс рішення про проживання хлопчика з батьками по черзі. Напередодні трагедії дитина перебувала за місцем проживання батька і його рідних і на наступний день вона повинна була повернутися до матері. Однак чоловік вирішив не віддавати дитину і, за словами його матері, запропонував вирішити цю проблему "раз і назавжди". Знаючи, що колишня співмешканка перебуває вдома сама, чоловік разом зі своєю 47-річною матір'ю приїхав до її дому. Залишивши матір в автомобілі, він прихопив з собою пляшку з бензином і піднявся наверх. Що насправді відбувалося в квартирі потерпілої, буде встановлено в ході слідства. Як пізніше розповіла мати чоловіка, через деякий час вона побачила сина, який висунувся з задимленого вікна і почав кликати її на допомогу. За попередньою інформацією, розправившись з колишньою дружиною, чоловік підпалив квартиру, але через несправність дверної ручки сам не зміг вибратися назовні і опинився в пастці вогню. За словами матері, вона кинулася рятувати сина і побачила, як він не втримався на ногах і впав з вікна шостого поверху. Жінка доставила травмованого до лікарні, а сама поїхала. Однак далеко втекти їй не вдалося - неподалік медичного закладу вона була затримана поліцейськими.
Кримінал Тіло розтерзали собаки: в Хмельницькій області знайшли немовля Тіло новонародженої дитини виявили в райцентрі Полонне в Хмельницькій області, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні. За даними правоохоронців, напередодні в поліцію надійшло повідомлення від 59-річного місцевого жителя про те, що в покинутій будівлі поблизу місцевої залізничної станції він виявив тіло новонародженої дитини. Правоохоронці провели огляд приміщення і прилеглої території. Зараз триває пошук і опитування всіх можливих свідків події. Також в рамках розслідування призначено ряд експертиз, зокрема, покликаних визначити, чи народилася дитина живою. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Разом з тим, в ЗМІ повідомляється, що тіло дитини було розшматовано собаками. Нагадаємо, в Черкаській області 16-дівчинка народила самостійно у себе вдома дитину і жорстоко вбила її.
Події Українці перетворили село Вубля на "могильник євроблях" Українські власники автомобілів на іноземних номерах, які не мають наміру розмитнювати свої авто, кидають їх у словацькому селі Вубля, де місцеві жителі розбирають їх на запчастини. За даними ЗМІ, там уже зібралося до півсотні "євроблях". Раніше схожа ситуація спостерігалася у КПП "Лужанка-Берегшурань" з угорської сторони. Нагадаємо, що зараз залишилося тільки три варіанти ввезення так званих "євроблях" в Україні. Нерезидент (тобто людина з іншим громадянством) має право тимчасового ввезення до 1 року або скористатися транзитом. Громадяни України, які проживають або працюють за кордоном можуть стати на консульський облік і отримати можливість завезти автомобіль в Україні до 60 днів на рік. Всі інші не мають іншого виходу - їм треба розмитнювати "євробляху" (або вивезти своє авто за кордон). Навіть розібрати на запчастини автомобіль неможливо, за це потрібно буде заплатити штраф - до 170 тис гривень.
Політика Агресія РФ на Азові: Порошенко запропонував варіант санкцій Президент України Петро Порошенко запропонував зупинити будівництво "Північного потоку-2" у відповідь на агресію РФ в Керченській протоці, повідомляється на сайті глави держави. За його словами, "Північний потік-2" - інструмент впливу РФ на безпеку всього ЄС. "Ніхто не знає, кого Росія надумає атакувати завтра. Можливо, російські війська захочуть захищати "Північний потік-2" або атакувати Балтійські країни", - припустив президент. Також, як зазначив Порошенко, Росія має небезпечну кількість кораблів у Чорному морі, що може загрожувати членам НАТО - Румунії, Болгарії та Туреччини. Раніше спецпредставник США по Україні Курт Волкер повідомив, що Росія може втратити доступ до системи передачі фінансової інформації та здійснення платежів SWIFT внаслідок захоплення українських моряків.
Кримінал На Закарпатті чоловік від злості наїхав на групу людей і вбив сестру Чотири людини отримали тілесні ушкодження і одна жінка загинула в результаті наїзду автомобіля Mitsubishi Lancer в Виноградові Закарпатської області, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціъ в регіоні. За даними правоохоронців, 35-річний чоловік наїхав на Mitsubishi на п'ять місцевих жителів, в результаті чого четверо постраждали, а його сестра загинула. Як повідомляють правоохоронці, чоловік скоїв наїзд на свою сестру на ґрунті неприязних відносин. За фактом умисного вбивства (частина 1 статті 115) і порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження (частина 1 статті 286) Кримінального кодексу України, правоохоронці проводять розслідування. У суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави. Після внесення вказаної суми його відпустили з-під варти. Раніше в соцмережі з'явилося відео моменту стрільби в супермаркеті Харкова, коли поліцейський застрелив відвідувача, що напав на нього з ножем.
Політика оформление ленты  Росіяни посадили під арешт кримського адвоката за пост 6-річної давності Відомий адвокат Еміль Курбедінов отримав п'ять діб адміністративного арешту рішенням підконтрольного Кремлю суду Сімферополя, повідомив журналіст Антон Наумлюк. "Суддя Київського районного суду Сімферополя Антон Цикуренко призначив адвокату Курбедінову адміністративний арешт 5 діб за 20.3 КоАП за пости в Facebook", - написав журналіст у Facebook. Він додав, що за аналогічні пости в ВКонтакте він уже був заарештований на 10 діб у січні 2017 року. Поки судді радилися щодо рішення під будівлею суду проходив флешмоб на підтримку адвоката.   Нагадаємо, Курбедінов був затриманий  напередодні співробітниками Центру з протидії екстремізму в окупованому Криму.     Нагадаємо, Курбедінов був затриманий напередодні співробітниками Центру з протидії екстремізму в окупованому Криму.Нагадаємо, Курбедінов був затриманий напередодні співробітниками Центру з протидії екстремізму в окупованому Криму.
Дозвілля Чи можна їсти свинину на Новий рік 2019? Відповідають езотерики Прийдешній рік пройде під заступництвом Жовтої Земляної Свині, тому багато людей задаються питанням про те, чи можна готувати свинину на новорічний стіл. Твариною-покровителем 2019 року буде Жовта Свиня, і варто враховувати цей важливий момент при складанні новорічного меню. Звичайно, найкраще замінити свинину будь-яким іншим м'ясом, бо в цьому випадку покровителька буде дуже вдячна вам. Якщо ж ви не можете відмовитися від улюбленого м'ясного частування, тоді необхідно подавати цю страву з овочами і фруктами жовтого, зеленого і оранжевого кольору. Побачивши на столі свої улюблені кольори, Хрюшка може змінити гнів на милість і пробачить вас за поїдання цього м'ясного продукту. Якщо ви вирішите подати свинину, то на столі не повинно бути інших м'ясних страв. Незважаючи на добродушність Свині, покровительці може не сподобатися сусідство з іншими представниками тваринного світу. В цьому випадку неприємності неминучі. Крім свинини, на столі повинні бути яскраві закуски, салати, гарячі страви та десерти. Покровителька 2019 року дуже любить поїсти, тому, побачивши на столі достаток страв, зрозуміє, що ви ретельно підготувалися до зустрічі з нею, і навряд чи розсердиться на вас за присутність забороненої страви. Найголовніше - не забудьте поставити фігурку хрюшки в самий центр столу, щоб показати, що ця святкова трапеза влаштована саме на честь покровительки. Таке добродушне запрошення обов'язково порадує Жовту Свиню.
Події оформление ленты  Наталія Варлей, розповіла, як її домагався режисер на зйомках «Кавказької полонянки» Російська актриса Наталія Варлей, яка зіграла роль студентки Ніни у фільмі «Кавказька полонянка», насправді під час зйомок зазнала такого ж домагання, як і в сценарії. Причому з боку режисера фільму Леоніда Гайдая. Про це пише «Комсомольська правда».У своїй автобіографічній книзі «Канатоходка» артистка написала про цей випадок, який стався після дня народження Олександра Дем'яненка, який зіграв Шурика. Гайдай запропонував Варлей провести її до готелю і зайшов із нею в номер і зачинив двері. Спочатку вони просто мовчки сиділи. В номер зайшла дружина Гайдая - Ніна Гребешкова, але незабаром пішла. Гайдай різко зачинив двері і спробував поцілувати актрису. Вона змогла відбитися від чоловіка і виштовхати його за двері. Наступного деня режисер заявив Варлей, що її роль у фільмі буде озвучувати інша актриса.
Кримінал Почаївські монахи викрали більше двох десятків безцінних ікон 28 листопада 2018 року розпорядженням Кабінету Міністрів України скасовано постанову КМУ від 17 липня 2003 р. № 438-р «Про виключення з складу Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника споруд Свято-Успенської Почаївської лаври». Відповідно, визначний духовний центр повернувся до складу Кременецько-Почаївського державного історично-архітектурного заповідника.. Зважаючи на те, що довгий час Свято-Успенською Почаївською Лаврою, яка є державною пам’яткою архітектури і історичною цінністю, безконтрольно та на власний розсуд розпоряджалась місцева релігійна громада, комісія Кременецько-Почаївського ДІАЗу 5 грудня провела ревізію. Зокрема, фахівці перевірили наявність об’єктів культурної спадщини, які тут мають бути відповідно до реєстру. По наявній у нас інформації, при проведенні перевірки, представниками комісії Кременцько-Почаївського ДІАЗу було виявлено недостачу державного майна, яке має велику культурну і історичну цінність, зокрема: - станкова картина «Марія і Єлізавета»;- станкова картина «Св. Паісій»;- станкова картина «Вигнання торгуючих із храму»;- станкова картина «Поклоніння золотому тільцю»;- станкова картина «Видіння Мойсея»;- станкова картина «Мучеництво архідиякона Стефана»;- станкова картина «Іван Дамаскін і Максим Сповідник»;- станкова картина «Св. Петро»;- станкова картина «Апостол Павло»;- станкова картина «Притча про злих виноградарів»;- станкова картина «Святий Онуфрій»;- станкова картина «Христос благословляє дітей»;- станкова картина «Притча про робочих виноградарів»;- станкова картина «Іван Богослов»;- станкова картина «Портрет невідомого архієрея»;- станкова картина «Амвросій Медіоланський і імператор Феодосій»- станкова картина «Апостол Варфоломій»;- станкова картина «Іван Хреститель»;- станкова картина «Каїн і Авель». Зникнення такої кількості картин є непоправною шкодою культурній спадщині українського народу. Зважаючи на наведене, ми, як громадяни України, вимагаємо від Поліція Тернопільської області, УСБУ в Тернопільській області, Прокуратура Тернопільської області: Відкрити за вказаним фактом кримінальне провадження, в рамках якого: - Провести повну, детальну перевірку зазначених обставин зникнення матеріальних цінностей із Свято-Успенської Почаївської Лаври;- Знайти винних у викраденні предметів культурної спадщини, або осіб чия злочинна недбалість призвела до їх зникнення та притягнути їх до відповідальності;- Виявити місцезнаходження зазначених цінностей і вжити всіх можливих заходів для їх повернення, цитує "Самооборону майдану - Вільні люди Тернопіль", газета  Місто. 
Політика Онуфрій втратить титул митрополита Київського Вселенський патріарх Варфоломій написав листа митрополиту Української православної церкви Московського патріархату Онуфрію, в якому запросив його взяти участь в Об'єднавчому соборі. Документ опублікував  митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко). Так Варфоломій нагадує про низку історичних подій, згідно з якими Київська митрополія завжди належала до юрисдикції матері церкви Константинополя, проте пізніше патріарху Московії було даровано дозвіл "висвячувати митрополита київського" при дотриманні низки умов, що було порушено. Варфоломій також відзначив, що після виборів предстоятеля Української церкви Онуфрій не зможе еклізіологічно і канонічно носити титул митрополита Київського. Разом з цим він може бути кандидатом на пост глави УППЦ. Нагадаємо, Об'єднавчий собор відбудеться 15 грудня. УПЦ МП заявила, що не буде в ньому брати участь.
Події Ніякого перевиховання: Учасниця «пацанок» поскаржилася на постановочність шоу Учасниця російського телешоу «пацанки» на каналі "П'ятниця" Ксенія Мілас в своєму Instagram заявила, що реаліті є постановочним. За її словами, якою буде учасниця, що буде говорити і робити залежить від сценаристів і монтажерів. Так що за її словами, ніякого перевиховання «пацанок» в «леді» не відбувається. «Обнуляйте все, що ви бачили!» — звернулася вона до глядачів. За словами Мілас, вона давно планувала покинути реаліті через особисті причини, але керівник проекту «пацанки» вмовляла її продовжити участь. В результаті дівчині довелося піти з проекту «по-англійськи». Але потім за допомогою монтажних склеєних вона представляється глядачам боягузкою, що зіпсувала проект, обурилася дівчина. Мілас заявила, що співробітники телеканалу «П'ятниця» вирізали її великий монолог про небажання брехати, на відміну від інших учасниць.
Події Лицемірне кривосуддя: засуджена за крадіжку соломи повернулася в розвалений будинок Більше року в жіночій колонії в Дніпропетровській області провела 53-річна Любов Коростень з села Остапківці, Вінницької області. Жінка вкрала солому, а присуджені за це громадські роботи не відпрацювала. За це її запроторили до в'язниці. "Вийшла заміж, працювала на швейній фабриці. Однак сімейне життя не склалося. Народила трьох синів. Старший помер ще семимісячним. За кілька років не стало матері, а після неї батько згорів у власному будинку. Три роки тому поховала ще одного сина. А менший - інвалід дитинства, змушений ходити по людях і підробляти. В такій біді не було за що прогодувати корову. Неподалік на полі лежали тюки з соломою, і я взяла їх для голодної худоби", - розповідає жінка. Власник звернувся в міліцію. І хоча потім заяву забрав, а Любові дали 80 годин виправних робіт. У поліції тоді так трактували інцидент: Любов говорить, що через проблеми зі здоров'ям не пішла на відпрацювання. Кримінально-виконавча служба звернення направила в прокуратуру. Їй за фактом ухилення дали більше року в'язниці. Справа дійшла до Вищого спеціалізованого суду, але вирок залишився незмінним. Небайдужі люди зібрали 3500 підписів, де просили помилувати Любу і готові були її взяти на поруки. Благали і про допомогу нардепа з Вінницької області, але той не допоміг. У 2017 році в будинок жінки прийшли силовики, вибили двері і в наручниках посадили в машину. Жінка відбувала покарання в Дніпропетровській колонії, працювала на каменоломні. Щотижня люди в Немирові на ринку збирали їй передачі. Повернулася в рідне село схудлою і з ще більш підірваним здоров'ям. Зараз життя Люби не менше складне, ніж у в'язниці. Їй допомагають односельці і фермер з Немирова Василь Покриш. Люди безкоштовно дають молоко. А вона возить на ринок торгувати, але не завжди вдається продати. Тепер люди намагаються зібрати жінці на новий будинок. Старий майже розвалився і його зараз навіть немає чим обігріти, розповідає 33 канал.
Кримінал "Сльози замерзли на обличчі": у львівському садочку забули дитину на морозі 7 грудня, в львівському дитсадку стався неприємний інцидент. Хлопчик стояв на вулиці перед дверима садка і кричав, щоб його впустили. Про це повідомила в соцмережі Оля Онищак. "Сьогодні гуляли з донькою біля будинку. Поруч знаходиться дитячий сад за адресою Довженка, 12. Я почула плач і крик дитини про допомогу, але самої дитини видно не було. Я підійшла ближче до паркану і прислухалася, не могла зрозуміти звідки лунає плач, адже вихователів не було на вулиці", - йдеться в замітці. Коли жінка підійшла ближче до воріт, то побачила хлопчика, який кричить і плаче під дверима садку. Жінка припускає, що його залишили на вулиці - просто забули. "Біля воріт зібралося вже кілька людей але ніхто не міг зайти. Ми довго дзвонили. Потім прийшов хтось забирати дитину і я з малою підбігли до хлопчика. У нього сльози замерзли на обличчі. Так просто жах. Зі мною підбігла ще одна жінка і ми повели хлопчика в групу, де нам не дуже активно відкрили", - зазначила Оля Онищак. Жінка почала кричати вихователю, покликала адміністратора і сказала, щоб дзвонили батькам хлопчика. Адміністратор зателефонувала батькові хлопчика тільки коли почула, що обурена мама збирається дзвонити в поліцію. "І мене не покидає думка що б було з дитиною якби він плакав не голосно і не кричав. Коли б вихователь зрозумів що в групу вона привела не всіх дітей?", - додала автор повідомлення.
Дозвілля Не дайте збити себе зі шляху: Найточніший гороскоп на 8 грудня Овен 8 грудня для вас важливе розуміння цілей вашого сімейства. Розуміння зближує, а це якраз те, що вам зараз потрібно. Телець Якщо є можливість – візьміть пару відгулів. Попереду чекає важка робота, перед якою непогано було б відпочити і зарядитися енергією. БлизнюкиУ суботу найкраще займатися самоосвітою, тим більше, що привід для цього завжди знайдеться. Можливо, це зможе звільнити вас від більш утомливих занять. РакВам здається, що ви змогли відсунути рамки дозволеного, але це не так. Вони можуть лише зімкнутися навколо вас ще більш щільним кільцем. У суботу вам не варто йти на ризик, навіть самий мінімальний. Лев8 грудня ви потребуєте любові і ласки. Розшукайте коханого, якщо такого немає, заведіть. Якщо не хочете зв'язуватися – вам допоможе якась домашня тварина. Щур, наприклад. ДіваЗачекайте з клятвеними запевненнями. Можливо, завтра вам дуже захочеться взяти свої слова назад. ТерезиЧим активніше ви намагаєтеся форсувати події, тим важче вам стає відстоювати вже завойовані позиції. Можливо варто спробувати розібратися з поточними справами перш, ніж затівати щось нове? СкорпіонПостарайтеся в суботу не дати собі ні найменшого шансу збитися зі шляху істинного, бо повернутися потім на нього назад складніше, ніж ви думаєте. Стрілець8 грудня ви – лише маленький гвинтик в чиїйсь складній грі, але дуже важливий гвинтик. Якщо душа просить гострих відчуттів, ваше становище дозволяє навіть шантажувати того, на чию користь граєте. Козеріг8 грудня кордони буття розсунуться перед вами і все буде здаватися трохи іншим, ніж раніше. Придивіться, може сподобається? ВодолійУ суботу щось нагадає вам про минуле і про те, яким були ви кілька років тому. Це нагадування підкаже вам досить несподіване рішення для проблеми, яка вас цікавить. Риби8 грудня вам варто діяти виключно у власних інтересах. Навіть не тільки тому, що іноді треба подбати і про себе, просто ніхто не потребуватиме вашої допомоги. А якщо і будуть, то допомогти ви все одно не зможете.
Кримінал Поляки деруть гроші з "євробляхерів" за документи на їх авто У польському місті Перемишль під час перереєстрації українцями автомобілів на іноземних номерах виявилося, що три тисячі автомобілів належать одному і тому ж поляку, розповідає Мукачево.нет. Зокрема, в міській раді Перемишля повідомляють про те, що починаючи з минулого четверга до них стали звертатися сотні українців про намір зняти свої автомобілі з обліку, які були в спільній власності з громадянином Польщі. Такі машини недавно називали «пересічками», які заїжджали в Україну на п'ять днів. Тепер процедура така. Українець шукає поляка, який є співвласником і просить його відмовитися від автомобіля. Далі в міській раді цю машину знімають з обліку і видають тимчасові червоні номера. У Перемишлі зареєстровано близько десяти тисяч автомобілів, якими володіють і поляк, і українець. А рекордсменом в цьому місті є поляк на якому зареєстровано три тисячі таких автомобілів. Зняти авто з обліку також не дешеве задоволення. Поляки за свої послуги беруть по 400 злотих (3000 гривень).
Дозвілля Багато досягнуть мети: Жіночий гороскоп на тиждень з 10 по 16 грудня На цьому тижні зірки прихильні до більшості Знаків Зодіаку, тому багатьом жінкам вдасться реалізувати намічені плани. Взимку жіноча енергетика слабшає, через що представницям прекрасної статі необхідні додаткові джерела енергії. З 10 по 16 грудня вплив планет-покровителів допоможе набратися сил і впоратися з незавершеними справами до кінця тижня. Жінка-ОвенНа цьому тижні робочі справи стануть вирішуватися на подив легко. Завдяки підтримці покровителя-Сонця Овни зможуть успішно завершити розпочаті справи і навіть приступити до нових починань. Однак не варто приділяти увагу тільки роботі, так як зараз найкращий час для того, щоб налагодити відносини з коханим або знайти другу половинку. До кінця тижня астрологи радять Овнам влаштувати собі вихідний, так як відпочинок допоможе набратися сил, що благотворно позначиться на роботі. Жінка-ТелецьНа початку тижня ймовірна зустріч з людиною, з якою жінки-Тельці довго перебували у сварці. Розмова складеться вдало і стане першим кроком до перемир'я. 14 і 15 грудня Місяць перейде в сузір'я Риб, тому в цей час представниці Знака Тельця можуть відчути додатковий приплив сил і творчий підйом. Експерти сайту dailyhoro.ru радять направити енергію в потрібне русло: розвинути новий талант, відправитися на курси підвищення кваліфікації, вивчати нову інформацію. Жінка-БлизнюкиСварки з друзями і коханою людиною можуть зіпсувати враження про наступний тиждень. Поки покровителька Венера залишається слабкою, жінкам-Близнюкам належить постійно вирішувати особисті проблеми і терпіти докори близьких людей. Незважаючи на те, що така кількість неприємний подій може вибити з колії, астрологи радять управляти своїми емоціями і не надавати великого значення критиці. Жінка-Рак10 грудня ослаблена енергетика Місяця відіб'ється на емоційному стані жінок-Раків. Необхідно боротися з поганим настроєм вже на початку дня, щоб уникнути конфліктів з оточуючими і інших труднощів. Протягом тижня можливі проблеми на особистому фронті, а винна в них Венера. Покровителька занадто слабка для того, щоб допомогти Ракам знайти кохання і знайти спільну мову з другою половинкою. Однак Раки можуть подолати самотність і зміцнити нинішній стан відносин за допомогою сильних намовлянь на любов. Жінка-ЛевУ плані роботи Левів очікує продуктивний тиждень. Вплив Сонця допоможе набратися сил вже в понеділок, тому справлятися з робочими обов'язками Левиці зможуть набагато швидше. Цей тиждень вдалий для отримання нових знань, які в майбутньому допоможуть досягти успіхів в кар'єрі. В особистій сфері життя очікується підйом. Відносини з коханою людиною покращаться, а нові знайомства стануть першим кроком до позбавлення від самотності. Жінка-ДіваЗ 13 грудня Меркурій ослабне в сузір'ї Скорпіона. З цього моменту жінкам-Дівам необхідно контролювати свої емоції і іноді йти на компроміс. Не варто вступати в конфлікти з начальником, навіть якщо правда не на його боці, так як це може призвести до доганою або навіть звільненням. У важких ситуаціях Діви зможуть покластися на підтримку сім'ї і коханого. Так як антагоніст Венера залишається слабкою, серйозних негараздів в особистому житті не очікується. Можна використовувати цю можливість для того, щоб зміцнити відносини з рідними: наприклад, відправитися в спільну відпустку. Жінка-ТерезиЖінок-Терезів чекає напружений тиждень, так як вони мають вирішувати проблеми, що накопичилися. З 13 до 16 грудня можуть виникнути неприємності, пов'язані з грошима. Щоб уникнути цього, необхідно повернути борги і по можливості оплатити кредити і комунальні рахунки. У першій половині тижня до жінок-Терезам можуть нагрянути неждані гості, проте настрій не дозволить зануритися в атмосферу веселощів. У цей період астрологи радять більше відпочивати і присвячувати час медитаціям, які допоможуть набратися сил і повернути позитивний настрій. Жінка-Скорпіон На цьому тижні жінкам-Скорпіонам необхідно направити сили на відновлення гармонії в особистому житті. Вирішити проблеми в сім'ї або в стосунках з коханою людиною допоможе відверта розмова. 14 і 15 грудня Місяць стане активнішим і може вплинути на емоційний стан Скорпіонів. У цей період необхідно утриматися від справ, які можуть зіпсувати настрій, так як негативні емоції знизять продуктивність Скорпіонів і негативно позначаться на роботі і стосунках з близькими людьми. Жінка-СтрілецьПокровитель Сонце подарує гарну можливість проявити себе. У цей період астрологи рекомендують стати впевненіше і поговорити з начальником про свою роботу й обов'язки. Можливо, жінки-Стрільці вже давно переросли свою посаду, а значить, вже в прийдешні сім днів на них може чекати сюрприз у вигляді кар'єрного зростання або підвищення зарплати. Крім того, на цьому тижні можливі приємні випадковості, завдяки яким життя Стрільців зміниться в кращу сторону. Жінка-КозерігНапередодні свят кількість робочих обов'язків може значно зрости, і буде потрібно більше часу і сил, щоб впоратися з усіма справами вчасно. На щастя, під впливом покровителя-Сатурна Козероги зможуть завершити будь-яку роботу до призначеного терміну, за що отримають приємну винагороду. У вихідні астрологи радять жінкам-Козерогам не перевантажувати себе справами і побутовими обов'язками, а відпочити, щоб набратися енергії і почати наступний тиждень з новими силами. Жінка-ВодолійНа цьому тижні гороскоп радять жінкам-Водоліям приступити до нових починань, які посприяють кар'єрному зростанню і поліпшенню матеріального становища. Є ймовірність, що представниці цього сузір'я зможуть завести корисні знайомства з впливовими людьми, які підкажуть, як зміцнити свої позиції і стати успішніше. Прийдешній тиждень обіцяє бути настільки насиченим, що у жінок-Водоліїв майже не залишиться часу на вирішення сімейних проблем. Однак астрологи радять не обділяти увагою близьких людей: їх підтримка може знадобитися в будь-який момент. Жінка-РибиНа думку астрологів, останнім часом жінки-Риби витрачали занадто багато часу і сил на роботу, тому на цьому тижні необхідно абстрагуватися від робочих проблем і зайнятися підготовкою до свят. У цей період ймовірні нові знайомства, зустрічі зі старими друзями і знайомими. 14 і 15 грудня Місяць буде перебувати в посиленій позиції, тому в ці дні жінки-Риби зможуть пережити цілий ряд приємних моментів і навіть самостійно залучити позитивні зміни.
Дозвілля 10 речей, які обов'язково потрібно зробити до Нового 2019 року Щоб в 2019 році вам супроводжувала удача, необхідно гідно проводити старий рік. Для цього потрібно зробити всього лише десять речей. До настання 2019 року залишилися лічені дні, і багато людей вже зараз починають готуватися до торжества, прикрашають будинок і купують новорічні подарунки. Щоб новий рік став вдалим, необхідно позбутися від проблем, а також зробити ще десять важливих речей. Експерти сайту сайту dailyhoro.ru пропонують вашій увазі список справ, які потрібно виконати до Нового 2019 року. Поставте цілі на майбутнєЯкщо заздалегідь запланувати дії на майбутнє, то досягти бажаного буде простіше. Тому не варто чекати початку 2019 року: поставити цілі можна вже зараз. Не обов'язково починати з грандіозних планів, так як в перші місяці здійснити щось важливе й доленосне може бути складно. Почніть з легкодосяжних цілей, а більші відкладіть на середину року. Попросіть вибаченняЯкщо вам здається, що в році, що минає ви образили когось із близьких, не варто брати цей важкий вантаж в новий рік. Навіть якщо рідні і друзі не показують свої образи, це не означає, що ваші слова або дії не поранили їх в минулому. Щоб захистити себе від неприємностей в подальшому, приділіть увагу своїм близьким і принесіть їм вибачення. Це не тільки поліпшить відносини між вами, але і допоможе позбутися від вантажу на душі. Позбавтеся від шкідливих звичокШкідливі звички не тільки позначаються на здоров'ї, але і позбавляють нас сил. Щоб в новому році ваша енергія йшла на корисні речі, в грудні 2018 року необхідно зробити хоча б перший крок до подолання своїх слабостей, і в подальшому зовсім відмовитися від згубних пристрастей буде набагато легше. Напишіть листа Дідові МорозуНовий рік — час чудес, коли будь-яка ваша мрія може здійснитися. Перед святом ви можете знову знайти віру в диво і написати листа Діду Морозу. Під час складання листа необхідно зберігати святковий настрій, і тоді всі ваші бажання здійсняться вже в 2019 році. Купуйте подарунки близькимКупівля новорічних подарунків — не тільки корисне, але і приємне заняття. Але багато хто з нас роблять велику помилку, коли відкладають похід за подарунками на самий останній момент. Щоб ваш презент приносив удачу, а не проблеми, необхідно заглянути в список заборонених подарунків на Новий рік 2019. Найголовніше — підготуйте сюрпризи заздалегідь. Якщо ви вирішите вирушити за подарунками 31 грудня, вибір буде невеликий. Подякуйте своїм близькимУ новорічну ніч люди звикли обмінюватися привітаннями та говорити один одному приємні слова, але можна зробити це ще до Нового року. Привітайте близьких з майбутніми святами, особливо якщо не зможете побачитися з ними в новорічну ніч, піднесіть невеликі презенти, а головне — скажіть слова подяки. Вашим рідним і друзям буде приємно почути про те, що їх любов і турбота не залишилися непоміченими. Завершіть розпочаті справиЩоб почати новий рік з чистого аркуша, необхідно завершити розпочаті справи в 2018 році. Заздалегідь виріште робочі питання, виправте старі помилки і не забудьте приділити належну увагу домашнім справам. Після цього ви зможете присвятити час передноворічним клопотам, не переживаючи, що невирішені проблеми нагадають про себе в найближчому майбутньому. Виконайте свою мріюКожну новорічну ніч ми загадуємо бажання з надією на те, що зможемо виконати їх в прийдешньому році. Однак через проблеми і зайнятість ми нерідко забуваємо про свої мрії і протягом року не робимо ніяких спроб здійснити їх. Якщо у вас є мрія, яку ви цілком можете реалізувати, обов'язково зробіть це в році, що минає. Також ви можете скористатися допомогою сильних обрядів на виконання бажання. Зателефонуйте близьким, яких давно не бачилиКоли близькі люди знаходяться далеко від нас, спілкування з ними відбувається рідше. Перед Новим роком необхідно згадати про тих, з ким ви нечасто бачилися в році, що минає. Зателефонуйте далеким родичам і старим друзям, привітайте їх з майбутніми святами і нагадайте їм про те, що вони дорогі вашому серцю. Якщо ж ви заздалегідь купите і відправите своїм близьким подарунки, це буде дуже несподіваним і приємним знаком уваги. Складіть план на святкові вихідніУ 2019 жителів нашої країни очікує відразу вісім днів відпочинку, і необхідно провести цей час весело та незабутньо. Для цього потрібно вже зараз скласти план дій на майбутні новорічні канікули. У цей період ви зможете відвідати тематичні заходи, святкові концерти або взяти участь у новорічних конкурсах.

Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів




/-0,90038800239563-/ /-pc-/
Top