counter
Архів Повернутись назад 06 Серпня 2017
6 Серпня
Спорт оформление ленты  Ломаченко яскраво переміг Марріагу і захистив титул WBO   Український боксер Василь Ломаченко впевнено переміг в бою Мігеля Марріагу і захистив титул WBO. Спортсмена вже встигло привітати з перемогою вище керівництво країни - президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Порошенко написав: "Так! Василь Ломаченко впевнено здолав Мігеля Марріагу і захистив чемпіонський титул WBO.Щиро вітаю нашого чемпіона. Слава Україні!". "Вітаю українця Василя Ломаченка з достроковою перемогою над Мігелем Марріагу і захистом чемпіонського титулу WBO. Молодець! Найкращий! # Перемога", - написав у соцмережі Гройсман. Напередодні бою посол України в США Валерій Чалий на своїй сторінці в соцмережі написав, що бій Ломаченко заборонили до перегляду в Росії: "Українці - наполегливі, рішучі і успішні! Мабуть тому в Росії заборонили сьогоднішню трансляцію поєдинку нашого чемпіона (на що вже відреагував його всесвітньо відомий промоутер Боб Арум)", - написав посол. Сам Ломаченко прогнозував, що ця перемога дасться йому не легко.
Події оформление ленты  З'явилися нові деталі загибелі Ірини Бережної Дорожньо-транспортна пригода в Хорватії, в якій загинула колишній народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна, сталася близько 1:30 ночі в суботу на трасі між містами Масляниця і Поседар'є, повідомляє Splitski dnevnik. В автомобілі «Мерседес» з номерними знаками Болгарії перебували Ірина Бережна її восьмирічна дочка і 38-річний водій, громадянин Болгарії. Водій «Мерседеса» і Ірина Бережна, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні, загинули на місці аварії. Дочку Бережної з незначними травмами госпіталізували до лікарні міста Задар. За попередніми даними, автомобіль «Мерседес» рухався в бік Поседар'я. За поки невстановлених причин машина з'їхала з дороги і врізалася в стовп. Нагадаємо, як ми повідомляли, за дочкою загиблої Ірини Бережної в Хорватію вже приїхав батько. Це український бізнесмен Борис Фуксман, відносини з яким Ірина Бережна приховувала.
Спорт оформление ленты  Ломаченко побив Марріагу, суперник втік. З'явилося відео Рано-вранці 6 серпня український боксер Василь Ломаченко, чемпіон світу WBO у другій напівлегкій (до 59 кг) вийшов у Лос-Анджелесі, щоб провести свій третій захист титулу. Суперником нашого боксера став колумбієць Мігель Марріага. В мережі опубліковано відео найяскравіших моментів цього цікавого бою: Уже в третьому раунді Ломаченко відправив Мігеля в нокдаун: після потужної атаки українця колумбієць відлетів в інший кінець рингу. А кульмінацією бою став 7-й раунд, коли Василь Ломаченко у дуже високому темпі буквально розтерзав Марріагу, відправивши його в черговий нокдаун. І тут же послідувала розв'язка, на 8-й раунд колумбієць, який раніше жодного разу не програвав достроково, відмовився виходити. Відзначимо, що Мігель Марріага став вже третім поспіль суперником Василя Ломаченка, який відмовився від продовження поєдинку. Для українського чемпіона ця перемога стала дев'ятою з десяти на професійному рингу. За даними ЗМІ, в цьому бою Василь Ломаченко заробив гонорар в сумі 750 тисяч доларів, Марріага - 50 тисяч доларів.
Політика У РБ ООН одноголосно прийняли нові санкції проти КНДР У Раді Безпеки ООН в суботу, 5 серпня, одноголосно ввели нові санкції відносно КНДР. Санкції були введені у відповідь на чергові випробування Північною Кореєю міжконтинентальних балістичних ракет у липні, повідомляє агентство Reuters. «Ми не повинні обманювати себе, думаючи, що ми вже вирішили цю небезпечну проблему. Північнокорейська загроза не залишила нас, вона стає більш небезпечною. США і далі будуть вживати розумних заходів для захисту себе і своїх союзників. Крім того, Вашингтон продовжить щорічні військові навчання з Південною Кореєю», - заявила після голосування постійний представник США в ООН Ніккі Гейлі. За даними ЗМІ, нові санкції можуть скоротити на третину щорічний експортний дохід Північної Кореї, який зараз становить 3 мільярди доларів.
Суспільство Синоптики попередили про дощі з грозами У неділю, 6 серпня, на більшій частині України пройдуть сильні дощі з грозами, а температура повітря вдень становитиме від 28 до 38 градусів тепла, повідомляє Гідрометцентр України. За даними синоптиків, сьогодні у Києві очікуються дощі з грозами, температура повітря вдень буде від 28 до 30 градусів тепла, вночі температура повітря знизиться до +18 градусів. На заході країни 6 серпня пройдуть дощі з грозами, температура повітря вдень буде від +28 до +33. На півночі України місцями дощі, температура вдень +28 - +31. У центральних регіонах України сьогодні місцями пройдуть дощі, вдень температура складе від +31 до +35 градусів. На півдні України також пройдуть дощі, вдень температура повітря буде від 35 до 38 градусів тепла. На сході України 6 серпня опадів не очікується, температура повітря вдень складе від 32 до 36 тепла. У Криму сьогодні без опадів, температура вдень буде від 36 до 38 градусів тепла.
Події У Кривому Розі начальник відділу поліції влаштував п'яний дебош біля кафе У Кривому Розі Дніпропетровської області йде службова перевірка за фактом участі в бійці виконуючого обов'язки начальника Довгинцівського відділу поліції міста, повідомляє прес-служба Нацполіції України. «Один з заступників керівників відділу поліції в Дніпропетровській області біля кафе створив конфлікт, який переріс у бійку. Співробітники поліції, які прибули на місце, виявили правопорушника, поводився агресивно, лаявся нецензурною лайкою і не реагував на зауваження поліцейських. Для припинення правопорушення чоловіка доставили в Саксаганський відділ поліції. Вже встановлено, що правопорушник працює в Довгинцівському відділі поліції Кривого Рогу і є виконуючим обов'язки начальника відділу поліції. На час проведення службової перевірки правопорушник відсторонений від виконання своїх обов'язків. За результатами перевірки він буде звільнений з поліції», - повідомили в поліції. За даними ЗМІ, затриманим є замначальника Довгинцівського відділу поліції Кривого Рогу Руслан Пісний, племінник генерала СБУ і заступника начальника Главку «К» СБУ Василя Пісного.
Спорт Василь Ломаченко: Хочу боксувати і об'єднати пояси Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 59 кг) український боксер Василь Ломаченко прокоментував розсічення, яке отримав під час сьогоднішнього бою в Лос-Анджелесі проти колумбійського боксера Мігеля Марріагі. «Спасибі всім, хто мене підтримував під час цього бою. Для мене це був дуже цікавий поєдинок, в ході якого я отримав багато досвіду. Розсічення? Так, мені необхідно ще тренувати мій захист, я буду працювати над цим. Для мене зараз неважливо, з ким боксувати, я хочу боксувати і об'єднати пояси», - заявив Василь Ломаченко. Нагадаємо, сьогодні бою в Лос-Анджелесі Василь Ломаченко двічі відправляв Мігеля Марріагу в нокаут у третьому і сьомому раундах, після чого колумбієць відмовився виходити в ринг, а наш боксер втретє успішно захистив титул чемпіона WBO.
Події Смертельний вибух на Донеччині: поліція відкрила справу За фактом вибуху ручної гранати в селі Дачне Мар'їнського району Донецької області відкрито кримінальне провадження, повідомили в прес-службі Нацполіції Донецької обласної. Як повідомляється, інцидент кваліфікований як умисне вбивство способом, небезпечним для життя кількох людей. З місця події експерти вилучили залишки гранати, ще одну гранату Ф-1 і два запали до гранат. За даними правоохоронців, господар приватного будинку в селі Дачне за допомогою ручної гранати хотів продемонструвати своїм гостям салют. До цього господарі з гостями розпивали алкогольні напої. Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в селі Дачне Донецької області у приватному будинку стався вибух бойової граната, в результаті чого на місці загинули три людини, ще один потерпілий був госпіталізований.
Суспільство Філатов про Бережну: Ірина загинула в ЄС, на критиці якого будувала політичну кар'єру Смерть у ДТП 5 серпня в Хорватії колишнього народного депутата України від Партії регіонів Ірини Бережної розкрила проблему невідповідності способу життя політика її переконанням і публічній позиції. Про це на своїй сторінці в Facebook написав мер Дніпра Борис Філатов. «Ірина Бережна загинула на території Євросоюзу, на критиці якого будувала свою політичну кар'єру. А кілька днів тому Ірина була в Монако на показі російського дизайнера Уляни Сергієнко. Багато представників минулої влади в Україні є «іншими». Вони лікуються на Заході, а потім клянуть у телевізорах США, після чого стукають на «хунту» американському послу і просять у нього захисту від «політичних» переслідувань. Висміюють червоні мереживні труси, а самі люблять ходити з крокодилячими сумками «Біркін» по 30 тисяч доларів за штуку. Політикам треба бути справжніми, і тоді на вашу могилу не будуть плювати», - написав Борис Філатов. Нагадаємо, ДТП, в якій загинула Ірина Бережна, сталося в ніч на 5 серпня на Адріатичному узбережжі Хорватії. Бережна і водій автомобіля від отриманих травм загинули. Восьмирічна донька Ірини отримала легкі травми, так як перебувала в автокріслі і була пристебнута.
Політика Лавров пояснив Тіллерсона висилку дипломатів США з Росії Глава МЗС РФ Сергій Лавров і держсекретар США Рекс Тіллерсон обговорили відповідь Росії на санкції США. Про це повідомляє агентство ТАСС. «З держсекретарем США Рексом Тіллерсоном була тривала розмова. Перш за все, його цікавили, з цього він почав нашу розмову, подробиці тих рішень, які були вимушено прийняті Росією у відповідь на ухвалений закон з антиросійськими санкціями в американському Конгресі. Ми ці роз'яснення дали. Це було зроблено на основі інтерв'ю Володимира Путіна телеканалу «Россия». У цьому інтерв'ю все було багато сказано й написано. Пояснені причини рішень, які ми ухвалили після тривалих очікувань, що США все-таки не підуть шляхом конфронтації», - заявив Сергій Лавров. Також глава МЗС РФ додав, що русофобська налаштованість членів Конгресу США завадила цьому збутися.

Молитва на кохання
Молитва на кохання
Смуток за коханням іноді здатний довести людину до відчаю Адже всі ми хочемо кохати і бути коханими
Гороскопи на 17 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 17 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
День обіцяє бути активним та динамічним для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватимете приплив енергії та м....
Поганий вплив: як обчислити людину з чорною душею
Поганий вплив: як обчислити людину з чорною душею
Чужа душа — потемки Ми не в змозі передбачити дії, мотиви та бажання оточуючих
Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі
Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі
Як знайти кохання? Як її утримати? Як зберегти теплоту та ніжність у стосунках? Ці споконвічні питання ніколи ....
Як розпізнати енергетичного вампіра та захиститися від нього
Як розпізнати енергетичного вампіра та захиститися від нього
Спілкування з людьми не завжди сприятливо позначається на самопочутті, і якщо після розмови здоров'я чи настрі....
більше матеріалів




/-0,47613310813904-/ /-pc-/
Top