counter
Архів Повернутись назад 06 Травня 2018
6 Травня
Події «Екс-міністр ДНР» Кузьменко про свій арешт: привезли в гараж із мішком на голові Стали відомі деякі подробиці арешту бойовиками в окупованому Донецьку колишнього «міністра транспорту ДНР» Семена Кузьменка. Ці подробиці на своїй сторінці в соцмережі повідомив сам Кузьменко. «Щодо мого арешту, причина затримання критика влади «республіки». Викрадений був одним із силових підрозділів «Ташкента» просто з двору свого будинку. Доставлений із мішком на голові в якийсь гараж, де мене допитували і зажадали сприяння з «республіканськими» силовими відомствами. Їхнє роздратування найбільше викликала критика податкової, МВС, Тимофєєва та Козакова. На мою адресу звучали погрози фізичного усунення. Також великий інтерес у них викликала діяльність мого товариша Андрія Пургіна, якого вони підозрюють у підготовці збройного перевороту. У найближчі дні через загрозу життя хочу покинути «ДНР» і виїхати на територію Росії», - написав Семен Кузьменко.
Політика Сенат США зажадав від Луценка пояснень у справі Манафорта Сенатори від Демократичної партії США у відкритому листі звернулися до генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням роз'яснити інформацію видання New York Times про блокування розслідування щодо Манафорта. Текст листа сенаторів-демократів Роберта Менендеса, Патріка Легі і Річарда Дурбіна опублікований на сайті американського Сенату. «Ми висловлюємо стурбованість щодо тієї інформації, що генпрокуратура України здійснила кроки, що перешкоджають розслідуванню спеціального прокурора США Роберта Мюллера. Спільне розслідування справи Пола Манафорта має велике значення не тільки для розслідування спецпрокурора Мюллера, але і для викриття корупційних схем екс-президента Віктора Януковича. Наше двостороннє співробітництво в юридичних питаннях має розширюватися, незважаючи на політику», - сказано в листі. Сенатори США сформулювали три питання до генпрокурора Юрія Луценка щодо інформації про заморожування чотирьох справ: Чи обговорювалася тема розслідування Мюллера між урядами України та США під час зустрічі президентів Петра Порошенка і Дональда Трампа у Нью-Йорку в 2017 році? Чи звертався хтось із адміністрації Дональда Трампа із закликом до уряду України не співпрацювати з Мюллером? Чи дійсно Генеральна прокуратура України здійснювала такі кроки? Якщо так, чому? Раніше New York Times опублікувало статтю, в якій вказало, що генеральний прокурор України Юрій Луценко «заморозив» чотири розслідування у справі Пола Манафорта, екс-керівника передвиборного штабу президента Дональда Трампа, щоб не дратувати владу США.
Політика Готовий померти. Порошенко розповів про олігархів і українців Глава Української держави Петро Порошенко в інтерв'ю німецькому виданню Focus запевнив, що готовий померти за український народ. Це інтерв'ю оприлюднив у своєму Twitter посол України в Німеччині Андрій Мельник. На прохання журналіста видання Focus доповнити пропозицію «Коли я порівнюю мою кар'єру політика і підприємця» Петро Порошенко відповів: «Я роблю все можливе в бізнесі і набагато більше - як політик, бо від моїх дій залежить доля великого народу. Якщо буде необхідно, я віддам за нього своє життя». Також Петро Порошенко розповів, що у нього немає ніяких заборон щодо руйнування в Україні олігархії. «За чотири роки я всім показав, що жоден олігарх в Україні не може розраховувати на привілеї. Навпаки - мене постійно атакують деякі українські олігархи, які розповсюджують про мене у ЗМІ фейкові новини», - заявив президент. Крім того, Петро Порошенко сказав про своє ставлення до грошей. На прохання журналіста доповнити пропозицію «Я люблю гроші, тому що...» президент заявив, що не любить грошей.
Політика Навального відпустили з-під варти до суду Лідер російської опозиції Олексій Навальний був відпущений з відділення поліції в Москві після затримання 5 травня на акції протесту «Він нам не цар», яка була присвячена наближається інавгурації російського президента Володимира Путіна. Про це сам Навальний повідомив на сторінці в Twitter. «Напевно, зверху прийшла команда до інавгурації не садити. На мене оформлені два протоколи: організація мітингу і опір співробітникам поліції. Однак сьогодні о пів на першу ночі вирішили випустити з ОВС до суду», - написав Олексій Навальний. Як повідомила адвокат Фонду боротьби з корупцією Вероніка Полякова, справу опозиціонера Тверський суд Москви розгляне 11 травня. Адміністративні протоколи на Олексія Навального складені за ч. 8 статті 20.2 (повторне порушення порядку організації заходу) і статтею 19.3 (непокора розпорядженню працівника поліції) КпАП РФ.
Події Мустафа Найєм попросив надати йому держохорону Народний депутат України Мустафа Найєм звернувся з проханням до правоохоронних органів про надання йому державної охорони. Про це повідомляє ТСН. Як повідомляється, нардеп Мустафа Найєм побоюється за своє життя через численні погрози, які надходять на електронну пошту йому і його рідним після дорожнього конфлікту в центрі Києва. Зараз депутат перебуває в лікарні з численними травмами і його палата не охороняється. Нагадаємо, інцидент стався 30 квітня в центрі Києва. Мустафу Найєма жорстоко побили після дорожнього конфлікту з чеченськими студентами. В результаті конфлікту Найєм перебуває в одній зі столичних клінік із декількома переломами обличчя. Він не зустрічається з журналістами і не афішує назву лікарні. Троє нападників працівниками поліції були затримані по «гарячих слідах», ще один через дві години після інциденту покинув територію України, 5 травня він був затриманий правоохоронцями Азербайджану.
Культура У Лісабоні відбудеться церемонія відкриття Євробачення-2018 Сьогодні в Лісабоні (Португалія) за два дні до першого півфіналу відбудеться офіційна церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2018». Про це повідомляється на сайті «Євробачення» в Україні. «Офіційна церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2018» пройде 6 травня на узбережжі річки біля Музею мистецтва, архітектури і технології. Організатори «Євробачення» цього року вирішили замінити традиційну червону доріжку на блакитну, з огляду на слоган і тематику цьогорічного пісенного конкурсу, який присвячений океану», - сказано в повідомленні. Всі 43 учасники конкурсу пройдуть по доріжці о 18:00 за місцевим часом. Учасників зустрічатимуть ведучі Клаудія Семедій, Інес Лопес Гонсалвіз, Педро Грейнджер і Педро Пенім. Нагадаємо, перший півфінал «Євробачення-2018» відбудеться 8 травня, другий півфінал відбудеться 10 травня, а фінал пісенного конкурсу відбудеться 12 травня. Представником України в цьому році виступить співак MELOVIN з піснею Under The Ladder.
Політика оформление ленты  Втопити всіх у крові. У Росії відкрито закликали до окупації незалежних країн Російська Федерація зараз може дозволити собі застосовувати насильство в інших країнах, якщо в Кремлі визнають це необхідним. З такою заявою в ефірі радіо «Комсомольська правда», коментуючи протести в Вірменії, виступив російський політик Михайло Юр'єв. «Велика держава ніколи не повинна віддавати те, що її. Якщо якісь її частини стали незалежними, то їх треба розглядати тільки як тимчасово бунтівні провінції. Я розглядаю Росію як наддержаву, яка зобов'язана підкоряти собі всіх і правити народами, які вона вважає розвиненими. Чого нам соромитися? Відбулася десь кольорова революція, два полки туди висадити і втопити всіх в крові! І не треба боятися того, що скажуть на Заході, або що самі ці народи скажуть. Якщо ти робиш насильство, то роби з великим надлишком і тоді ніяких голосів протесту не буде», - публічно заявив російський політик. 
Здоров`я Хрускіт пальцями: природа явища і чи шкідливо це робити Не хрусти пальцями, бо це шкідливо, буде артрит, будуть тремтіти руки! Багато з нас не раз чули такі застереження. В.о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун пояснила - що відбувається під час хрускоту з суглобами і чи є це шкідливим для здоров'я. Найбільш переконливою є теорія, яка вказує, що звук хрускоту може виникати внаслідок лопання бульбашок газу, що утворюються в синовіальній рідині, яка заповнює порожнину між суглобами і запобігає виникненню тертя. Речовина в своєму складі також містить гази (кисень, азот, вуглекислий газ). Коли ви рухаєте суглобом, через збільшення простору, зміна тиску і різної щільності газів, утворюються бульбашки, які лопаються. Однак серед учених до цих пір немає 100% впевненості, що це відбувається саме так. Тому час від часу проводяться різні дослідження, які то підтверджують "теорію бульбашок", то спростовують, то знову підтверджують. Найбільш популярні дослідження проводилися з використанням МРТ і ультразвуку. Поки, все вказує на те, що "теорія бульбашок" правдива. Але не виключено, що з розвитком технологій ми отримаємо нові інструменти для досліджень і дізнаємося щось нове. Ще цікавіше неформальне дослідження американського доктора Дональда Унгера, ідея якого народилася після постійних зауважень матері щодо хрустіння суглобами. Він провів експеримент - близько 50 років хрустів суглобами двічі на день тільки на лівій руці. Учений хотів перевірити, чи буде завдано шкоди його руці і чи будуть виникати розбіжності між руками. За його підрахунками, це сталося близько 36 500 разів. Після завершення експерименту, вчений констатував, що симптомів артриту і взагалі будь-яких відмінностей не сталося. За це дослідження Унгер став лауреатом "Шнобелівської" премії. Взагалі зв'язок між хрустіння суглобів і артритом досліджувався різними вченими і сьогодні не представлено жодних переконливих доказів, які б його підтвердили. Результати більшості досліджень вказують на те, що хрустіння не є шкідливим, якщо під час нього ви не відчуваєте болю і дискомфорту. Тому якщо після прочитання цього посту у вас виникло сильне бажання "похрумтіти" пальцями - не обмежуйте себе :) Але і не зловживайте, адже існують дослідження, які вказують, що через надмірне хрустіння суглобами може виникати припухлість рук і м'язова слабкість.
Економіка оформление ленты  Донбас приречений. Регіон перетвориться на суцільне болото Неконтрольоване затоплення шахт на тимчасово окупованій бойовиками території Донбасу призведе до незворотних наслідків і перетворення всього регіону на болото. Про це розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак, повідомляє «Апостроф». «Головним екологічним наслідком є ​​ланцюгове затоплення шахт на окупованій території Донбасу. Вода із затоплених шахт швидко проникає все в нові шахти і виходить на поверхню. В окупованій Горлівці в 2017 році фіксували велике скупчення метану в льохах і підвалах навіть багатоквартирних житлових будинків. Метан не має запаху і кольору, але як тільки створюється метано-повітряна суміш, через найменшу іскру може статися вибух», - зазначив Юрій Гримчак. Весь цей процес незабаром призведе до того, що Донбас перетвориться на мертве болото, яке навіть через багато років буде складно повернути до попереднього стану. «Ми неодноразово говорили, що це може привести до того, що центральний Донбас перетворитися на таке собі болото, де не буде дерев, трави і всього іншого. Це не наше дослідження, але ми ним користуємося, зараз вже на території ОРДЛО близько 70% джерел питної води непридатні для використання», - розповів заступник міністра.
Кримінал оформление ленты  Росіяни. СБУ спіймала психопатів, які побили молотками атовця Сьогодні, 6 травня, в Харкові працівники Служби безпеки України затримали групу людей, які раніше в Києві поранили ножем і побили захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича. Про це повідомила представник Національної поліції України в Харківській області Олена Бараник. «Сьогодні в Харкові дійсно відбулося затримання групи осіб, які раніше напали в Києві на учасника АТО Дмитра Вербича. Затримання здійснили співробітники СБУ», - повідомила Олена Бараник. Одна із затриманих сказала, що, гуляючи по Подолу з двома хлопцями і дівчиною, вони побачили чоловіка в футболці з національною символікою і вирішили покарати «бандерівця». Вони недовго переслідували ветерана АТО, а потім наділи маски і напали на нього, застосувавши ніж і газовий балончик, після чого втекли і сіли в тролейбус. Як повідомляє «Обозреватель», один із затриманих мав при собі паспорт громадянина РФ на ім'я 24-річного В'ячеслава Лукичева. За документом, він уродженець Калінінградської області Росії. Зараз правоохоронці перевіряють усі зв'язки нападників і встановлюють можливих замовників.
Дозвілля оформление ленты  Надія Мейхер показала дочок-блондинок і себе без макіяжу Перша учасниця гурту "ВіаГра" Надія Мейхер поділилася в соцмережах фотографіями з сімейного відпочинку, на яких вона позує без косметики. Співачка зробила селфі за кермом. "Важко собі уявити «без керма»))) І на щастя, і на жаль... Але як і в усьому, що є в нашому житті. На перший погляд «в поганому», але можна, при бажанні знайти свої плюси, так і в хорошому, знайдеться інші не упереджено сторона... Як завжди, у Вас Закохана, дорогі мої!!! Гарного дня!!! ". Також Надя запостила схоже красиве фото з-під квітучої черешні. Мейхер порадувала шанувальників і знімків своєї сім'ї. Діти сфотографовані спиною, але можна здогадатися, що на фото - її старший син - Ігор і молодші дочки - Анна і маленька Марія. Передплатники були вражені, що діти у чорноволосої Наді натуральні блондини.
Політика Українські військові вивчать настрій населення півдня Росії Українські військові хочуть вивчати настрої населення півдня Росії. На сайті державних закупівель ProZorro з'явився тендер на проведення дослідження жителів Південного федерального округу Росії, замовником якого виступив Центр інформаційно-психологічних операцій №72 ЗСУ. Вартість тендеру становить 1,6 мільйона гривень (близько 65 тисяч доларів). За технічним завданням, дослідження повинне проводитися в Криму, Адигеї, Калмикії, Краснодарському краї і Ростовській області. Соцопитування повинне включати не менше двох десятків фокус-груп і дві тисячі інтерв'ю з респондентом. Предметом інтересу Збройних Сил України є матеріальне становище жителів південних регіонів РФ, наскільки вони задоволені владою і готові брати участь у протестних акціях.
Культура Не знаю, що у них у голові: MELOVIN на "Євробаченні" висловився про Лорак і Лободу Представник від України на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2018» MELOVIN після другої репетиції в Лісабоні розповів, як ставиться до зірок, які гастролюють у Росії, зокрема - Світлани Лободи і Ані Лорак. «Я з України і дуже цим пишаюся. Це така тема, де можна знайти багато лазівок, дивитися на неї під різними кутами. Але, я не знаю, що в голові у цих артистів, як вони міркують і який висновок роблять з слова «музика». Я б не робив би так, як робили вони. Я фанат своєї країни, у мене є своя чітка позиція. Я люблю Україну», - відповів MELOVIN. Проте співак поки що погано знає українську мову. Через це у нього стався неприємний конфуз. Український співак Melovin забув рідну мову під час прес-конференції перед початком конкурсу. У Мережі з'явилося відео з прес-конференції співака, на якій не обійшлося без конфузу. Під час розмови з журналістом артист забув рідну мову.
Події Об'єднані сили знищили шістьох бойовиків За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі інтенсивні бойові дії йшли в районах населених пунктів Авдіївка, Кримське, Луганське, Новотошківське, Водяне та Широкине. Про це повідомляє штаб Операції Об'єднаних сил. Як повідомляється, ворог за минулу добу дев'ять разів застосовував заборонене мінських угодами озброєння. Застосування бойовиками артилерії і мінометів, в порівнянні з попередніми днями, значно зменшилося. На застосування російсько-терористичними військами мінометів, артилерії і танків Об'єднані сили давали жорстку і адекватну відповідь. Українські військові вели активну оборону і не дозволили бойовикам застосовувати бронетехніку. Окремі підрозділи ЗСУ провели успішні рейди, в ході одного з яких було взято в полон бойовика. Під час бойових дій два українських військовослужбовці отримали поранення. За даними української розвідки, в боях загинули шість окупантів, ще четверо бойовиків були поранені.
Політика Політолог: Для Путіна піти з Донбасу неможливо Російський президент Володимир Путін не піде на мирне врегулювання конфлікту на Донбасі — це можуть зробити тільки його наступники. Про це розповів відомий російський журналіст і політолог Андрій Піонтковський, повідомляє «Обозреватель». «У російській верхівці і в оточенні будь-кому ясно, що зовнішньополітичний курс з «вставанням з колін» і з «руським миром» з тріском провалився. Така патова ситуація не влаштовує нікого. Путіну зараз необхідно вибирати: або йти на шалене загострення, або йти на відступ. І те, і інше важко, так як і те, і інше призведе до падіння його режиму. Загострення при поточному співвідношенні сил, яке явно демонструється в Сирії, буде означати ганебний розгром і ще більш жорсткі санкції, які підірвуть економіку Росії. Що ж стосується відступу - скажімо, піти з Донбасу – для Путіна це неможливо. Для нього це політична поразка. Це зроблять вже його наступники. Незабаром якісь знаки ми побачимо – не на самій інавгурації, а в перші дні після неї. Можуть статися ключові призначення, багато хто в Москві каже, що у відставку піде міністр оборони Шойгу», - розповів Андрій Піонтковський.

Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може бути почуття пригоди та бажання підкорити нові горизонти....
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
2 травня о 3:23 почнеться 24-й місячний день, при цьому фаза Місяця буде спадною У ніч з 1 на 2 травня сни ча....
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
більше матеріалів




/-0,69653105735779-/ /-pc-/
Top