counter
Архів Повернутись назад 06 Березня 2018
6 Березня
Здоров`я Сон з дитиною призводить до депресії у матері – вчені Спільний сон з дитиною призводить до депресії у матері. Такого висновку дійшли американські вчені з Університету Пенсільванії, передає видання Zee News. В ході дослідження спостерігали за 103 матерями в перший рік життя їх дитини. У перший місяць життя дітей 73% батьків спали разом з ними, в 3 місяці – з дітьми спала тільки половина матерів, а до напівроку – всього 25% молодих мам. При цьому у тих жінок, які спали з дитиною, коли їм виповнилося півроку, рівень депресії виявився на 76% вище, ніж у тих, чия дитина почала спати в окремій кімнаті. Фахівці впевнені, що спільний сон мами і дитини призводить до недосипання матері і погіршення стану її фізичного і психічного здоров'я. Дослідники порекомендували спати з дітьми тільки тим матерям, які самі добре висипаються і приділяють достатньо уваги партнеру.
Кримінал оформление ленты  Житель Харкова "підсадив на наркоту" патрульних поліцейських – СБУ Житель Харкова виготовляв і продавав наркотики співробітникам місцевої патрульної поліції. Про це повідомили в прес-центрі СБУ. В СБУ розповіли, що організував збут наркотиків непрацюючий харків'янин. За даними спецслужби, він виготовляв амфетамін і вирощував марихуану прямо в своїй квартирі. «Підготовлені для вживання заборонені речовини ділок поширював через діючих офіцерів Управління патрульної поліції Харкова», - повідомили в СБУ. У чоловіка в ході обшуків вилучили амфетамін, канабіс, пакувальну тару, засоби для виготовлення, фасування та вживання наркотиків, а також бойові патрони до вогнепальної зброї. Відкрито кримінальне провадження за ст. 307 КК. Вирішується питання про оголошення фігурантам справи підозри в скоєнні злочину і обрання запобіжного заходу.
Події Водій маршрутки, який висадив вдову бійця, поїде на "перевиховання" в АТО Хмельницька влада ухвалила рішення щодо водія маршрутного таксі №38, який відмовив в пільговому перевезенні дружини загиблого учасника АТО Світлани Бойко. З водія маршрутки і з перевізника ТОВ Хмельницьке таксі взяті пояснення і проведена "жорстка розмова". Перевізник і водій приносять вибачення, повідомляє НГП. "Власник підприємства-перевізника сьогодні зустрілася зі Світланою і також принесла свої вибачення. В якості покарання і профілактики водій поїде в зону АТО з гуманітарною місією на своєму авто і за рахунок перевізника. Вважаємо, що так буде справедливіше, ніж звільнити водія і залишити маршрут № 38 без однієї машини", - написав на своїй сторінці в соцмережі заступник міського голови Андрій Бондаренко. Він додав, що на останній сесії міської ради депутати узаконили право на безкоштовний проїзд в міському транспорті членам сімей загиблих учасників АТО.
Події Трагедія на Житомирщині: в квартирі знайшли тіла восьми осіб У Житомирській області в одному з приватних будинків Бердичева були виявлені тіла восьми осіб. Про це інформує телеканал 112 Україна. Стало відомо, що сусідка звернула увагу на те, що ніхто з родини вже другу добу не виходить з квартири. Вона зауважила також дивний запах, що виходив з квартири. За інформацією прес-секретаря поліції Житомирської області Алли Ващенко, виклик надійшов в понеділок, 5 березня, близько 19:30. «Зараз загибель восьми осіб підтверджений факт, на місці працюють слідчо-оперативні групи ГУ Нацполіціі області та Бердичівського відділення поліції», - зазначає Ващенко. У квартирі були знайдені тіла чоловіка і дружини, власників квартири, двох їхніх дітей, 1990 і 1997 р.н., двох онуків - трирічного хлопчика, і майже однорічної дівчинки. Також була виявлена ​​сусідка, яка зайшла до них у своїх справах і дівчина сина власників квартири. За попередньою інформацією, люди загинули від отруєння чадним газом. Версію насильницької смерті поки що в поліції не розглядають.
Події У Великій Британії серйозно отруїли російського шпигуна У Великій Британії з серйозним отруєнням було госпіталізовано екс-шпигуна Сергія Скрипаля, який в 1990-х і початку 2000-х передавав в Лондон дані про російських розвідників, які працюють в Європі під прикриттям. Про це інформує Reuters. «Поліція Британії повідомила, що двоє людей, 33-річна жінка і 66-річний чоловік, були знайдені без свідомості на лавці в ТЦ в неділю, 4 березня, в південно-англійському м. Солсбері після контакту з невідомою речовиною», - сказано в заяві. Потерпілі знаходяться в реанімації. Скрипаль, який був колись полковником в російській військовій розвідці, був визнаний винним в державній зраді в РФ в 2006 році, його заарештували в 2004 році ФСБ Росії за підозрою у видачі російських агентів розвідки Великої Британії і був засуджений до 13 років позбавлення волі. Пізніше в 2010 році його помилував президент Дмитро Медведєв в рамках шпигунського обміну, щоб повернути десять російських агентів США в Москву.
Закон і Право Юрист: З 15 березня морги не зможуть брати трупи без суду - тіла будуть вдома по кілька діб Згідно з «поправкою Лозового», з 15 березня морги не зможуть брати трупи без спеціальної постанови суду, в очікуванні яких тіла померлих будуть кілька діб перебувати вдома. Таку думку висловив юрист Олександр Климчук на прес-конференції, передав кореспондент АСН. «Слідчому, який працює на місцях, очевидно, що це буде затягувати процес і поховання теж. Люди, швидше за все, будуть обурюватися цій процедурі», - зазначив експерт. За його словами, якщо раніше слідчий міг проводити експертизу за своєю постановою, і це прискорювало процес проведення слідства, то зараз хочуть, щоб експертиза призначалася через слідчого суддю - спочатку слідчий звертається до прокурора, а потім вже слідчий суддя призначає експертизу. При цьому він додав, що на сьогодні, якщо людина помирає вдома, на місце виїжджають медики і оперативна група, які констатують факт смерті. Якщо видимих ​​слідів насильницької смерті немає, то, щоб не затягувати процес, слідчий відразу відкриває кримінальне провадження, присвоює йому номер, за яким тіло направляється в морг - вже з постановою слідчого на проведення експертизи. Без такої постанови прийняти тіло морг не може. «Тепер слідчий починає звертатися до суду для того, щоб той виніс відповідну постанову, і тільки після цього рішення морг зможе прийняти тіло. Виходить питання: що буде з тілом? Судді дається 72 години для розгляду клопотання. Такий може статися колапс», - уточнив Климчук. Більше того, за його словами, на сьогоднішній день судді і так перевантажені, тому вони не зможуть вчасно виносити постанови - навіть у відведені 72 години. «Як виходити з цієї ситуації, я так розумію, ні слідчі органи, ні законодавець не знає» - підсумував юрист. Нагадаємо, з 15 березня 2018 року в Україні набирають чинності так звані «поправки Лозового» до Кримінально-процесуального кодексу. Спікер поліції Київської області Микола Жукович заявив, що у зв'язку з цими поправками, без дозволу судді навіть поховати померлу вдома людину буде неможливо. «Якщо людина потрапила в ДТП, в бійці або іншій ситуації отримала тілесні ушкодження, то слідчому треба буде звертатися в суд, і тільки після рішення суду людина зможе пройти судово-медичну експертизу. Наскільки вчасно суди зможуть приймати ці рішення - це питання. А найчастіше саме вчасно проведена експертиза дуже сильно впливає на хід розслідування. Кримінальних проваджень, де потерпілим необхідно пройти експертизу, у нас дуже багато. Також тепер через суди доведеться брати дозвіл на експертизу навіть для тих, хто помер своєю смертю», - сказав він.
Події В Україну йде новий атмосферний фронт. Яка погода буде на свята За даними Українського гідрометцентру, з 7 березня опади у вигляді мокрого снігу і навіть дощу накриють всю Україну, 8 березня - на півночі і центрі. Про це у себе в Facebook написала синоптик Наталка Діденко. За її словами, в найближчі дні температура повітря почне підніматися, але погода буде нестійкою. "Температура повітря протягом дня буде досить комфортною, від - 2 до +3. У Криму до + 3 + 7 градусів. Оскільки до нас наближається атмосферний фронт, то і вітер може бути сильним. Напрямок - південно-східний. Погода буде нестійкою, з періодичними опадами, вітром і дощ, і знову опадами. Але це вже така типова рання весна", - зазначила Діденко. 8 березня на заході вночі +4 градуси, удень +8 градусів, сході мокрий сніг, вночі -1 градус, вдень +4 градуси, півночі мокрий сніг, вночі до -5 градусів, вдень до -3 градусів. На півдні - без опадів. Вночі -1 градус, вдень до +9 градусів. У Києві очікується мокрий сніг, вночі -1 градус. вдень +4 градуси.
Політика Іран пригрозив відновити виробництво високозбагаченого урану Тегеран може менш ніж за 48 годин відновити виробництво збагаченого до 20 відсотків урану, якщо США вийдуть з угоди щодо іранської ядерної програми. Про це в понеділок, 5 березня, заступник керівника Організації з атомної енергії Ірану Бехруз Камальванді заявив в інтерв'ю телеканалу Al-Alam TV, передає DW. Для виробництва ядерних озброєнь необхідний 80-90-відсотковий уран. У липні 2014 року Тегеран виконав умови попередньої угоди, укладеної ним з групою "5+1", і знизив рівень збагачення половини наявних у нього запасів сировини до п'яти відсотків, придатних для використання на АЕС. Друга половина запасів була конвертована в оксид урану. У січні 2018 року президент США Дональд Трамп під загрозою відновлення санкцій зажадав внести серйозні зміни в договір про атомну програму Ірану. По-перше, Тегеран, за словами господаря Білого дому, повинен надати міжнародним інспекторам можливість оглянути абсолютно всі об'єкти, які вони зажадають для перевірки. По-друге, має бути гарантовано, що Ісламська Республіка ніколи не зможе отримати ядерну зброю. По-третє, угода повинна мати необмежений термін дії. І нарешті, по-четверте, Трамп вважає, що не можна розглядати окремо ядерну програму Ірану і роботу над створенням балістичних ракет, здатних нести ядерну зброю.
Політика оформление ленты  «Україна буде федеральною»: Український політолог оскандалилася на КремльТВ Український політолог Яніна Соколовська в ефірі російського Першого каналу заявила про те, що наша країна буде федеральною. Відповідне відео розмістив на своїй сторінці в Facebook Сергій Запорізький. «В українській конституції немає ніяких «ЛНР» і «ДНР», тому вони «так звані». Звичайно, буде федеральний устрій України, де вони отримають свої особливі права. Але як республіки вони в рамках України існувати не можуть», - заявила Соколовська. Під відео Запорізький нагадав, що минулого тижня Соколовська на КремльТВ вже заявила, що Україні пощастило з епідемією кору, бо вона допомогла заощадити на опаленні дитячих садів. Він також зазначив, що Соколовська часто посилається на «інсайда з Адміністрації Порошенка і СБУ». "З огляду на те, що Яніна часто посилається нібито на інсайда з Адміністрації Порошенко і СБУ, хочеться зрозуміти, це все приватна думка журналіста російського "Комерсанта" або інсайд з АП і СБУ. Особливо про обов'язкову федералізацію України", - написав автор поста.
Суспільство оформление ленты  56-річна дружина 78-річного Віторгана сама народила йому дочку. Соцмережі не вірять У родині радянського і російського актора Еммануїла Віторгана народилася дочка. Примітно, що татові 78 років, а мамі - 56. Дружина актора Ірина наполягає, що виносила і народила дитину сама. До послуг сурогатної матері подружжя нібито не зверталося. Як пише "Комсомольська правда", дівчинка народилася 26 лютого, розповіла подруга дружини Віторгана, Марина Паруснікова. "Еммануїл Гідеонович, як нам розповіли, був щасливий і навіть плакав в той момент (коли народилася дочка). Ми його не бачили, звичайно, відразу, а коли він приїхав схвильований, Ірина повідомила нам радісну новину. Звичайно, ми були дуже щасливі за них, оскільки дитина для Ірини, у якої до цього не було дітей, була давньою мрією. Вона так і сказала: "Збулася моя мрія!" - поділилася подруга. Як повідомляє видання, раніше Ірина не наважувалася завагітніти, оскільки перенесла онкологічне захворювання. Варто відзначити, що багато хто сумнівається в правдивості слів Ірини. Адже в останні місяці жінка вела активний спосіб життя, з'являлася на публіці, але вагітного живота у неї чомусь ніхто не помітив. Також на сторінці в соцмережі її чоловіка є фото, зроблене через добу після пологів, що швидше за все було просто неможливо.   Але новоспечені батьки вже щосили радіють дару неба. За словами мами, маленька Етель "дуже спокійна і вихована" і майже на плаче. Як відомо, Ірина - третя дружина Еммануїла Віторгана. Від першого шлюбу у нього є дочка Ксенія, яка вже сама є двічі бабусею. Від другого шлюбу у кінозірки є син Максим - як відомо, це чоловік Ксенії Собчак.
Кримінал Зігнаних на військові збори резервістів "ЛНР" залишили на фронті Жителі окупованих територій Донбасу в шоці через черговий обман "влади" недореспубліки. Після того, як бойовики загнали чоловіків на так звані збори резервістів, командування військ вирішило залишити їх на фронті. У соцмережах багато жителів "ЛНР" скаржаться на те, що кілька днів військових зборів перетворилися на фактично постійну службу. Загнаних у ряди терористів чоловіків поставили перед фактом, що їхні робочі місця вже потрапили під скорочення, а вони "потрібні батьківщині". Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що бійці Збройних Сил України в районі Світлодарської дуги на Донбасі завдали потужного удару по позиціях проросійських найманців. Також Президент України Петро Порошенко розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі банер із закликом зміцнювати ЗСУ для того, щоб вони могли бути готові звільняти окуповані території.
Політика У сто разів сильніший за героїн. Стало відомо, чим отруїли російського шпигуна Британські видання пишуть, що колишній російський шпигун був отруєний опіоїдним анальгетиком фентанілом, дія якого можна порівняти з героїном, тільки в сто разів сильніше, пише The Guardian. Сам Сергій Скрипаль і його молода супутниця досі перебувають у відділенні інтенсивної терапії. Нагадаємо, екс-полковник Головного розвідувального управління Росії Сергій Скрипаль увечері 5 березня був госпіталізований з симптомами отруєння невідомою рідиною. 4 березня Скрипалю і його супутниці стало зле у торговому центрі в Солсбері. Скрипаль служив у ГРУ Росії, в 1999 році пішов у відставку, а через п'ять років його заарештували, визнавши винним у шпигунстві і засудили до 13 років в'язниці. Через шість років Скрипаля помилували і обміняли на десятьох агентів російських спецслужб, затриманих у США. Він отримав притулок у Британії. Преса припускає, що Скрипаль міг бути отруєний фентанілом. Цей опіоїд застосовується як анальгетик в анестезіології. Тривале вживання фентанілу викликає звикання, але токсична дія цього препарату більш сильна. Біологічний вплив фентанілу не відрізняється від того, яке викликається героїном, з тим винятком, що фентаніл може бути в сотні разів сильніше.
Політика Міненерго оголосило про завершення газової кризи У Мінпаливенерго заявили про завершення газової кризи. На штатний режим країна перейде вже з завтрашнього дня - 7 березня. Як написав на своїй сторінці в соцмережі радник глави міністерства Максим Білявський, це рішення прийняв кризовий комітет при Міненерговугілля. "Тільки що прийняв рішення оголосити про завершення кризової ситуації, перехід у штатний режим роботи з 7 березня 2018 року", - написав Білявський. Нагадаємо, спеціальний режим економії газу і тепла в країні був введений з 2 березня. Це сталося після того, як Газпром повернув гроші передоплати за газ в березні і відмовився поставляти газ. "Нафтогаз" і польська компанія PGNiG 2 березня підписали контракт про постачання газу до кінця березня 2018 року. Правда, він виявився рівно в чотири рази дорожче російського.
Дозвілля оформление ленты  Згоріти від сорому. Названо найгірше вбрання Оскара-2018 Західні ЗМІ підрахували, що підготовка зоряної актриси до церемонії вручення нагород на Оскарі коштує близько 10 мільйонів доларів. І якщо хтось дійсно вийшов із шиком і блиском, вразивши публіку неймовірною красою, то дехто примудрився ці гроші викинути на вітер .. Переконатися в цьому ви зможете в нашій добірці найневдаліших нарядів церемонії Оскар 2018. Ну як ось Сальма Гайек в Gucci. Сукня-тортик в блискітках не личить в жодному аспекті актрисі - ні колір, ні форма!  А те, що одягла на себе Вупі Голдберг, взагалі не піддається опису. Повністю "відстійним" визнали глядачі брючний костюм від Louis Vuitton на найбільш високооплачуваній актриси в світі - Еммі Стоун. Так, брючні костюми нині в моді, але жакет від одного костюма і штани від іншого, а ще пояс кольору фуксії! Довершення катастрофи - несумісні туфлі з пряжками на щиколотках і укорочені брюки.
Політика оформление ленты  Росія стягує на кордон з Україною техніку з символікою миротворців ООН Жителі Новоросійська Краснодарського краю сфотографували військову техніку РФ з нанесеною на ній абревіатурою UN. У вівторок, 6 березня, в мережі з'явилося свідчення скупчення російської військової техніки неподалік від кордону з Україною, повідомляє Безтабу. У Новоросійську, розташованому за декілька десятків кілометрів від керченської переправи, а також за  декілька сотень від Ростова, звідки на Донбас - рукою подати, помітили бензовози ВС РФ з нанесеною на них символікою Організації Об'єднаних Націй. Нагадаємо, раніше у Верховній Раді назвали можливу кількість миротворців ООН на Донбасі. Так, можливо, там будуть розміщені 30 тисяч миротворців. Про це розповіла представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко.
Здоров`я Протягом АТО до 10% військових отримали розлад психіки Протягом проведення антитерористичної операції на Сході України до 10% військовослужбовців отримали бойову психічну травму або мали посттравматичний стресовий розлад, але 95% з них поверталися в стрій. Про це повідомляє УНН. При цьому на запит агентства уточнили в Генштабі, 95% з цих військовослужбовців відразу поверталися в стрій і тільки 5% потребували додаткової психологічної допомоги. У ЗСУ також повідомили, що понад 13 тис. військовослужбовців пройшли психологічну реабілітацію. Зокрема, як зазначається, в спеціалізованих медичних установах психологічну реабілітацію пройшли - 2063 військових. "Всі військовослужбовці після проведення заходів психологічної реабілітації повернулися до нормального функціонування", - запевнили в Генштабі. Нагадаємо, раніше головний військовий прокурор України Анатолій Матіос виклав у мережу документи, що підтверджують численні факти самогубств в українській армії. За словами чиновника, так відбувається через недбале ставлення чиновників міністерства оборони, відповідальних за проведення психологічної реабілітації учасників бойових дій, до виконання своїх обов'язків. Так, за його словами, реальну реабілітацію пройшли тільки 0,01% військових.
Події оформление ленты  В отруєних водах російської Волги завелися щуки-мутанти Опубліковане в соцмережах фото щуки-мутанта, яку російські рибалки виловили в Волзі, злякало інтернет-спільноту. Екологи запевняють, що є волзьку рибу взагалі не варто, вона легко вбирає в себе все канцерогенні речовини з води. Фотографії щуки з дивними наростами на тілі виклав у мережу рибалка Євген Дмитрієв. Експерти підтвердили: такі нарости - це аналог ракових пухлин, канцерогені речовини, що містяться в Волзі, викликають збій у зростанні клітин тканин і з'являються непотрібні відростки. "Вода у Волзі належить зараз до категорії «дуже високе забруднення». Зараз водойма серйозно поміняла свої властивості: швидкість течії знизилася в вісім разів, а кількість забруднюючих речовин, які в воду потрапляють, збільшилася навіть у більшій пропорції, - заявив порталу «КП Самара» самарський еколог, голова громадської організації «Зелена ліга» Сергій Сімак. Сергій Сімак уточнив, що будь-яка інша риба і раки, виловлені в довколишніх озерах, також дуже шкідливі.  
Події оформление ленты  Намагався врятувати дитину. З'явилися фото з місця загибелі всієї сім'ї в Бердичеві У мережі з'явилися фото з місця трагедії кошмарної трагедії в Бердичеві, де, отруївшись чадним газом, померла ціла родина - вісім осіб. Фото опубліковані на сайті Національної поліції України. Нагадаємо, в трагедії померли дорослі батько 1966 року народження і мати 1970 року народження, їхній син 1990 року народження зі своєю дівчиною 1997 року народження. Також загинула дочка 1995 року народження і її двоє дітей - хлопчик 2014 року народження та дівчинка 2017 року народження. Загинула подруга дорослої пари - 1967 року народження. За фактом події почато кримінальне провадження за статтею 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Раніше сусіди повідомили, що люди економили на газі - і опалювали будинок дровами. На фото видно, що на момент смерті вся сім'я мирно спала. Однак хтось із дорослих, ймовірно, дідусь намагався врятувати дітей. Чоловік загинув, обнявши одного з малюків.
Події За приниження людей і перевищення повноважень при розгоні міхомайдану поплатиться один поліцейський Після затримання учасників протесту і розгрому наметового містечка під Верховною Радою одного з правоохоронців усунули від посади за неправомірні дії. Відсторонений від роботи правоохоронець, застосував газовий балончик проти журналіста "Радіо Свобода". Як заявив в ефірі "5 каналу" прес-секретар МВС Артем Шевченко, факт правопорушення будуть розслідувати співробітники СБУ або прокуратури. "Я не вважаю операцію з розгону ідеальною з поліцейської точки зору. Доказ тому - провадження за статтею 365 КК України - "Перевищення влади", - зазначив Шевченко. Нагадаємо, напередодні українські правозахисники заявили, що поліція і Нацгвардія 3 березня під Радою під час руйнування наметового містечка порушили право на мирні зібрання, право на свободу слова і на особисту свободу. Офіс уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської також заявив про грубі порушення прав людини.
Політика Кім Чен Ин готовий до врегулювання відносин з Південною Кореєю Лідер КНДР Кім Чен Ин вирішив зустрітися з високопоставленою делегацією уряду Південної Кореї. Також раніше він заявив, що налаштований на поліпшення відносин двох країн, бо має намір врегулювати конфліктні питання з Південною Кореєю. «У мене є принципова воля і тверде бажання просувати міжкорейські відносини і відкривати нову історію об'єднання Батьківщини», - заявив Кім Чен Ин Йому передали лист від південнокорейського президента, а спецпосланець розповів, що лідер КНДР дав вказівки "негайно вжити заходів для цього". "Вищий керівник також провів глибокий обмін думками про питання пом'якшення гострої військової напруженості на Корейському півострові і активізації багатостороннього діалогу і контакту", - повідомили в його адміністрації.
Політика У кращих традиціях Януковича: суд не дозволяв зносити наметове містечко під Радою Демонтаж наметового містечка біля Верховної Ради і затримання осіб 3 березня - незаконні, оскільки рішення суду, яким керувалася поліція, дозволяло лише огляд, а не знесення наметів, а тим більше - не передбачало жодних затримань, написав у блозі на "Українській правді" нардеп Мустафа Найєм. Депутат наполягає, що сам факт затримання людей в суботу не мав під собою ніякого юридичного обґрунтування: "Згідно з документом, відомий суддя Білоцерківець дав слідчим дозвіл на огляд приміщення та іншого майна в наметовому містечку з метою знайти причетних до нападу на поліцейських двома днями раніше, а також предметів, якими це було скоєно". Він додав, що обшук і огляд не передбачають знесення приміщення або майна, а затримання громадян в ході обшуку можливо тільки тоді, коли особу застали при замаху або вчиненні злочину або безпосередньо після вчинення злочину, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі. "У цих випадках поліцейські повинні були зафіксувати ці факти, і не пізніше ніж через 24 години прокурор або слідчий зобов'язані були внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - заявив Найєм. У той же час нагадаємо, під час погрому поліцією наметового містечка було затримано 111 осіб.
Політика Бойовики назвали диверсанта РФ Покусаєва божевільним педофілом - штаб АТО Спійманий у зоні проведення антитерористичної операції 47-річний російський солдат Микола Покусаєв дає свідчення про свою службу на Донбасі, - повідомляє прес-центр штабу АТО. Там також повідомили, що проросійські ЗМІ розгорнули дискредитаційну кампанію проти найманця: "За їхньою версією він і завербований СБУ божевільний педофіл, і злочинець, і асоціальна особистість. Насправді цей горе-вояка яскравий приклад того, хто в основному воює проти нас", - повідомляє прес-центр. При затриманні у 47-річного росіянина знайшли повний комплект документів і оснащений автомат, він був одягнений в уніформу, поширену серед незаконних збройних формувань, які тимчасово окупували окремі райони Донбасу. Його військово-облікова спеціальність - механік водій.
Події оформление ленты  Перебігав на заборонний сигнал. З'явилося відео, як кортеж Порошенка збив старого У мережі з'явилося відео аварії, під час якої в центрі Києва президентський кортеж збив старого. Нагадаємо, ДТП сталася сьогодні на перетині вулиць Шовковичної та Інститутської. Відеозапис з камери спостереження надав офіс партії 5-10, навпроти якого сталася ДТП. На відео видно, що регулювальник зупинив рух на перехресті, для того, щоб кортеж Порошенка проїхав. Проїхало перше авто ескорту Порошенка, за ним - легковик червоного кольору. І хоча інші пішоходи зупинилися, невідомий чоловік похилого віку з пакетом у руці дуже швидко вийшов на дорогу, перебіг її половину перед цим червоним авто і тут же був збитий іншим авто кортежу Порошенка. До потерпілого підбіг регулювальник. Одночасно він зробив знак проїжджати іншим машинам кортежу. Машина, яка збила людину, залишилася на місці. За попередніми даними, у чоловіка перелом ноги і струс мозку. Йому 88 років.
Закон і Право Експерт: Відмашку рейдерським захопленням земель в Україні дав Яценюк - Порошенко підтримав Відмашку рейдерським захопленням земель сільськогосподарського призначення в Україні дав прем'р-міністр (2014-2016 рр.) Арсеній Яценюк, а президент Петро Порошенко підтримав його безглузду ідею. Таку думку висловив глава Аграрної партії Віталій Скоцик на прес-конференції, передав кореспондент АСН. «Першопричина, яка спонукала до таких рейдерських атак, була дуже банальною. Колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, проводячи відкриту нараду на Полтавщині, озвучив цікаву ідею, запропонувавши почати з експерименту з продажу державних земель сільськогосподарського призначення. Це був чіткий сигнал для тих, хто займався рейдерством в 90-х, що з'явилася можливість первинного накопичення капіталу, загарбавши за безцінь українську землю», - зазначив експерт. За його словами, при цьому чиновник не врахував, що в країні діє мораторій на продаж сільгоспземель, а Земельний кадастр не наповнений як слід, а також не вирішено багато технічних питань. Незважаючи на це, ідея «дикого ринку землі» знайшла підтримку і в особі глави держави. При цьому він додав, що, згідно з власними прогнозами, вже до кінця 2016 року зареєстрували близько тисячі рейдерських захоплень. Почалися захоплення з Кіровоградської та Миколаївської, потім - з Дніпропетровської областей. Причому, як нагадав Скоцик, після того, як аграрії почали чинити опір загарбникам, рейдерство стало супроводжуватися стріляниною, киданням гранат, залякуванням і кримінальними справами проти орендарів землі. Нагадаємо, з серпня 2017 року Україна відкрито 17 кримінальних проваджень за фактами земельного рейдерства. Про це на засіданні Кабміну заявила перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.
Політика Указ про початок операції Об'єднаних сил на Донбасі дасть Порошенко Уже готова кандидатура на пост керівника операції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це на брифінгу сьогодні заявив офіцер Управління правового забезпечення Генштабу Збройних сил України Юрій Бобров, передає АСН. Він повідомив, що імена кандидатів визначені, і незабаром президент призначить командувача Об'єднаних сил. При цьому офіцер уточнив, що дозвіл на початок операції Об'єднаних сил на Донбасі буде дано указом президента. "Операція Об'єднаних сил починається з введенням відповідного указу президента - Верховного головнокомандувача про початок проведення операції", - сказав він, додавши, що такий указ може бути підписаний найближчим часом. У той же час у Міноборони заявили, що АТО на Донбасі може проводитися і одночасно з операцією Об'єднаних сил.
Дозвілля оформление ленты  Жінкам не так сильно подобаються квіти, як думають чоловіки. Рейтинг подарунків на 8 Березня Чоловіки дарують квіти на 8 Березня частіше, ніж жінки хотіли б їх отримувати. У той же час за останні кілька років кількість жінок, які хочуть дуже дорогих подарунків - як то машину або квартиру, значно зменшилась. До такого висновку прийшли фахівці Київського міжнародного інституту соціології, які провели опитування з приводу найбажаніших подарунків з нагоди свята Міжнародного жіночого дня. Так чоловікам ставилося запитання "Який подарунок Ви найбільше хотіли б подарувати коханій жінці на 8 Березня?». А у жінок питали так: "Який подарунок Ви найбільше хотіли б отримати від коханого чоловіка на 8 Березня?" Результати свідчать, що 32% чоловіків хочуть дарувати жінкам квіти, тоді як лише 25% жінок хочуть їх отримувати. Примітно, що все більше жінок потребують тепла і доброго слова. Опитування проводилося з 9 по 18 лютого 2018 у 110 населених пунктах у всіх областях України, на підконтрольній території в Луганській і Донецькій областях. У ньому брали участь 2043 респонденти.
Закон і Право За рік рейдерським атакам піддалися понад 700 фермерських господарств Тільки за останній рік рейдерським атакам піддалися понад 700 фермерських господарств по всій Україні - тисячі фермерів залишилися без засобів і роботи. Таку думку висловив голова Аграрної партії Віталій Скоцик на прес-конференції, передав кореспондент АСН.  «Тільки за останній рік, за нашими оцінками, рейдерським атакам піддалося більше 700 фермерських господарств по всій території нашої великої країни. І тисячі-тисячі фермерів втратили свої робочі місця», - зазначив експерт. За його словами, атаковані підприємці є основою економічної безпеки Української держави на сьогодні. Так, кожен другий долар, що надходить в Україну, з'являється завдяки саме сільському господарству. При цьому він додав, що, на відміну від рейдерства 90-х років минулого століття, сьогодні бандити використовують юридичні механізми, причому неправомірні рішення застосовуються у «високих кабінетах влади», згодом реалізуючись за допомогою місцевої влади вже в районах. Водночас центральна влада, за словами Скоцика, не реагувала на заяви про рейдерські захоплення земель і спочатку зовсім не визнавала таку проблему. Таким чином, за його словами, аграрії змушені були захищати свій урожай і своє господарство самостійно - об'єднуючись в антирейдерські штаби. Нагадаємо, з серпня 2017 року Україна відкрито 17 кримінальних проваджень за фактами земельного рейдерства. Про це на засіданні Кабміну заявила перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.
Суспільство оформление ленты  Комунізм усім набрид: в Індії знесли пам'ятник Леніну У місті Белонія в Індії знесли пам'ятник Леніну. Про це повідомляє The Indian Express. Монумент 5 березня зносили екскаватором, статуя розкололася, і місцеві жителі навіть пограли в футбол відпало головою. Це сталося через 2 дні після перемоги на місцевих виборах правлячої партії Індії «Бхаратія джаната парті», що захищає цінності індуїзму. Довгі роки влада в цьому індійському штаті перебувала в руках марксистської партії CPI (M). Тепер же місцеві політики стверджують, що Ленін упав через виплеск гніву індійців, пригноблених комуністами. 3,5-метрову статую спорудив зі склопластику індійський художник Крішна Дебнат, йому за це дали всього 3 рупії. The Indian Express нагадує, що одна з найвідоміших статуй Леніна в Індії встановлена ​​в центрі Калькутти, і її не знесли попри те, що в 2011 році ліві там теж втратили владу після 34 років правління. У місті белон в Індії знесли пам'ятник Леніну. Про це повідомляє The Indian Express.Монумент 5 березня зносили екскаватором, статуя розкололася, і місцеві жителі навіть пограли в футбол відпало головою. Це сталося через 2 дні після перемоги на місцевих виборах правлячої партії Індії «Бхаратія джаната парті», що захищає цінності індуїзму.Довгі роки влада в цьому індійському штаті перебували в руках марксистської партії CPI (M). Тепер же місцеві політики стверджують, що Ленін упав через виплеску гніву індійців, пригноблених комуністами. 3,5-метрову статую спорудив зі склопластику індійський художник Крішна Дебнат, йому за це дали всього 3 рупії.
Політика Апеляційний суд відмовився відсторонити Труханова з посади мера Одеси Апеляційний суд Києва відмовився звільнити з посади мера Одеси Геннадія Труханова, якого підозрюють у розтраті 185 млн гривень з бюджету міста. Про це передає «Думская». У суді були депутати міськради Одеси і співробітники муніципалітету. Щоб до суду прийшло менше активістів, до останнього не повідомляли час і дату засідання. Таким чином, Спеціалізована антикорупційна прокуратура програла апеляцію. Як зазначив прокурор САП Валентин Мусіяко, з крісла градоначальника Труханов зможе впливати на свідків та інших підозрюваних, знищувати або спотворювати документи. Нагадаємо, прокуратура просила суд відправити Труханова під варту із заставою в 50 млн грн, проте суд відпустив Труханова на поруки депутата від БПП Дмитра Голубова. 27 лютого суд залишив Труханова на посаді мера, незважаючи на те, що НАБУ розслідує справу проти Труханова. Мова йде про покупку заводу важкого кранобудування «Краян», який в 2016 році міськрада придбала у підприємства «Девелопмент Еліт» за ціною 185 млн.
Події У Сирії розбився російський літак, загинули 32 людини На аеродромі «Хмеймім» у Сирії розбився транспортний літак Ан-26. Про це передає «Газета.ру». За інформацією Міноборони РФ, загинули всі, хто перебував на борту, з яких 26 пасажирів і 6 членів екіпажу. Авіакатастрофа сталася, коли Ан-26 заходив на посадку. Попередньою причиною називають технічну несправність, так як вогневого впливу на літак не було. Аварія сталася близько 14:00 за київським часом. Літак зіткнувся з землею і не долетів до злітно-посадкової смуги приблизно 500 м. Головна військова прокуратура країни-агресора проводить перевірку за фактом авіакатастрофи.Нагадаємо, в грудні 2016 року під час польоту в Сирію впав Ту-154. Авіакатастрофа сталася над Чорним морем, загинули 92 людини, серед яких журналісти і учасники ансамблю пісні і танцю імені Александрова.
Закон і Право Стоп Корупція: Масове рейдерство сільськогосподарських підприємств стимулює Мін'юст Масові рейдерські захоплення сільськогосподарських підприємств відбуваються за підтримки Міністерства юстиції України. Таку думку висловив координатор ГО «Стоп корупції» Роман Бочкала на прес-конференції, передав кореспондент АСН. «Що дивує, що складовою частиною атак є Міністерство юстиції. Це дуже дивно, але ось ця комісія, яка когось позбавляє права власності, а комусь його надає - цей механізм став новою формою рейдерства», - зазначив експерт. За його словами, нещодавно створена комісія Мін'юсту отримала повноваження надавати право оренди землі без врахування попередніх власників земельних наділів, що призводить до масового переписування прав на інших власників, які разом з фермерським підприємством привласнюють собі урожай, техніку, насіння тощо. При цьому Бочкала додав, що останні два роки рейдерські захоплення фермерських господарств стали масовими, чого не було за всю його 10-річну практику в розслідуваннях. Нагадаємо, з серпня 2017 року Україна відкрито 17 кримінальних проваджень за фактами земельного рейдерства. Про це на засіданні Кабміну заявила перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.
Економіка В українців відбиратимуть ще частину зарплати "на старість" У парламентському комітеті з питань соцполітики порекомендували Верховній Раді прийняти за основу доопрацьований законопроект про запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування. Про це пишуть Вести. Документом пропонується введення децентралізованої накопичувальної системи через недержавні пенсійні фонди. Частина обов'язкових внесків до пенсійної системи повинна накопичуватися на рахунках громадян, які самі їх і будуть платити. З 1 січня 2018 року працівники зможуть формувати обов'язкові особисті пенсійні накопичення, за рахунок яких вони в майбутньому отримають додаткове джерело пенсійних виплат крім виплат з солідарної системи. Застраховані особи, яким на дату запровадження обов'язкової накопичувальної системи пенсійного страхування виповниться не більше 35 років, будуть платити зі своєї заробітної плати в недержавні пенсійні фонди внески - від 2% з щорічним збільшенням до 7%. Ті, кому більше 35 років, зможуть взяти участь у накопичувальній пенсійній системі добровільно.
Кримінал оформление ленты  ЗМІ з'ясували: в урядовому кварталі Києва зарізали бізнесмена В урядовому кварталі Києва був убитий 38-річний глава приватної компанії «AQ Пластик» Сергій Захарчук. Про це повідомляє «Еспресо ТБ». Трагедія сталася у вівторок, 6 березня, на вулиці Лютеранській, 30. Тіло знайшли у дворі біля елітного будинку в центрі Києва.Підприємець помер від ножового поранення дорогою в лікарню. Попередньо, він йшов до свого автомобіля і в цей момент на нього напали. Поранення було в ногу, але, ймовірно, була зачеплена артерія, Захарчук втратив багато крові. Нацполіція зараз розшукує двох осіб за підозрою у вбивстві підприємця. Фотороботи підозрюваних опублікували на сайті Нацполіції Києва. Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого).
Здоров`я Ситуація з кором стабілізувалася: за останній тиждень захворіли на 12% менше - МОЗ Ситуація з захворюваністю на кір в Україні стабілізувалася, оскільки кількість хворих скоротилася на 12% за останній тиждень. Про це повідомив заступник генерального директора з нагляду за інфекційними хворобами Державної установи «Центр громадського здоров'я МОЗ України» Віктор Ляшко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. «За 9 тиждень 2018 року на кір захворіло 684 особи, з них - 266 дорослих і 418 дітей. Це на 12% менше в порівнянні з цифрами попереднього тижня», - зазначив експерт. За його словами, найбільше хворих зафіксована в Івано-Франківській області - 1426 осіб, Закарпатська обл. - 1138, Одеська, Чернівецька та Львівська обл. Найменше хворих - всього двоє з початку року - зафіксовано в Харківській області. При цьому він додав, що всього з початку року на кір в Україні захворіло 6484 особи, з них - 4258 дітей, а 4420 хворих були госпіталізовані в стаціонарні відділення. Також, згідно зі статистикою Центру, від ускладнень кору з початку року померло 7 людей, 5 з яких - діти. Примітно, що із загального числа загиблих - п'ятеро летальних випадків було зафіксовано в Одеській області, по одному - в Івано-Франківській і Закарпатській. Нагадаємо, кількість інфікованих на кір продовжує збільшуватися на Закарпатті. За останній тиждень було зареєстровано 158 випадків кору, що на 7 відсотків більше, ніж на попередньому тижні.
Закон і Право За останній рік рейдери «віджали» 2 тисячі тонн риби - експерт Тільки за останній рік рейдери незаконно привласнили собі 2 тисячі тонн риби, вирощеної на фермерських господарствах. Таку думку висловив глава ВГО «Асоціація рибалок України» Олександр Чистяков на прес-конференції, передав кореспондент АСН. «Зараз ідуть масові віджимання рибних фермерських господарств. Вже є жертви. Збиток від рейдерства в рибництві, за неофіційними даними, оцінюється в понад 100 млн гривень на рік. Тобто, більше 2 тисяч тонн риби були відтиснуті рейдерами», - зазначив експерт. За його словами, особливо жорстоким нападам піддалися рибоводи Вінницької, Хмельницької, Черкаської, Кіровоградської, Одеської, Херсонської областей. У більшості випадків, як зазначив Чистяков, об'єднаними зусиллями фермерам вдається відбити атаки, але самі господарства в результаті рейдерства зазнають величезних збитків. При цьому він додав, що так само як і у випадку з рейдерством землі, водойми фермери також захищають зі зброєю в руках. Причому деякі, кращі господарі, гинуть самі від бандитських куль. Так, малим і середнім підприємцям вкрай складно протистояти рейдерам, які користуються прикриттям місцевої влади, депутатів, прокуратури і суддів, а то і народних депутатів. Нагадаємо, з серпня 2017 року Україна відкрито 17 кримінальних проваджень за фактами земельного рейдерства. Про це на засіданні Кабміну заявила перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.
Здоров`я В Україну прибула нова партія вакцин проти кору В Україні вже прибула нова партія вакцин проти кору, краснухи та паротиту, причому медпрепарати вже розподілені по областях. Про це повідомив заступник генерального директора з нагляду за інфекційними хворобами Державної установи «Центр громадського здоров'я МОЗ України» Віктор Ляшко на прес-конференції, передав кореспондент АСН.  «На даний момент в Україну прибула нова партія вакцин від кору, краснухи та паротиту - 220 тис. доз. Вони прибули в кінці лютого і вже зараз доставлені в усі регіони нашої країни, крім Чернігівської області, яка очікує доставку вакцин до кінця сьогоднішнього дня», - зазначив експерт. За його словами, вакцини були закуплені Міністерством охорони здоров'я, і ​​за допомогою дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ вдалося організувати прискорену доставку вакцин в Україні. При цьому він додав, що в цілому, з урахуванням новоприбулої партії, по країні налічується близько 387 тис. доз вакцини КПК. Чергова партія вакцин очікується в кінці березня. Всього ж протягом року в Україні має бути поставлено майже 2 млн доз вакцин. Нагадаємо, кількість інфікованих на кір продовжує збільшуватися на Закарпатті. За останній тиждень було зареєстровано 158 випадків кору, що на 7 відсотків більше, ніж на попередньому тижні.
Закон і Право Рейдерство в Україні процвітає через продажність центральної влади - експерт Рейдерські захоплення сільськогосподарської землі в Україні процвітають через корупцію на найвищому рівні. Таку думку висловив керівник ГС "Аграрна самооборона" Юрій Крутько на прес-конференції, передав кореспондент АСН. «На рівні області нас ще підтримують, але туди, вище, - тоне, як в болоті. Корупція в більшій мірі навіть нагорі, тому що на рівні якогось середнього підрозділу в поліції, в прокуратурі всі працюють, всі щось намагаються, але потім все тоне», - зазначив експерт. За його словами, в таких умовах фермерам доводиться брати зброю і захищати своє майно, урожай і техніку самостійно. Так, об'єднання самооборони дозволили «зачистити» від рейдерів всю Кіровоградську область, проте в деяких областях рейдерство процвітає, оскільки не сильна громада. «Підробляють бланки, документи, і поліція нічого зробити не може: каже, ви тут ніхто», - підкреслив Крутько. При цьому він додав, що на практиці така ситуація виливається в те, що проти самих власників, які зазнали рейдерської атаки і активно домагаються справедливості, порушуються кримінальні справи. Або ж кримінальні провадження щодо рейдерів просто «ховаються» в судах. Нагадаємо, з серпня 2017 року Україна відкрито 17 кримінальних проваджень за фактами земельного рейдерства. Про це на засіданні Кабміну заявила перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.
Дозвілля оформление ленты  Зірка "Гаррі Поттера" зганьбилася на Оскарі через татуювання Зірка фільму про "Гаррі Поттера" актриса Емма Вотсон стала об'єктом критики, після того, як на церемонії "Оскара", показала папараці татуювання, що було зроблено з помилкою. Це тимчасовий малюнок на підтримку руху проти насильства і домагань у Голлівуді "Time`s up". Але напис на руці Емми містить граматичну помилку. Замість скорочення фрази "Time is up" (час вийшов) - "Time`s up", передпліччя актриси прикрасила фраза "Times up" - без апострофа перед "s". Такий конфуз підняв хвилю критики в соціальних мережах на адресу Емми. Багато користувачів Twitter пишуть, що вважали Емму грамотною, оскільки вона закінчила престижний виш. Емма вирішила відповісти всім кривдникам, написавши відповідь у Twitter: "Відкрита вакансія коректора для вичитки несправжніх татуювань. Досвід роботи з апострофами обов'язковий".
Закон і Право Експерти вказали на головне "гальмо" інвестицій в Україну Рейдерські захоплення землі стали головним гальмом приходу інвестицій в економіку, оскільки люди бояться вкладати гроші в розвиток власних підприємств через зростання ризиків його втратити. Таку думку висловив керівник ГС "Аграрна самооборона" Юрій Крутько на прес-конференції, передав кореспондент АСН.  «Рейдерство зупиняє інвестиції. Ніхто не хоче нічого інвестувати, тому що: а раптом завтра заберуть?» - зазначив експерт. За його словами, зараз в Україні розгорнулася ціла війна за землю, хоча ринок землі сільськогосподарського призначення ще й не запущений. Так, після скасування мораторію на продаж сільгоспземель купити наділ зможуть ті, хто був її орендарем. При цьому він додав, що власники земельних паїв, які здають їх в оренду, не хочуть бачити власниками землі рейдерів, тому разом з орендарями стають на захист своїх наділів і відбивають рейдерські атаки. Нагадаємо, з серпня 2017 року Україна відкрито 17 кримінальних проваджень за фактами земельного рейдерства. Про це на засіданні Кабміну заявила перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.
Суспільство оформление ленты  Бойовики «ДНР» про лютуючий «Правий сектор»: змусили бабусю їсти газету Один з ватажків російських терористів в так званій «ДНР» Едуард Басурін розповів приголомшливу історію про те, що бійці «Правого сектора» нібито змусили стареньку їсти газету. Про це повідомили сайти сепаратистів Донбасу. Басурін повідав, що нібито під Донецьком бійці «Правого сектора» зупинили пенсіонерку і змусили її з'їсти місцеву газету, в яку та загорнула «тормозок». «Коли вони її побачили, то забрали тормозок і намагалися на вулиці спалити газету. Був сильний вітер, і вони не могли її підпалити. Вони змушували бабусю цю газету з'їсти», - повідомив терорист. Він стверджував, що те, що відбувалося бачили місцеві жителі, вони навіть обурювалися поведінкою українських бійців. В результаті представники ПС забрали недоїдену газету і повернули пенсіонерці тормозок. ААААА! Распятый мальчик отдыхает! Наркоман Бася говорит что злые правосеки на блокпосту заставили бабушку съесть газету "ДНР" pic.twitter.com/dVSX9ijUib — Фосфорная Горловка (@natohawks) 5 марта 2018 г.
Події оформление ленты  У Росії водій Мерседеса розплющив конкурентку об капот, щоб проїхати Схоже, у деяких жителів Росії геть знесло дах, якщо за звичайне право першим поїхати по дорозі вони готові вбивати. Шокуючу баталію зняли на відео жителі багатоповерхівки. У ролику, який поширив Telegram-канал Mash, видно, як у дворі житлової багатоповерхівки відбувається суперечка через право проїзду. Два автомобіля встали один напроти одного, а їх водії з'ясовують стосунки - кому першому проїхати. В якийсь момент чоловік на чорному Мерседесі пішов на таран, незважаючи на те, що між машинами встала дівчина-водій білого легковика. Мерседес буквально приплющив автомобілістку між двома машинами, жінка почала несамовито кричати і кликати на допомогу. Їй, правда ніхто так і не допоміг, зате жителі будинку знімали все на відео. Мерседес зник з місця події. Про стан жінки на даний момент нічого не відомо. Увага, відео 18+.
Економіка У Кабміні назвали нову дату підвищення пенсій військовим Пенсійний фонд переніс дату початку виплати перерахованих пенсій військовослужбовцям. Так за новою інформацією Кабміну, нові виплати почнуться з другої половини березня. Однак основні виплати за новою системою почнуться ще пізніше - з 1 квітня. Прес-служба Кабміну нагадала, що пенсії будуть перераховані з 1 січня 2018 року. Тобто теоретично військові пенсіонери в квітні повинні отримати виплати за січень, лютий, березень і квітень. Перерахунок буде базуватися на даних відомств, в яких пенсіонери проходили службу. Тобто окремо МВС, Міноборони і тд. Також в Кабміні нагадали, що будуть враховуватися оклад за посадою, оклад за спеціальним званням та відсоткова надбавка за вислугу років. Окремо будуть перераховані пенсії для командного і рядового складу органів внутрішніх справ. Для цих категорій врахуються ще й щомісячні додаткові види грошового забезпечення та премії. Також у підвищення буде кілька етапів. З 1 січня 2018 года Освіта: середня підвищення пенсій складе 1500 гривень. З 1 січня 2019 року до них додасться ще 750 гривень. З 1 січня 2020 року - ще 750. Тобто за два роки пенсії військовим підвищаться до 2898,41 грн в середньому. В цілому пенсії будуть переглянуті для 12 силових відомств. Підвищені пенсії повинні отримати майже 498 тис. осіб. У бюджеті Пенсійного фонду передбачено 7,8 млрд грн для підвищення військових пенсій.
Події оформление ленты  У Львові активісти зірвали концерт Ірини Білик У Львові активісти «Добровольчого руху ОУН», «Опору Романа Шухевича» і «Духа нації» зірвали концерт співачки Ірини Білик. Про це пише Zaxid.net. Увечері активісти зібралися на площі перед Львівським театром опери та балету, де о 19:00 має розпочатися концерт Білик. Учасники акції перед входом до театру вишикувалися в «коридор ганьби», а прохід вистелили фотографіями з війни. Тепер всі відвідувачі були змушені проходити по цьому коридору і фотографіям. Однак пізніше продюсер Олег Збаращук спровокував активістів, наступивши на один з плакатів, і активісти вирішили блокувати вхід в театр і не пускати шанувальників Білик. У результаті всередину театру зайшли кілька глядачів, інші відвідувачі чекають ззовні. Нагадаємо, вперше активісти заявили про блокування концерту на початку лютого. Причиною блокування концерту стало те, що співачка в 2015 році відвідувала тимчасово окупований Крим, а в 2017 році була гостею заходів святкування ювілею російського співака Філіпа Кіркорова.
Політика оформление ленты  У Львові Ірину Білик змусили визнати Росію агресором, а Крим - нашим Протестуючі, які близько трьох годин блокували вхід в зал Оперного театру, де повинен був відбутися концерт Ірини Білик домоглися свого. Представники націоналістичних організацій змусили співачку визнати Росію агресором, а Крим визнати українським півостровом, пише "Львівський портал". Активісти влаштували "коридор ганьби" перед входом в Оперний театр. В акції брали участь "Сокіл", "Добровольчий рух ОУН", "Опір Романа Шухевича" і тд. Протестуючі тримали в руках плакати і фото Білик з назвами міст Донбасу, в яких проходили бойові дії. Перед входом до театру була розлита свиняча кров. Протестуючі прийшли в гримерку до співачки, де вона погодилася визнати Росію країною-агресором, а на питання, чий Крим, відповіла: "Крим повинен бути нашим".

Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
більше матеріалів




/-1,2170121669769-/ /-pc-/
Top