counter
Архів Повернутись назад 03 Грудня 2017
3 Грудня
Суспільство Порнозірка з РФ. Чим більше чоловіків у сцені - тим більше платять Російська порноактриса Єва Бергер (Надія Нікітіна) в інтерв'ю проекту «The Люди» розповіла про свої будні на знімальному майданчику, поскаржившись на дуже скромну оплату праці в порно-індустрії. «Гроші мені платять не за годину, а за цілий день, все залежить від зйомки. Зазвичай це від 500 до 1,5 тисяч євро в день. Необхідно добре розуміти, що в порно захмарні гроші не платять. Однак якщо у актриси є якісь номінації або вона здатна на унікальний контент, то вона отримає більшу винагороду. Крім того, чим більше чоловіків бере участь у сцені, тим більше платять», - розповіла Єва Бергер. Також російська порнозірка розповіла, на які жертви вона йшла заради зйомок. «Моєю першою європейською зйомкою був кастинг у Вудмана, після якого я синя ходила цілий місяць. Це було великою помилкою, треба знати, куди йдеш зніматися. Однак я тоді погодилася, тому що на той момент мені це дуже подобалося. Під час роботи відчувала біль, але це був терпимий біль», - розповіла порнозірка.
Економіка Пенсії для окупованого Донбасу. Розенко зробив важливу заяву Переселенці, які постійно проживають на підконтрольній владі України території, своєчасно і в повному обсязі отримують усі соціальні виплати, заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко. Про це повідомляє «Урядовий портал». «Переселенці, які постійно проживають на підконтрольній українській владі території, отримують пенсії і всі види соцдопомоги вчасно і в повному обсязі. Зокрема, з 1 жовтня цього року всі пенсіонери отримали підвищені пенсійні виплати, а з 1 грудня всі переселенці отримали підвищені соціальні виплати, які залежать від прожиткового мінімуму в Україні. Відновлення виплат пенсій та інших соцдопомоги жителям окупованих територій Донбасу стане можливим тільки після повного виконання Мінських домовленостей з боку Росії», - повідомив Павло Розенко.
Політика Радник Трампа заявив, що ймовірність війни з КНДР дуже висока Радник президента США Дональда Трампа з нацбезпеки Герберт Макмастер заявив, що наразі ймовірність війни США з Північною Кореєю дуже висока, і ризик загострення збройного конфлікту зростає щодня. Про це повідомляє Fox News. «Ядерні амбіції північнокорейського диктатора Кім Чен Ина зараз є найбільшою загрозою національній безпеці, з якою стикаються США. Думаю, що ризик загострення конфлікту зростає з кожним днем. Найбезпосередніша загроза США і всьому світу - це загроза, яку представляє режим-вигнанець у КНДР і його постійні спроби поширювати на великі відстані свій ядерний потенціал», - заявив Макмастер. За словами радника Дональда Трампа, на даний момент для США важливо об'єднатися з усіма своїми союзниками, щоб переконати північнокорейського диктатора Кім Чен Ина відмовитися від своїх намірів.
Події оформление ленты  На пішохідному переході в Києві збили сина Василя Вірастюка У суботу, 2 грудня, близько четвертої години дня на пішохідному переході невідомий автомобіль збив сина українського силача, володаря титулів «Найсильніша людина світу» і «Найсильніша людина України» Василя Вірастюка - Адама. Про це Василь Вірастюк повідомив у Facebook. «2 грудня близько 16:00 на пішохідному переході збили нашого старшого сина Адама, відразу скажу, що зараз з ним уже все добре, була часткова амнезія. Адам ішов з вулиці Івана Кудрі і переходив світлофор на бульварі Лесі Українки на зелений сигнал світлофора для пішоходів. У цей момент автомобіль сірого кольору, попередньо TOYOTA COROLLA, не пропустивши пішохода, рухається далі, збиває Адама, зупиняється на кілька секунд і їде», - написав Василь Вірастюк. Також Василь Вірастюк попросив допомогти йому знайти водія Тойоти.
Суспільство оформление ленты  Жителі Докучаєвська пишуть доноси на мера в «МДБ ДНР» Жителі окупованого бойовиками терористичного угрупування «ДНР» міста Докучаєвська написали в так зване «МГБ ДНР» донос на свого мера і просять призначити їм нового мера з числа чиновників з вільної України. Про це сказано в опублікованому в мережі листі такого собі глави ініціативного комітету Железняка «міністру МДБ ДНР». У листі ініціативна група скаржиться на призначеного бойовиками мера Докучаєвська Олександра Качанова, який не тільки не виконав своїх обіцянок, а й байдуже поставився до наказів Захарченка. Ініціативний комітет звинувачує Олександра Качанова в привласненні грошей на ремонт станції швидкої допомоги та гуманітарної допомоги від «Єдиної Росії». Також люди пропонують свою кандидатуру мера Докучаєвська. На думку активістів, містом повинен керувати нинішній глава Волноваської райдержадміністрації Олександр Баранник, який через гоніння Качанова був змушений покинути місто. Відзначимо, що Олександр Баранник, який працював до війни директором школи і першим заступником мера Докучаєвська, виїхав з міста в зв'язку з захопленням його бойовиками «ДНР», а навесні 2015 року він пройшов конкурс на посаду першого заступника голови Добропільської районної державної адміністрації. У грудні 2016 року президентом України Олександр Баранник був призначений главою Волноваського району.
Політика У Києві 8 тис. активістів проводять марш за імпічмент Порошенка Вранці 3 грудня у столичному парку Шевченка зібралися на «Марш за народний імпічмент» близько восьми тисяч осіб, говориться про подію в Facebook. Колона рушила бульваром Шевченка в бік Майдану в супроводі близько 300 правоохоронців. Протестувальники планують піти до Адміністрації президента України та Верховної Ради. Люди несуть прапори України, Грузії та червоно-чорні, а також вигукують гасла «Імпічмент!», «Банду геть!», «Слава Україні - Героям слава!». Попереду колони йде лідер «Руху Нових сил» Михайло Саакашвілі зі своїми соратниками. За словами протестувальників, вони вийшли на акцію, бо після Революції Гідності в Україні нічого не змінилося. «Петро Порошенко не вірить у майбутнє України, він не дотримався своєї обіцянки продати бізнес. Магазинів Порошенка в країні відкривається більше, ніж нових лікарень. Він багатіє на 50-60% щорічно і тримає гроші в офшорах», - кажуть люди.
Спорт Росія хотіла підмінити допінг-пробу української біатлоністки Українським спортсменом, допінг-пробу якого просили зіпсувати колишнього голову Московської антидопінгової лабораторії Григорія Родченкова, була біатлоністка Віта Семеренко. Про це екс-голова Московської антидопінгової лабораторії і інформатор Всесвітнього антидопінгового агентства Григорій Родченков повідомив в інтерв'ю виданню The New York Times. «З проханням про підміну допінг-проби Віти Семеренко на змаганнях у Москві незадовго до Олімпіади в Сочі в 2014 році до мене звернувся колишній заступник міністра спорту РФ Юрій Нагорних. Так вчинити з невинною спортсменкою я не міг. За час своєї роботи я чимало міняв позитивних допінг-проб на чисті, але не навпаки», - розповів Григорій Родченков. За його словами, Віта Семеренко та інші українські біатлоністки становили найбільшу загрозу для російської естафетної команди під час Олімпійських ігор в Сочі. Нагадаємо, Віта Семеренко на Олімпіаді в Сочі завоювала золото в естафеті, а російські спортсменки посіли друге місце. Однак пізніше вони були позбавлені цієї нагороди після повторного огляду допінг-проб.
Події Стрілянина в центрі Києва. Невідомий поранив чоловіка У центрі Києва в результаті стрілянини отримав поранення 35-річний чоловік. Про це, з посиланням на медиків, повідомляє «Обозреватель». Як повідомляється, подія сталася у будинку №13 на вулиці Глазунова в Печерському районі столиці. Чоловік отримав вогнепальне поранення ноги. Медики, які прибули на місце, надали потерпілому допомогу і госпіталізували його в лікарню. Зараз невідомо, з якої зброї отримав поранення чоловік. Також невідомі поки і обставини події. За однією з версій, причиною стрілянини став конфлікт, за іншою - пограбування. У центрі Києва в результаті стрілянини отримав поранення 35-річний чоловік. Про це, з посиланням на медиків, повідомляє «Обозреватель».Як повідомляється, подія сталася у будинку №13 на вулиці Глазунова в Печерському районі столиці. Чоловік отримав вогнепальне поранення ноги. Прибулі медики на місці надали потерпілому допомогу і госпіталізували його в лікарню.На даний момент невідомо, з якої зброї отримав поранення чоловік. Також невідомі поки і обставини події. За однією з версій причиною стрілянини стала конфлікт, за іншою - пограбування.
Політика У Києві завершився марш за імпічмент президенту України У Києві на Європейській площі прихильники партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі завершили «Марш за імпічмент». За даними правоохоронців, близько п'яти тисяч активістів пройшли колоною від бульвару Тараса Шевченка вулицями Хрещатик, Шовковична, Грушевського до Європейської площі. Під час ходи вони вигукували гасла: «Геть хабарників!», «Київ вставай! і «Імпічмент!». На Алеї Героїв Небесної Сотні активісти вшанували пам'ять загиблих на Євромайдані героїв України. А потім на перехресті з вулицею Банковою поклали плакати з обіцянками президента України Петра Порошенка, які він не виконав. За правопорядком під час масового заходу стежили близько 1200 співробітників правоохоронних органів. За попередніми даними, порушень громадського порядку зафіксовано не було.
Події Наїзд на сина Вірастюка. Поліція відкрила справу Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди на бульварі Лесі Українки в Києві, де поки невстановлений водій на іномарці на пішохідному переході збив 14-річного сина відомого українського богатиря Василя Вірастюка Адама, після чого зник з місця ДТП. Про це увечері 3 грудня повідомили в прес-службі поліції Києва. Як повідомляється, автомобіль на пішохідному переході збив хлопця, який переходив дорогу на зелене світло. Після ДТП водій іномарки втік. В результаті інциденту син Вірастюка отримав тілесні ушкодження. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Порушнику загрожує до 3 років ув'язнення з позбавленням прав на керування транспортом. Зараз поліція розшукує порушника. Нагадаємо, раніше Василь Вірастюк у соцмережі повідомив, що його старшого сина Адама невідомий на іномарці збив на пішохідному переході на бульварі Лесі Українки і зник з місця ДТП. Підліток отримав незначні травми і його життю нічого не загрожує.
Суспільство оформление ленты  Втекла з психушки. Лоліта влаштувала «дикі» танці в аеропорту Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська влаштувала «шоу» в аеропорту в США перед польотом у Нью-Йорк, станцювавши просто в залі очікування. Відео цього «шоу» Мілявська опублікувала на своїй сторінці в Facebook. Не всі користувачі оцінили витівку Мілявської. Багато відзначали безглуздий вигляд артистки: «Це якийсь жах і страх. Лоло, якось не дуже в капцях і нічній сорочці. Або я відстійна і нічого не розумію в моді?», «Прошу пробачення у всіх прихильниць і шанувальників Мілявської, але нічого жіночного я в ній не бачу. Хоч трохи, трохи треба поважати себе», «Дура дурепою! Просто гидко на неї дивитися», «Хотіла піти на її концерт, але вже не хочу. Скромніше Лолочко!», «Таке враження, що ця кудлата жінка втекла з психушки», «Вона що, в нічній сорочці і капцях? Як можна було так обкуритися і зганьбитися?».
Політика оформление ленты  Згідно з Мінськом. ЗСУ звільняють Донбас від окупантів Збройні Сили України в зоні АТО на Донбасі повернули під свій контроль два населених пункти у Донецькій області - Гладосове і Травневе. Це сталося після того, як бійці ЗСУ поліпшили свої позиції в районі Горлівки, просунувшись ближче до тієї лінії, яка позначена в Мінських угодах. Українські військові, спланувавши цю успішну операцію, задоволені тим, що ЗСУ вдалося поліпшити свої позиції. У ніч на 22 листопада в Травневе і Гладосове увійшли бійці батальйонів «Айдар», «Київська Русь» і 2-й піхотний батальйон 54-ї бригади ЗСУ. Операція була проведена без єдиного пострілу і без непотрібних жертв. У Травневому, де проживає близько 300 осіб, багато людей отримують пенсії на підконтрольній Україні території, тому люди в цьому населеному пункті позитивно поставилися до змін. Однак Гладосове - це населений пункт, де люди жили за московським часом і користувалися російськими рублями, тому в цьому селі деякі люди з настороженістю поставилися до повернення України. Голова Донецької ОВЦА Павло Жебрівський пообіцяв оперативно вирішити питання про те, щоб найближчим часом всім жителям Травневого і Гладосового були погашені всі борги з виплат пенсій і соцдопомоги.
Політика Німеччина платить мігрантам, щоб вони повернулися на батьківщину Влада Німеччини виплачуватиме по три тисячі євро мігрантам, які погодяться повернутися назад на батьківщину. Уже сьогодні переселенцям платять за відмову від подальшого розгляду їхньої заявки на притулок по 1200 євро на людину, повідомляє DW. У період з лютого по жовтень цього року майже 9 тисяч осіб отримали фінансову допомогу від німецького уряду і добровільно покинули країну. За даними МВС Німеччини, мігранти, які візьмуть участь у цій програмі повернення до 28 лютого, зможуть отримати додаткову підтримку для реінтеграції на суму до 3 тисяч євро. А крім стартової допомоги, буде надана ще фінансова допомога на житло в країні походження в перший рік. Ці гроші можуть бути надані на оплату оренди, будівництво або ремонт житла. Також повідомляється, що зараз у Німеччині налічується близько 115 тисяч мігрантів, які отримали відмову в наданні притулку. Всі ці люди продовжують залишатися в Німеччині нелегально.
Політика Північна Корея погрожує США ядерною війною Північна Корея попередила США про загрозу початку «в будь-яку хвилину» ядерної війни. Про це 3 грудня, з посиланням на повідомлення газети ЦК трудової партії Кореї «Нодон сінмун», передає DW. Як повідомляється, Північна Корея напередодні спільних навчань США і Південної Кореї, що починаються 4 грудня,  під назвою Vigilant Ace нагадала Вашингтону, що такі кроки можуть призвести до початку ядерної війни. КНДР сприймає ці навчання як всебічну провокацію проти Північної Кореї. П'ятиденні військові навчання Vigilant Ace біля берегів Корейського півострова - найбільші з коли-небудь проводилися Вашингтоном і Сеулом. У навчаннях будуть задіяні близько 12 тисяч військовослужбовців США, понад 230 літаків, включаючи винищувачі 5-го покоління Lockheed Martin F-22 Raptor і бомбардувальники Lockheed Martin F-35 Lightning II. В ході спільних навчань США і Південна Корея будуть відпрацьовувати повітряні операції і артилерійські удари, а також супровід авіаносців з метою перевірки їх спроможності спільно проводити такі операції.
Політика Блокада телеканалу NewsOne. Названі вимоги активістів У неділю, 3 грудня, люди в камуфляжі і балаклавах заблокували телеканал NewsOne, пояснивши свої дії антиукраїнською агітацією в ефірі цього телеканалу. Про це на своїй сторінці в Facebook написав лідер націоналістичної організації «Братство» Дмитро Корчинський. «Активісти в Києві 3 грудня пікетують найбільш злісний в Україні промосковський телеканал NewsOne, що належить агентові ФСБ Мураєву, який публічно називає Революцію Гідності «державним переворотом», а учасників Революції - злочинцями. Мураєв заперечує те, що Московія агресор, а також підтримує сепаратистів і ненавидить Україну», - написав Дмитро Корчинський. За словами лідера «Братства», активісти вимагають власника телеканалу NewsOne публічного вибачення перед сім'ями загиблих Героїв України та припинення антиукраїнської агітації в ефірі. Нагадаємо, Народний депутат України Євген Мураєв в ефірі телеканалу NewsOne заявив, що Эвромайдан не була революцією, а державним переворотом.
Суспільство оформление ленты  «Свій серед своїх». Мережі висміяли візит Захарченка на птахоферму Ватажок терористичного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відвідав з візитом Шахтарську птахоферму. Про це в Twitter повідомив Криптобуддист. «Важке фото, в «ДНР» відкрито музей геноциду народу Донбасу», - підписав опубліковане фото Криптобуддист. За словами ватажка донецьких бойовиків, ця птахоферма повинна виробляти 1,5 тисячі тонн м'яса на місяць, а в майбутньому виробництво збільшиться до шести тисяч тонн курячого м'яса. Користувачі соцмереж висміяли діловитий вигляд ватажка «ДНР», називавши його «курячим маршалом», якого на птахоферму привів гострий напад ностальгії за минулим місцем роботи. «Ранок у курнику», «Свій серед своїх», «Уважно вдивляється в загиблих і намагається впізнати знайомих. В їхній смерті він звинувачує хунту і Порошенка», «Рідна стихія», «Згадує, як раніше був курячим царем. Не те що зараз - шістка Путіна», - пишуть користувачі.

Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів




/-0,65595889091492-/ /-pc-/
Top