counter
Архів Повернутись назад 03 Липня 2016
3 Липня
Суспільство Поліція затримала бойовика з боєприпасами На Донеччині затримано бойовика з боєприпасами. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції. За інформацією правоохоронців, встановлено, що один із місцевих жителів Авдіївки протягом травня-червня 2014 року брав активну участь у незаконних збройних формуваннях. Під час обшуку в квартирі правопорушника було виявлено дві гранати Ф-1 та РГН, три запали до гранат, три ножі і газовий пістолет. 63-річний чоловік зізнався, що 2014 року, намагаючись заробити, він «вирушив до ДНРовців». «Ніс службу на блокпості, де перевіряв автомобілі, які перетинають лінію розмежування. Однак отримати зарплату йому не вдалося, і він вирішив повернутися в рідну Авдіївку. Зброю і боєприпаси чоловік забрав з собою як трофеї», - йдеться в повідомленні. Відкрито низку кримінальних проваджень, одне з яких за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Суспільство оформление ленты  Порошенко присвоїв військовому кораблю ім'я героя АТО Президент Петро Порошенко присвоїв ім'я героя АТО Юрія Олефіренка середньому десантному кораблю «Кіровоград» 5-ї бригади надводних кораблів Південної військово-морської бази Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Про це глава держави повідомив на урочистостях з нагоди Дня ВМС в Одесі, повідомляє прес-служба Міністерства оборони. У відповідному Указі Президента наголошується, що рішення про присвоєння кораблю імені капітана I рангу Юрія Олефіренка було прийнято з огляду на його особливі заслуги перед Батьківщиною і зразкове виконання навчально-бойових завдань екіпажем корабля. «Незламний бойовий дух, мужність і професіоналізм флотського спецназу, морських піхотинців, проявлені під час оборони Донбасу, є прикладом виняткової військової звитяги і честі. Захищаючи Донбас і його морську перлину - Маріуполь, військові моряки вписали чимало героїчних сторінок у літопис Української держави», - підкреслив Петро Порошенко під час виступу.
Суспільство На Фіджі вбили подружжя з Росії На острові Віті-Леву в Фіджі знайдено тіла росіян Юрія Шипуліна і його дружини Наталії, які зникли в середині червня. Те, що знайдені останки належать їм, підтвердив аналіз ДНК. Як пише Медуза, про зникнення подружжя стало відомо в середині червня, коли в поліцію звернувся їхній бізнес-партнер. Він повідомив, що Шипуліни не повернулися на свою ферму. На пляжі Натадола в місті Сігатока було знайдено їхнє авто, в якому були їхні речі і паспорт Наталії Шипуліної. Пізніше на пляжі були знайдені фрагменти тіл. Місцеві правоохоронні органи розслідують справу про вбивство. Водолази обстежують океан поблизу пляжу Натадола в пошуках інших фрагментів тіл. Повідомляється, що Юрій та Наталія Шипуліна приїхали на Фіджі з Рязані. Вони жили там близько п'яти років, останні два роки управляли фермою. У червні бізнес-партнер Шипуліних Андрій Лузаненко розповів, що останніми днями перед зникненням Шипуліни поводилися «дивно», зокрема зловживали алкоголем. За його словами, в лютому тропічний циклон «Вінстон» пошкодив їхню ферму, після чого у них почалися фінансові проблеми. Сам він прибув на Фіджі на їхнє запрошення в січні 2016 року.
Суспільство Президент вручив військовослужбовцям ВМС державні нагороди Під час урочистостей з нагоди Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які відбулися в Одесі, Президент Петро Порошенко вручив військовослужбовцям ВМС державні нагороди. Про це повідомляє прес-служба глави держави. За сумлінне і бездоганне служіння українському народові, високий професіоналізм, зразкове виконання військового обов'язку та з нагоди свята медаллю «За військову службу Україні» були відзначені капітани 3-го рангу Сергій Карлаш і Віталій Спиридонов, старший сержант Олег Плотников, старший мічман Родіон Шемировський і підполковник Олександр Сурайкін. Медаль «Захиснику Вітчизни» глава держави вручив матросам Михайлу Агібалову, Віталію Беспалову, Андрію Данилюку і Миколі Павленку, молодшому сержанту Сергію Богороду, сержанту Андрію Липкіну, старшому матросу Капітону Лі і прапорщику Сергію Похитайлу. Старший механік судна «Золотоноша» дивізіону кораблів охорони та забезпечення Південної військово-морської бази ВМС ЗСУ Володимир Довагань отримав медаль «За працю і звитягу».
Політика Порошенко впевнений, що санкції змусять Росію виконати Мінські угоди Президент Петро Порошенко переконаний, що санкції були, є і будуть тим потужним механізмом, який змушує Росію брати участь у переговорах з врегулювання ситуації на Донбасі, і призведуть до виконання нею Мінських угод. Про це повідомляє прес-служба глави держави. «Це потужна мотивація для того, щоб росіяни сідали за стіл переговорів і виконували взяті на себе зобов'язання. Насамперед - компонент безпеки Мінських угод: припинення вогню, розведення артилерії, відведення важкого озброєння, звільнення заручників та забезпечення безперешкодного доступу Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ до всієї окупованоъ Російською Федерацією території», - підкреслив глава держави під час спілкування з журналістами в Одесі. «Ми на цьому наполягаємо, і сподіваюся, що ми цього доб'ємося», - додав Президент. «Санкції застосовуються тому, що світ визнає - Російська Федерація не виконує взятих на себе зобов'язань», - також підкреслив Порошенко.

Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Вплив місячної енергетики може допомогти з планами, так і зпутати всі карти, Не помилитися з напрямком діяльно....
більше матеріалів




/-0,54565906524658-/ /-pc-/
Top