counter
Архів Повернутись назад 03 Травня 2021
3 Травня
Суспільство Священик на Харківщині повеселив мережу У Харківській області люди зібралися з кошиками, щоб освятити свої паски і крашанки, але замість благословення від священнослужителя отримали потік води з відра. Цей випадок викликав бурхливі емоції у користувачів мережі. Відео інциденту опублікував Telegram-канал " ТруХа". За словами очевидців, священник запізнився. Крім того, він забув свічки, хрест і кропило. У мережі цей випадок повеселив українців. Ось, що вони пишуть. Дивно виглядає... дуже дивно; Я зараз помру; Наркоман? Видно, що з ранку вже відсвяткував; Ахах. Україна, що скажеш, тільки в нашій країні, батюшка обливає з відра на Великдень; Батюшка причастився вже... і не один раз; Від душі окропив людей; Бабка справа в синьому пальто щось знала, пригнулася; От жах то, ось люди як з розуму сходять потихеньку називається; Добре хоч відро не відпустив; Супер; Треба було їх зі шланга полити; Респект батюшці - дотримується дистанції. Нагадаємо, цього року, як і минулого, віруючим усіх конфесій рекомендують вшановувати Воскресіння Спасителя вдома. Це пов'язано з пандемією коронавірусу. При цьому паски можна освятити вдома.     .
Коронавірус Індія фіксує рекордну кількість смертей від COVID-19 Однією з найбільш обговорюваних світових проблем в питанні боротьби з коронавирусной інфекцією є різке зростання числа заражених вірусом в Індії, а також велике число смертності серед заражених. Як повідомляє Reuters, не дивлячись на те, що за вчорашній день число нових випадків незначно скоротилося, проте кількість смертей від COVID-19 підскочив до рекордних 3689 чоловік. Повідомляється, що черговий штат країни закрився на карантин, оскільки система охорони здоров'я країни не здатна впоратися з величезним навантаженням. Згідно загальнодоступної інформації відомо про 392 488 нові випадки станом на ранок 2 травня, в результаті чого загальне число випадків досягло 19,56 млн. На даний момент вірус убив 215 542 особи. У суботу Індія повідомила про рекордні 401 993 нові випадки коронавируса. Індійські лікарні, морги і крематорії переповнені, оскільки в країні щодня реєструється більше 300 тисяч випадків захворювання протягом більше 10 днів поспіль. Десятки людей померли за останній тиждень через брак кисню в лікарнях тільки в Делі. Майже 10 індійських штатів і територій ввели обмеження в тій чи іншій формі, навіть не дивлячись на те, що федеральний уряд як і раніше неохоче вводить національну ізоляцію. Східний штат Одіші став останнім, хто оголосив про двотижневої ізоляції, приєднавшись до Делі, Махараштра, Карнатака і Західної Бенгалії. Інші штати, в тому числі Уттар-Прадеш, Телангана, Ассам, Андхра-Прадеш і Раджастхан, ввели або комендантську годину в нічний час, або карантин у вихідні. Газета Indian Express повідомила в неділю, що цільова група країни по COVID-19 порадила федеральному уряду ввести національну ізоляцію.
Суспільство Україна закрила кордон в напрямку Індії На тлі зростаючого числа загиблих від коронавируса в Індії, Україна прийняла рішення про закриття кордону в напрямку цієї країни. Більш того, всі повертаються в Україну з цієї країни, в тому числі і українці, підлягають самоізоляції незалежно від результатів ПЛР-тесту. АСН стали відомі умови, при яких будуть запускати на територію України з Індії. Хто зможе потрапити в Україну: Громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які постійно або тимчасово проживають на території України, є подружжям або дітьми громадян України. Умови перетину: Якщо вони перебували на території Індії не менше 7 з останніх 14 днів, то підлягають обов'язковій самоізоляції. Стало відомо, що закриття кордону відбуватиметься до поліпшення епідемічної ситуації в цій країні. Зараз конкретної дати дії обмеження немає. Відзначимо, в Індії фіксують антирекорди за кількістю нових випадків коронавируса. За добу в країні підтвердили майже 380 тисяч нових випадків інфікування. Причиною такої масштабної спалаху є новий штам коронавируса, який вже назвали "індійським".
Суспільство Пораділи і вистачить. Синоптики розповіли, що чекати від погоди після Пасхи. Жителі України з нетерпінням чекають тепла від весни, адже цей рік досі ніяк теплом їх не радує. Досить холодна зима і вже пройшли два місяці зовсім прохолодну весну не можуть радувати. Великдень дала людям надію - адже на свята видалася доволі тепла погода по всій території України. Але синоптики вже засмучують, повідомляючи, що це триватиме недовго. Тому що вже на це тижні буде чергове похолодання. Як повідомляє Український гідрометцентр, з 3 по 6 травня в Україні буде досить нестабільна погода. Тому що тепло буде різко змінюватися холодами. До того ж можуть бути опади на більшості території з грозами. Так, 3 травня на сході чекають грози та зливи, в інших областях - переважно сонячно. У центральних областях України температура повітря буде до +19 градусів тепла, на півдні - до +23 градусів, на заході країни до +15. Четвертого травня очікується легке похолодання по всіх українських областях до +13 градусів. Втім, буде сухо і переважно сонячно. 5 травня заливати всю Західну Україну, а також будуть грози. В інших областях буде сухо, від +14 ... + 18 градусів. Грози і зливи перейдуть 6 травня на Центральну Україну. У той же час потеплішає до +22. Тому українцям варто приготуватися до таких "погодних гойдалок" і перед виходом на вулицю не забувати про парасольку, щоб не промокнути. А ось тим людям, які особливо гостро реагують на перепади погоди взагалі потрібно бути гранично акуратними. Адже у них може підніматися і різко опускатися тиск, що призведе до поганого самопочуття. У такі дні краще взагалі залишатися вдома, щоб не наражатися на небезпеку. Особливо медики не рекомендують в такий час сідати за кермо. Тому що людині може стати погано в будь-який момент. Про це важливо завжди пам'ятати.
Суспільство оформление ленты  Які відомі АЗС в Україні використовують заборонені домішки У кожного водія є заправка, якій він довіряє. Буває, що в голові не може бути і думки, що відомі АЗС можуть лити паливо, яке максимально шкодити автомобілю. Журналісти викрили мережу заправок БРСМ у використанні небезпечних хімічних речовин. Журналісти програми "Віснику державних закупівель" знайшли міні-нафтопереробний завод в місті Гадяч, Полтавської області. Він виробляє до 90 000 тон бензину на місяць. При цьому завод використовує заборонені хімічні домішки. Журналісти в програмі стверджують, що паливо розливають на АЗС компанії БРСМ. На таких міні заводах, нафта і конденсат проходять обробку, потім додають моно-метил-анілін. І все. Коли на нормальних нафтопереробних заводах процес значно складніший. У такий спосіб вирішили спростити виробництво на міні-нафтопереробних заводах, паливо з яких потрапляє на відому заправку БРСМ. За словами директора з комерційних питань "Укргазвидобування" Сергія Федоренка, добавка невеликої кількості моно-метил-анілін дозволяє підвищити октанове число палива 92 (марка А-92) до 95 (А-95). Ця "присадка" заборонена в Україні.Також, як розповів член правління Української енергетичної асоціації Максим Малашкін, такі маленькі заводи можуть робити паливо тільки стандарту Євро-2, Євро-3. Це якість було ще 10-20 років тому. джерело
Суспільство У Києві синоптики оголосили штормове попередження На сайті міської адміністрації Києва розмістили повідомлення про штормове попередження в столиці на 3 травня. Як раніше повідомляла АСН, в Україну йде похолодання з сильним вітром. На сайті КМДА дали поради киянам, як уникнути неприємностей. "Вдень 3 травня в столиці очікуються пориви вітру 15-20 м / с (I рівень небезпеки, жовтий)", - повідомили в міській держадміністрації. Що потрібно робити при сильному штормовому вітрі: всі вікна будинків щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні;якщо ви опинилися на вулиці, то триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев;в разі сильного вітру сховатися в найближчому будинку або природному укритті;уникати знаходження поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч з ними автотранспорт.Киян закликали телефонувати на 103 в разі травм, а якщо помітили падіння дерев і великих гілок - телефонуйте в 101.
Гороскоп Гороскоп на травень 2021 року В кінці місяця відбудеться місячне затемнення на осі Близнюки - Стрілець. Воно буде акцентувати теми навчання, поїздок і переїздів (для кого-то навіть в іншу країну). Часто саме місячне затемнення виставляє якусь проблематику, а рішення приймаються на сонячному. Але це абстракції, що стосується особистого, то якщо ваш день народження з 24 по 28 травня - цей рік буде один з найважливіших найближчим 19 років. В яких саме сферах - може показати тільки індивідуальний прогноз. Дні навколо затемнення з 24 по 28 травня можуть будити в нас тривоги і сумніви, тому краще в цьому проміжку не приймати ніяких доленосних рішень і бути гранично уважними на дорогах. У такі періоди дуже сильні наші колективні, несвідомі інстинкти. З давніх-давен люди боялися, коли Місяць затьмарювала Сонце і наступала темрява. В палатах нашого несвідомого дрімають ці стародавні страхи на рівні інстинктів. Тому в такі періоди ми просто перестаємо помічати знаки і схильні робити помилки, які в інший час не зробили б. ♈️ Овен Питання фінансів для Овнів буде найголовнішим. Енергетичний ресурс потрібно черпати вдома, у колі сім'ї та батьків. Ідеально, якщо ваша сфера діяльності пов'язана з нерухомим майном, будівельними роботами або природними ресурсами. Так чи інакше, і заробітки, і витрати будуть крутитися навколо квартирного питання. У цьому місці будуть багато несподіваних перспектив. Вдалі дні: 3-15, 24-31 Конфліктні дні: 1, 2 ♉️ Телець Тельцям буде виключно везти в перший тиждень місяця. Несподівані приємні звістки не змусять себе чекати, тому ловіть удачу за хвіст, поки у вашому знаку цілий парад планет. Корисно трохи поніжитися під весняним сонечком і побалувати себе покупками. Речі, куплені в цей період, прослужать вам довго. З 11 по 15 травня настане час серйозних спокус. Уникайте доленосних рішень в цей період і не здумайте претендувати на чуже. Вдалі дні: 3-8, 17-21 Конфліктні дні: 1, 2, 11-15, 24-29 ♊️ Близнюки Перший тиждень місяця буде нагадувати затишшя перед бурею. Справжнє життя у вас закипить після 8-го травня. Висока контактність, талант комунікацій і ваше дивовижне чарівність будуть давати небачені шанси себе проявити. Особливо пощастить у коханні тим, хто не буде соромитися йти на контакт першим. Це ж правило стосується і ділової сфери. Швидкі реакції - ваш коник. Оформлення документів, договорів та всіх важливих справ краще планувати до 24 травня. Вдалі дні: 1, 2, 8-13 Конфліктні дні: 5, 24-31 ♋️ Рак Рачачі ініціативи будуть спрямовані на пошуки нових контактів. З огляду на планетарні енергії, ви будете себе вести більш наполегливо, ніж зазвичай. Місяць має до великої кількості нових знайомств, але це не скасує бажання «пограти» обладунками. Тому намагайтеся не домінувати і не сперечатися через дрібниці, особливо з новими людьми, які ще не знають повного списку ваших достоїнств. Вдалі дні: 1, 7, 8, 12-17, 19, 28, 29 Конфліктні дні: 2, 4, 5, 9-11, 21-26 ♌️ Лев Левам не дасть нудьгувати начальство або люди вищі. Ви можете отримати приємні новини, але для цього доведеться попрацювати. Спокус в травні будуть багато. У цьому місяці вам буде просто необхідно доводити оточуючим свою значимість. Теми престижу і соціалізації будуть домінувати над іншими. Це хороший період для звернень до вищих інстанцій, оформлення документів і клопотань про кредити. Місяць передбачає прийняття важливих рішень в значущих для вас питаннях. Вдалі дні: 1, 9-19, 30, 31 Конфліктні дні: 2-5, 19-22, 26, 27 ♍️ Діва Дев сильно будуть тягнути в далекі дали, то чи фізично, чи то ментально. У будь-якому випадку оточуючим буде здаватися, що ви літаєте далеко від реальності. Ідеально відправиться в подорож. До 24 травня поїздки повинні бути вдалими. Особливо важливий цей місяць для учнів, абітурієнтів та викладачів. Теми навчання вийдуть на перший план, отримані знання виявляться прикладними. Удача прийде здалеку! Вдалі дні: 1, 2, 8-13 Конфліктні дні: 5, 24-31 ♎️ Ваги Прожити травневі сценарії у Терезів є два варіанти - або з'ясовувати стосунки, або піддатися пристрасті. Акцентом цього місяця має бути розуміння того, що ви зараз дуже збуджені, щоб адекватно оцінювати ризики даного періоду. Вам будуть хотітися всього і відразу. Але отримати все в одному місці це не завжди можливо. Тому бережіться спокус з 10 по 15 число. Їх буде багато! Чи не женіть на червоне світло, ні в прямому, ні в переносному сенсі. Вдалі дні: 3-8, 17-21 Конфліктні дні: 1, 2, 11-15, 24-29 ♏️ Скорпіон У Скорпіонів травень буде про любов і все, що з нею пов'язано. Місяць дуже активних виборів, можливо, навіть з двох, а то й трьох партнерів. Ваші шанси на успіх великі, якщо бути сміливішими. Це ж стосується і всіх юридичних і правових питань. У справ, розпочатих до 24 травня, є шанс на благополучне завершення. Останній тиждень місяця буде сповнена спокус. Чужими грошима краще не ризикувати. Вдалі дні: 2-8, 10-20 Конфліктні дні: 1 ♐️ Стрілець У Стрільців буде багато роботи і суєти навколо чужих справ. приготуйтесь до того, що ви будете потрібні одночасно в різних місцях. Якщо є можливість, займіться профілактикою здоров'я, походіть на масаж або просто побудьте більше на свіжому повітрі. А ось останній тиждень місяця може подарувати романтичні емоції. Але будьте обережні, не кидайтеся у вир з головою. У періоди затемнень ми схильні до фатальних помилок. Відкладіть остаточне «так!» до червня. Вдалі дні: 25-31 Конфліктні дні: 1, 2, 6-9, 12, 19-22 ♑️ Козеріг Козерогам треба ловити удачу за хвіст! У перші три тижні місяця вам виключно щастить. Справи будуть сперечатися, а життя буяти можливостями. Втілюйте в життя сміливі рішення, особливо якщо вони пов'язані з темами будь-якої творчості або мистецтва. У травні вийде все, що ви зробите з натхненням. Кого-то з вас може очікувати поповнення в сімействі або велике торжество. Вдалі дні: 8-23 Конфліктні дні: 1-4, 25 ♒️ Водолій Водоліям корисно звернути увагу на справи домашні і сімейні. Ймовірно, вас спробують залучити до будівельних або ремонтних робіт. У будь-якому випадку вся рутина буде крутитися навколо будинку, так чому б не влаштувати бенкет горою для найближчих? Поки будете накривати столи, самі отримаєте масу задоволення. Вдалими будуть проекти, пов'язані з купівлею нерухомості, будівельних матеріалів або предметів інтер'єру. Вдалі дні: 6-20 Конфліктні дні: 1-5, 24 ♓️ Риби Рибам може несподівано захотітися знати все і про всіх! Це прекрасна можливість розширити свій кругозір новими подробицями. Місяць хороший для невимушеного спілкування, нових знайомств і покупок будь-яких засобів пересування - від роликів до автомобіля. Якщо в планах є такі покупки, то краще здійснювати до 26 травня. Одиноким Рибка треба обов'язково виходити в світ або хоча б обзавестися додатком для знайомств. Вдалі дні: 1-4, 10-14, 29-30 Конфліктні дні: 20-24, 28  

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,26604199409485-/ /-pc-/
Top