counter
Архів Повернутись назад 03 Лютого 2022
3 Лютого
Політика Джонсон та Путін обговорили Україну та ультиматум "гарантій безпеки" від Росії Пресс-служба Кремля сообщила в среду, что ее руководитель Владимир Путин провел телефонный разговор с премьер-министром Великобритании Борисом Джонсоном. Согласно сообщению, обсуждена эскалация Россией ситуации вокруг Украины и так называемые "гарантии безопасности", которые Москва в ультимативной форме требует от стран Запада. Согласно заявлению пресс-службы Кремля, там продолжают возмущаться тем, что страны Запада адекватно отреагировали на эти неадекватные требования. “Отмечена неготовность НАТО адекватно реагировать на обоснованные российские озабоченности, прикрываясь при этом ссылками на так называемую политику открытых дверей альянса, противоречащую основополагающему принципу неделимости безопасности”, - говорится в сообщении пресс-службы администрации президента РФ. В свою очередь в заявлении Даунинг-стрит по итогам переговоров говорится, что Борис Джонсон "выразил глубокую озабоченность в связи с последними враждебными действиями России на границе Украины". Британский премьер призвал к уважению территориальной целостности Украины и ее права на самозащиту. Джонсон также предупредил Путина, что "любое дальнейшее вторжение России на территорию Украины станет трагической ошибкой".
Суспільство 3 лютого: Максимів день. Не давати сіль, не сваритись: чого не можна робити сьогодні На третій день лютого православний народ відзначає свято Максима-сповідника або Максима-розрадника. Віруючі згадують про добрі дії преподобного Максима. Святий народився в Константинополі приблизно в 580 році нашої ери у добрій сім'ї. Завдяки своїм батькам він здобув освіту і в майбутньому зміг очолити чернечу обитель. Також преподобний відомий своїми богословськими працями та відданістю християнській вірі. Цього дня потрібно згадувати людей, які приходили до вас на допомогу у складний момент. Про таких, як правило, молилися у церкві та дякували особисто. Також подружні пари 3 лютого проводили один ритуал, що допомагає не втрачати свіжості стосунків і завжди бути у злагоді. Для цього молоді люди виходили у двір, тримаючись за руки, після чого підходили до дерева і струшували сніг. При цьому обов'язково вимовлялася змова на довгі та міцні стосунки. Господині в Максимів день пекли пироги з м'ясом, яйцями, рибою чи грибами. Випічкою обов'язково ділилися не тільки з близькими, а й з усіма знайомими та нужденними. Крім того, день чудово підходить для примирення та прощення. Сон у ніч на 3 лютого вважається вірним і справедливим, тому перед тим, як лягти спати, можна поставити питання, що вас цікавить. Сновидіння у такий період можуть підказати правильне рішення, дати відповідь хвилююче питання. Заборони 3 лютого: Забороняється сваритися або лаятися, інакше стосунки ще довго не вдасться налагодити стосунки. Не треба погано думати про оточуючих, бажати їм зла, інакше ви залучите всі біди самі собі. Найкраще допомагати бідним і тим, хто просить. Крім того, не можна ігнорувати дзвінки, повідомлення, листи від інших людей. Не можна позичати сіль. Є ймовірність, що разом із нею ви віддасте частину вашого сімейного щастя. Прикмети 3 лютого Якщо на Максима через хмари видно Місяць - це до хорошого врожаю пшениці Ясне небо на Максима - прикмета того, що порожні комори будуть Ясна погода 3 лютого - чекай на затяжні морози Якщо подружжя візьметься за руки і струсить сніг з дерева, яке росте в їхньому дворі, то це обіцяє їм процвітання та щастя Якщо Місяць 3 лютого прихований за хмарами, що швидко пливуть по небу - чекай на хороший урожай Якщо на Максима запланована зустріч не відбулася, то це до добра - кажуть, що Бог від чогось поганого відвів 3 лютого народжуються прекрасні сім'янини та господині У ніч на Максима можна прив'язати батіг та рукавиці до коня – щоб домовик на нього не сідав. Цього дня ходили на стайню та перевіряли літню упряжку - вважалося, що лагодити її потрібно саме 3 лютого. На Максима, 3 лютого, якщо створиш добро, то добро обов'язково повернеться Прикмети на погоду 3 лютого: Ясна погода обіцяє ранню весну. Крім того, хороша погода говорить про сонячну весну. Якщо зоря багряним кольором забарвилася - чекай морозу. Холодний та сухий день – до спекотного серпня.
Гороскоп Сегодня главное - заинтересовать. Любовный гороскоп на 3 февраля 2022 года: что обещают астрологи Сьогоднішній день не надто схиляє до флірту, проте якщо це все-таки станеться – ймовірність роману дуже велика. Особливість цього дня така, що головна складність – викликати перший інтерес. Якщо ж це вдалося, далі стосунки почнуть ОВНИ Цього дня ви отримуватимете комплімент за компліментом. Головне, щоб про це не дізналася друга половинка. Навіщо вам розбирання через безпідставне ревнощі? ТЕЛЬЦІ 3 лютого кохана людина може вас відвернути у самий невідповідний момент, кажуть зірки. Проте закликають вас тримати себе у руках. БЛИЗНЮКИ   Якщо предмет ваших почуттів не відповідає вам взаємністю, то саме 3 лютого ви зможете знайти до його серця відповідний ключик. У всякому разі, так кажуть зірки. РАКИ Цього дня ваші стосунки можуть постраждати через вашу гостру мову, кажуть зірки. Пам'ятайте про це, особливо тоді, коли вирішите пожартувати з обранця. ЛЬВИ Якщо друга половинка пристане до вас із питаннями, не відмахуйтесь від неї, радять зірки. Можливо, саме те, що ви скажете 3 лютого, матиме для неї ключове значення. ДІВИ Залиште свою гордість і попросіть партнера допомогти вам, закликають зірки. Якщо цього не зробити, ефективність ваших рухів тіла 3 лютого коливатиметься в межах нуля. ТЕРЕЗИ 3 лютого ви можете зачарувати важливого для вас представника протилежної статі. Головне – зробити це вчасно, кажуть зірки. Так що оглядайтеся на всі боки і стежте за мовою. СКОРПІОНИ Скорпіонам належить цього дня взяти частину обов'язків обранця на себе. Зірки кажуть, так буде найкраще для справи. Так що не чиніть опір. СТРІЛЬЦІ Поставтеся насторожено до великих компаній протилежної статі. Зірки кажуть, 3 лютого вони вас можуть залучити до своїх темних справ. КОЗЕРІГИ 3 лютого запасіться ліками та не дайте головного болю зіпсувати погоду в будинку. Зірки радять вам не сваритися з обранцем цього четверга. ВОДОЛІЇ Якщо цього четверга друга половинка потрапить у біду, не чекайте, поки вона почне благати про допомогу. Дійте самостійно. Тоді винагорода не змусить довго чекати. РИБИ Єдине, що може зіпсувати стосунки 3 лютого, це ваша бурхлива реакція на якісь прохідні слова партнера. Зірки нагадують: спочатку треба добре про все подумати.
Політика Президенти Франції та США обговорили ескалацію Росією ситуації на кордоні з Україною Президент Джозеф Р. Байден-молодший у середу 2 лютого говорив з президентом Франції Еммануелем Макроном щодо нарощування Росією військової могутності біля кордонів України. АСН-Україна повідомляє про це з посиланням на Білий дім. Зазначається, що два лідери підтвердили свою підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. "Два лідери підтвердили свою підтримку суверенітету та територіальної цілісності України та розглянули свою поточну координацію як у дипломатії, так і у підготовці до накладення на Росію швидких та серйозних економічних витрат у разі її подальшого вторгнення в Україну", - йдеться у повідомленні. Також зазначається, що обидва президенти домовилися підтримувати контакт з цього питання та консультуватися з союзниками щодо НАТО та Євросоюзу. "Президент Байден і президент Макрон домовилися, що їхні команди підтримуватимуть тісний контакт, у тому числі під час консультацій з союзниками по НАТО та партнерами з ЄС щодо нашого скоординованого та комплексного підходу до вирішення цих питань", - уточнили в Білому домі.
Сонник Сон у ніч з 2 на 3 лютого: тлумачення за місячним календарем Сновидіння, що приснилися в ніч з 2 на 3 лютого, зазвичай важливі не власними силами, своїм сюжетом, а вашою поведінкою в них. Так, якщо у сні ви поводитеся благородно, комусь допомагаєте, відчуваєте до когось симпатію, значить, у житті ви стоїте на правильному шляху, не звертайте з нього. Якщо в сновидіннях третьої місячної доби ви відчуваєте злість і, що найчастіше, прикро, зверніть увагу на ті рішення, які ви вже прийняли або тільки збираєтеся це зробити. Швидше за все, вони є помилковими. У той же час, якщо в ніч з 2 на 3 лютого події розгортаються в погану погоду, це хороший знак: попереду на вас чекає або якась добра звістка, або нове знайомство, яке переросте в міцну дружбу. Якщо в ніч третьої місячної доби вам насниться діяльність, якою ви більше не займаєтеся (наприклад, робота, з якою ви звільнилися), це скаже про те, що вам не вистачає рішучості зараз. Час робити вибір.
Суспільство оформление ленты  Погода на 3 лютого 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то й осінь буде такою. Також батьки помічали: пурпурний і "довгий" захід сонця попереджає про посилення морозів. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо 3 лютого особливо холодно, то літо буде спекотним, якщо тепло – прохолодним. Сьогодні, 3 лютого, майже по всій Україні йтиме сніг, очікується ожеледь, а місцями - шквальні вітри. Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на Укргідрометцентр. За даними синоптиків, сьогодні у східній та південно-східній частині України йтиме помірний мокрий сніг та дощ, у західних та північних областях невеликий сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-західних напрямків, 7-12 м/с, на заході країни місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря становитиме: у західних областях удень -3 до +1, уночі -2 -5 градусів;на півночі країни 1+1 градусів вдень, а вночі -2 -5;у східних областях вдень +1+4, вночі від -1 до +2;на півдні країни +2+5 градусів вдень, а вночі від -2 до +1.у центральних областях удень від 0 до +2, уночі -1 -4 градусів.Сьогодні у столиці очікується невеликий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Стовпчики термометра вдень покажуть -1+1 градус, а вночі -1 -3.
Суспільство Росія вже звинувачує Україну у застосуванні отриманих від Заходу боєприпасів У російські ЗМІ, посилаючись на інформацію від підконтрольних Кремлю проросійських бойовиків на Донбасі, почали публікувати інформацію про застосування Україною одержаного від західних партнерів озброєння на лінії зіткнення ЗСУ та терористичних організацій, так званих Л/ДНР. Зокрема, пропагандистське видання РІА Новини опублікувало коментар, отриманий від цілого "глави МЗС ДНР" якоїсь Наталії Ніконорової "Буквально нещодавно вже був перший прояв такого накачування з боку НАТО. Зокрема, в Єленівці: електрична підстанція була обстріляна боєприпасами калібром 60 міліметрів - це НАТОвський стандарт. Раніше такого калібру Україна не застосовувала", - сказала вона в інтерв'ю РИА Новости. Представник терористичної організації заявила, що Київ стягує в регіон озброєне від Заходу.
Юмор оформление ленты  Хто у домі хазяїн? Кадиров зустрівся з Путіним, хоча той ще вчора цього не планував На цікавий факт, який відображено в заголовках пропагандистських ЗМІ на Росії, помітили користувачі. Вони порівняли два взаємовиключні заголовки, за якими можна зробити висновок, що Кадирову, якщо треба, все одно - які плани у Путіна. Ще вчора журналісти багатьох видань процитували прес-секретаря господаря Кремля Дмитра Пєскова, який сказав, що Кремль не має потреби контролювати дії голови Чечні Рамзана Кадирова, і Путін не має в планах зустрічі з ним. Про це, зокрема, написало видання "Russia Today". Проте, не минуло й 12 годин, як ті ж самі пропагандисти з посиланням на сайт Чеченської республіки опублікували інформацію про те, що Кадиров провів робочу зустріч із Путіним. Офіційне джерело сухо надає інформацію, повідомляється, що Кадиров "звітував" про виконану республікою роботу і про успіхи в регіоні.
Суспільство У Миколаєві розпиляли суховантаж навпіл А ви знали, що корабель можна розпиляти навпіл не лише для того, щоб утилізувати на метал? У Миколаєві, на суднобудівному заводі «Океан» розділили корпус суховантажного судна проекту 17620 типу «Буг» з будівельним номером 130. У ході модернізації судно подовжать на 16,8 м за рахунок вставки. Виготовлення цієї 270-тонної деталі розпочали на заводі ще минулого літа. Вона буде четвертим трюмом на судні. А прораховане співвідношення довжини до ширини судна дозволить практично повністю зберегти витрати пального та швидкість суховантажу при тому самому головному двигуні. Після модернізації габаритна довжина судна становитиме 141,98 м-коду. Як повідомили на заводі, блоки циліндричної вставки вже повністю насичені обладнанням та чекають на причіпний майданчик. Крім того, на судні також будуть виконані добудовні роботи.
Політика Україна звинувачує режим Лукашенків у провокації Після того, як режим Лукашенка пішов в усвідомлене протистояння європейським країнам, розв'язавши так звану міграційну кризу, а також запустивши на свою територію російські окупаційні війська, правляча хунта в Білорусі свідомо йде на загострення відносин з Україною. На думку опозиційного каналу NEXTA робить він це "вислуговуючись перед кремлівським господарем". Так, 24 січня Міноборони РБ заявило про те, що білоруський кордон перетнув український безпілотник-розвідник.Українському військовому аташе було вручено ноту протесту. Прес-секретар МЗС України висловився з цього приводу: «Чергова провокація влади Білорусі. На зміну міфічним тоннам зброї прийшли безпілотники. Україна не використала БПЛА. Закликаємо Мінськ не підігрувати дестабілізаційним діям Росії. Безпека на кордоні Білорусі та України на користь усього регіону».
Дозвілля Місячний день сьогодні 3 лютого 2022 року Набути впевненості та подолати труднощі буде простіше, якщо заздалегідь знати про настрої нічного світила. Щоденні рекомендації астрологів допоможуть використати енергетику Місяця собі на благо, щоб успіх не відвертався в потрібний момент. Цей четвер буде чудовим днем ​​для активної роботи на власний добробут. Експерти рекомендують відмовитися від поверхневих суджень, щоб не помилитися і не зайти в глухий кут, а також довіряти інтуїції. Внутрішній голос допоможе приймати вірні рішення та обминути неприємності. Фаза Місяця: в четвертий місячний день нічне світило переміщається в Рибний знак, продовжуючи свій зріст. Цей день вдалий для ділових зустрічей, нових знайомств та навчання. Астрологи рекомендують відмовитись від ризикованих справ, щоб уникнути проблем, а також приймати виважені рішення. Магнітні бурі 3 лютого: сонячна активність у цей день буде вищою за норму. Невелике геомагнітне обурення може спричинити нездужання. Що принесе успіх сьогоднінавчання;ділові зустрічі;планування;турбота про здоров "я;повноцінний сон;позитивний настрій.Що відлякає успіх у цей деньризики;необдумані дії;незаплановані витрати;агресія.Домашні справи за місячним календаремУ четвер астрологи радять не зациклюватися на домашніх обов'язках. Цей день найбільше підходить для відпочинку, подорожей та дружніх зустрічей, тому генеральне прибирання можна відкласти. Зайнятися варто тими справами, які не забирають багато часу та не ведуть до перевтоми. Під впливом сузір'я Риб багато хто відчуватиме бажання прикрасити своє житло, а значить, можна замінити штори, повісити картину або поставити гарний букет у вазу. Одяг та талісмани удачі цього четвергаУ четвер важливо залишатися зосередженими, щоб унеможливити промахи, тому в одязі потрібен порядок. Класичні строгі костюми темних відтінків допоможуть не відволікатися від роботи та приймати правильні рішення. Темні кольори також приховуватимуться від недоброзичливців і будуть доречними для тих, хто хоче бути почутим. Як прикраси на цей день підійдуть вироби із золота, а талісманами виступлять нефрит, сардонікс та амазоніт. Кохання та спілкування 3 лютогоЕнергетика четверга підходить для романтичних побачень та дружніх зустрічей. У цей день важливо бути обережними в словах і діях, щоб не образити партнера і не стати заручниками необдуманих дій. День підходить і для нових знайомств: шанси знайти другу половинку зростають. Фінанси та робота у 4 місячний деньЕнергетика четверга підходить для укладання вигідних угод, фінансових та торгових операцій, а також для навчання та поновлення справ, залишених раніше. Місяць знаходиться на початку зростання, тому сил ще недостатньо. Астрологи рекомендують робити паузи для відпочинку, щоб унеможливити перевтому та помилки, пов'язані з розсіяністю. Настрій та здоров'я за місячним календарем4 лютого важливо дбати про своє самопочуття: спалахи на Сонці цілком можуть стати причиною поганого самопочуття, головного болю та перевтоми. У цей день важливо вчасно відпочивати, пити більше рідини та не ігнорувати сигнали організму. Зберегти позитивний настрій і провести день успішно допоможе дотримання розпорядку та відмова від спілкування з агресивно налаштованими людьми. У четвер удача буде на боці тих, хто приймає самостійні рішення, покладаючись на доводи розуму, а не на емоції. Впоратися із запланованими справами допоможуть пошепки на успіх у справах та роботі.
Суспільство Київстар обіцяє компенсувати незручність через збої у своїй мережі Сьогодні провідний оператор мобільного зв'язку України "Київстар" зазнав масштабного збою. Користувачі по всій країні скаржаться на відсутність зв'язку та списання коштів. У компанії обіцяють швидке вирішення проблем, а потерпілим обіцяють компенсації. За повідомленням користувачів, при спробі зателефонувати на інший номер з'являється повідомлення про брак коштів на балансі. Перевірити баланс при цьому не вдається, а після поповнення коштів повідомлення про нестачу балансу залишається. Також клієнти оператора не можуть увійти до програми. Проблеми розпочалися вранці близько 9 години. Гаряча лінія підтримки Київстару перевантажена, клієнтів просять зателефонувати пізніше. Користувачі повідомляють, що зв'язок почав відновлюватися. Також поновив роботу сайт Київстару. У той же час, досі не працює програма і неможливо перевірити баланс. У компанії повідомили, що про збій знають - він торкнувся лише передплачених тарифних планів, натомість у "контрактних" абонентів послуги працюють у звичайному режимі. “Компанія вибачається за тимчасові складності. Наші фахівці вже працюють над їх усуненням та станом на 10.30 проблему вже частково вирішено. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше відновити сервіси”, – повідомили у компанії. Київстар вибачається за складнощі та додав, що для абонентів, які з ними зіткнулися, передбачено компенсації. Як нагадали в Економічній Правді, “Київстар” – один із найбільших операторів мобільного зв'язку в Україні. Акціонер “Київстару” – гурт Veon Ltd. (Раніше - VimpelCom ltd). Найбільшим акціонером Veon є LetterOne, що входить до "Альфа-груп" російського бізнесмена Михайла Фрідмана та партнерів – їй належить 47,9% акцій.
Дозвілля Нумерологія та енергетика дня: що обіцяє успіх 3 лютого 2022 року Нумерологія — найдавніша наука, яка вивчає вплив чисел життя людей. Експерти розповіли про те, яка кількість сьогодні стоятиме вище за інших і як це позначиться на нашому настрої та вдачі. Сьогоднішній день можна однозначно віднести до світлих і приємних. Числа допоможуть нам запрограмувати своє мислення на краще життя та досягти стану потоку. Успіх буде на боці тих, хто творений у своїх думках і вчинках. Число-покровитель 3 лютого 2022 рокуЩоб з'ясувати, яке буде найголовнішим, складемо цифри дати і додамо до них порядковий номер четверга, тобто 4. Отримуємо: 3+0+2+2+0+2+2+4=15. 1+5=6. Шістка – число цього дня. Як і будь-якого іншого дня, її енергетика буде вкрай сприятливою. Експерти радять займатися тими справами, які вас надихають та дарують оптимізм. Розважайтеся, займайтеся справами, які вам подобаються. Присвятіть себе тому, що ви любите найбільше. Це допоможе набути оптимізму, підвищити енергетику. Це дуже сприятливий день для всіх, хто у роботі та бізнесі застосовує креативний підхід. Шістка не любить, коли люди жертвують собою заради інших, але це не означає, що не треба допомагати нікому. Сьогодні ви вільні і вільні самі вибирати свій шлях, тому головним символом дня стає ширяючий птах.   Події 3 лютого з минулого3 лютого 1488 мореплавець Бартоломеу Діаш досяг крайньої південної точки Африки, мису Доброї Надії. Це прекрасний день для подорожей, зміни обстановки, відвідування незнайомих місць. 3 лютого 1920 року у РРФСР утворено Державне сховище цінностей. У цей день можна витрачати гроші, так і відкривати рахунок у банку. Можна також позичати і брати кредити. 3 лютого 1977 стався військовий переворот в Ефіопії. Сьогодні багато людей можуть йти на дуже жорсткі заходи для досягнення своїх цілей. Не варто входити до їх числа, якщо ви не хочете нажити собі нових ворогів. Поради нумерологів цього четвергаЦей день може стати часом метань та тривог, але тільки для тих людей, які не можуть визначитися з кінцевою метою та бажаннями. У разі невдач у роботі чи любовній сфері не варто гнівити долю. Намагайтеся сприймати проблеми як результат своїх неправильних дій або збігу обставин. У такі дні, як сьогодні, нумерологи радять відокремлювати важливе від напускного. Розставте правильно свої пріоритети. Це хороший день для романтичного відпочинку, побачень, флірту. Шістка все це дуже любить. Пам'ятайте, що успіх сьогодні не посміхається двічі. У такі дні потрібно використовувати кожен шанс максимум. Не виключено, що багато хто з нас раптово втратить інтерес до чогось дуже важливого. Це нормально, адже шістка оновлює свідомість і робить її більш гнучким, а людей мудрішими. Навіть якщо вас подолає внутрішній занепокоєння, до кінця дня воно зійде нанівець, а ваше мислення знову стане максимально позитивним. Пам'ятайте, що під лежачий камінь вода не тече. Це день, коли кожен із нас повинен рухатися до своєї мрії, не чекаючи дива. Це потрібно для того, щоб Всесвіт підштовхував нас і давав правильний імпульс. Талісмани удачі на 3 лютогоРодоніт, бурштин. Ці два камені дуже корисні сьогодні. Родоніт зближує людей, виконуючи роль любовного магніту. Бурштин ж робить людину більш продуктивною та активною фізично та інтелектуально, що в подібні дні дуже важливо. Руна Ейваз. Вона дає силу, впевненість і сприяє усуненню перешкод на шляху до цілей. Можна медитувати на цю руну або намалювати її на правій руці. Ось як вона виглядає:   Помаранчевий колір одягу. Цей колір допомагає приймати неординарні рішення та підвищує творчий потенціал людини. З ним творча сила Шістки стає більш відчутною.
Події оформление ленты  1 лютого поховали потонулу в Водохрещі на річці під Пітером Жахлива історія, що сталася під Пітером у світле православне свято Хрещення, як і раніше, викликає жах. Доросла, освічена жінка, Ганна Ускова, вирішила традиційно викупатися в ополонці на свято, але зробила трагічну помилку і її життя обірвалося. У неї залишився горем убитий чоловік та двоє дітей. 1 лютого, відбувся похорон загиблої. Діти не змогла попрощатися з мамою: як пройшли похорони потонулої на Водохреще1 лютого на Озерківському цвинтарі в Ленінградській області поховали 41-річну жінку, яка потонула в ополонці в Водохрещі. Поховання відбулося у закритій білій лакованій труні і майже у повній тиші, повідомляє «КП Санкт-Петербург». Через те, що тіло провело у воді майже десять днів, кришку труни не відчиняли. Загиблу відспівали у каплиці і потім поховали в оточенні беріз та сосен. На прощанні були присутні лише найближчі – чоловік, 10-річний син, мати загиблої, найближчі родичі та друзі родини. Як ховали Ганну, яка потонула на ВодохрещіОдним із перших на засніжений цвинтар приїхав високий чоловік у чорному пальті — чоловік Ганни. Слідом потяглася низка гостей — зібралося дуже вузьке коло рідних (близько 30 людей), ніхто зі сторонніх не знав про прощання — рідні тримали це в найсуворішому секреті. Поки всі збиралися з силами, на територію цвинтаря, долаючи далеко не маленькі кучугури, заїхав білий катафалк. З нього дістали білу лаковану труну. Тіло Анни пробуло у воді близько 9 діб, тож ховати жінку вирішили із закритою кришкою. Анну відспівували у невеликій каплиці на цвинтарі. Перед цим майже всі гості підійшли, щоб востаннє доторкнутися нехай і не до самої жінки, але хоч до труни. Анну відспівували у невеликій каплиці на цвинтарі. Перед цим майже всі гості підійшли, щоб востаннє доторкнутися нехай і не до самої жінки, але хоч до труни. Ховали Ганну в повній тиші, ніхто з присутніх не промовив жодного слова. Труну опустили в яму, і тільки після цього все дали волю сльозам. Анну відспівували у невеликій каплиці на цвинтарі. Перед цим майже всі гості підійшли, щоб востаннє доторкнутися нехай і не до самої жінки, але хоч до труни. Коли офіційну частину траурної церемонії було закінчено, припарковані струнким рядом машини почали роз'їжджатися. Біля могили Ганни залишилися лише найближчі. Вони розгорнули невеликий столик і ще кілька хвилин поминали загиблу. Тим часом на встановленій на могильному хресті табличці видно, що свій останній 41 день народження жінка відзначила зовсім недавно - 3 січня. Чоловік розклеївся, з дітьми працює психологУ Ганни, яка загинула 19 січня, залишилися чоловік та син із дочкою. Нині родину підтримують близькі та спеціалісти. Матеріальних труднощів вони особливих немає. Не було, принаймні. Досить забезпечена та щаслива родина була. І ось так ось все одно… Діти досі від шоку відійти не можуть. Чоловік теж розклеївся, друзі переживають, щоби з ним нічого не трапилося. Мама Ганни теж переживає сильно, але тримається, онуків треба піднімати, — поділилися в оточенні загиблої, зазначивши, що з дітьми працюють психологи. Колеги Ганни, яка працювала в юридичній сфері, припускають, що в неї почалася судома, через яку вона не змогла вибратися з крижаного ополонки.
Політика Президент США оголосив про знищення ватажка ДЕАШ у Сирії Президент США Джо Байден повідомив про ліквідацію у Сирії ватажка терористичної організації ДЕАШ Абу Ібрагіма аль Хашімі аль Курейші. Глава Білого дому повідомив, що «успішну операцію» було проведено в ніч на 3 лютого на північному заході Сирії. «Метою операції був захист американського народу та союзників США, внесок у глобальну безпеку. Завдяки досвіду та мужності американських військових ми ліквідували ватажка ДЕАШ», - пояснив Байден. Американський лідер пообіцяв виступити з розгорнутим повідомленням із цього приводу. Тим часом джерела в Раді національної безпеки Сирії повідомили, що в момент захоплення терорист привів у дію вибуховий пристрій, щоб вбити себе та членів своєї сім'ї. Місцеві джерела в самому Ідлібі повідомили, що в результаті американської операції загинули 13 людей, у тому числі 6 дітей та 4 жінки.
Дозвілля Які картини можна вішати вдома, щоб залучити достаток та добробут Кожен господар прагне зробити свій будинок затишним і таким, що відображає характери людей, що живуть у ньому. Але мало хто знає, що за допомогою картин, повішених у правильних місцях квартири, можна швидко досягти багатства, благополуччя та удачі для всієї родини. Мистецтво живопису налічує не одне тисячоліття: у всі часи люди знаходили щось привабливе у зображенні навколишнього світу. Час минав, і деякі зображення стали яскравими символами успіху та процвітання. Деякі з них, вбираючи енергію багатства з віку в століття, зараз мають величезну силу. Які зображення приваблять багатство до будинкуЕзотерики вважають, що енергія грошей дуже нагадує енергію води. Саме зображення відкритого водного потоку можуть допомогти розширити фінансовий коридор та покращити ваше матеріальне становище. Фахівці радять вибрати та повісити на видному місці картину, що зображує водоспад, повноводну річку чи зливу. Енергія такої картини наповнюватиме ваш загальний фінансовий потік.Якщо ви придбаєте картину з водоспадом, то повісьте її в тому місці, де зазвичай приймаєте гостей. Зображення річки найкраще «поселити» біля входу, а якщо ви зупините свій вибір на картині з дощовим пейзажем, знайдіть для неї місце недалеко від вашого ліжка. Дивлячись на дощ перед сном, подумки уявляйте та візуалізуйте бажаний достаток. Рівноцінним водним потоком символом достатку вже кілька століть вважається зерно. Колосся пшениці на безкраїх полях, мішки зерна та млина вважаються зберігачами енергії «ситого життя», яка не знає голоду та бідності. Щоб зробити ваш будинок «повною чашею», можна повісити на кухні або в їдальні: краєвид, що зображає снопи зерна або колосся;зображення млина;натюрморт, у якому центральну роль грає миска із зерном або вже випечений хліб.Енергетика такої картини допомагатиме вам інтуїтивно робити вибір на користь ситуацій, що ведуть до достатку. Якщо вас привабить краєвид з колосами хліба, розмістіть його неподалік кухонного вікна: тоді його енергетика дозволить вам шукати правильні шляхи, які ведуть бажаного. Картину з млином краще повісити біля обіднього столу: через деякий час, дивлячись на неї, ви навчитеся перемоловувати повсякденні розмови в нові ідеї, що ведуть до багатства. Натюрморт із зерном чи хлібом краще повісити поруч із холодильником чи кухонною шафою: його енергетика дозволить зберігати грошовий потік. Ще одним потужним символом багатства вважається зображення замку та ключа: відомо, що їхні ілюстрації чи макети здатні багато разів посилити грошовий потік. Якщо ви знаходитесь на шляху до бажаного життя, то придбайте зображення багато прикрашеного ключа. Картину з ним краще повісити неподалік робочого місця. Якщо ж ваш достаток потребує збереження та примноження, то картину з великим замком можна повісити у приміщенні, де ви зберігаєте гроші та сімейні цінності. Поєднавши кілька символів багатства у своєму будинку, можна за короткий термін досягти бажаного, набути матеріальної стабільності і не боятися втратити отриманий достаток. Налаштуватись на потрібний лад і посилити дію зображень вам допоможуть спеціальні грошові афірмації.
Гороскоп Гороскоп на 4 лютого 2022 року. Діви, не падайте духом. Терези, остерігайтеся змішувати особисті та ділові відносини 4 лютого 2022 року. 4, 5 місячний день. Місяць, що росте в знак Риби ♓. Несприятливий день за місячним календарем. Досить суперечливий період. Імовірно пов'язаний із цькуванням, гоніннями, переслідуваннями. Можливі ревнощі та заздрість з боку партнерів. Краще виявити обережність і не розпочинати нових справ. ♈️ Овен Зірки для Овнів на 4 лютого кажуть що відмінно зможете провести час в компанії друзів. Якщо переберете зайвого з алкоголем, то можете наговорити зайвого людям, яких краще не підпускати близько. Перестаньте виснажувати себе дієтами, якщо хочете схуднути - відмовтеся просто від солодкого, мучного і газованої води. ♉️ Телець Загальний гороскоп для Тельців на 4 лютого говорить, що покупки і грошові витрати краще відкласти до кращих часів, оскільки найближчим часом можуть виникнути фінансові труднощі. Можливо, у вас невелике коло спілкування, зате кожен із близьких людей по-справжньому відданий вам. Вчіться правильно розпоряджатися своїм часом. ♊️ Близнюки місяць для Близнюків на 4 лютого каже, що сьогодні потрібно навчитися контролювати свої емоції. У справах досягнете успіху, за що б не взялися. Єдине, для чого даний час несприятливо, так це для фінансових операцій. ♋️ Рак місяць для Раків на 4 лютого радить зайнятися саморозвитком. Вдалий день для лекцій, курсів, читання книг. Не намагайтеся брати на себе підвищених зобов'язань. ♌️ Лев Зодіак для Львів на 4 лютого говорить, що цей день здасться вам занадто довгим і нудним, якщо не самі це не поміняєте. Постарайтеся його максимально завантажити справами, які давно потребують вирішення. Контролюйте свої емоції, не варто висловлюватися тим, кого погано знаєте. ♍️ Діва Астропрогноз для Дев на 4 лютого радить сьогодні весь день намагайтеся перебувати в піднесеному настрої і не падати духом. Важливими справами хай краще не займатися, а ось підготовка інформації до майбутнього проекту дуже навіть рекомендується. ♎️ Терези Зодіак для Терезів на 4 лютого говорить, що потрібно навчитися тримати дистанцію в спілкуванні з підлеглими. Остерігайтеся змішувати особисті і ділові відносини. Варто згадати про старі зв'язки, незабаром вони можуть вам стати в нагоді в особовій справі. ♏️ Скорпіон Зірки для Скорпіонів на 4 лютого радять варто навчитися трохи контролювати себе. Ви можете мимоволі торкнутися чиїсь інтереси або просто образити словом. Заздрісники не дрімають, але ви сильніше енергетично, тому нічого не бійтеся. ♐️ Стрілець Астропрогноз для Стрільців на 4 лютого пише, що в цей день ваша інтуїція буде дуже сильна. Крім того, можете бачити віщі сни. Хороший день для шопінгу, будете задоволені покупками. ♑️ Козеріг Зірки для Козерогів на 4 лютого радять утримайтеся сьогодні від гучних обіцянок і побудови планів на майбутнє. Зосередьтеся на рутинній роботі, яка вимагає вашої уваги. Важливі справи поки відкладіть. ♒️ Водолій Зірки для Водоліїв на 4 лютого пророкують, що сьогодні вам буде куди більш приємно займатися улюбленими справами, але турботи і зобов'язання навряд чи дадуть вам цим насолодитися в повній мірі. Тому заплануйте на ранок кілька важливих справ, а ось після обіду дозвольте собі відключитися від турбот. ♓️ Риби Зірки для Риб на 4 лютого стверджує, що стверджує, що страх невдач може зіграти з вами досить злий жарт. Зірки настійно рекомендують сьогодні утриматися від прийняття важливих і доленосних рішень. Будьте дисциплінованими і відповідально підходьте до своїх зобов'язань.

Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів




/-0,49306297302246-/ /-pc-/
Top