counter
Архів Повернутись назад 02 Листопада 2022
2 Листопада
Гороскоп Любовний гороскоп на 2 листопада 2022 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Якщо у цей день ви вирішите обговорити щось із другою половинкою, йдіть до кінця, радять зірки. Раз піднявши тему, не відступайте - тільки так вдасться дійти якогось консенсусу. ТЕЛЬЦІ У цей день вам потрібно буде послухати кохану людину. Визнаватись у його правоті не обов'язково. Важливо зробити вірний (з точки зору гармонії у ваших відносинах) висновок. БЛИЗНЮКИ Цього середовища ви повинні присвячувати обранця у всі свої справи. Зірки попереджають: якщо відмовчуватиметеся (або приховуватимете щось), у стосунки може увірватися ревнощі. РАКИ Цього дня вам у жодному разі не можна брехати партнеру. Зірки кажуть, найгірша правда 2 листопада буде краще за маленьку, але нудотну брехню (навіть якщо вам здається, що це брехня на порятунок). ЛЬВИ 2 листопада від вас буде потрібно тактовність при спілкуванні з коханою людиною та її сім'єю. Якщо ви славитеся своєю прямолінійністю, зверніть на цю рекомендацію зірок особливу увагу. ДІВИ Якщо друга половинка запропонує вам якусь цікаву, але вкрай трудомістку справу (переїзд, наприклад), всерйоз розгляньте її, радять зірки. В іншому випадку можете втратити її довіру. ТЕРЕЗИ В цей день вам важливо зробити так, щоб обранець вам повірив. Зірки кажуть, якщо будете недостатньо переконливі, ризикуєте зіпсувати плоди якоїсь довгої праці. СКОРПІОНИ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, у цей день можете зробити невірний вибір (скажімо, піддатися небезпечним спокусам). Зірки закликають вас тримати себе в руках 2 листопада. СТРІЛЬЦІ Якщо друга половинка активюватиме цього середовища, зробіть так, щоб вас ця активність стосувалася мінімально, радять зірки. В іншому випадку можете зіпсувати думку про себе. КОЗЕРОГИ 2 листопада кохана людина може потрапити вам під гарячу руку, кажуть зірки. Якщо ви відразу попередите його про цю можливість, потім і попит з вас буде меншим. ВОДОЛІЇ Якщо є можливість, проведіть 2 листопада порізно. Вам потрібно розібратися у своїх почуттях. Поряд із партнером це зробити буде складно, кажуть зірки. РИБИ Друга половинка цього середовища може бути занадто вимогливою, попереджають зірки. І закликають вас не боротися з цим фактом, а діяти акуратно та мудро.
Гороскоп Гороскоп на 2 листопада 2022 року: що обіцяють астрологи ОВНИ 2 листопада у Овнів може з'явитися час для себе. Зірки закликають використати його грамотно. Навіть якщо буде велика спокуса приступити до робочих справ, постарайтеся стриматися. І закликають вас розчехлити мудрість і діяти на користь загального блага. Зірки кажуть, від ступеня вашої відповідальності буде залежати майбутнє. І не тільки ваше. РАКИ 2 листопада Раки повинні будуть пошкодувати своє здоров'я. Зірки закликають вас не намагатися стрибнути вище за голову. Дійте строго за заздалегідь встановленим планом. Звичайно, ви нікого і нічого не боїтеся, але все ж таки коректності в деяких випадках необхідно дотримуватися, нагадують зірки. Зірки не уточнюють, що мають на увазі, проте радять вам не шкодувати сил і ресурсів. Результат 2 листопада має бути надзвичайним. ТЕРЕЗИ 2 листопада Ваги можуть здивувати самі себе. Зірки радять вам діяти креативно і сміливо цього середовища. Особливо в тому випадку, якщо відчуєте подих фортуни. Скорпіони Скорпіонам потрібно буде провести невеликий аудит своїх завдань. Зірки попереджають: є ризик звернути з правильного шляху. Допоможе твереза ​​оцінка ситуації. СТРІЛЬЦІ У Стрільців це середовище має пройти максимально спокійно. Якщо фізично це зробити неможливо, то забезпечте собі хоча б душевний спокій, радять зірки. Зірки попереджають: ваша емоційність може зіграти з вами злий жарт. ВОДОЛІЇ Водоліям необхідно буде взяти перепочинок, кажуть зірки. Особливо в тому випадку, якщо вам доведеться виконувати те, що вам нехтує. Зірки кажуть: 2 листопада організм може поставити вас на місце. Рибам знадобиться їх винахідливість у цей день. Зірки кажуть, від того, наскільки креативним ви будете 2 листопада, залежатиме не лише ваше, а ще якесь майбутнє.
Сонник Сон у ніч з 1 на 2 листопада 2022 року: тлумачення за місячним календарем 8-а місячна доба. Почалися вони 1 листопада о 15:15, а завершаться 2 листопада о 15:34. Сни цієї ночі можуть показати, які наші нереалізованих можливостей вимагають негайного втілення. Як правило, такі сновидіння досить просто трактуються, оскільки сплячий легко дізнається, що саме з побаченого було занедбано. Після пробудження потрібно критично оцінити свої поточні ресурси – швидше за все, тепер їх достатньо. Також у ніч 8-х місячних діб можна побачити, настільки гармонійно ви розвиваєтеся. Так, наприклад, якщо вам сняться великі простори (особливо ті, що не відповідають поточному місцезнаходження), значить, в реальності ваші прагнення відповідають вашим можливостям. Іншими словами, ви використовуєте свою енергію на повну. Якщо в ніч з вівторка на середу жінці з'явиться зв'язок з тим, до кого її зовсім не тягне, це скаже про те, що зараз вона робить якийсь необачний вчинок. Можливо, він нав'язаний суспільством. Підсвідомість категорично проти такого стану речей, тому підсовує представниці прекрасної статі такі "абсурдні" картини. Якщо в ніч з 1 на 2 листопада чоловік побачить себе в обстановці, якої прагне, це стане попередженням: швидше за все, він почав розслаблятися. Можливо, через успіх, можливо, навпаки, через поразку. Важливо зібратися і в жодному разі не зупинятися на досягнутому.
Суспільство Погода на 2 листопада 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наши предки говорили: если 2 ноября из леса доносится волчий вой - зима обещает быть суровой.Также предки замечали: если ко 2 ноября у белки в дупле набралось много орехов, значит, впереди крепкие и долгие морозы.Существовала в народе и такая погодная примета: если 2 ноября подул сильный ветер - скоро основательно похолодает. Народные приметы народными приметами, однако современный мир полагается больше на синоптиков. Народный синоптик Наталка Диденко пишет о погода на сегодня следующее. 2-го листопада в більшості областей суттєвих опадів не очікується.Трохи покапає - незначний дощ - лише вночі та вранці на сході, а вдень у північних областях. Щедрість осені на строкату палітру продемонструє температура повітря:- на заході та півдні +12+18 градусів- на півночі +8+12 градусів- у центрі +9+14 градусів- на сході +6+11 градусів. Вітер буде переважно північно-західний, помірний або невеликий. У Києві у середу істотні опади - навряд, хіба що в другій половині дня є ймовірність невеликого дощу.Вночі +3+6 градусів, завтра вдень до +10, +11 градусів. У четвер в Україні дощів побільшає, в другій половині тижня - похолоднішає.
Дозвілля 2 листопада: Артем'єв день. Намагайтеся цього дня з'їсти більше капусти, а від картоплі відмовтеся 2 листопада православна церква згадує і молиться за святого великомученика Артемії Антіохійського, який постраждав за свою віру за часів правління Костянтина Великого. Це період, коли потрібно бути максимально зосередженим, контролювати думки та емоції. Погані наміри треба відкласти, слід постаратися вести себе правильно і природно. Артемію молилися про звільнення від хвороб, а також від випадкової смерті. Святий допомагав у лікуванні грижі. Своїм покровителем великомученика вважали військові. 2 листопада бралися за зміцнення паркану, воріт, дверей будинку та будівель. Настав чудовий період для наведення ладу в будинку. З цим днем ​​пов'язано немало прикмет. Наприклад, саме по Артем'єву дню судили, коли настане зима. Поки лист з вишневих дерев не опаде, хоч би скільки снігу випало, зима не настане. Якщо у цей день перший сніг випав на суху землю, а дерева не скинули листя повністю, то сніг скоро зійде. Сніг випав на суху землю, незабаром встановиться тепла погода. Затяжні західні вітри – до тривалих опадів. Якщо птахи на землю сідають – до відра, а якщо на даху – до негоди. Худянка скинула голки – скоро випаде сніг і залишиться лежати до весни. На деревах видно іній – рік буде неврожайним. У далекі часи існувала безліч забобонів. Вважалося, що в Артем'єв день не можна ризикувати, інакше це може спричинити серйозну травму. 2 листопада забороняється їсти картопляні страви. Сьогодні на столі повинна бути більше капусти - тушкованої, смаженої, в салатах, а також квашеної або солоної. та світ. Не можна 2 листопада залишати незавершені справи. Якщо ж так зробити, то наступного року нічого не складатиметься. Не варто цієї середи витрушувати подушки, ковдри, покривала і матраци. Разом із пилом зникнуть щастя та успіх. У день Святого Артемія краще не братися за нові проекти – нічого хорошого з цього не вийде. 2 листопада заборонено грати весілля та ходити на цвинтар після заходу сонця. Той, хто порушить заборону, спричинить весь свій рід невдачі або навіть смерть одного з членів сімейства. З цим днем ​​пов'язано багато повір'їв. Здавна вірили, що ті, хто народився в Артем'єв день, перебувають під захистом вовчиць і можуть розуміти мову птахів та звірів. Про них говорили: Вовчий корінь йому підкорений. Вовче лико — його посмішка. Також вважалося, що з цього дня до населених пунктів починають наближатися вовки. За їхньою поведінкою судили також про майбутнє. Якщо вовки вили в цей день, то наближаються морози.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 252-го дня війни 2 листопада 2022 року Оперативна інформація станом на 06.00 02.11.2022 щодо російського вторгнення Речник Генерального Штабу Збройних Сил України Ілля Євлаш - відео дещо пізніше Слава Україні! Розпочалася двісті п’ятдесят друга доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню.   Триває примусова так звана “евакуація” цивільних жителів з населених пунктів на тимчасово захоплених територіях Херсонської області. Зокрема, з населеного пункту Велика Лепетиха окупанти вивозять людей автобусами. Виїзд приватним транспортом заборонений. Відзначено переміщення російськими окупантами архівних документів із адміністративних будівель Херсону. За уточненою інформацією, підтверджено втрати противника в районі населеного пункту Музиківка Херсонської області 29 жовтня. Так, внаслідок вогневого ураження, знищено зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир-С1”, а до десяти одиниць іншої військової техніки ворога зазнали пошкоджень. В районі населеного пункту Снігурівка Миколаївської області, 30 жовтня, було знищено 12 загарбників. За наявною інформацією, противник розгорнув додатковий шпиталь в районі населеного пункту Завітне Бажання Донецької області, який на цей час переповнений пораненими військовослужбовцями окупаційних військ. Незважаючи на офіційне завершення мобілізації на території російської федерації, повістки продовжують надходити чоловікам призовного віку. Авіація Сил оборони України минулої доби завдала по ворогу 33 удари. Під ураження потрапили 26 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 7 позицій зенітних ракетних комплексів противника. Протягом минулої доби українські воїни збили гелікоптер, 2 БпЛА типу “Орлан -10”, 6 ударних БпЛА “Шахед-136” та 2 - типу “Куб”. Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за минулу добу уразили 4 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 3 склади боєприпасів та 6 інших важливих військових об’єктів противника.   Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках. Веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Макіївка, Невське і Білогорівка Луганської області та Верхньокамʼянське, Спірне, Бахмут, Майорськ, Первомайське, Новомихайлівка, Водяне, Павлівка і Пречистівка Донецької області. Ворог проводить обстріли підрозділів Сил оборони вздовж лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання рубежів на окремих напрямках та веде повітряну розвідку. Продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни. Протягом минулої доби противник завдав 7 ракетних та 47 авіаційних ударів, здійснив понад 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ворожих ударів зазнали райони більш як 25 населених пунктів. Серед них - Краматорськ, Миколаїв, Полтава, Микільське Запорізької області та Павлівка на Донеччині. Зберігається загроза завдання нових ударів та застосування ударних БпЛА, зокрема, і з території республіки білорусь. Волинський та Поліський напрямки обстановка залишається без суттєвих змін. Республіка білорусь продовжує підтримувати збройну агресію російської федерації проти України. На інших напрямках ворог здійснював обстріли: Сіверський напрямок з мінометів та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Гай і Сеньківка Чернігівської області та Мефедівка, Вовківка, Заруцьке, Миропілля, Гірки, Юнаківка, Запсілля і Олександрівка на Сумщині; Слобожанський напрямок з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Глибоке, Кам’янка, Вільхуватка, Нескучне, Вовчанськ, Козача Лопань, Мілове, Стариця, Стрілеча, Ветеринарне, Уди та Чугунівка; Куп’янський та Лиманський напрямки з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Дворічна, Куп’янськ, Кучерівка, Кислівка, Берестове, Дворічне, Греківка, Зарічне, Іванівка, Котлярівка, Макіївка, Надія, Невське, Ямполівка та Терни; Бахмутський напрямок з танків та артилерії різних типів, у районах населених пунктів Спірне, Білогорівка, Роздолівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Іванград, Опитне, Зеленопілля та Майорськ; Авдіївський напрямок з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Авдіївка, Мар’їнка, Водяне, Парасковіївка, Кам’янка, Красногорівка, Первомайське, Невельське, Нетайлове та Новомихайлівка; Новопавлівський напрямок з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Богоявленка, Павлівка, Велика Новосілка, Пречистівка, Вугледар, Новомайорське, Времівка, Нескучне та Парасковіївка; Запорізький напрямок з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Гуляйполе, Гуляйпільське, Малі Щербаки, Новоандріївка, Оріхів, Павлівка, Залізничне, Дорожнянка, Степове, Ольгівське, Малинівка, Новоданилівка та Червоне. Південнобузький напрямок вогневого ураження зазнали райони понад 18 населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Від обстрілів з РСЗВ противника постраждало місто Нікополь та село Іллінка Дніпропетровської області.   Підтримуємо Збройні Сили! Сильні разом! Слава Україні!
Політика Південна Корея відповіла на провокацію КНДР із пуском ракети КНДР запустила не менше 10 ракет у бік Японського та Жовтого морів і вперше в історії розділеного півострова запустила ракету через морський кордон із Південною Кореєю.Японія висловила протест Північній Кореї, Південна Корея підвищила рівень бойової готовності. Президент Південної Кореї назвав цей інцидент "по суті вторгненням". Сеул повідомив, що це перший випадок, коли північнокорейська ракета приземлилася так близько до його територіальних вод. У відповідь Південна Корея запустила три ракети на північ від розмежувальної лінії з КНДР. Запущена північнокорейцями балістична ракета малого радіусу дії впала в море приблизно за 60 км від південнокорейського міста Сокхчо, яке розташоване поблизу демаркаційної лінії на східному березі півострова. Південна Корея як відповідь зробила пуски трьох ракет - теж у море, через морський кордон.
Суспільство Тіньков проти "Тінькоффа" Однією з найдивніших суперечок дня стало продовження публічного конфлікту Олега Тінькова з заснованим ним банком "Тінькофф". У понеділок Тіньков у своєму "Інстаграмі" опублікував емоційну посаду про те, що він відмовився від російського громадянства. Потім піст зник, а Тіньков зранку у вівторок опублікував новий пост. У зникненні першої посади бізнесмен звинуватив «путінських тролів» (авторська орфографія збережена). Тіньков також написав, що починає процес відкликання бренду "Тінькофф" з банку. Тіньков частково володів банком до квітня цього року і продав частину групи "Інтеррос" Володимира Потаніна, що залишилася. Бізнесмен продав свою частку після того, як в “Інстаграмі” виступив із різкою критикою російського вторгнення в Україну, вкрай невтішно відгукнувшись про російську армію та тих, хто її підтримує. Після цього в телеграм-каналі банку "Тінькофф" з'явилося повідомлення про те, що незабаром він почне ребрендинг. Через півроку банк носить ім'я свого засновника. У вівторок у банку заявили, що всі права на бренд належать самому банку.
Політика Німеччина вимагає від Сербії зробити вибір між ЄС та Росією, - пише виданн Welt. Сербія відправила свої підрозділи до кордонів із Косово. Балканський конфлікт може знову перерости у збройне протистояння. Тим часом, Німеччина вимагає від Сербії зробити вибір між ЄС і Росією, пише видання Welt. Євросоюз дійшов фактично ультиматуму президенту Вучичу. Федеральний уряд Німеччини все більше наполягає на тому, щоб Сербія зробила вибір: вступ до ЄС чи зближення з фашистською росією. «Необхідність рішення стає дедалі гострішою через геополітичні події», — заявив у вівторок представник уряду в Берліні, маючи на увазі агресивну розв'язану Росією, країною-терористом, проти мирної України.Напередодні конференції щодо Західних Балкан у Берліні в четвер було сказано, що Сербія «здивувала і розчарувала» тим, що підписала угоду про розширення співпраці з фашисткою росією. Це не узгоджується з очікуваннями того, що кандидати на вступ до ЄС також мають прийняти спільний для країн Євросоюзу напрямок політичного руху, зокрема санкції проти росії.Складається враження, що президент Сербії Олександр Вучич, як досвідчений політик, чудово розуміє своє маятникове становище між ЄС та Росією. «Але сидіти на двох стільцях стає незручніше», — заявили в урядових колах Берліна. Також президента Сербії попередили про наслідки його вибору. Якщо Вучич вирішить вести свою країну у бік ЄС, він матиме підтримку федерального уряду. "Якщо він вирішить піти іншим шляхом, наслідки будуть зворотними", - йдеться у повідомленні.
Суспільство Харківщина ранок 2 листопада Російські окупанти продовжують терор мирного населення міст і сіл Харківщини, що розташовані біля лінії зіткнення та кордону з рф. Протягом минулої доби ворог обстрілював міста Куп'янськ та Вовчанськ та населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. За уточненими даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в с. Петропавлівка Куп'янського району внаслідок російського обстрілу поранення отримала мати 25 років та 2 дітей – 4-річний хлопчик та 6-річна дівчинка. Стан матері оцінюють як середній, діти у важкому стані. Крім того, в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізовано чоловіків 76 та 62 років. В Чугуївському районі зазнав поранень та був госпіталізований 70-річний чоловік. Триває гуманітарне розмінування звільнених територій. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 1216 вибухонебезпечних предметів. Втім, мінна небезпека залишається високою. Вчора біля с. Липці Харківського району на міні підірвався та отримав поранення 73-річний чоловік.
Суспільство Нідерландський Veon виставив на продаж російський "Білайн" Нідерландський Veon виставив на продаж російський "Білайн" Телекомунікаційний холдинг із Нідерландів Veon, якому належить "Вимпелком", який працює на росії під брендом "Білайн", виставив на продаж російські активи Про це повідомляється на офіційному сайті компанії. У Veon пояснили, що керівництво "вивчає варіанти, щоб досягти найкращого результату для всіх зацікавлених сторін, включаючи Veon, його операції на Росії, його акціонерів, кредиторів, клієнтів та співробітників, які працюють на Росії та за її межами".Тим часом, у прес-службі "Вимпелкому" повідомили "Комерсанту", що в політичній ситуації, що склалася, іноземне походження акціонера вже наклало на російського оператора безліч обмежень. Зокрема компанія втратила доступ до держзамовлення. Як стверджують джерела видання, управління російським бізнесом швидше за все передадуть топ-менеджменту.За аналогічним сценарієм розвивалися події з багатьма міжнародними компаніями, які залишили росію через російське вторгнення в Україну. Наразі юристи розраховують, що передача "Вимпелкому" до російської юрисдикції дозволить нідерландському Veon уникнути санкцій і скоротити репутаційні ризики.

Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
більше матеріалів




/-0,40078783035278-/ /-pc-/
Top