counter
Архів Повернутись назад 02 Листопада 2018
2 Листопада
Закон і Право Нацрада оштрафувала «Радио Вести» за порушення квот. У радіо - новий власник Вчорашнє засідання Нацради з питань телебачення і радіомовлення не минуло без втрат для ТОВ ТРК «Світ», яке серед слухачів більш відоме під позивним «Радио Вести». Регулятор ухвалив, що мовник повинен сплатити 23 тис. грн штрафу через порушення обсягу ведення передач українською мовою. Проведена в вересні перевірка зафіксувала, що на «Радио Вести» обсяг ведення передач українською мовою склав всього 42,4% добового обсягу. Це означає, що радіо не дотримується вимог частини п'ятої статті 9 Закону України «Про телебачення і радіомовлення», де прописано, що такий обсяг повинен становити не менше 55% від добового обсягу сьогодні, а з 8 листопада показник виросте до 60%. «Порушення цієї норми є підставою для застосування санкції «стягнення штрафу» відповідно до частини одинадцятої статті 72 Закону України «Про телебачення і радіомовлення». Розмір штрафу становить 5% ліцензійного збору, для ТРК «Світ» він склав 22 782,38 грн», - додали у відомстві. Завдяки цьому штрафу, стало відомо, що новим співвласником радіостанції став власник "24 каналу" та "Радіо Люкс" Роман Андрейко, повідомляє Медіаняня.
Кримінал оформление ленты  Російські терористи вбили найстарішого захисника України На Донбасі терористи вбили найстарішого захисника України - Віктора Батаєва з позивним «Дід». Про смерть захисника 1 листопада повідомила прес-служба 93-й окремій механізірованнной бригади ЗСУ. Відзначається, що заступник командира бойової машини — навідник-оператор старший сержант Батєв служив у складі 7 механізованої роти поруч з селом Кримське на Луганщині. Звільнився з ЗСУ за віком. Але "Дід" не хотів залишати військову службу і його побратими написали до Верховної Ради колективний лист з проханням дозволити йому служити далі. Віктор Борисович був зразковим українським солдатом, в плані фізичної підготовки міг дати фору молодим. За будь-яку працю завжди брався першим, був майстром на всі руки і кожну справу доводив до кінця. «Командування і бойові побратими 93 бригади "Холодний Яр" висловлюють співчуття рідним і близьким Віктора Борисовича Батаєва (" Діда ") у зв'язку з його трагічною загибеллю», - йдеться в повідомленні.  
Події В Одеській області ще одне немовля раптово померло уві сні У Подільському (колишній Котовськ) уві сні раптово померло чотиримісячне немовля. Про це повідомили в поліції Одеської області. У поліцію надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги, яким констатовано смерть чотиримісячної дитини. В ході проведення огляду ознак насильницької смерті виявлено не було. Мати померлого хлопчика повідомила, що син не хворів, вночі вона його погодувала, переповила і поклала спати, а вранці виявила вже без ознак життя. Подільські поліцейські встановлюють причини і обставини смерті немовляти. 16 жовтня в Ізмаїлі під час денного сну померла піврічна дівчинка. За чотири дні до смерті немовляті в дитячій поліклініці Ізмаїла зробили 3 щеплення: інактивовану вакцину для профілактики поліомієліту (Імовакс Поліо виробництва Франції), вакцину проти гепатиту В (виробник Корея) і вакцину проти гемофільної інфекції (виробник Індія). Попередній висновок судово-медичної експертизи - синдром раптової дитячої смерті.
Кримінал Хакери вкрали з Facebook особисті дані і листування 120 млн користувачів Невідомі хакери, які стверджують, що вкрали дані - телефони, особисту переписку, списки контактів 120 мільйонів користувачів соцмережі Facebook, виклали дані 257 тисяч користувачів у вільний доступ. З них у 81 тисячі акаунтів вкрадено навіть особисте листування. Як повідомляє ВВС, з цього списку - 45 тисяч - користувачі з України. У самій соцмережі встановили, що хакери для крадіжки даних використовували шкідливі розширення для браузерів. Вартість одного профілю користувача хакери оцінили лише в 10 центів. Хакери публікують оголошення про продаж на специфічних форумах, залишаючи кожного разу посилання на різні "дзеркала" порталу, де вивантажені бази. Останнє - Socialser21 працювало до 29 жовтня, зараз воно недоступне. На ньому була опублікована інформація про 257 000 акаунтів Facebook. Згідно з даними внутрішньої статистики Facebook, в 2017 році кількість українських користувачів соціальної мережі досягла 11 млн.
Події Автобус впав у річку через бійку пасажирки з шофером. Відео з салону Пасажирський автобус впав з моста в річку Янцзи в Китаї через бійку водія з жінкою-пасажиром. Внаслідок аварії загинуло 13 осіб і двоє вважаються зниклими безвісти. Рятувальники дістали з річки автобус, в якому були встановлені камери спостереження. На відео видно, що після словесної перепалки жінка б'є водія по голові кілька разів. Той, в свою чергу, відпустив кермо і намагався вдарити пасажирку у відповідь. Саме в цей момент він відвернувся від дороги і не впорався з керуванням - і тоді автобус зіткнувся з легковиком, врізався в огорожу і впав у річку. Пасажири, які вижили, розповіли поліції, що пасажирка пропустила свою зупинку і попросила водія зупинити автобус, але той відмовився виконувати її прохання, оскільки муніципальний транспорт уже виїхав на міст, де немає обладнаних зупинок. І водій і пасажирка загинули в аварії. Videos capture the moment a bus in SW China's Chongqing lost control after a driver-passenger fight and plunged into the Yangtze River on Oct. 28, killing 15 people aboard the bus. pic.twitter.com/GztFVgDMOM — People's Daily,China (@PDChina) 2 ноября 2018 г.
Дозвілля оформление ленты  Діви Кардашьян вразили образами ангелів Victoria's Secret на Гелловін Сімейство Кардашьян затьмарило всіх зірок, які святкували Гелловін, завдяки незвичайному вибору своїх костюмів. Сестри перевтілилися в ангелів Victoria's Secret, пише Metro. Кім, Кортні і Хлоя Кардашьян та їхні сестри Кайлі і Кендалл Дженнер наділи красиву нижню білизну, яку було інкрустовано кристалами, високі підбори і величезні крила. Як розповіла у себе в "Інстаграмі" Кім Кардашьян, костюми для вечора їм прислали безпосередньо з Victoria's Secret: "Спасибі Victoria's Secret за те, що надіслали нам справжнє вбрання для подіуму і позичили на одну ніч крила. Моя мрія збулася! Заодно і Кендалл попрактикувалась". Навіть Кайлі, яка народила всього вісім місяців тому, не змогла пропустити таку подію. Для свого вбрання 21-річна модель одягла білизну тілесного кольору і прозорий комбінезон із кристалами.
Здоров`я Наближається сильна магнітна буря з 3 листопада. Як підготуватися У листопаді нас чекає затяжна магнітна буря. Щоб початок місяця не затьмарився загостренням безсоння або головного болю, дотримуйтесь порад фахівців і бережіть власне здоров'я. Листопадова магнітна буря почнеться 3 листопада, а закінчиться лише 6 числа, і шляхом нехитрих підрахунків можна прикинути, що цілих чотири дні магнітосфера Землі буде неспокійною. Експерти розповідають, як уберегти себе від негативного впливу магнітних бур, звести ризики до мінімуму і не пустити справи на самоплив в ці дні. 3 листопада, на самому початку магнітної бурі, очікується найбільш потужний спалах сонячної активності, так що це найбільш небезпечний день з точки зору метеорологів. 4, 5 і 6 листопада активність Сонця поступово піде на спад, але все ще буде перевищувати норму. Проблемою цих трьох днів може стати те, що на четвертий день негативного впливу помітні і невеликі скачки, тому що позначається загальна втома організму. Крім того, 5 і 6 жовтня - початок робочого тижня, коли особливо важливі продуктивність і зібраність. Тому, хоча найяскравіша спалах відбудеться 3 числа, її наслідки позначаться пізніше. За ці 4 дні багато хто може зіткнутися з симптомами метеозалежності. Це загострення тривалих або хронічних захворювань, загальний занепад сил, нервозність, апатія, мігрені, проблеми зі сном, апетитом або тиском, погіршення імунітету. На щастя, 3 і 4 листопада випадають на вихідні, тому працівникам зі стандартним графіком можна не навантажувати себе робочими обов'язками і присвятити ці два дні відпочинку. Щоб магнітна буря не завадила вам благополучно провести вихідні і спокійно почати робочий тиждень, варто по можливості розвантажити свого часу. Важливо вчасно лягати спати, харчуватися правильної їжею, відмовитися від великої кількості кави. Можливо, поганий настрій захочеться «заїсти» чимось шкідливим або жирним, але краще нагадати собі, що вже скоро ситуація нормалізується. Людям з хронічними або просто затяжними захворюваннями не варто нехтувати ліками. Профілактика захворювань, зміцнення імунної системи і загального здоров'я будуть корисні для всіх. Відмовтеся від перегляду телепередач або новинних сюжетів, які підвищують нервозність або страхи. Інформаційні потоки про негатив краще замінити медитаціями або, якщо ви не близькі до цієї практики, переглядом легких фільмів або прослуховуванням музики.
Дозвілля оформление ленты  Оголена Лорак прикрила причинне місце вишивкою Ані Лорак показала шанувальникам своє нове концертне вбрання, але не сподобалася фанатам. Вони вважають тілесне боді з вишивкою вульгарним. Нагадаємо, співачка, яка зараз перебуває у процесі розлучення, кочує по містах і країнах колишнього СРСР зі своїм супердорогим шоу DIVA. Однак деяке вбрання для шоу викликає у публіки здивування. Співачка потрапила під град критики, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram фотографію, на якій позує в концертному костюмі з вишивкою на причинному місці. elena_chernyavska Узор на самом интересном месте явно лишний))))6256.olga Фигурка класс,а костюм не Айсliazzat4036 Извините но костюм ужасный charkvianielena Каролина,вы прелесть,но костюмчик скорее для гимнастки или цирковой исполнительницы,платье вам лучше!!– расстроились расстроились подписчики Лорак.  Додамо, що насправді Лорак на сцені доповнює це боді накидками зі страусиного пуху.
Політика Суд ухвалив рішення у справі щодо проходження Артемом Ситником спеціальної перевірки Окружний адміністративний суд міста Києва 2 листопада 2018 року завершив розгляд справи № 826/10323/16 за позовом ТОВ «Юридична компанія «Студія права» до ДФС України щодо надання податковим органом завідомо неправдивої інформації з висновком про достовірність відомостей декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру Ситника A.C. під час проходження ним спеціальної перевірки в межах участі у конкурсі на посаду Директора НАБУ, повідомляє пресс-служба суда.  За наслідком розгляду вказаної справи, що тривав понад 2 роки, судом були прийнято рішення про часткове задоволення позовних вимог шляхом визнання протиправними дій ДФС України щодо направлення інформації про результати спеціальної перевірки Артема Ситника в порушення вимог п. 12 Порядку проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов'язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженого Указом Президента України від 25 січня 2012 року № 33/2012.  
Кримінал Дві рани в серце: у Черкасах в гуртожитку знайшли коробку з убитим немовлям Вчора, 1 листопада, в одному з гуртожитків міста Черкаси було виявлено коробку з-під взуття, в якій знаходився плід новонародженої дитини чоловічої статі близько 6-7 місяців. На тілі новонародженої дитини, в ділянці серця, виявлені дві колото-різані рани. За даним фактом Черкаським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Хід досудового розслідування в зазначеній кримінальній проваджені знаходиться на контролі Черкаської місцевої прокуратури. Санкція статті передбачає покарання до 5 років обмеження або позбавлення волі.
Дозвілля Дні фінансової удачі в листопаді 2018 року У листопаді буде вісім днів, у які Місяць допоможе залучити фінансовий успіх. Місячний календар розповість вам про те, як правильно вести справи, щоб розбагатіти. Щоб ніщо не відволікало вас від важливих справ, покупок і роботи, намагайтеся користуватися трьома надійними способами захисту від негативної енергії. Вона може виходити від людей, від місця, в якому ви перебуваєте, або з'являтися всередині вас самих через поганих думок, сумнівів і страхів. 2, 3 листопада - дні максимальної працездатностіНа фінансовому успіху ці дні відіб'ються дуже сприятливо, тому що спадаючий Місяць у Діві - це час підвищеної концентрації уваги. Місяць у цьому сузір'ї благотворно впливає на працьовитість людей, на бажання рухатися вперед. Другий і третій дні листопада варто присвятити вирішенню найскладніших завдань в бізнесі і на роботі. 3 число - субота, але це не означає, що обов'язково потрібно відпочивати. Звичайно, ви можете вибрати такий шлях, але навіть у суботу робота буде даватися легко. Перший вихідний астрологи і фахівці рекомендують присвятити навчанню. Отримання знань і інтелектуальна праця стануть кращими способами проведення дозвілля. 8 листопада - день прийняття важливих рішеньСкорпіон і зростаючий Місяць - це хороший союз після позитивного Молодика 7 числа. У цей день прекрасно пройдуть будь-які переговори, співбесіди, ділові знайомства. Загостреної буде інтуїція, так що не бійтеся слухати внутрішній голос, адже він зможе врятувати вас від фіаско в скрутну хвилину. При спілкуванні з колегами, начальством або партнерами варто використовувати максимум дружелюбності та відкритості. Вдало можуть пройти відрядження, тому не бійтеся відправлятися в ділові поїздки. Не думайте довго - пригоди і нові емоції 8 листопада вам точно не завадять. 14, 15 листопада - дні натхненняВодолій - креативний Знак Зодіаку. Перебуваючи в ньому, Місяць підштовхує людей до експериментів. Якщо ваша робота пов'язана з мистецтвом, то 14 і 15 число - найпозитивніші дні для вас за весь місяць. Варто спланувати справи таким чином, щоб в ці дні можна було зайнятися чимось незвичайним, змінити обстановку. Фортуна вибере вашу сторону, якщо ви проявите посидючість і працьовитість. Ще ці дні неймовірно сприятливі для покупки нового одягу, для вкладень в бізнес. Вкладайте гроші в особистий розвиток, жертвуйте деякі суми на благодійність і не забувайте про те, що витрачати потрібно з розумом. 21 листопада - день покупок Телець і зростаючий Місяць - найкраще поєднання для покупок будь-якого типу і масштабу. Це прекрасний час для кредитування, дачі грошей у борг, розплати за старими боргами. Можна сміливо проводити обмін товарів, купувати речі, що були у вжитку. Продумані витрати будуть сприятливі. У цей день навколишні люди можуть повністю усвідомити і прийняти ваше головне достоїнство, так що не бійтеся демонструвати свої таланти і сильні сторони. 21 числа, згідно з місячним календарем, прийде час показати все, на що ви здатні, дістати всі козирі з рукава. Цей день чудово підійде і для переговорів будь-якого рівня. Справити правильне перше враження допоможе чесність. У роботі важливі будуть завзятість та цілеспрямованість. 28, 29 листопада - дні підвищеної удачіЗростання Місяця в Леві в кінці місяця виявиться неймовірно позитивним для сфери фінансів. У ці дні зірки і Місяць обіцяють велику удачу всім людям, які ставлять роботу і зав'язуванні фінансових відносин на перше місце. Можливі надходження грошових коштів, легке дозвіл непростих ситуацій, зрушення в юридичних справах. Астрологи кажуть, що 28 і 29 числа можна пробувати грати в лотерею, йти на обдуманий ризик. Зрозуміло, все це добре тільки в міру. Не потрібно піддаватися азарту. Незважаючи на те, що удача буде поряд, у всьому важлива помірність.
Кримінал оформление ленты  Криза жанру: Ксенію Собчак підловили на ганебному плагіаті Російська телеведуча і невдалий політик Ксенія Собчак попалася на плагіаті в Instagram. Так користувачі помітили, що вона опублікувала в своєму пості текст письменниці Анжеліки Хоффманн без посилання на джерело. Через це багато підписників Собак піднесли їй похвали, порахувавши красиву цитату творінням її пера. "Дружба можлива тільки у рівності і рівноправності. Раб не може бути другом пану, а підлеглий - начальнику. Є близькі. Є чужі. Є ті, хто побічно йде з тобою по життю, не особливо впливаючи на нього, але коли вони присутні з деяких причин. Є ті, хто приходять і йдуть.Потрібно чітко зрозуміти для себе, з ким ти можеш бути відкритим, а з ким ні, хто заслуговує твоєї довіри, хто чим дихає і яке відношення у цих людей до тебе. Людей треба бачити набагато глибше, ніж вони хочуть себе показати. Tаке життя, на жаль. Потрібно бути щирим, але в той же час, контролювати свій язик. Знати з ким. Потрібно бути добрим, але залишатися при цьому тим, кого дуже складно вдарити або зламати. Цінувати на вагу золота перевірених і не звертати уваги на тих, хто швидкоплинний. Люди люблять лізти в чуже життя, головне - це твоя реакція на це і чи можеш ти твердо робити те, що тобі до душі, не звертаючи уваги на інших", - вкрала цитату Собчак. Ті, кого такий вчинок Собчак зачепив за живе, не полінувалися прошерстити її інстаграм і знайшли ще як мінімум одну творчу крадіжку - від 24 липня. До того ж і сама Ховфман присоромила Собчак за злодійство. «Шановна Ксенію, це вже другий мій текст, який ви не підписуєте, навіщо так робити? Я не проти, щоб ви брали ті слова, які вам подобаються, але попрошу вказувати автора , - написала Хоффманн.
Економіка Кабмін доручив ПФУ почати масовий перерахунок пенсій В Україні з 1 березня 2019 року заплановано перерахунок і підвищення пенсій. З такою заявою виступив глава Кабміну Володимир Гройсман під час зустрічі з новим керівником Пенсійного фонду України Євгеном Капінус, повідомляє прес-служба уряду. В тому числі, прем'єр доручив Капінусу підготуватися до підвищення пенсій військовослужбовцям з 1 січня 2019 року, а також перерахунку всіх пенсій з 1 березня 2019 року. «Два найважливіших завдання: Пенсійний фонд повинен бути підготовлений до того, щоб з 1 січня 2019 року знову підвищити пенсії військовим пенсіонерам. А також підготуватися до того, щоб з 1 березня 2019 року провести перший в історії України масовий перерахунок і підвищення пенсій всіх інших категорій пенсіонерів», - заявив Гройсман. Як уже раніше повідомлялося, в Україні заплановано проведення індексацій пенсій за новою формулою. Згідно з розрахунками уряду, підвищення пенсій торкнеться приблизно 10 млн осіб. Для цього в проекті держбюджету закладено 139 млрд грн.
Події оформление ленты  У Києві біля пам'ятника Бикову знайшли саморобну могилу немовляти Біля пам'ятника Леоніду Бикову в центрі Києва виявили дитячу могилу. Поховання випадково побачила жінка, яка доглядає за алеями. Вона звернула увагу на надгробну плиту з ім'ям дитини - Фоміних Макар Вадимович. «На Петровській алеї, біля пам'ятника Леоніду Бикову киянка знайшла гранітну плитку на який було видряпано ім'я та прізвище», - йдеться в повідомленні спільноти «Вартові еспресо» в Facebook. За попередньою інформацією, знахідка - саморобна могила. Поки не надходило жодної інформації про інцидент від правоохоронців. На місці страшної знахідки працюють слідчі і криміналісти. Офіційної інформації немає, але, за неофіційними даними, в могилі таки знайшли труп дитини. Тіло направлено на судово-медичну експертизу, щоб встановити причину смерті. Заведено кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України - умисне вбивство. Зараз поліція оглядає записи відеокамер і опитує свідків, щоб встановити, хто влаштував цей моторошний похорон. Встановлюється також, чи не загинула дитина насильницькою смертю.
Суспільство оформление ленты  Полтавські рятувальники зняли фотосесію з бездомними тваринами і просять господарів відгукнутися Полтавські рятувальники і притулок «Ліра і Ральф» приєдналися до всеукраїнського проекту добра і милосердя: «Надзвичайні тварини від рятувальників». Проект початло Управління ДСНС України в Закарпатській області. За підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА, працівники ГУ ДСНС в Полтавській області влаштували фотосесію з бездомними тваринами. У кожної тварини своя історія, розповіла волонтер Наталя Оскар. «Наприклад, Рекс, який відразу сподобався працівникам служби надзвичайних ситуацій, просив милостиню в с. Алмазний. Макса в притулок привели господарі, після того як ошпарили собаку окропом і він втратив свою привабливість», - сказала Наталія. Волонтери та співробітники Управління з надзвичайних ситуацій просять взяти додому тварину. Щоб у кожноъ собаки з'явився свій будинок. В акції вже взяли участь рятувальники Дніпропетровщини.
Політика Син куми Порошенка очолив велику держкомпанію Син співачки, нардепа і колишнього міністра культури Оксани Білозір Андрій став виконуючим обов'язки гендиректора національної акціонерної компанії "Украгролізинг". Про це йдеться в розпорядженні Кабінету міністрів від 31 жовтня №803-р. "Призначити Білозіра Андрія Ігоровича виконуючим обов'язки генерального директора Національної акціонерної компанії" Украгролізинг "до призначення в установленому порядку генерального директора зазначеної компанії", - йдеться в документі. Під розпорядженням стоїть підпис прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Білозіру 36 років, раніше був депутатом Київської міської ради. Згідно з декларацією за 2017 рік, Білозір є бенефіціарним власником компанії-постачальника запчастин до імпортної сільськогосподарської техніки "Артагро", рекламної компанії "Овербренд" і підприємства по ремонту і технічного обслуговування електроустаткування "ЖЛК Будпласт". Також володіє майновим авторським правом на музику його батька - композитора, народного артиста України Ігоря Білозіра. "Украгролізинг" займається наданням в фінансовий лізинг сільськогосподарської техніки та обладнання для сільського господарства. До складу НАК входять підприємства технічного обслуговування, матеріально-технічного постачання і машинно-технічні станції. Компанія входить до приватизаційного списку. Оксана Білозір - кума президента Петра Порошенка, вона хрестила дочок нинішнього глави держави. Джерело: https://censor.net.ua/n3094840
Економіка Утеплення стін у багатоповерхівках несе більше шкоди, ніж користі Пінопласт - не панацея. Експерти звертаються до українців, які намагаються утеплити житло, обшиваючи зовнішні стіни, і запевняють: це так не працює. Як попереджають фахівці, таке утеплення стін може нашкодити сусідам, а згодом - і вашому житлу. Житель Києва Анатолій Зуборев впевнений, що клаптикове утеплення неефективно, а тому не поспішає обшивати стіни своєї квартири в панельному будинку, передає  segodnya.ua. "Між стіною і поганим матеріалом збирається волога і потім утворюється грибок", - говорить Анатолій. Експерт з енергозбереження Сергій Машкара додає: популярний спосіб утеплювати квартири може зіпсувати життя сусідам. "Якщо восьмий поверх ми утеплимо, у людей на сьомому і на дев'ятому поверхах загостриться проблема з виникнення грибка. А він згодом пошириться і на ваше житло", - зазначає Машкара. Охочих утеплити фасади в Україні стає відчутно менше. Впливає не тільки боязнь грибка, але і естетична складова - "латки" псують зовнішній вигляд будинків. Наприклад, у Києві заліпили пінопластом мозаїку на хрущовці. Навіть відомі мурали стали "жертвами" утеплення - білі смуги пінопласту спотворили знаменитий мурал-птицю на стіні багатоповерхівки. Страждають і пам'ятники архітектури. Сергій Машкара додає: неякісно встановлене утеплення становить загрозу ще й для перехожих. Рік тому така "шуба" впала з будинку буквально на голови городян. А ось знайти винуватців такої халатності майже неможливо. "За це навіть не карають мешканців - немає механізму заборони, немає механізму покарання", - зазначає експерт. Він нагадує, що ефективно утеплювати можна тільки весь будинок цілком - зі сходовими клітками, підвалами та горищами.
Дозвілля Найбільш радісні та вдалі дні у листопаді Дні сили - це найсприятливіші моменти листопада. Знаючи про те, коли Місяць і зірки найбільш прихильні, ви зможете правильно спланувати справи, уникнути проблем і залучити удачу в усіх сферах життя. Втілити мрію в реальність можна силою думки, але в дні потужної і творчої енергетики це зробити ще простіше. У листопаді, згідно з місячним календарем, буде цілих дев'ять таких днів. 6 листопада - день відпочинку і гармоніїМісяць у Терезах буде неймовірно позитивною і спокійною. У цей день легко знайти внутрішню гармонію і взаєморозуміння з іншими людьми. Це прекрасний час для переговорів, для романтичної вечері і романтики в цілому, а також для нових знайомств. Якщо ви вже перебуваєте у відносинах, варто провести більше часу в компанії самого близької людини. Можна разом відпочити або відправитися в дальню поїздку. 8 листопада - день отримання  щастяПерший день зростання Місяця в Скорпіоні - це гарний час для будь-яких нових починань і для усвідомлення своїх головних цілей. У цей день безлічі людей стануть зрозумілі їхні майбутні плани і завдання. Також в цей день можна сміливо йти за покупками, витрачати гроші на розваги і відпочинок. Пам'ять теж буде загостреної, так що продуктивним проведенням часу стане навчання і розвиток нових навичок. Це хороший день для того, щоб ділитися досвідом з іншими людьми або переймати його. Можна бути як учителем, так і учнем. Головне - не боятися визнавати, що у вас є прогалини в знаннях, і допомагати іншим. 13 листопада - день фізичної активностіПід егідою Козерога зростаючий Місяць рідко впливає сприятливо, але цей день - виключення з правил. 13 числа Місяць буде дуже творчої і забезпечить нас усіх неймовірними запасами терпіння, сил і бажання працювати. 13 листопада можна буде працювати більше, ніж зазвичай. Не бійтеся братися за найскладніші і нудні завдання. В інший час виконати їх буде набагато складніше, тому не переживайте через дрібниці і не думайте про відпочинок. У цей день мотивованих людей ніщо не зломить. 14, 15 листопада - дні творчості і прийняття важливих рішень Місяць у Водолії робить ці дні сили вдалими для прийняття нестандартних рішень. В цей час бажано захистити себе від негативної енергетики трьома надійними способами. Будьте уважними до дій оточуючих - вас можуть спробувати піддати або скористатися вашою добротою. У місячному календарі такі дні відзначені як сприятливий час для реалізації найсміливіших ідей, тому можна проявляти ініціативу і пропонувати колегам креативні рішення робочих питань. 21 листопада - день фінансової активностіУ цей день Всесвіт сприяє великим придбанням. Звичайно, не варто здійснювати покупки бездумно. Перебування Місяця в Тельці створює прекрасні умови для торгів і обміну. Це найкращий день для укладання угод по роботі і бізнесу. Головне - бути чесними з діловими партнерами. У цей день можливі підвищення, просування по кар'єрних сходах і виявлення нових джерел доходу. 24 листопада - день духовних пошуків24 числа спадаючий Місяць знаходиться в Знаку Близнюків. Це означає, що слова і думки будуть володіти особливою силою. Фахівці кажуть, що це прекрасний час для медитацій, молитов, зізнань у коханні. У цей день привернути до себе людину можна навіть словами, тому остерігайтеся помилкового зваблювання. Красномовні люди мають особливою харизмою в такі періоди. Якщо і ви хочете отримати величезну удачу, але не володієте красномовством, краще говорити мало і по справі. Не давайте порожніх обіцянок. 28, 29 листопада - дні очищення свідомостіУ ці два дні Місяць буде спадати в Знаку Лева. Це дозволить абстрагуватися від проблем і зайнятися особистими справами. 28 і 29 число - прекрасні дні для відпочинку, але не фізичного, а ментального і психологічного. Основні сприятливі заняття будуть залежати від ваших інтересів. Відпочивайте так, як зручно саме вам. У ці дні можна сміливо відправлятися за покупками, відпочивати на самоті, займатися своїми хобі.
Дозвілля "Мені час. Я розчарувався": Соліст Rammstein прокоментував відносини з Лободою Фронтмен німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн дав інтерв'ю російському ЗМІ. Тілль Ліндеманн відповів на питання про відносини зі Світланою Лободою. Нагадаємо, співак з'явився в Москву відразу після того, як дізнався про госпіталізацію української співачки Світлани Лободи, з якої йому приписують роман. Днями він забрав Світлану з лікарні і вечір вони провели разом. У Росії Тілль дав також інтерв'ю місцевим ЗМІ, журналіст якого поставив запитання про відносини артиста з Лободою: А про твою подружку Лободу, тебе можна запитати? На що Ліндеманн відповів так: Запитати можна, але я навряд чи відповім (Тілль посміхається). Та й взагалі, мені вже час йти" "Я з часом розчарувався в коханні, воно приносить радість і одночасно завжди — розчарування. Люди, які шукають любов, — дурні. Любов сама знайде кожного, хоче він цього чи ні. Але найпрекрасніші вірші присвячені стражданням від нерозділеного кохання", - сказав співак на питання про кохання в його віршах. Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода Super Відзначимо, що чутки про роман Лободи і Ліндеманна ходять ще з того моменту, як артистка оголосила про свою другу вагітність.
Економіка СТБ підтвердило закриття шоу "Все буде добре". Що трапилося Канал СТБ підтвердив інформацію про те, що шоу "Все буде добре" з Надією Матвєєвою закривається. "Ми дуже любимо проект "Все буде добре", як і будь-який інший, який є власною розробкою телеканалу СТБ. Ми пишаємося результатами, яких він досяг за шість років: це і десятки тисяч практичних порад, виданих в щоденному режимі. Проект став флагманом спонсорства на українському ТБ, тому що легка форма подачі порад і високий кредит довіри до Надії Матвєєвої і експертів приваблювали сюди відомі бренди. Але, на жаль, рано чи пізно життєвий цикл кожного телепроекту завершується", - пояснила програмний директор СТБ Катерина Шевелюк. Що стосується подальшої долі Надії Матвєєвої, Катерина Шевелюк каже, що канал зробить все для того, щоб Надя залишалася в команді СТБ. Зйомки проекту "Все буде добре" закінчаться в листопаді, а фінальний епізод глядачі побачать перед Новим роком - 27 грудня, повідомляє КП.уа.
Дозвілля оформление ленты  В Україні обрали найкрасивішу дівчину з пухкими формами Нещодавно учасниці проекту "Модель XL" на "1 + 1" взяли участь в міжнародному конкурсі "Міс Україна Plus Size", засновницею якого стала учасниця першого сезону Вікторія Щелко. На подіум вийшли 22 конкурсантки, щоб поборотися за головну корону конкурсу і представити Україну на міжнародному змаганні "Miss World Plus Size", який відбудеться на Філіппінах, розповідає Івона. Змагання пишних красунь викликало інтерес світових ЗМІ, про це свідчить публікація на англійському новинному ресурсі. У конкурсі взяли участь зірки другого сезону "Модель XL" Мила Кузнєцова - дівчина з 13 розміром грудей, Катерина Ващук - улюблениця судді "Модель XL" Богдана Юсипчук, учасниці кастингу проекту Марія Тарасова, Наталія Кудренко, Тетяна Котелкіна, Марія Сокульська, Валерія Гусєва і Ірина Урбан. За рішенням журі корону отримала учасниця другого сезону проекту "Модель XL" Наталія Кудренко з Білої Церкви Київської області. Уже через місяць дівчина представить Україну на всесвітньому конкурсі "Miss World Plus Size" на Філіппінах.
Події оформление ленты  У Кіркорова з'явилася вагітна 58-річна фанатка За весь час кар'єри Філіпу Кіркорову не раз приписували романи, а його шанувальниці були готові піти на багато що, щоб потрапити до нього в гримерку. Нещодавно у нього з'явилася нав'язлива прихильниця, 58-річна Світлана Сафієва. За її словами, вони познайомилися в 2012 році. В оточенні артиста про Сафієву знають і говорять, що вона його мало не переслідує. Зараз Світлана шокувала всіх своєю заявою. Виявляється, вона чекає трійню від Кіркорова, розповідає СтарХіт. «Він приходив до мене. У нас були досить пристрасні відносини. Мене зараз вагітність висмоктала, вичавила, як людину. Я ледве ворушу губами зараз. В принципі, він добре до мене ставився. Я його як чоловіка відчувала», - зазначила жінка. Зараз Сафієва планує подати позов до суду до Філіпа Кіркорова. Як повідомляє Mash, вона вимагає у нього 200 000 доларів на пологи. Сам Філіп Кіркоров поки ніяк не коментує цю дивну історію. Про Світлану Сафієву відомо, що вона - вдова лідера ОЗУ Георгія Сафієва, убитого в 2002 році в США. Його труп виловили в озері під Лос-Анджелесом.
Кримінал Єдиний електронний квиток у Києві виявився повним фарсом Вчора, 1 листопада, в столичному громадському транспорті повинні були запустити тестування єдиного квитка. Однак ні квитків, ні працюючих валідаторів кияни так і не побачили. Виявилося, що офіційний старт для простих городян буде після нового року. Чи можна купитиКореспондент Vgorode намагався сьогодні купити е-квиток в касі метрополітену на станції "Печерська", проте касир відповіла, що в наявності їх поки що немає, але незабаром вони обов'язково з'являться. Що з обладнаннямВлада заявляла, що 1200 з 1500 валідаторів в транспорті вже встановили, однак ні в одному трамваї, що курсує на Подолі, їх не було. Є пристрої тільки в деяких тролейбусах. Кондуктори кажуть, що скоро в салонах з'явиться інструкція для пасажирів, але коли саме валідатори запрацюють - невідомо. Хто і як буде тестуватиНаступне розчарування - тестувати е-квиток будуть два місяці. І довірять це не простим городянам, а чиновникам, хоча раніше говорили про лімітовану кількість карток для киян. - Тестування проводитимуть фахівці під контролем департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА. Потрібно перевірити, як працює система, чи всі валідатори справні, виявити недоліки і усунути їх. На час тестування в продажу квитка не буде. Лише після того, як все перевірять, ми запустимо систему в експлуатацію, і нею зможуть користуватися громадяни, - розповів заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Що кажуть експерти- Спочатку впровадження е-квитка мало стати інвестпроектом, але влада пішла своїм шляхом. Довго відкладали тестову експлуатацію обладнання. І тепер, оголосивши про запуск квитка, виявляється, що не все встановлено, у продажу е-квитків немає. А тестувати його будуть самі ж чиновники. Те, що ми в результаті отримаємо, - це всього лише імітація квитка, - вважає експерт з транспорту Дмитро Беспалов. Так як по суті це буде можливість безготівкового розрахунку.
Дозвілля Можливі недомовки і образи: найточніший гороскоп на 3 листопада 3 листопада ідеальний день для відокремленого розумової праці, а ось до активного спілкування з оточуючими він зовсім не хилить.У відносинах з близькими і друзями можливі недомовки, непорозуміння і образи, тому найгірше, що можна зробити завтра – це братися за справи, що вимагають спільних рішень. Зате в тих сферах, які залежать тільки від вас, ви зможете перевернути гори! Заняття навчанням, наукою, розрахунками, плануванням, домашніми справами, фінансами завтра дадуть найкращі результати. Овен Завтра контакти Овна з оточуючими будуть зведені до мінімуму. І винен в цьому в першу чергу сам Овен – йому буде важче, ніж зазвичай, спілкуватися з людьми. Якщо ж він все-таки змусить себе підтримувати спілкування, щось хороше з цього навряд чи вийде: його дратівливість здатна провокувати сварки. Так що зірки гороскопу радять Овну завтра покладатися тільки на себе: найкраще йому в цей день будуть вдаватися ті справи, де він діє самостійно. ТелецьЗавтра Телець зрозуміє зміст виразу «Все життя – театр», адже він буде грати в спектаклі головну роль! Відчуття, що він знаходиться на сцені, під світлом прожекторів, може переслідувати Тельця весь день, примушуючи його вести себе відповідно – тобто демонстративно. Більш того, Телець здатний завтра приміряти на себе трагічну роль, даючи зрозуміти оточуючим, наскільки його не цінують і не розуміють. Щоб трагедія не перетворилася на комедію, Тельцю не слід надто вже жаліти себе – якщо привід дійсно є, нехай краще за нього це зроблять інші. Близнюки Завтра зірки гороскопу обіцяють Близнюкам тихий день, який краще провести в домашніх турботах або ж в плануванні майбутнього. Затійте прибирання, розкладіть речі по поличках, а заодно приведіть в порядок свої думки. Близнюкам не заважає підвести підсумки того, що було зроблено останнім часом, а потім продумати план дій на найближчий час. А ось зіткнень з близькими людьми Близнюкам завтра необхідно уникати – навіть дрібні образи здатні вилитися в важкі сварки. РакЗавтра Рак буде відрізнятися підвищеною цікавістю і бажанням проникнути в чужі таємниці. Якщо у звичайні дні його не надто хвилює, що приховують від нього навколишні, то завтра він здатний докласти чимало зусиль, щоб це дізнатися! Втім, ситуація може складатися так, що Рак мимоволі познайомиться з чиїмось секретом або випадково вибовкає свій. Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять йому тримати язик за зубами і обходити пліткарів стороною. ЛевЗавтра Лев буде змушений раз у раз згадувати про фінансовий бік своїх справ і про необхідність привести їх у порядок. Це зовсім не означає, що його чекають проблеми з грошима – просто ситуація вимагатиме приділяти цьому питанню увагу. Завтра хороший день для того, щоб Лев розібрався зі своїм особистим бюджетом, порахував прибуток і склав бізнес-план на найближчі тижні або дні. Наслідуючи цієї поради, Лев не помилиться! Діва Завтра працездатність Діви може здивувати навіть її саму, не кажучи вже про колег і близьких людей. Дивлячись в корінь будь-якої проблеми, Діва зможе зосередитися на ній і в підсумку – підібрати до неї універсальний ключик. Наукові дослідження, навчання і взагалі будь-яка робота, що вимагає уважності й терпіння, завтра буде вдаватися Діві як ніколи. А ось настрій здатний давати збої: завтра Діва буде демонструвати свою дратівливість з приводу, і без. ТерезиЗавтра зірки гороскопу радять Терезам уникати занадто великої уваги з боку оточуючих. День не схиляє Терези до того, щоб вони зуміли проявити себе в найвигіднішому світлі, а значить, якщо час терпить, краще почекати. Зате завтра – ідеальний день для того, щоб Терези підготували свій майбутній успіх. Попрацюйте як слід над своїм проектом, приготуйте потрібні матеріали, продумайте аргументи – коли прийде час опинитися в центрі уваги, ви зумієте вразити всіх! Скорпіон Завтра Скорпіон має всі шанси зіткнутися з таким рідкісним і цікавим явищем, як дежавю. Його внутрішній світ, фантазії, спогади і мрії змішаються з реальністю, стираючи її межі. Не дивуйтеся, якщо ви раптом зустрінете людину зі свого минулого або ж когось, хто дуже на нього схожий. Або уловите знайомі риси в абсолютно незнайомому місці. Не тільки реальність впливає на наш внутрішній світ, а й навпаки. І завтра у Скорпіона буде прекрасна можливість в цьому переконатися. СтрілецьЗавтра Стрільцеві необхідно налаштуватися на роботу, однак зробити це йому буде нелегко! День зажадає від нього концентрації уваги і вміння справлятися з великим напливом справ. Все це Стрілець готовий продемонструвати, однак навколишні раз по раз будуть виводити його з себе, заважаючи зосередитися. Щоб зробити все, що він запланував, Стрільцеві слід хоча б на час сховатися від шуму і суєти. Тихе і затишне місце, в якому він може замкнути двері на ключ, – ось все, що потрібно Стрільцеві, щоб звернути завтра гори! КозерігЗавтра Козеріг буде прагнути до щирого спілкування! Звичайні поверхневі розмови можуть його дратувати і навіть призводити до образ і сутичок. Однак якщо він хоче дізнатися якусь людину краще, зірки гороскопу радять Козерогові не відкладати це на інший день. Не важливо, хто це – кохана людина Козерога, колега або партнер. Поговоріть з ним завтра по душам, дізнайтеся, про що він думає і чого прагне. Це може стати першим кроком на шляху до ваших особливим відносинам. Водолій Завтра Водолію може здаватися, що він всіма силами намагається уникнути конфліктів, але конфлікти самі знаходять його. Протистояння, образи на порожньому місці – все це буде пишним цвітом розквітати там, де з'являється Водолій. Насправді ж причиною непорозумінь буде саме він: день обіцяє видатися гарячим на емоції, і йому достатньо будь-якої іскри, щоб запалахкотіло полум'я! Якщо Водолій не хоче провести день в суперечках, йому варто спокійніше реагувати на дрібні провокації оточуючих. Риби Завтра зірки гороскопу радять Рибам не ставити перед собою ніяких грандіозних завдань. Це день, коли їм не варто нічого доводити – ні собі, ні іншим. Якісь справи вже зроблені, а інші поки почекають. Завтра зірки радять Рибам взяти тимчасовий перепочинок, розслабитися і відпочити. А якщо їм не сидиться на місці, варто замість великих справ взятися за ті, які віднімуть у них мінімум душевних сил – наприклад, за домашню роботу. Або хоча б розбити один великий проект на кілька легких етапів.

Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів




/-0,91041398048401-/ /-pc-/
Top