counter
Архів Повернутись назад 02 Червня 2018
2 Червня
Події У травні на Донбасі загинули 10 мирних жителів У травні поточного року на території Донбасу загинули десять мирних жителів, ще двадцять п'ять отримали поранення. Про це сказав перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ Олександр Хуг. «Вже майже 4 роки пройшло з того дня, як були дані перші обіцянки українцям, зокрема тим, хто проживає на сході країни. Чотири роки, як сторони дали обіцянку зупинити насильство. Обіцянки відвести озброєння, розвести сили і формування, провести розмінування і припинити вогонь, врешті-решт припинити вбивства і поранення безневинних цивільних осіб, скріплені підписами», - повідомив Хуг. . «На минулому тижні в Троїцькому були вбиті 13-річний хлопчик і його батько. Поранені 18-річний юнак та його матір. У Горлівці двоє хлопчиків (у віці 10 і 11 років) були поранені. 14-річний хлопчик убитий і троє підлітків поранено», - зазначив Хуг. За його словами, тільки за минулий тиждень на сході країни було зафіксовано більше шести тисяч порушень режиму тиші.
Політика оформление ленты  Порошенко провів телефонну розмову з Помпео Президент України і держсекретар США Майк Помпео обговорили питання зміцнення співпраці в області безпеки і оборони. Про це повідомив Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook. «У ході телефонної розмови з держсекретарем США Майком Помпео ми обговорили питання зміцнення співпраці в галузі безпеки і оборони, а також існуючих проблем за проектом Північний потік-2», - сказано в повідомленні. Порошенко також зазначив, що під час розмови сторони скоординували свої позиції про висновки слідства у справі МН17. Крім того, співрозмовники «наголосили на необхідності продовження політики санкцій проти Росії і звільнення всіх українських заручників». Як повідомляє прес-служба президента, під час телефонної розмови Порошенко привітав Майка Помпео з його офіційним призначенням на посаді держсекретаря США. Він подякував американській стороні за надання Україні протитанкових ракетних комплексів «Javelin».
Події оформление ленты  Убитий у Черкасах соратник Тимошенко застрелив власну дружину 15 років тому Депутат Сергій Гура, якого не так давно було вбито в Черкасах, 15 років тому пострілом упритул убив свою дружину Ларису і поховав її тіло в лісі недалеко від села Ліски, повідомляє ТСН з посиланням на місцевого журналіста Валерія Воротника. За словами журналіста, Гура зробив постріл у потилицю дружини при свідку - охоронцеві Миколі Гончару. Після того жінку поклали в картату сумку і відвезли в ліс біля села Ліски Черкаської області, там вона і була похована. Журналіст зазначив, що коли жінку клали в багажник автомобіля, вона ще подавала ознаки життя. Гура добив її, зробивши ще один постріл прямо в багажник. Охоронець, який був свідком усього, що відбувається пояснив, що Гура вбив свою дружину «тому що вона занадто багато знала». Відповідно до публікації, інформацію про це вбивство було підтверджено Миколою Гончаром. Його адвокат сказав, що у нього є інформація, яка становить інтерес для правоохоронних органів. Поліція повідомила, що вони знайшли тіло в картатій сумці в лісі. Останки вже ідентифіковано.
Політика У Білому домі заговорили про саміт Трампа і Путіна Адміністрація Дональда Трампа працює над підготовкою саміту глави Білого дому з президентом Росії Володимиром Путіним, серед основних питань якого буде ситуація в Україні. Про це повідомила в п'ятницю центральна газета США The Wall Street Journal з посиланням на два інформовані джерела в адміністрації. «Білий дім планує провести потенційний саміт між Дональдом Трампом і президентом Росії Володимиром Путіним», - йдеться в повідомленні. Як пояснило джерело, посол США в Росії Джон Ганстман зараз перебуває у Вашингтоні з цією метою. За словами чиновника, планування все ще триває і поки воно знаходиться на ранніх етапах, коли обидві сторони повинні домовитися про дату і місце проведення зустрічі подібного рівня. Він також сказав, що посол Ганстман працює над цим «проектом» вже протягом декількох місяців.
Культура Зневірена Седокова виступила зі зверненням до прихильників Співачка відверто розповіла про те, що вона відчуває, після того, як у неї відібрали доньку. Співачка Анна Седокова веде судовий процес зі своїм колишнім чоловіком за право опіки над дочкою Монікою. Відомо, що чоловік відвіз семирічну дівчинку в Сполучені Штати і збирається виховувати її самостійно. Прокоментувавши ситуацію, знаменитість звернулася до шанувальників і розповіла про свої почуття і плани на майбутнє. Анна із зворушливим відчаєм згадала про свою вагітність, про маленьку дівчинку, яка у неї народилася, і про те, як її відібрали у матері.   Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) 1 Июн 2018 в 6:59 PDT «Відвозять, забирають, виривають з твого життя, тому що у тебе і так багато дітей, або ти ходиш на роботу, або тому, що так хочеться. Ти не розумієш, навіщо, не можеш додзвонитися, дописатися, всі навколо дивляться на тебе, як на злочинницю», - написала Седокова на сторінках свого аккаунта в Instagram.   Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) 29 Май 2018 в 8:55 PDT Актриса зазначила, що вона отримала багато повідомлень від тих, хто був також залишений без дітей, і заявила, що хоче допомагати людям, які опинилися в такій же важкій ситуації. Для цього за участю Сєдокової була створена некомерційна організація, яка буде захищати право дитини на присутність обох батьків в його житті.
Політика Екс-міністр Криму сказав, чому на півострові і з мостом не буде туристів Керченський міст суттєво не вплине на туристичний потік до окупованого Росією Криму. Про це заявив колишній міністр туризму Автономної Республіки Крим Олександр Лієв. «Міст до Криму вплине на туристичний потік, але не суттєво. Це буде помітно тільки в перший рік. Тобто, в 2018 році вплив буде помітним, а в наступному році вже непомітним. Новинка проїхати по новому мосту активно розганяється державними ЗМІ та машиною пропаганди. Це відіб'ється на туристичному потоці до Криму. Однак системно це не вирішить проблему, адже Крим до анексії брав шість мільйонів туристів, а зараз приймає до ста тисяч, може бути незначне зростання завдяки саме відкриттю моста», - розповів Олександр Лієв. На думку екс-міністра, проблема з туристичною привабливістю Криму полягає не в транспортній доступності, а в статусі «сірої» зони. «В Абхазію міст не потрібен, Абхазія не острів. Але, тим не менше, туристів там немає. І в Придністров'ї міст не потрібен, і туристів там теж немає», - заявив Лієв.
Події ООС: Бойовики застосували артилерію і міномети За минулу добу на Донбасі проросійські бойовики 33 рази порушували режим припинення вогню, три рази терористи застосували важке озброєння, повідомляє вранці 2 червня прес-центр операції Об'єднаних сил. Як повідомляється, російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції захисників Кримського, Світлодарска Троїцького, Луганського та Маріуполя. Наші війська вели активну оборону і адекватно відповідали на дії ворога. Підрозділами ООС вогневі точки супротивника були пригнічені. Активні бойові дії відбуваються в районі Чермалика, Павлополя і Широкиного, де бойовики застосовували 122-мм артилерію і 82-мм міномети. В районі Авдіївки та на інших напрямках відзначається «робота» снайперів бойовиків. Українські військові вживають контрснайперські заходи. Втрат серед українських військових немає. За даними української розвідки, троє окупантів були знищені, ще двоє поранені.
Політика оформление ленты  Іде велика зачистка. У «ДНР» налякані «чемоданним настроєм» ватажків Бойовики терористичного угрупування «ДНР» і любителі «русского мира» в соціальних мережах з панікою повідомляють про дивну ситуацію в верхівці «республіки». «Близько місяця тому зник колишній командир батальйону «Схід» Олександр Ходаковський, кажуть, що через загрозу життю виїхав у Росію. Також ходять чутки, що у верхівці республіки найближчим часом відбудуться великі зміни. Щось недобре відбувається в ДНР», - пише один з прихильників «ДНР». Також було затримано кількох людей з оточення Губарєва, яких піддали тортурам і шиють «тероризм» або «українську ДРГ». Це або зачистка політичної галявини перед виборами глави ДНР і в народну раду або агонія нинішньої влади. Зі зміною куратора місцеві функціонери напружилися, у верхівці «республіки» панує чемоданний настрій. Ніхто з ДНР, хто у травні їздив до Москви і оббивав пороги адміністрації президента, новими кураторами не були прийняті. При цьому люди Суркова українським напрямом уже не займаються. Є всі підстави вважати, що «зачистка» в так званій «республіці» почнеться зовсім скоро. Відставка може чекати на Тимофєєва і навіть Захарченка.
Політика І Дебальцеве теж. Тука розповів про просування ЗСУ в «сірій зоні» Взяття під контроль українськими військовими на Донбасі населених пунктів у «сірій зоні» триває кілька років, і це не суперечить Мінським домовленостям. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука. «Повернення контролю Збройними силами України над населеними пунктами в так званій «сірій зоні» на Донбасі відбувається протягом чотирьох років, як тільки стабілізувалася лінія зіткнення і виникло саме поняття «сіра зона». Тобто це нічия територія, ніким не контрольована. Хоча за Мінськими домовленостями населені пункти в цій «сірій зоні» повинна контролювати влада України. За цими Мінськими угодами українські військові повинні отримати контроль і над Дебальцевим», - сказав Георгій Тука.
Політика У Криму «суди» винесли сотні рішень про депортацію за відмову від паспорта РФ Так звані «суди» окупованого Росією Криму винесли сотні рішень про депортацію з півострова громадян України через відсутність російського паспорта. Про це повідомив аналітик правозахисної групи Криму Олександр Сєдов. «Суд у Криму вважає, що якщо ви не зробили нічого, щоб отримати російський паспорт, то у вас немає документів, що дають право на перебування на території РФ. На цій підставі таких громадян депортують з півострова. Кримські суди вже винесли близько 180 рішень про депортацію», - розповів правозахисник. За словами Олександра Сєдова, зараз судовому переслідуванню в Криму піддаються не тільки кримчани - українці, які не отримали паспорта РФ і не писали заяви про відмову від російського громадянства, але і навіть ті, хто такі заяви написав.
Дозвілля Російські шанувальники визнали, що Кіркоров "обабився" Співака Філіпа Кіркорова викрили в копіюванні його колишньої дружини Алли Пугачової, але, схоже, він зайшов куди далі. Так що співака попросили повернути більш мужній образ. У Instagram Кіркоров опублікував відео свого прильоту на концерт до Іжевська. При цьому від наряду співака у людей, які зустрічали його, зарясніло в очах: рожева "шкірянка" з білим коміром і безліччю металевих заклепок, а також сині джинси з величезними барвистими квітами. Подивившись відео, шанувальники дуже засмутилися. Їм здалося, що співак загрався і втратив мужність, так би мовити, обабився. Разом з тим велика кількість шанувальників подякували співаку за концерт.   Публикация от Филипп Киркоров (@fkirkorov) 1 Июн 2018 в 12:35 PDT "Ved.svetlana З Пугачовою як два папуги lanovayaraisa Цікаво..хто іміджмейкер у Філіпа Бедросовича???? Циганщина невже йому самому не набридла???? Одяг не перегукується з віком... Пора якось переглянути свій гардероб... Гарний чоловік... але одягнений без смаку... розумію... дорогий брендовий одяг ... але вже ФІЛІ не пасує .. moiasonia Все шикарно, але ось цвяяточкі на джинсах.. ((, "- пишуть користувачі.
Політика оформление ленты  Для Гааги. Бойовики опублікували доказ російської агресії на Донбасі У соціальних мережах бойовики опублікували відео, на якому російські РСЗВ «Чебурашка» стріляють по позиціях Збройних сил України в районі Авдіївської промзони. Як повідомляється на ресурсах сепаратистів, цей обстріл був «помстою» за ліквідованого бійцями ЗСУ 18 травня ватажка банди «П'ятнашка» Олега Мамієва на прізвисько «Мамай». «Вогнем із РСЗВ «Чебурашка» знищено позицію ЗСУ, звідки вівся гранатометний обстріл «П'ятнашки», в результаті якого загинув Олег Маміев («Мамай»)», - сказано в повідомленні. Офіцер ЗСУ і відомий блогер Анатолій Штефан написав, що це опубліковане бойовиками відео стане дуже хорошим доказом для Гааги. «Феєрично, ракетні війська «ДНР», у яких є на озброєнні російські РСЗВ «Чебурашка». У мене виникло питання: ці РСЗВ теж із шахт дістали? Ось вам ще одне підтвердження російської окупації Донбасу. Велике спасибі прес-службі сепаратистів за їх величезний внесок у доказову базу на Гаагу», - написав блогер.
Дозвілля Через тиждень після пологів Лобода вже катається на скейті Лише через трохи більше ніж за тиждень після пологів у США співачка українського походження Світлана Лобода вже приходить у форму. Вона опублікувала на своїй сторінці в інстаграм, як розважається зі своєю старшою дочкою на вулиці. Єва катає маму на скейті, тримаючи її за руку, а та знімає те, що відбувається, на телефон. Правда, свого обличчя і дівчинки Лобода так і не показала, але зате дала зрозуміти шанувальникам, що має намір швидко повернутися до колишнього активного життя.   Публикация от LOBODA(@lobodaofficial) 1 Июн 2018 в 11:02 PDT "Kotletasan Передню ногу носком ближче до коліс ставте, буде зручніше vitaly_anatolievich86 Мамо, обережніше! bear_and_owl Це вже після народження малюка??? Очманіти lanochka_swet Везе ж ,,, з маленькою дитиною ще й час є на скейт,,,, ось де життя,,, америка, робити не х ... р, часу вагон ,,, ну і мабуть чоловіка немає ,,, не треба котлети стояти смажити", - пишуть користувачі в коментарях під відео.
Дозвілля Виснажена Варнава стривожила своїх шанувальників У багатьох інтерв'ю російська шоу-діва Катерина Варнава говорила, що в її житті були різні періоди: у свій час вона вважала себе не дуже стрункою і мріяла скинути вагу, проте зараз зайві кілограми артистці, схоже, не загрожують. На думку численних дописувачів знаменитості, тепер Варнава виглядає аж надто худою. Передплатники закликають Катерину зупинитися, інакше, на їхню думку, наслідки можуть бути незворотними.   Публикация от КАТЯ ВАРНАВА (@kativarnava) 25 Май 2018 в 5:47 PDT На одному з останніх відео Варнава справляє враження дуже схудлої. "Шкіра та кістки", "Ну худиха прям прехудиха!», «Що ти з собою зробила, Катю?», - турбуються дописувачі. Сама Катерина вважає за краще не звертати уваги на подібні розмови. Власний зовнішній вигляд вона вважає особистою справою кожної  людини, а свою худобу - особливістю сценічного образу.
Події Гіркін підтвердив розгром «ДНР» під Горлівкою. Від батальйону «Мачете» залишилося 30% На Донбасі під тимчасово окупованю Горлівкою для бойовиків «ДНР» склалася дуже важка обстановка, яку підтверджують самі терористи. Один з екс-ватажків «ДНР» Ігор Гіркін у соцмережі повідомив про великі проблеми бойовиків. «Перекинутий на передову під Горлівку підрозділ «Сомалі» в боях проти ЗСУ несе важкі втрати і насилу забезпечує оборону великої ділянки фронту. Дані від надійного джерела: повне розкладання підрозділу «Сомалі». Причина, швидше за все, в пункті пропуску «Майорський», який у тому числі контролює ця бригада. Дуже багато халявних грошей. А сьогодні у «Сомалі» прибули на посилення недієздатної бригади перший «200-й», снайпер убив командира взводу розвідки. Оборону ділянки фронту в три кілометри на Горлівському напрямку забезпечує тільки 13 бійців, від батальйону «Мачете» залишилося всього 30% особового складу», - написав Гіркін.
Політика Путін уже втратив контроль над двома регіонами Росії У Російській Федерації зараз уже є два регіони, якими де-факто вже не керує російський президент Володимир Путін. Це Північний Кавказ і Східний Сибір. Про це заявив російський публіцист Андрій Піонтковський, пише «Обозреватель». «Кремлем вже не контролюється Північний Кавказ, Далекий Схід і Східний Сибір», - заявив Андрій Піонтковський, відповідаючи на питання про те, який російський регіон зараз можна назвати найбільш нестабільним. За словами російського публіциста, ці регіони РФ не керовані Кремлем з різних причин. «На Північному Кавказі Рамзан Кадиров є значно більш впливовою фігурою, ніж Володимир Путін. А всім Далеким Сходом і Східним Сибіром зараз керує товариш Сі - генеральний секретар Компартії Китаю Сі Цзіньпін», - сказав Піонтковський.
Здоров`я Магнітна буря до 5 червня: як захистити своє здоров'я На початку червня нас чекає ціла серія геомагнітних коливань, яка триватиме з 1 по 4 червня. Цей період особливо небезпечний для метеочутливих людей. Щоб уникнути згубних наслідків дізнайтеся, як захистити себе під час магнітних бур. Червень - один з найбільш довгоочікуваних місяців. Перебуваючи в очікуванні теплих літніх днів, багато людей навіть не здогадуються, що на початку місяця нас очікує досить важкий період. Суперечки про вплив магнітних бур на організм людини ведуться донині, однак медики та науковці, як і раніше, вважають, що вплив Сонця може бути небезпечним для здоров'я. У цей період ви можете відчувати як фізичне, так і душевне нездужання, які, часом, залишають неприємні наслідки. Яких заходів необхідно вжити в цей період, щоб захистити собі здоров'я? Тривалість магнітної бурі Згідно з прогнозами метеорологів, у червні буде всього лише один багатоденний період магнітних бур, і триватиме він з 1 по 5 число. У перший день очікується лише слабке геомагнітне коливання. Однак уже в цей час ви можете відчути на собі негативний вплив Сонця. У цей період ви можете помітити погіршення настрою, безсоння і порушення емоційного стану. 2 червня нас чекає потужний спалах на Сонці. Цей час може бути небезпечним для гіпертоніків і людей, які страждають нервовими розладами. Остерігайтеся прискореного серцебиття, підвищення тиску, порушення сну і безпричинного занепокоєння. У цей день зміни в організмі не повинні залишатися непоміченими, адже будь-які нездужання можуть привести до згубних наслідків .. Щоб захиститися від сонячного впливу, необхідно знизити навантаження і більше часу присвячувати відпочинку. З 3 червня Сонце стане менш активним. Однак до 4 червня геомагнітні коливання, як і раніше, можуть турбувати вас. Заздалегідь запастися необхідними лікарськими засобами і, в разі погіршення стану, негайно звертайтеся до фахівця. Як захистити своє здоров'я під час магнітних бурПовністю захиститися від впливу магнітних бур неможливо. Однак, якщо дотримуватися простих рекомендацій лікарів, ви зможете полегшити свій стан і захистити здоров'я. Щоб мінімізувати можливі впливи Сонця на організм, необхідно зміцнювати свою імунну систему. Для цього потрібно дотримуватися правильного режиму харчування, приділяти сну не менше 7-8 годин і займатися фізичними навантаженнями. Під час магнітних бур не рекомендується займатися важкими фізичними вправами. Замість цього слід починати день з зарядки або пробіжки на свіжому повітрі. Щоб відчувати себе енергійнішими, важливо дотримуватися правильного режиму харчування, виключивши смажені і жирні страви. Надайте перевагу рослинній їжі, приготовленій на невеликій кількості олії. У період геомагнітних коливань люди часто страждають від порушення сну. У цьому випадку вам можуть допомогти ефективні настої із заспокійливих трав. Людям, що страждають гіпотонією, заборонено приймати снодійні і заспокійливі без рекомендацій лікаря. Не забувайте вживати їжу, багату на вітаміни і мінерали. Щоб зміцнити імунітет, додатково пропийте вітамінний комплекс. Постарайтеся повністю виключити алкоголь і куріння. В першу чергу це стосується людей з нестабільною психікою та підвищеною емоційністю. Зловживання шкідливими звичками під час магнітних бур може привести до апатії, підвищеної агресії і навіть депресії. Намагайтеся знизити навантаження на роботі і відкладіть домашні справи на більш відповідний час. У цей період необхідно більше часу присвячувати відпочинку, прогулянкам на свіжому повітрі. Постарайтеся відмовитися від міцної кави і чаю. Їх вживання може призвести до підвищеної збудливості і прискорення серцебиття. Бажано віддати перевагу трав'яному чаю і настоям з валеріани, пустирника або меліси.
Економіка Крим готується до надзвичайного стану через посуху Червоногвардійський, Радянський, Першотравневий, Нижньогірський, Красноперекопський і Джанкойський райони окупованого Росією Криму вже підготували документи для того, щоб оголосити надзвичайну ситуацію через посуху. Про це повідомив так званий «міністр» сільського господарства півострова Андрій Рюмшин. «За прогнозами експертів, показник врожайності в 2018 році буде значно нижчим, ніж минулого року. У 2017 році валовий збір зернових становив 1 мільйон 600 тисяч тонн. Однак цього року ми зберемо не більше 800 тисяч тонн. Але, якщо і далі не буде опадів, то ці цифри будуть ще нижчими», - заявив Андрій Рюмшин. Нагадаємо, раніше «глава» Криму Сергій Аксьонов заявив, що збиток аграріїв від весняної посухи на півострові цього року вже перевищив один мільярд рублів.
Політика Парламент Голландії одноголосно підтримав рішення про відповідальність РФ за МН17 Парламент Голландії 1 червня одностайно підтримав рішення голландського уряду і влади Австралії визнати Російську Федерацію відповідальною за катастрофу малайзійського «Боїнга» рейсу MH17 на Донбасі влітку 2014 року. Голландські депутати вважають, що рішення урядів двох країн покласти відповідальність за цю трагедію на Росію було дуже правильним, логічним і сміливим. При цьому, кілька опозиційних партій Нідерландів хочуть з'ясувати, чи потрібно частину відповідальності покласти на Україну, оскільки за день до катастрофи спецслужби України опублікували запис телефонної розмови, в якому бойовики «ДНР» обговорювали доставку на Донбас ЗРК «Бук». Ці депутати вважають, що владі України необхідно було діяти рішуче для того, щоб зупинити польоти в небезпечній зоні.
Події оформление ленты  СБУ виклала перехоплення розмови ватажка ПВК «Вагнер» з Плотницьким Служба безпеки України опублікувала чергові аудіозаписи перехоплених розмов російських найманців з ПВК «Вагнер», повідомляє прес-служба СБУ. На одному з опублікованих записів зафіксовано розмову між екс-ватажком терористичного угрупування «ЛНР» Ігорем Плотницьким і офіцером Головного управління Генштабу ЗС Росії - ватажком ПВК «Вагнер» Дмитром Уткіним. Цей запис документує роль військових ЗС РФ у 2014-2015 роках у бойових діях у Луганській області. Другий аудіозапис - це розмова Дмитра Уткіна з одним з кураторів бойовиків, військовим Генштабу ВС Росії Олегом Іванниковим, який причетний до аварії пасажирського "Боїнга" рейсу МН17 на Донбасі влітку 2014 року. Ця розмова є черговим доказом того, що найманці  військової компанії «Вагнер» підкоряються офіцерам російських спецслужб.
Події оформление ленты  Заворушення під Одесою: поранено 13 поліцейських, з'явилися фото і відео У Великомихайлівському районі Одеської області сьогодні, 2 червня, через конфлікт на виборчій дільниці отримали травми 13 співробітників поліції. Про це повідомили в прес-службі поліції області. Як повідомляється, сьогодні о 13:00 в поліцію надійшло анонімне повідомлення про замінування поштового відділення в селі Цебриково, де знаходилася виборча дільниця. Поліцейські почали проводити евакуацію людей з ділянки. Дії поліції обурили деяких людей. Деякі громадяни почали чинити опір і розпорошили в бік правоохоронців газ. В результаті протистояння постраждали 13 поліцейських. Також повідомляється, що були затримані і доставлені у відділ поліції двоє правопорушників. За фактом насильства щодо співробітників правоохоронних органів відкрито кримінальне провадження. Також повідомляється, що були затримані і доставлені у відділ поліції двоє правопорушників. За фактом насильства щодо співробітників правоохоронних органів відкрито кримінальне провадження.
Події оформление ленты  З Донецька вивозять майно «держустанов» В окупованому Донецьку так звана «влади» терористичного угрупування «ДНР» вивозить на військових вантажівках у невідомому напрямку речі та оргтехніку з «держустанов» - «податкової», «МВС», «ЄРЦ», «землересурсів» і т.д. Про це в соціальних мережах повідомляють місцеві жителі. Окупанти пояснюють свої дії «переїздом», але не вказуючи куди. Донеччани не вірять заявам про «переїзд» і вважають, що окупаційна «влада» тікає. «Їхала з роботи - біля ЄРЦ дві військові машини стояли і завантажувалися речами», «А що сьогодні з ЄРЦ вивозять? Драпають?», «А Динамо теж біжить? Всі біжать, ой - переїжджають», «А куди всі переїжджають? Днями «переїжджало» УВС, все вантажили на військові вантажівки. Кажуть, і в податковій кудись «переїжджають»», «Не нагнітайте, просто переїжджали землересурси, вантажили меблі і техніку», «Ну так, меблі «землересурсів» на військових вантажівках просто везли в іншу будівлю. От лохи, і вірять же цьому», - пишуть місцеві жителі.

Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня У Вербну неділю існують не лише традиції, а й з....
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію у своїх відносинах Це чудовий де....
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
більше матеріалів




/-0,8100860118866-/ /-pc-/
Top