counter
Архів Повернутись назад 02 Травня 2017
2 Травня
Політика Маккейн передрікає жорстку відповідь Трампа на агресію Путіна Сенатор-республіканець Джон Маккейн заявив, що адміністрація президента США Дональда Трампа тепер буде набагато більш жорстко відповідати на російську агресію. Про це він заявив в інтерв'ю "Голосу Америки". "Я вважаю, що останні вісім років було недостатньо американського лідерства. Колишній президент Обама називає це лідерством з тилу. Але як тільки виникає вакуум, відбуваються погані речі", - сказав Маккейн. Сенатор уточнив, що нинішній президент (Дональд Трамп. - Ред.) зібрав команду з національної безпеки, у якій "є воля робити кроки, які підвищать ціну подальшої російської агресії або так званого авантюризму". За словами Маккейна, Росії відповідатимуть, незалежно від того йдеться про втручання в Європі, зокрема в Україні, про співпрацю з Талібаном або сирійським режимом.
Політика Трамп заявив про те, що не проти зустрітися з лідером КНДР Президент Америки Дональд Трамп повідомив, що хотів би зустрітися з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином на тлі підвищеної напруженості навколо ядерної програми КНДР, інформує Bloomberg. Але президент США зазначив, що ця зустріч може пройти лише при «правильних обставинах». «Якщо для мене буде доцільним зустрітися з Кім Чен Ином, я б точно це зробив, для мене буде честю це зробити», - заявив Трамп. «Більшість політиків ніколи не сказали б, що президент США готовий зустрітися з затворником Кімом, але я кажу, що при правильних обставинах я б зустрівся з ним. У нас є термінові новини», - додав він. Журналісти відзначають, глава Північної Кореї ніколи не зустрічався з іноземними лідерами після того, як очолив КНДР після смерті його батька в 2011 році, а також не покидав свою ізольовану країну.
Події У Києві на Русанівських садах сталася бійка зі стріляниною На Русанівських садах у Києві сталася бійка зі стріляниною, в результаті чого був поранений чоловік. Про це інформує прес-служба столичної поліції. Біля опівночі в поліцію надійшло повідомлення про стрілянину. На місце виїхали слідчо-оперативна група і наряди спецпідрозділу. Як з'ясувалося, між двома компаніями виник конфлікт. «Двоє чоловіків влаштували бійку з опонентом. В результаті чого один із них дістав зброю і зробив кілька пострілів. Потерпілого, місцевого жителя 1991 року народження, з пораненнями у стегно і спину госпіталізували в лікарню. Після надання медичної допомоги потерпілий залишив лікарняну установу і написав заяву, що не має ні до кого претензій», - йдеться в повідомленні. Двоє людей 1984 і 1971 р.н., були доставлені в Дніпровське управління поліції для дачі пояснень, а також встановлення обставин конфлікту. З місця інциденту вилучили предмет, схожий на пристрій для відстрілу гумових куль, три гільзи та чотири набої калібру 9 мм. У машині, якою керував стрілок, було вилучено мисливську рушницю і дев'ять патронів калібру 12 мм до неї.
Події Син екс-чиновника хотів вивезти $400 тис. за кордон Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що син екс-голови Тячівської РДА намагався вивезти з України 400 тисяч доларів. Як написав Москаль у себе в Facebook, 1 травня ввечері «прикордонна поліція Румунії затримала двох українців, жителів Тячівського району Закарпатської області: 23-річну Олену Йовдій і її чоловіка 24-річного Михайла Йовдія». За даними Москаля, вони перетнули українсько-румунський кордон на елітному автомобілі Maserati в пункті пропуску «Солотвин - Сігету-Мармацієй». Під час огляду автомобіля румунські поліцейські виявили 400 тисяч доларів, «які були заховані під запасним колесом, гроші не були задекларовані ні при виїзді з України, ні при в'їзді в Румунію», - написав Москаль. За його даними Михайло Йовдій - син Василя Йовдія, керівника партії «Єдиний центр» у Тячівському районі, екс-голови Тячівської РДА.
Події Провідник поїзда намагався провезти через Україну до Москви 170 кг м'яса Провідник поїзда спробував провезти до Москви через Україну близько 200 кг м'яса. Про це передає прес-служба Держприкордонслужби України. «Вчора, 1 травня, в пункті контролю «Хутір-Михайлівський» під час перевірки потягу «Кишинів - Москва» прикордонники Сумського загону разом з працівниками митниці знову попередили спробу незаконного переміщення через кордон м'ясної продукції. Під час огляду одного з вагонів поїзда прикордонники під полицями купе провідника виявили сумки, в яких були пакети з м'ясною продукцією. Власником товару виявився 46-річний громадянин Молдови, провідник поїзда», - сказано в повідомленні. Знайдено м'ясо вагою близько 170 кг, продукція вилучена працівниками Хутір-Михайлівського пункту ветеринарно-санітарного контролю для прийняття правового рішення.
Політика Сенат США відклав законопроекти про антиросійські санкції Сенатори США поки вирішили не давати ходу законопроектам, які узаконюють санкції проти громадян РФ і корпорацій і передбачають додаткові штрафні заходи проти росіян, причетних до кібероперацій під час президентської кампанії. Про це оголосив голова сенатського комітету з міжнародних відносин Боб Коркер, повідомляє Радіо Свобода. У січні і лютому 2017 року сенатори США внесли два законопроекти, мета яких полягала в кодифікації існуючого режиму санкцій, введених Америкою у відповідь на анексію Криму, підтримку РФ сепаратистів на Донбасі і втручання в президентську кампанію в Америці. Сенатори побоювалися, що Дональд Трамп може піти на скасування частини санкцій заради перспективи співпраці з Москвою у вирішенні конфлікту в Сирії. У понеділок, 1 травня, Боб Коркер заявив, що ця тривога розвіялася, ніхто не вірить, що президент Трамп укладе з РФ «дешеву угоду щодо Сирії». Коркер запропонував почекати закінчення розслідувань втручання Москви у виборчий процес у США і повернутися до обговорення після опублікування результатів.
Політика Подругу Путіна Марін Ле Пен звинуватили в плагіаті Кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен через цитування Франсуа Фійона звинуватили в плагіаті, інформує ВВС. Як стверджує джерело, у промові Марін Ле Пен, яку вона виголосила напередодні, 1 травня, було використано кілька уривків, які практично дослівно повторюють слова з виступу її суперника Франсуа Фійона. Представник партії Ле Пен повідомив, що політик зробила «кивок» в бік Франсуа Фійона. «Подібність промов Марін Ле Пен і Франсуа Фійона зауважив YouTube-канал Ridicule TV, який був створений прихильниками Фійона для критики Макрона перед першим туром президентських виборів. Фійон тоді вибув з гонки. Канал опублікував дві промови поряд, запросивши глядачів скласти свою думку про них. Три уривки особливо подібні», - передає видання. Читайте також: За що у подруги Путіна Марін Ле Пен хочуть відібрати депутатську недоторканність
Політика У Макрона стрімко падає рейтинг Рейтинг кандидата в президенти Франції Еммануеля Макрона скоротився на п'ять пунктів у порівнянні з цифрами на наступний день після першого туру голосування. Це видно з даних опитування компанії Elabe для телеканалу BFMTV. Судячи з опитування, у другому турі Макрон здобуде перемогу над Марін Ле Пен з 59% голосів проти 41%, але раніше опитування показували, що Макрон має 64%. Примітно, що Макрон втрачає підтримку виборців, які раніше голосували за інших кандидатів. Наприклад, число прихильників екс-прем'єра Франції Франсуа Фійона, готових голосувати за Макрона, скоротилося на три процентних пункти, а прихильників лідера руху «Нескорена Франція» Жана-Люка Меланшона стало менше на дев'ять процентних пунктів. Нагадаємо, Еммануель Макрон виграв перший тур виборів президента Франції, набравши 23,75% голосів виборців. Друге місце зайняла лідер ультраправого «Національного фронту» Марін Ле Пен, яка отримала 21,53% голосів. Два цих кандидати виходять у другий тур, який відбудеться 7 травня.
Суспільство оформление ленты  Палестинці протестували проти візиту Аббаса до Трампу Жителі Палестини влаштували протест тому, що глава Палестинської автономії Махмуд Аббас поїде в США. Відео протесту опублікував сайт Ruptly. Жители Палестины устроили протест потому, что глава Палестинской автономии Махмуд Аббас поедет в США. Видео протеста опубликовал сайт Ruptly. На думку мітингувальників, політик забув про інтереси жителів регіону. Як повідомляється, в акції брали участь члени правлячого руху «Хамас». Незадоволені палестинці палили портрети Аббаса і висловили солідарність з палестинськими ув'язненими, які оголосили голодування. Нагадаємо, 1 травня повідомлялося, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп прийме главу Палестинської автономії Махмуда Аббаса в Білому домі 3 травня. Відзначимо, про майбутній візит повідомлялося ще 10 березня, проте точна дата тоді не була відома.  

Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів




/-0,73663401603699-/ /-pc-/
Top