counter
Архів Повернутись назад 02 Січня 2022
2 Січня
Дозвілля 2 грудня: Авдей Радетель. Що можна і не можна робити на другий день року 2 грудня, Православна церква шанує пам'ять старозавітного пророка Авдія (Авдея). Його ім'я перекладається як «слуга Господа». Відомий він тим, що знайшов дар пророцтва. Історія свята: Авдій жив у стародавньому Ізраїльському царстві за багато століть до народження Христа. Вів праведний спосіб життя і був вірним Єдиному Богу, незважаючи на ризик. У зрілому віці праведник, за переказами, знайшов дар пророцтва. Також він написав книгу, яка вважається сьогодні найменшою старозавітною працею, лише з 21 віршем. День пророка Авдея дуже стародавнє свято. Наші пращури вважали, що пророк - покровитель сімейного спокою та домашнього побуту. Тому його назвали Батьком чи Радетелем. Звичаї та традиції: Цього дня намагалися сидіти вдома та замикати всі двері та вікна на замки. Вірили, що на вулиці лютує нечиста сила, а тому вкотре уберегли себе від неї. По снам визначали найближче майбутнє. Якщо зовсім нічого не наснилося, це теж вважали хорошим знаком. Що не можна робити цього дня: Не варто пускати незнайомців до будинку. Не відмовляйте їм у допомозі, але робіть все від вас можливе за порогом. Не залишайте на ніч вікна відкритими, а, виходячи з дому, обов'язково перевірте, щоб усі замки були закритими, щоб уникнути нещасних випадків. У цей день постарайтеся випити трав'яний чай. При цьому не кладіть у нього цукор. Краще замініть медом. Так ви захистите свій організм. Заборонено сваритися та сперечатися. Усякими способами згладжуйте гострі кути. Прикмети: Якщо сніг іде та сильний вітер дме, то зима буде холодною, а весна – пізньою.Якщо за вікном ллє дощ, то взимку чекай на люті морози.Якщо багато снігу випало, а на вулиці лежать глибокі кучугури, то врожай наступного року буде добрим.Якщо небо ясне, то настають морози.Якщо день похмурий, то незабаром потеплішає.Якщо вітер змінив напрямок, то погода скоро зіпсується.
Дозвілля Народні прикмети на 2 січня 2022 року Наші пращури не рекомендували 2 січня одягати речі червоного кольору (і його похідних - від рожевого до бордового). У народі вірили: якщо не послухатися цієї заборони, можна знайти проблеми зі здоров'ям. Не можна цієї суботи продовжувати відкладати навіть дрібні справи на "потім". В ідеалі з самого ранку зробити прибирання та викинути весь мотлох з дому. Вважається, що подібні рухи тіла допоможуть розпочати нове життя, особливо самотнім людям. Забороняється 2 січня залишати на столі воду, компот чи бульйон без кришки. Батьки попереджали: нечисть, яка в цей день шукає собі питво, може помітити рідину. Якщо людина вип'є потім із цієї судини, то потрапить до влади темних сил.2 січня краще не пускати у свій будинок старих чи жебраків. Інакше вони можуть залишити свої недуги у новому житлі. Не слід 2 січня купувати взуття. Наші прадіди казали, що так можна вкоротити свій вік. Якщо ж обновки придбають наречені, то шлюб їх буде недовгим.
Сонник Сон у ніч з 1 на 2 січня: тлумачення за місячним календарем Місячний день розпочався у неділю 02 січня 2022 року о 07:56 та закінчиться у неділю 02 січня 2022 року о 20:34. Схід Місяця о 07:56. Захід Місяця о 15:22. Сни, що приснилися в ніч з 1 на 2 січня, не тільки порушать проблеми, які вимагають негайного вирішення, а й запропонують способи їх усунення. Перед тим як лягти спати, потрібно уявити своє ідеальне життя і подумати на тому, що вам заважає зробити його таким. Також у ніч із суботи на неділю можна побачити перешкоди, які стоять на шляху у ваших любовних стосунках. Так, якщо у 28-у місячну добу ви з успіхом вирішуватимете якісь складні робочі завдання уві сні, значить, ви надто багато уваги приділяєте кар'єрі. Від цього страждає ваше емоційне тло та стосунки з протилежною статтю. Якщо в ніч з 1 на 2 січня вам насниться багато чужих дітей, це означатиме, що насправді ви боїтеся брати на себе відповідальність. Тож ваші любовні стосунки не розвиваються. Зробити перший крок можна вже натурно. Головне – бачити перед собою чітку мету.
Суспільство Погода на 2 січня 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то й осінь буде такою. Також прапрапрадіди помічали: якщо 2 січня небо затягло хмар, скоро потеплішає. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо 2 січня світять яскраві мерехтливі зірки, попереду сильне похолодання. Погода в Україні наступні три дні буде мінливою. Синоптики обіцяють у деяких областях потепління до +9 градусів, а деяких навпаки - сильні морози. Вітер з 2 по 4 січня буде досить сильним, 7-12 метрів за секунду, місцями очікується сніг та дощ. За прогнозом Українського гідрометцентру, опади очікуються в країні 3 січня, але сьогодні 2-го буде переважно похмура погода, проте без дощів і снігу. Температура -2...+3, на заході подекуди до +6 градусів. У центральних та північних областях навіть з'явиться сонечко. А ось 3 січня на заході та півдні потеплішає до +4...+9 вдень, у решті регіонів +2...+6, на сході вдень до -1 морозу. А вночі у східних областях до -13 градусів. На заході у понеділок дощі, на сході та в частині центральних областей сніг, мокрий сніг. Інші регіони утримаються від опадів. 4 січня переважно тепло, на заході місцями невеликий дощ, а на сході - сніг. Нічні морози відступлять із східних областей.
Культура Як дізнатися, що у вас є хранитель Хранитель - це незрима сила духовного плану. Він здійснює підтримку пов'язаного з ним людини, вселяє в нього сили, коли людина опиняється в складній життєвій ситуації і навіть чудесним чином рятує від смерті. Багато релігій, зокрема і християнство, підтверджують ідею наявності у людини одного або декількох ангелів-хранителів. Але комусь хочеться не просто вірити, а точно знати, чи є у нього охоронець. Хранителі - сила, невидима простому оку. Однак деякі екстрасенси стверджують, що можуть бачити ці сили. Крім того, багато людей отримують підтвердження того, що у них є ангел-хранитель в сновидінні. Але це всього лише поодинокі винятки. Простій людині, щоб упевнитися в наявності охоронних сил, необхідно шукати непрямі ознаки їх существованія.В-перше, згадайте і проаналізуйте різні ситуації в своєму житті, коли ви нез'ясовним чином уникали небезпеки. Наприклад, передумали летіти літаком, а він зазнав катастрофи. Або не поїхали на курорт, на якому згодом сталося щось недобре. Або заздалегідь відчули неприязнь до людини, який потім виявив свої негативні сторони і нахили. Зазвичай подібне пояснюється збігом або інтуїцією, але насправді - це яскравий і переконливий приклад існування вашого зберігача.Іноді ви можете відчувати присутність когось або чогось, навіть коли точно знаєте, що перебуваєте одні. Зазвичай відчуття незримої присутності невідомої сили несподівано рятує від іншого відчуття - самотності і невлаштованості в житті. Ще однією ознакою існування зберігачів є той факт, що після несподівано зниклого почуття самотності трапляється щось несподіване і дуже позитивне у вашому житті. Деякі люди, які підтримуються сильним зберігачем, можуть відчувати його допомогу навіть в незначних ситуаціях. Наприклад, вчасно згадують про забутий праска або чайник на плиті. Або в разі сильних фінансових труднощів приходить допомога у вигляді грошового подарунка, виграшу або просто пропозиції хорошої роботи. Іншими словами, будь-які удачі в нашому житті можна вважати свідоцтвами наявності зберігачів. А можна просто сприймати це як належне. Також великими успіхами або допомогою з боку сил-охоронців можна вважати зустрічі з людьми, які роблять сильний вплив на вашу долю. Багато подружжя, які прожили довге життя разом, можуть розповісти, якою неймовірною удачею була їхня перша зустріч або знайомство. Настільки неймовірною, що простим збігом це назвати важко. Містики вважають, що в ці моменти людьми управляли їх сили-охоронці, допомагаючи їм опинитися в потрібний час і в потрібному місці.
Дозвілля Знаки Зодіаку: хто любить конфлікти і агресію Абсолютно всім людям властиво іноді проявляти агресію в залежності від життєвих обставин, однак є категорія людей, які обожнюють конфліктувати. Наприклад, деяким знакам Зодіаку притаманна підвищена ворожість. Скорпіон Представники цього використовують агресію як захисну маску, вони завжди хочуть бути впевнені в тому, що ніхто не зможе заподіяти їм біль. Вони цинічні, не люблять спілкуватися і поруч з ними рідко коли буває комфортно. Телець Тельці вперті, легко вплутуються в суперечки і люблять доводити свою правоту. При цьому вони багатьох відштовхують своєю упередженістю і абсолютно не сприймають чужу думку. Лев Цьому знаку подобається постійно собою пишатися, тому Леви просто не виносять ситуацій, при яких в них сумніваються. Люди-Леви егоїстичні, тому агресією вони намагаються захистити своє его, якщо відчувають загрозу. Своя гідність вони будуть відстоювати в любях обставин, вдаючись до радикальних заходів. Рак Раки конфліктувати не люблять і всіляко уникають спірних ситуацій. При цьому вони дуже чутливі, вразливі, вони легко ображаються і навіть мінімальна критика може надовго засісти їм душу. Вони дуже емоційні, а до агресії вдаються в тих випадках, коли їх вже просто вивели з себе. Також ворожість вони використовують для того, щоб захистити свою вразливу душу. Близнюки Народжені під цим знаком також не люблять агресії і намагаються її не виявляти, однак натура Близнюків двоїста і ніколи не знаєш, чого від них очікувати. Вони непередбачувані і на них не завжди можна розраховувати в складних сіотуаціях. Джерело: mistika.xyz.
Дозвілля Названо 5 недуг, при яких рекомендований пристрасний секс Існує п'ять проблем, при яких рекомендовані заняття сексом. Відзначається, що перший недуга, при якому важливий секс - це ожиріння. Під час заняття любов'ю партнери втрачають по 100-120 ккал, це ідентично 40 хвилинам бігу на біговій доріжці.Тобто секс є підмогою для боротьби із зайвою вагою. Прискорюється робота залоз внутрішньої секреції, що позитивно впливає на метаболізм. Інший недуга, з яким можна боротися через секс - це атеросклероз. У чоловіків 40-55 років 2-3 заняття сексом в тиждень знижують ймовірність інфаркту в 2 рази. Даний факт був озвучений на XIV Конгресі французьких кардіологів в 2018 році. Секс допомагає боротися з респіраторними захворюваннями. Адже при процесі виробляється гормон DHEA, що виробляється залозами, і грає важливу роль в боротьбі з вірусами і хворобами. Під час сексу рівень даного гормону підвищується в п'ять разів. Також секс сприяє поліпшенню просторового мислення. Як стверджують вчені Массачусетського інституту, в результаті спостереження на 1500 добровольцями був зроблений висновок, що чоловіки протягом 48 годин після сексу показували кращі результати в тестах на просторове мислення, ніж до нього. Тобто, грубо кажучи, вони ставали «розумніші». І останнє, з чим ефективно бореться секс - це депресії. Адже під час занять любов'ю підвищується вироблення ендорфіну і серотоніну, і це благотворно впливає на настрій.
Суспільство Шокуюча статистика зрад і їх причини. Хто і чому частіше зраджує партнерів В останні роки в Україні розпадається велика кількість пар. Однією з причин цього є подружні зради. Якщо заглянути на жіночі форуми, то можна подумати, що відсутність вірності вважається типовою чоловічої рисою. Це пов'язано з тим, що більшість тем на них створюють жінки, які розчарувалися в шлюбі. Часто наявність коханки у чоловіка пояснюють природою і схильністю до полігамії. Всіх цікавить питання: хто зраджує частіше, чоловіки чи жінки? Відповісти на нього може тільки статистика. Суперечливі статистичні дані Дослідники по всьому світу щорічно задають питання групам людей, але отримують найрізноманітніші відомості. У Києві нещодавно було статистичне опитування. До нього залучили близько трьох тисяч чоловіків і таку ж кількість жінок різного соціального рівня. Його результати такі: - 76% представників сильної статі зраджували своїм другим половинкам хоча б один раз в житті; - постійні відносини «на стороні» мали 60% чоловіків; - 26% дівчат були невірні одного разу; - 40% жінок зраджує своїм чоловікам постійно. Британські дослідники наводять показники дещо нижчі. За його даними, жінки зраджують частіше (в 46% шлюбів), а чоловіки більш схильні до стабільних відносин (вони невірні тільки в 26% сімей). У Німеччині було опитано 2600 осіб обох статей. Там дані були особливо шокуючими, так як всі респонденти хоча б раз в житті зраджували своїм партнерам. У 80% випадків вони навіть любили своїх других половинок. Цікаво, що в окремих випадках зрада - це явище, яке сталося один раз. Статистика свідчить, що: - тільки 15% людей заводили інтрижку на одну ніч; - 60% стосунки з коханцем тривали більше чотирьох тижнів - в 28% жінок відносини тривали понад півроку (у представників сильної статі тривалі зради трапляються в 25% випадків). Другі половинки дізнаються про факти зради самостійно в половині випадків. Вони помічають у невірного чоловіка зміни в поведінці, незвичайну СМС активність, часті дзвінки. У чверті випадків наявність коханця розкривається випадково, в 10 відсотках про факт тривалих відносин «на стороні» розповідають потенційні суперники. Причини зрад: Існує безліч відмовок і справжніх причин невірності в шлюбі. Найскладніше класифікувати жіночі зради, тому поговоримо саме про них: 1. Незадоволеність інтимною стороною шлюбу. Це один з найпопулярніших приводів жіночої невірності, так як багато чоловіків дбають тільки про власне задоволення. 2. Потреба в новій любові або емоційному сплеску. Жінці необхідно відчувати себе коханою і відчувати це почуття. Якщо чоловік з яких-небудь причин перестав викликати трепетні почуття, дівчина несвідомо починає підбирати кандидатури на роль нового кавалера. 3. Розлука. Ця причина часто згадується не тільки жінками, але і їх другими половинками. Перевірку відстанню почуття не витримують дуже часто. 4. Закомплексованість. Часто дівчата, які знаходяться кілька років в серйозних відносинах або шлюбі, починають страждати від відсутності компліментів і захоплених поглядів. Вони мріють про красиві залицяння, які часто можна отримати тільки з новим партнером. 5. Помста за зраду. Цим дурним і безглуздим способом покарати коханого користуються багато молодих людей, незалежно від статі. Цікаво, що часто причиною подружньої невірності стає оточення. У 2% випадків дівчата починають зраджувати за порадами подруг або незнайомих жінок, з якими вони спілкуються через Інтернет. Чоловіки менш схильні до чужої думки, через вплив друзів вони заводять коханок тільки в 0,5% випадках. Якщо говорити про представників сильної статі, то основними причинами їх невірності можна назвати незадоволеність у шлюбі або взаємні зради. Всього 11% чоловіків зустрічаються з не обтяженими відносинами жінками, в той час як 60% респондентів зізналися, що проводять час з чужими дружинами. У 97% випадків зв'язок на стороні намагаються всіляко приховати, але не завжди це вдається, тому сім'ї розпадаються. Як врятувати свій шлюб від зрад Пам'ятайте, що в невірності винні обидва. Жінкам важливо навіть через багато років шлюбу постійно саморозвиватися і залишатися привабливою для своєї другої половини. Зверніть увагу, що необхідно зберігати не тільки зовнішню красу, а й бути цікавою співбесідницею. Чоловікам легше зберегти шлюб - досить прислухатися до бажань другої половинки в ліжку, приділяти увагу і робити їй приємні сюрпризи. Цінна порада для подружжя: намагайтеся більше розмовляти. Відносини повинні стати максимально довірчими, тому при розмові обов'язково чіпайте теми своїх сексуальних фантазій і будь-яких переживань в сімейних відносинах. На жаль, зараз, якщо повернутися до статистики, тільки 30% пар, які бажають обговорювати емоційне і сексуальне життя один з одним, а роблять це лише 23% опитаних. При цьому жінки частіше знають, що подобається їх обранцям, а про свої фантазії розповісти соромляться. Партнерам слід пам'ятати, що діти часто будують відносини за тим же принципом, що і було прийнято в їхній родині. У 30% випадків нащадки повторюють долю батьків.
Гороскоп Гороскоп на 3 січня 2022 року. Раки день підходить для починань. Стрільці, сьогодні постарайтеся оточити себе приємними людьми. 3 січня 2022 року понеділок. 1, 2 місячний день. Місяць, що росте, в знакі Козеріг ♑ . Сприятливий день за місячним календарем. День хороший для початку циклу фізичних вправ, лікувального голодування чи дієти. Будь-які починання в цей день отримують додаткове енергетичне підживлення. Слід звернути увагу на такі негативні якості, як агресивність і скнарість, тому що їх подолання допоможе реалізувати нові починання. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Місяць для Овнів на 3 січня говорить, що деякі люди можуть вносити дисбаланс у ваше життя. Спілкуйтеся лише з тими, хто вам приємний, і прислухайтеся до їхніх порад. Чи не беріться за важкі завдання, спочатку завершіть давно розпочате. ♉️ Телець Гороскоп для Тельців на 3 січня говорить, що ви будете зайняті проблемами особистого характеру. Знайдете легкий спосіб вирішити проблему, яка останнім часом турбувала не тільки вас, але і ваших близьких. Будьте обережні з новими знайомими, хтось намагається бути до вас все ближче і ближче, переслідуючи особисті інтереси. ♊️ Близнюки Зірки для Близнюків на 3 січня радить незважаючи на те, що на календарі вихідний день, у вас все ж з'явиться можливість продуктивно попрацювати, і, до речі, обов'язково нею скористайтеся. Адже це дозволить вам вирішити свої робочі питання і забезпечити надійний тил своїх фінансів. ♋️ Рак зірки для Раків на 3 січня говорить, що цею день Підходить для будь-которого роду почінань и Отримання Нових знань. Поки НЕ Варто очікуваті Раптова копійчаних надходження, тому краще економте кошти. Бережіть секрети, які вам довірілі блізькі люди. ♌️ Лев зірки для Львів на 3 січня радять утримайтеся сьогодні від гучних обіцянок і побудови планів на майбутнє. Зосередьтеся на рутинній роботі, яка вимагає вашої уваги. Важливі справи поки відкладіть. ♍️ Діва Астропрогноз для Дев на 3 січня каже, що сьогодні сміливо плануйте досить насичений день, адже вашого ентузіазму вистачить і на те, щоб продуктивно попрацювати, і на те, щоб ввечері весело відпочити. Головне, нічого не відкладайте на потім - в цьому запорука успішного і вдалого дня сьогодні. ♎️ Терези Загальний гороскоп для Терезів на 3 січня кажуть що ви на шляху нових звершень. Якщо вам будуть пропонувати більш високу посаду або участь в проекті з розширеною зоною відповідальності, погоджуйтеся. Зараз важливо використовувати свій потенціал, а він у вас неймовірно великий. ♏️ Скорпіон Зодіакальний прогноз для Скорпіонів на 3 січня каже, що сьогодні всіма силами намагайтеся створити хороші і гармонійні відносини з оточуючими. Не беріть близько до серця інформацію, яка витає навколо вас. Надсилайте свої сили на творення і допомогу іншим. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 3 січня каже, що сьогодні постарайтеся оточити себе такими людьми, з якими не тільки приємно і комфортно проводити час, а й можна чогось навчитися. На робочі питання краще не відволікатися - вирішити швидко їх не вийде. ♑️ Козеріг Місяць для Козерогів на 3 січня нагадує, що про доблесті, і подвиги, і славі говорити не потрібно - ділові партнери все це бачать самі. Сприятливий час для зустрічей, поїздок, а також для спілкування з друзями. Друга половинка буде в усьому підтримувати, як ніколи. ♒️ Водолій місяць для Водоліїв на 3 січня прогнозує, що сьогодні обіцяє вам успіх і приємне увага з боку начальства. Вас хочуть підвищити. Є шанс налагодити відносини з людьми, з якими ви довго не могли знайти спільну мову. ♓️ Риби Зодіак для Риб на 3 січня стверджує, що сьогодні багато позитивних емоцій принесуть зустрічі з друзями і близькими людьми. Не намагайтеся когось змусити танцювати під вашу дудку, інакше наламаєте дров. Люди будуть намагатися показувати себе в кращому світлі, але не варто всіх облагороджувати.
Дозвілля Новий Місяць 2 січня 2022 року: 3 обряди на удачу У день Молодого місяця кожен зможе оновити власну енергетику, а також провести обряди, спрямовані на залучення удачі. На початку 2022 року зробити це особливо важливо, щоб майбутні 12 місяців пройшли на хвилі успіху. Молодий місяць 2 січня пройде в сузір'ї Козерога, і цей день буде не найсприятливішим з енергетики. Експерти рекомендують прислухатися до рекомендацій астрологів, а також провести 3 обряди, які допоможуть зберегти удачу та благополуччя не лише цієї неділі, а й протягом усього 2022 року.Обряд на залучення успіху 2 січняУ вечірній період на підвіконня ставлять білу свічку, запалюють і вдивляються в полум'я. Потім її дбайливо проносять по всіх кімнатах, примовляючи: «Білою свічкою удачу залучаю, від бід себе та свій дім звільняю. Як полум'я яскраво горить, так і Фортуна мені вподобає». Обійшовши весь будинок, свічку ставлять на кухонний стіл та дають їй повністю догоріти. Для обряду найкраще брати невелику свічку, щоб вона встигла повністю прогоріти протягом півгодини. Обряд на вдалі зміни в Молодий місяцьЗалучити благополучні зміни на початку 2022 допоможе обряд зі святою водою. Її набирають у прозору ємність, і розбризкують рукою на речі, вікна та поріг вхідних дверей, примовляючи: «Удачу в будинок запрошую, дорогу їй відкриваю. Вікна світлом повні, двері для позитивних змін завжди відчинені». Після цього залишками води вмиваються тричі, щоб усі негаразди пішли і після Молодика події розвивалися так, як заплановано, приносячи щастя та удачу в життя. Залучення успіху в січневе Молодий місяцьПісля настання сутінків відкривають вікно і промовляють: «Місяць все погане забирає, за тридев'ять земель забирає. Як Місяць на зріст піде, так і успіх до мене прийде». Після цього на аркуші паперу пишуть слово «Удача» і кладуть його у правий черевик. Виймають папірець після того, як один раз сходять у цьому взутті на вулицю. Молодий місяць - прекрасний час для оновлення енергетики та очищення її від негативу. Особливо важливою буде ця подія на початку нового року, адже завдяки Новому Місяцю можна запросто залишити всі негаразди за спиною та розпочати шлях до благополучного життя.

Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів




/-0,24961614608765-/ /-pc-/
Top