counter
Архів Повернутись назад 01 Грудня 2020
1 Грудня
Суспільство Поліція в Києві перейшла на посилений режим роботи Сьогодні, 1 грудня, в Києві під стінами Верховної ради проходить акція протесту підприємців. Поліція перейшла на посилений режим роботи. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна. Акція протесту SaveФОП організована "Союзом захисту підприємців". Основні вимоги - прийняття парламентом законопроектів про спрощену систему оподаткування малого і середнього бізнесу, а також скасування введення фіскальних касових апаратів. У поліції Києва повідомили, що на посилений режим служби були переведені працівники столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії, поліція діалогу, вибухотехніки та представники інших структурних підрозділів системи Міністерства внутрішніх справ. "Поліцейські проводять з учасниками заходів превентивну роз'яснювальну роботу, щоб не допустити будь-яких правопорушень і забезпечити мирне проведення заходів", - повідомили в поліції. Також в поліції відзначили, що в зв'язку з протестом можливі обмеження дорожнього руху окремими центральними вулицями Києва, в тому числі і на вулиці Грушевського.
Коронавірус Вчений попередив про нову небезпеку COVID: в легких пацієнтів стали розвиватися гриби Легкі хворих COVID-19 можуть вражати небезпечні грибкові інфекції. Про це повідомляють «Известия» з посиланням на дослідження міжнародного колективу вчених. Медики стали виявляти грибок у пацієнтів, які перебувають у відділеннях інтенсивної терапії та реанімації. У важких випадках це призводить до пошкодження легеневого епітелію. Грибок на 16-25 відсотків підвищує летальність серед хворих коронавірусів. Нерідко грибкова інфекція йде доповненням до бактеріальної: спочатку у людини розвиваються бактеріальні ускладнення, які лікують антибіотиками, а вже слідом приєднуються інвазивні мікози, про це журналістам розповів професор кафедри госпітальної терапії сеченовский університету Сергій Яковлєв.Є й інша небезпека - грибковий сепсис. На думку мікробіологів це загальна проблема для людей, які перебувають у відділеннях терапії з центральним катетером. Імовірність розвитку грибкового сепсису складає всього 1-2%. Однак лякає летальність. У таких випадках вмирає кожен другий пацієнт.
Події У Полтаві підліток вбив людину одним ударом У прес-службі Національної поліції Полтавської області розповіли, що інцидент стався ще 13 жовтня близько 16:40 на зупинці транспорту в Київському районі міста. У центрі Полтави 16-річний хлопець вдарив 46-річного чоловіка. Все сталося дуже швидко - чоловік впав з одного удару, вдарився об бруківку і втратив свідомість. Через десять днів потерпілий помер, так і не прийшовши до тями. Все, що відбувається підліток знімав на відео, називаючи себе представником "Нацдружіни". Одинадцятикласника вже відправили під нічний домашній арешт, йдеться сюжеті програми "Свідок".  "16-річний житель Полтави завдав тілесні ушкодження місцевому 46-річному чоловікові, який від отриманих травм помер в лікарні", - йдеться в повідомленні. На знятих самим же підлітком відео підліток звинувачує нетверезого на вигляд худорлявої статури чоловіка в наркотичній залежності. Підліток же, як з'ясувалося, займається тайським боксом. Пізніше також з'ясувалося, що загиблий працював системним адміністратором, і недавно поховав матір. Не виключено, що за допомогою алкоголю він знімав стрес. Юнак свою вину визнав. За "вбивство з необережності" йому загрожує до п'яти років обмеження або позбавлення волі. Відео можна переглянути за посиланням. Містить сцени насильства. 18+.
Дозвілля оформление ленты  Синоптики розповіли, що чекає Україну в грудні Сьогодні для багатьох з нас почалася чарівна пора року - прийшла календарна зима з усіма своїми передріздвяними клопотами і підготовкою до Нового Року. Київ був приємно порадував легким ранковим заморозками і самотнім сніжинкам, які так і не зуміли накрити землю сніговим килимом. Журналісти телеканалу 1 + 1 підготували сюжет, в якому розповіли, коли українцям чекати перших морозів і чи буде весь грудень холодним. "На півночі буде більше снігу, дощ, ожеледь, неприємна погода", - розповів синоптик про погодну ситуацію на 1 грудня. За словами експертів, так буде зовсім недовго. Вже з 2 грудня в країну увірветься антициклон і значно потеплішає. Сніг буде тільки в Чернігівській області та Сумській. До кінця тижня в Україні не слід чекати потужних снігопадів. "На заході вдень буде близько 0 градусів, а вночі до -5 градусів морозу. На Сході нічні температури до нуля, вдень до +5 градусів", - повідомив синоптик. Експерти впевнені, що грудень не буде дуже холодним. Тільки от в горах Карпат температура досягла вже зараз -10 градусів. Колишній санітарний лікар України Святослав Протас впевнений, що для країни було б краще, якби вже вдарили морози. Це б зменшило поширення хвороб, коронавірусу, в тому числі. "Крапельки вірусу на морозі замерзають і втрачають свою активність. Відбувається мінімізація темпів передачі інфекції на відкритому повітрі", - розповів Протас.  
Кримінал оформление ленты  У Казані судять сучасного "Раскольникова" на рахунку якого попередньо 32 убитих пенсіонерки На території Росії, в Казані вранці вівторка 1 грудня затримали місцевого маніяка, одного з найбільш розшукуваних злочинців Татарстану, якого підозрюють у вбивстві близько 30 жінок пенсіонерок (за різними даними від 24 до 32). Свої злочини сучасний «Раскольников» або, як його ще називають, «Казанський душогуб» здійснював в 2011-2012 роках. Вбивства жінок похилого віку стали відбуватися в Поволжі, в тому числі в Нижньому Новгороді, Казані та Уфі, з 2011 року. Своїх жертв він вибирав виключно серед людей похилого віку - від 75 до 90 років, які проживають в хрущовках. Використовував стандартні психологічні прийоми: деяким зі своїх жертв він зустрічав на вулиці і пропонував допомогу - донести до будинку важкі пакети, іншим стукав у двері квартири, представляючись співробітником ТСЖ або соціальних служб, втирався в довіру. Але підсумок всього цього був один - вбивця душив своїх жертв тим, що потрапляло під руки. Після цього він розсипав на підлозі засіб для чищення - щоб збити пошукових собак зі сліду. Потім маніяк викрадав з квартир цінні речі, хоча, за версією слідства, матеріальний інтерес не був визначальним. Йдучи з квартири, вбивця закривав двері на ключ або закривав її - так, щоб було складно відкрити зовні. Затриманим виявився якийсь 38-річний Радик Тагіров, який зараз дає свідчення у справі. Розслідуванням займається головне слідче управління СК Росії, відзначає «Бізнес Online». Як вирахували казанського душителя? Тагірова вирахували по ДНК. Дані вдалося отримати в ході дослідження речових доказів - на хустці і запальничку, які маніяк забув в квартирах двох жертв в Єкатеринбурзі, знайшли сліди поту, що належали одному і тому ж людині. Ці дані співпали з генетичними профілями слідів, які виявили раніше при розслідуванні серії вбивств в Поволжі.    
Дозвілля оформление ленты  Аніта Луценко в червоному нижній білизні захопила шанувальників шикарним тілом Аніта Луценко - відмінний мотиватор для спортивних досягнень хоча б тому, що сама виглядає шикарно. Тренер ніколи не скупиться на поради, як дістати тіло мрії - і ділиться ними безкоштовно в своєму мікроблозі. Так нещодавно Луценко розповіла, як їсти картоплю і не товстіти. Аніта підкреслила, що ідеальна форма досягається не відмовою від якогось продукту, а збалансованим харчуванням і тренуваннями. Ось і на цей раз знаменитий тренер вирішила надихнути своїх фоловерів не налягати на цукерки та солодощі, чого так хочеться в осінні та зимові дні, а зайнятися фігурою. Аніта показала знімок, на якому вона сидить у червоній білизні, на червоному тлі і на червоному стільці. Тренер кокетливо підігнула одну ногу, але все одно її шикарну фігуру не приховати. "Нехай і в вас і в нас все буде гаразд", - написала Аніта. "Вогонь", "Шикарна", "Вау", "Кращий мотиватор", "Ви дуже гарна!", - написала Аніта під своїм пікантним знімком. Нагадаємо, що фітнес-тренер і ведуча проекту "Зважені та щасливі" Аніта Луценко відома своєю рішучістю і сміливістю - це стосується і експериментів із зовнішністю. Вона не боїться пробувати нове, якщо їй так хочеться - так, у жовтні знаменитість вразила шанувальників новою, екстремально короткою стрижкою, а також пофарбувалася в платинову блондинку. джерело
Суспільство Є на Землі такі місця, де снігу хоч греблю гати - це норма. У Норильську за ніч висипало 194% опадів від місячної норми Поки ми в середній смузі міркує про відлиги і радіємо першим ранковим сніжинкам, відзначаючи, що вони з'явилися прямо в перший день зими, на планеті існують місця, де, здається, крім снігу і немає нічого. За останні дні листопада в Норильську на півночі Красноярського краю випало 194% опадів від місячної норми, повідомили РІА Новини в красноярському гідрометцентрі. Раніше в ряді ЗМІ, Telegram-каналів і соціальних мережах з'явилися фото і відеоролики, де норільчане відкопують свої машини, величезні замети, заметені снігом дорожні знаки. Жителі повідомляють, що сніг не припиняється п'ять днів. На кадрах видно, що сніг покриває автомобілі практично по дах. На одному ролику житель Норильська, ймовірно розкопавши свій автомобіль, лопатою прокладає виїзд з двору в товщі снігу. "З урахуванням сьогоднішньої ночі вже 194% від норми. Практично дві місячні норми за місяць. ... На всій території півдня Таймиру за місяць випало від півтора до 2,5 місячних норм", - сказав співрозмовник агентства. На сайті мерії Норильська повідомляється, що в місті зберігається штормове попередження по дуже сильному вітрі, оголошене ввечері в неділю. За інформацією Таймирського ЦГМС, у вівторок в місті прогнозується заметіль, вітер 12-17 метрів в секунду з поривами до 22-27 метрів в секунду. Температура повітря вночі складе мінус 4-9 градусів. Автодорога Норильськ - Кайеркан - Аликель закрита для руху легкового транспорту. На розсуд батьків дозволяється не відвідувати заняття учням другої зміни.
Економіка Українські пенсіонери отримали надбавку з 1 грудня Згідно з набрав чинності закон про державний бюджет України на 2020 рік, з 1 грудня 2020 року в Україні збільшився прожитковий мінімум. Цим законом затверджено такі ставки прожиткового мінімуму на одну особу в розрахунку на місяць у розмірі з 1 січня 2020 року - 2027 гривень, з 1 липня - 2118 гривень, з 1 грудня - 2189 гривень, а для основних соціальних і демографічних груп населення: дітей у віці до 6 років: з 1 січня 2020 року - +1779 гривень, з 1 липня - 1859 гривень, з 1 грудня - 1921 гривня; дітей у віці від 6 до 18 років: з 1 січня 2020 року - 2218 гривень, з 1 липня - 2318 гривень, з 1 грудня - 2395 гривень; працездатних осіб: з 1 січня 2020 року - 2102 гривні, з 1 липня - 2197 гривень, з 1 грудня - 2270 гривень; осіб, які втратили працездатність: з 1 січня 2020 року - тисячу шістсот тридцять вісім гривень, з 1 липня - 1712 закарпатцям гривень, з 1 грудня - 1769 гривень. Від розміру прожиткового мінімуму залежать соціальні та трудові виплати, зокрема, розмір мінімальної пенсії. Відповідні норми містяться в законі про державний бюджет України на 2020 рік. Відповідно до закону, з 1 грудня мінімальна пенсія зросте на 57 гривень - з 1712 гривень до 1769 гривень. Це друге підвищення за цей рік: з 1 липня її підвищили на 74 гривні. Всього в 2020 році мінімальна пенсія зросла на 8%. Нагадаємо, згідно з державним бюджетом України, прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність (мінімальна пенсія) зросте в 2020 році на 8% - з 1638 грн. до 1769 грн. Згідно з проектом держбюджету, прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність (мінімальна пенсія) зросте в 2021 році на 9,3% - з 1769 до 1934 грн. При цьому інфляція запланована на рівні 7,3%.
Здоров`я Що робити, якщо наздогнала корона? Без паніки! Грамотне, аргументоване і спокійне роз'яснення лікаря Олени Крамаренко Ієрархія в мікросвіті: бактерії і віруси. Наше втручання в мікросвіт за допомогою антибіотиків ... "Дивовижний" вірус грипу в 79 році ... перші епідемії ... Що ж таке імунітет, спираючись на нашу стару школу? Температура 38,6 - чарівна! Початок вироблення інтерферону! Інтерферон у кожного свій, для свого виду бактерій! Не дай вам, Боже, збити температуру ... П'ять діб температура 40 без «лікування» ... На шосту людина ... виходив на роботу. Ускладнення при «лікуванні» і без ... Вірус грипу - "Акелла" у вовчій зграї вірусів. Протягом останніх трьох років ... у нас грип не прийшов. З-під нього "виліз" коронавірус, якого ми не бачили 40 років ... Чому не прийшов грип? Що буде зараз, якщо ми в черговий раз «придавив» коронавірус? Чому в 2002, 2014 і 2016 роках - Пташиний, Свинячий, SARS І MERS швиденько локалізувалися і не сталося епідемії? Порівняльна смертність при «Короні» і Пташиному / Свинячому / SARS / MERS ... Що ж таке клініка Коронавірусние інфекції? Її особливості ... Середні строки перебігу. Її волнообразность. Початкові симптоми. Мазки на «Корону». Коли вони негативні, а на якому ж етапі ПЛР стає позитивним? «Чхати» хотів вірус, що проходить крізь клітинну мембрану ... на наші маски. І все ж - який епідеміологічний сенс носіння масок? Картина розвитку захворювання. Про чого вона залежить? Слабка ланка… Що з цими симптомами робити? Нічого! Чого робити категорично не можна? Що ж робити при коронавирусной інфекції, спираючись на Розум? Чи є ліки від коронавируса або це схоже на «клінічні випробування» на добровольцях? Збивати чи температуру? Висновки, спираючись на досвід епідеміологів та інфекціоністів радянської школи ... Що робить організм з «ворогом», якого він не може знищити? Що ж таке «рубчик», спайки та ін., Що залишилися після «лікування»? Антибіотики ... Наслідки. Друга частина нашого імунітету. Внутрішній кишковий мікробіом - наше все! Що чекає носіїв герпесу при «Короні»? Коли «обривається» Ковід? Розрідження крові при Ковід. А як «міркує» організм?   Подивіться і зробіть висновки.

Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів




/-0,29090714454651-/ /-pc-/
Top