counter
Архів Повернутись назад 01 Листопада 2018
1 Листопада
Політика Ангела Меркель в Києві. Що запланувала німецький канцлер Ангела Меркель сьогодні перебуває в Україні з офіційним візитом. Німецький канцлер зустрінеться з президентом України, прем'єр-міністром і головою Верховної Ради. На порядку денному зустрічей - війна на Донбасі, окупація Криму, загострення ситуації в Азовському і Чорному морях. Раніше в прес-службі президента України повідомлялося, що лідери держав "скоординують подальші спільні кроки з метою забезпечення реалізації Мінських домовленостей і посилення міжнародної коаліції в рамках протидії триваючої російської агресії". Само собою буде обговорюватися питання подальшої європейської та євроатлантичної інтеграції України, посилення енергобезпеки ЄС і нашої країни. Сьогодні Ангела Меркель здійснює другий візит в Україну за чотири останні роки.
Коронавірус оформление ленты  "Я не стандартна дружина": Опубліковано унікальний лист Жаклін Кеннеді В цьому році виповнюється рівно 65 років з дня весілля Жаклін і Джона Кеннеді. Можливо, саме до цієї дати був приурочений аукціон, одним з лотів якого стало послання дружини 35-го президента США, адресоване її першому чоловіку. Ціна головного лота досягає 20 тисяч доларів (більше мільйона рублів). Йдеться про єдиний збережений лист Джекі своєму чоловікові. Це трьохсторінкове послання проливає світло на стосунки подружжя, шлюб яких вважали приреченим з першого дня. Лист було написано в 1957 або 1958 році, коли Джон Кеннеді був ще сенатором. «Я знаю, що всі говорять про те, ніби одружені пари не повинні розлучатися, але, мені здається, нам це на користь - ми обидва так багато усвідомлюємо далеко один від одного», - писала розгонистим почерком Джекі на папері блакитного відтінку з синьою облямівкою . Джона Жаклін називала «нетиповим чоловіком», а себе - «нетиповою дружиною». «Я не можу описати, що відчуваю до тебе, але я покажу це, коли буду з тобою - думаю, ти повинен знати», - продовжувала та, яку вважали в'язнем шлюбу.
Здоров`я оформление ленты  Депутат, який вирішив харчуватися на мінімальну зарплату за тиждень схуд на 2 кіло Депутат російської Саратовської обласної думи від КПРФ Микола Бондаренко, який вирішив харчуватися протягом місяця на 3,5 тисячі рублів після суперечки про "макарошки" з екс-міністром праці, зайнятості та міграції області Наталією Соколовою, розповів, що за перший тиждень "дієти" схуд більш ніж на два кілограми. Раніше на YouTube з'явилося відео спору міністра Соколової та депутата Бондаренка в будівлі обласної думи про суму, яка потрібна для життя протягом місяця. Чиновниця висловила думку, що 3,7 тисячі рублів цілком достатньо "для мінімальних фізіологічних потреб", і зазначила, що "макарошки коштують завжди однаково". Соколову правда після цього з ганьбою звільнили. А депутат все таки вирішив на собі довести, що прожити на ці гроші неможливо. Здається, у нього це виходить. "Це був не найкращий тиждень в моєму житті. Під кінець тижня - останні два дні - у мене закінчилися всі овочі і курка, залишилися тільки крупи. У силу того, що ціни значно вище, ніж вказано в статистичних даних, купити більше було не можна. Останні два дні були не дуже приємними і залишили негативне враження", - сказав депутат. Також депутат зізнався, що практично завжди голодний і злий, тому що організм сумує за звичними фруктами, сиром, спеціями, приправами і делікатесами. Бондаренко поскаржився, що втратив працездатність при такій вимушеній дієті.
Події оформление ленты  СушкоГейт: Головний редактор Vogue втратила роботу через банальний плагіат Головний редактор журналу Vogue Ukraine Ольга Сушко відсторонена від роботи через службове розслідування після того, як її звинуватили в плагіаті. "Ми категорично проти плагіату і починаємо внутрішнє розслідування, щоб прояснити всі обставини і деталі того, що сталося. На час розслідування Ольга Сушко буде відсторонена від посади головного редактора Vogue UA", - сказано в заяві медіахолдингів Condé Nast International і ТОВ "Медіа Група Україна". Нагадаємо, скандал, який вартував Сушко кар'єри, вибухнув тиждень тому. Одині з читачів зрозумів, що в номері Vogue Ukraine за червень 2018 року колонка головного редактора Сушко є точною копією вступного листа російської колеги з Harper's Bazaar Шахрі Амірханової 2006 року. Інформацію моментально поширили соцмережі. У підсумку Сушко, вибачившись перед читачами, перенесла провину за промах на стороннього письменника, який нібито за неї написав цю колонку. Втім, за це редактор також була розкритикована. Однак соцмережі не повірили в щирість автора і під хештегом #СушкоГейт продовжили перевіряти її статті на плагіат, знайшовши численні копії. Так користувач соцмережі Карина Коломієць виявила не менше десятка збігів. Головний редактор журналу пояснила ці "збіги" тим, що колонку редактора писав запрошений автор і попросила вибачення у читачів і редакційної команди.
Суспільство Перший сніг і мороз до -8: синоптик дав прогноз на листопад З початком другого тижня листопада в Україну прийде суттєве похолодання, а суттєві морози і сніг очікуються в 20-х числах. Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань За його словами, протягом місяця будуть постійні температурні гойдалки - «плюс» буде змінюватися «мінусом» і навпаки, а погода буде показувати «зуби» - дощі, мокрий сніг. «З 7 по 9 листопада очікується від 1 до 2 градусів морозу і мокрий сніг з дощем. 11 - 14 числа від 0 до 2 градусів морозу, з 14 по 16 буде плюсова температура до 4 градусів», - розповів Горбань і додав, що після потепління знову прийде похолодання до -3.Ближче до кінця місяця почнеться саме «цікаве» - перший сніг і серйозний мороз, повідомляє Сегодня. «З 20 по 23 листопада очікується плюсова температура, і з 23 по 27 - морози посиляться, температура в Україні знизиться до -5, можливо, -8 градусів.У цей період дощ зі снігом може затриматися. Перший нормальний сніг випаде 27 листопада, але він пролежить недовго і вже на наступний день його змиють дощ і мокрий сніг. Перший сніг, який протримається кілька днів, очікується аж в останніх числах грудня. Правда, і він пролежить тільки до перших чисел січня», - підкреслив народний синоптик. Справжня зима, за його словами, почнеться тільки з середини січня.
Кримінал оформление ленты  Шанувальник колорадських стрічечок і член "Родіни": ким був командир, який убив свого підлеглого в ООС Командира взводу 28-ї окремої механізованої бригади Ярослава Гаврилюка, який загинув в зоні Операції об'єднаних сил на сході України, забив до смерті старший за посадою. Про це повідомило джерело у військовій прокуратурі та підтвердили товариші по службі воїна, пише видання "Думская". (На фото - убитий військовий Гаврилюк). «Під Мар'їнкою його побив на ґрунті неприязних особистих стосунків командир розвідки батальйону Андрій М. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, відкрито кримінальне провадження», - говорить співрозмовник в прокуратурі. «Вони служили разом півтора року, і Андрій часто нападав на Ярослава», - додають військовослужбовці бригади. Побив Ярослава Гаврилюка командир розвідки батальйону - одесит. Незважаючи на офіцерську посаду, він носить сержантські погони. Родич підозрюваного в злочині працює в навчальному закладі МВС України. Товариші по службі Ярослава побоюються, що він уникне відповідальності. До слова, у 2014 році цей Андрій М. розміщував у соцмережах фотографії з георгіївською стрічкою. Відзначається, що Андрій М. народився в 1973 році. Закінчив Одеську національну юридичну академію, був членом сепаратистської партії «Родіна» і навіть балотувався від неї в 2010 році в Одеську облраду.
Політика Українці дуже незадоволені владою. Кому довіряють найменше - соцопитування Серед загального невдоволення діяльністю вищих органів влади уряд Гройсмана виявився для українців найменшим злом, за ним, за результатами соцопитування, проведеного Kantar TNS, йде президент Петро Порошенко, а абсолютним аутсайдером є Верховна Рада України. Так онлайн дослідження показало, що сумарна частка тих, хто задовільно оцінює діяльність уряду під керівництвом В. Гройсмана, - 8%. Протилежну думку поділяє 65% респондентів. Отже, індекс задоволеності Урядом зупинився на позначці 26,0 складової високий представницьких серед органів вищої влади. Сумарна кількість тих, хто оцінює діяльність Президента України Петра Порошенка задовільно, становить 12%. У той час, як частка тих, хто не задоволений діями становить 68%. Індекс задоволеності діяльністю глави держави значуще не змінився і відповідає показнику 24,7. Опитані низько оцінюють діяльність парламенту. Лише 2% респондентів скоріше задоволені діяльністю Верховної Ради. Незадоволені її діяльністю сумарно 82% респондентів, що відображено в індексі на рівні показника 15,7. Дослідження проходило 26.09.2018-02.10.2018. Вибірка 1000 респондентів, квотна за статтю, віком, регіоном та розміром населеного пункту.
Події оформление ленты  Плагіат у Vogue: тим, хто критикував, погрожували, а Сушко "запозичила" тексти, працюючи в Комерсанті Скандал, пов'язаний з плагіатом, знайденим у статтях головного редактора українського журналу Vogue, розгорається з новою силою. Користувачі соцмереж, в основному - журналісти, редактори, під хештегом # СушкоГейт збирають, на їхню думку, доказ того, що головний редактор найпрестижнішого в країні журналу про моду Ольга Сушко просто крала тексти у зарубіжних колег. Нагадаємо, ми вже розповідали, що на час службового розслідування з сьогоднішнього дня вона була відсторонена від роботи. Про це йшлося в заяві медіахолдингів Condé Nast International і ТОВ "Медіа Група Україна". Однак, схоже, що тільки на плагіаті в Vogue справа не закінчиться. Працююча в Швеції журналіст Олена Мельник стверджує, що знайшла докази того, що Сушко "запозичила" роботи інших журналістів і блогерів ще працюючи в виданні "Комерсант". Про це дівчина написала в соцмережі, навівши як приклад кілька дійсно схожих текстів. Також Мельник обмовилася, що не радить "погрожувати їй в личку", бо це робили невідомі одному з журналістів, який критикував плагіат Сушко, Мельник повідомила, що людині погрожували фізичною розправою і що все було так серйозно, що він видалив пости.  
Кримінал Ставицький підробив документи про своє єврейство Колишній міністр енергетики і вугільної промисловості Едуард Ставицький, оголошений Україною в розшук і проживає в даний момент в Ізраїлі, сфальсифікував документи про своє етнічне походження, щоб отримати ізраїльське громадянство, сказав у Львові генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє  Укрінформ. "Є десятки листів державі Ізраїль. Один із них зараз встановлює, чи мав пан Ставицький право на ізраїльське громадянство. За нашими даними з місця його народження, міграційна служба сфальсифікувала його етнічне коріння", - сказав Луценко. Раніше ЗМІ повідомляли, що Ставицький отримав громадянство Ізраїлю і має нове ім'я - Натан Розенберг. Отримання Ставицьким першого ступеня ізраїльського громадянства стало можливим за рахунок його коренів - одна з бабусь Ставицького була єврейкою. В Україні екс-міністр оголошений в розшук. У травні 2018 року Генпрокуратура завершила слідство стосовно Ставицького в справі про заволодіння резиденцією "Межигір'я" і направила обвинувальний акт до суду.
Культура оформление ленты  Без випивки і їжі: Як незвично зустрічають на Закарпатті День всіх святих 1 листопада На Закарпатті День всіх святих, в який християни західного обряду поминають померлих, сьогодні оголошено вихідним днем. Відповідне розпорядження підписав Геннадій Москаль. Робочий день буде відпрацьований 24 листопада. Робочий день перенесено для того, щоб жителі Закарпаття могли відвідати могили своїх рідних і близьких в інших районах області або регіонах України. Нагадаємо, що в той же день, 1 листопада, в Ужгороді на Пагорбі Слави урочисто відкрили та освятили меморіальний комплекс загиблим воїнам АТО. Традиція згадувати померлих 1 листопада, досить давня і перекочувала на Закарпаття із Західної Європи і міцно вкоренилася. У цей день люди масово відвідують кладовища, приносять квіти і запалюють свічки. Священики, 1 листопада, на кладовищах правлять заупокійні молитви. На відміну від поминок на решті частини України, в цей день на могилах не вживають їжу і не п'ють спиртне.
Кримінал Побиття бездомних сином судді в Павлограді: всі троє померли Троє постраждалих в результаті побиття у Павлограді Дніпропетровської області, коли двоє студентів "від нудьги" вирішили познущатися над трьома бездомними чоловіками, померли. Про це повідомляє місцеве видання Павлоград.dp.ua з посиланням на заступника головного лікаря лікарні №4 по хірургії Іскендера Іскендерова. "Всі троє жертв побиття, яке відбулося в Павлограді на сел. Хімзавод 14 жовтня, померли в лікарні", - сказано в повідомленні. "Перший помер відразу. Другого відправили в Дніпро, він помер там. У цих людей були важкі травми черепа, грудної клітки", - сказав Іскендеров. Остання жертва побоїв, за його інформацією, померла в ніч з 29 на 30 жовтня. "Спочатку він потрапив до нас з тупим ударом живота, розривом селезінки та черепно-мозковою травмою. Через деякий час його виписали, а потім він поступив з перитонітом, прооперували, але він помер", - розповів лікар. Підозрювані, за даними видання, утримуються під вартою без права застави. Це студенти, один з яких вчиться в Криворізькому центрі професійної освіти металургії та машинобудування, другий - студент Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. "Він же є сином судді Юр'ївського суду", - пише видання. У той же час в університеті заявили, що за кілька тижнів до вбивства Богдана Кравченка відрахували за хронічне порушення дисципліни.
Політика Ще одна країна підписала безвізовий режим з Україною З 2 листопада між Україною та Катаром починає працювати безвізовий режим. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в Twitter. "Сьогодні на зустрічі з прем'єр-міністром Катару Абдуллою Аль Тані в Досі констатували завершення всіх формальностей - з 2 листопада між Україною та Катаром починає працювати безвізовий режим. Міцнішає друзями!" - написав Аваков. Додамо, що середня номінальна заробітна плата в Україні у вересні досягла 9042 грн, а мінімальна вартість квитка в столицю Катару Доху становить в середньому 20 тис. грн (включаючи перельоти в обидва боки). У вересні в Нью-Йорку на полях Генасамблеї ООН відбулося підписання Угоди про безвізовий режим між Україною і Уругваєм. Україна веде переговори про безвіз з 61 країною "шенгену". На сьогодні громадяни України можуть подорожувати без візи до 85 країн світу.
Дозвілля Завтра важливо «не зариватися": найточніший гороскоп на 2 листопада 2 листопада зірки гороскопу не сприймають ніяких рамок, шаблонів і обмежень! Протягом дня вам в голову можуть приходити найнеймовірніші свіжі ідеї – запам'ятайте їх, щоб потім скористатися. Завтрашні думки і плани обіцяють відрізнятися не тільки новизною, а й масштабністю, а також практичною цінністю. Підступ же цього дня – поривчастість в почуттях і бажаннях, тому уникайте суперечок і намагайтеся в усьому знати міру. Інтуїція завтра на висоті, так що якщо не хочете чогось робити – не робіть. Овен Завтра – день, коли Овен здатний з головою захопитися будь-якою, навіть найдрібнішою, проблемою. Нав'язлива мелодія, гримляча в голові; робоче питання, що не дає спокою; сильні емоції з найдрібнішого приводу – все це завтра буде вибивати Овна з колії, заважаючи йому зосередитися на чомусь дійсно важливому. Втім, у цього є і свої плюси: занурюючись в свій мікросвіт, Овен здатний зрозуміти суть речей до атомів і молекул. Це допоможе йому в справах, що вимагають скрупульозності і конкретики. ТелецьЗавтра зірки гороскопу радять Тельцю пошукати свій шлях якщо і не до сердець оточуючих, то хоча б до їх умів. Люди, чия думка для Тельця небайдужа, завтра зможуть повною мірою оцінити його нові ідеї і нестандартний підхід. Згодом це дозволить йому зміцнити своє становище або підвищити свій статус. Так що, Тельці, не втрачайте часу: якщо ви хочете продемонструвати свій інтелект в найвигіднішому світлі – сміливо йдіть вперед! БлизнюкиЗавтра в голові у Близнюків може з'явитися чимало ідей щодо домашнього господарства, облаштування дачі або будинку. Тільки-но з'явившись, вони зажадають від них рішучих дій. Ну а оскільки поодинці такі справи не робляться, Близнюки захочуть підключити до здійснення своїх планів домочадців. Такий командирський настрій здатний забезпечити завтра Близнюкам чимало претензій з боку близьких людей. Справи справами, але командувати-то навіщо? Та й чи так Близнюки впевнені в своїх грандіозних планах? РакЗавтра в будинку Рака або на його робочому столі може панувати жахливий розгардіяш – Рак, навіть якщо захоче, навряд чи зуміє позбутися від безладу. Зірки гороскопу кажуть, що в його житті настають зміни, і хаос навколо – лише віддзеркалення цього процесу. Рак буде занадто захоплений новими глобальними ідеями і планами, щоб витрачати час на банальну прибирання. Втім, зробити це йому все-таки не зашкодить – якщо і не завтра, то хоча б через день. ЛевЗавтра Льву може представитися вельми приваблива можливість, пов'язана з фінансами, – якщо він відмовиться від неї, то буде довго про це шкодувати. Можливо, новий проект зажадає від Льва відмовитися від старого плану дій або навіть дати задній хід в якомусь питанні. Якщо Лев упевнений в тому, що його нові кроки будуть набагато ефективніше колишніх, йому варто ризикнути. Якщо ж ні – чи потрібно міняти шило на мило? Діва Завтра Діва має всі шанси зробити щось дуже корисне не тільки для себе, але і для інших, – але лише в тому випадку, якщо вона зуміє донести до оточуючих суть своїх новаторських ідей. Зірки гороскопу обіцяють Діві, що її інтелектуальний потенціал завтра досягне захмарних висот, однак спілкування з оточуючими буде її слабким місцем. Тільки закликавши на допомогу терпіння і дипломатію, Діві вдасться обійтися без сварок і просунутися вперед у здійсненні своїх задумів. ТерезиЗавтра обставини не дадуть Терезам можливості розслабитися і зайнятися тим, чим вони вважають за потрібне. Навпаки, вони будуть раз у раз смикати їх, вимагаючи повної свободи дій. Волею-неволею Терезам доведеться прийняти ці правила гри, і в кінці дня вони навіть можуть увійти у смак. В процесі Терези здатні з подивом виявити, що їх мозок завтра працює на подив ясно і чітко, пропонуючи їм витончені ходи, до яких вони раніше б не додумалися. СкорпіонЗавтра щастя Скорпіона – в його власних руках! Вірніше, в його власній голові. Зірки гороскопу стверджують, що силою думки Скорпіон цілком здатний змінити світ навколо. Не впевнені в якійсь справі? Скажіть, що вона вам по плечу. Відчуваєте занепад сил? Переконайте себе в тому, що ви сповнені енергії та ентузіазму! Зірки гороскопу обіцяють: як ви скажете, так і буде. Головне для Скорпіона завтра – мислити в правильному ключі, адже не тільки позитивні думки мають здатність збуватися! СтрілецьЗавтра у Стрільця можуть виникнути труднощі з самоорганізацією і дисципліною: йому раптом захочеться порушити свій одноманітний життєвий ритм. Не противтеся цьому почуттю! Зірки гороскопу обіцяють, що піддавшись бажанням зробити щось спонтанне, від душі, Стрілець завтра не помилиться. Цей порив може принести в його життя нові враження та емоції, а також дати початок новим проектам, які мають всі шанси опинитися успішними. КозерігЗавтра Козерогу буде важко зосередитися на чомусь одному, адже навколо стільки цікавого, що очі розбігаються! Протягом дня життя здатне раз у раз підкидати йому щось цікаве, що змушує перемикати свою увагу. Нові враження, люди, ідеї, плани, справи ... Здібності Козерога до концентрації завтра близькі до абсолютного мінімуму. Зате Козеріг буде відкритий для будь-яких нових віянь і ідей. Якщо, звичайно, влетівши в одне вухо, вони у нього тут же не вилетять з іншого. ВодолійЗавтра Водолій буде демонструвати прекрасну бійцівського форму! І оточуючі зможуть це по достоїнству оцінити, адже воювати Водолій збирається саме з ними. Втім, в очах Водолія все може виглядати прямо навпаки: з його точки зору саме оточуючі будуть провокувати його, змушуючи захищатися. Але факт є факт: Водолій завтра буде схильний домагатися свого, мало звертаючи уваги на чужу думку і чужі інтереси. РибиЗавтра думки Риб здатні легко перескакувати з одного на інше – в їх голові буде тісно від ідей! Це зовсім не означає, що всі їх думки виявляться цінними, однак розум Риб буде відкритий і вільний від шаблонів, а значить, ймовірність зробити якусь дуже вдалу ідею у них завтра велика. Головне – зуміти виділити справді вартісні думки із загальної маси. А ось як раз з цим, як обіцяють зірки гороскопу, у Риб можуть бути проблеми.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,7332181930542-/ /-pc-/
Top