counter
Архів Повернутись назад 01 Жовтня 2022
1 Жовтня
Політика Вночі Конституційний суд на росії почав розглядати питання анексії чотирьох регіонів України Конституційний суд на Росію в ніч на 1 жовтня негайно прийняв до розгляду чотири звернення бункерного боягузливого карлика путіна про перевірку на відповідність Конституції Росії підписаних ним у п'ятницю договорів про приєднання до Росії чотирьох частково окупованих українських регіонів. Про те, що путін звернувся до КС, як цього вимагає закон "Про міжнародні договори Росії (росії фашистської)" перед їх ратифікацією російським парламентом, раніше офіційно не повідомлялося. На сайті КС ще о 21:00 звернення не було зареєстровано - при цьому пропагандисти ТАРС о 20:47 цитувала заяву голови КС Валерія Зорькіна про те, що йде "конституційне оформлення" приєднання чотирьох українських регіонів і "вноситься зміна до переліку суб'єктів". Після півночі Бі-бі-сі виявила на сайті КС у базі звернень, що надійшли, дані про те, що звернення господаря росіян путіна не тільки зареєстровані, але вже прийняті до розгляду. Це означає, що судді провели вночі екстрене засідання і, можливо, зараз розглядають усі чотири справи. Однак у списку справ, ухвалених до розгляду, нових звернень досі не вказано. Зорькін у п'ятницю був присутній на підписанні договорів на кремлі, сидів у першому ряду і аплодував словами недофюрера про те, що "люди, які живуть у Луганську та Донецьку, Херсоні та Запоріжжі, стають нашими громадянами - назавжди". За законом "Про Конституційний суд" суддя не може висловлювати свою позицію у справі, яку він має розглянути, і у разі обставин, які можуть викликати сумніви щодо його неупередженості. 2014 року Зорькін на підписанні договору про анексію Криму не був присутній. Тоді звернення ботоксного діда також надійшло пізно ввечері – і наступного дня рано-вранці судді КС на закритому засіданні протягом трьох годин його схвалили.
Дозвілля Вперті і самозакохані: 4 знака зодіаку, які ніколи не каються Це може надзвичайно втомлювати, мати справу з тими, хто просто відмовляється подивитися на ситуацію під іншим кутом зору. Вони не розуміють, що визнання своєї неправоти не робить їх слабкими. Для цих знаків зодіаку, відкласти свою гордість і визнати, що вони помилялися, не тільки складно, але можливо навіть боляче. Ви повинні пишатися ними, якщо вони зроблять такий важливий крок. Телець Навіть коли всі ознаки вказують на те, що їх позиція є неправильною, Телець залишиться вірним своїм поглядам. Бути правим дуже важливо для цього сильного земного знака. Визнання того, що вони не праві в чомусь, зачіпає їх і вони не можуть вже після цього довіряти собі. Якщо вони помиляються в чомусь одному, вони починають думати про те, що можливо вони помиляються у всьому, що абсолютно жахливо для Тельця! Лев Лев пишається тим, що він є лідером і героєм, який завжди може дати правильну відповідь і на якого всі можуть розраховувати. Лев створив непроникну впевненість в своїх думках, щоб підтримати цю ідею. Думка про те, що хтось інший буде царювати і вказувати на правильний шлях, поки вони будуть змушені визнавати свої помилки, просто знищує Льва. Скорпіон Скорпіон любить свої ідеї і свої переконання. Для них власна думка - це не просто поняття. У них є тенденція зациклюватися на чомусь, чому вони вже присвятили багато часу і сил, щоб зміцнити авторитет своєї думки. Визнання того, що вони не праві, змушує їх відчувати себе невдахами! Водолій Водолії вважають, що їхня думка краща. Якщо якась ідея суперечить їх думці, вони можуть розглядати її як загрозливий аргумент, який заважає їм зцілити світ! Таким чином, вони зроблять все можливе, щоб їх думка перемогла. Можливість того, що вони можуть бути не праві, змушує їх впасти в депресію.
Росія продовжує ядерний тероризм - викрадено гендиректора Запорізької АЕС Як повідомили у НАЕК «Енергоатом», окупанти викрали гендиректора Запорізької АЕС Ігоря Мурашова. Про черговий злочин російських терористів повідомив президент "Енергоатому" Петро Котін. За його словами, гендиректора підприємства Ігоря Мурашова зупинив російський патруль дорогою від станції в Енергодар, після чого із зав'язаними очима його відвезли у невідомому напрямку. Де зараз знаходиться керівник атомної станції, і що з ним відбувається, невідомо. "Вимагаю від російських військових, які контролюють Запорізьку АЕС, співробітників Росатому, які також незаконно перебувають на нашому ядерному об'єкті, припинити акти ядерного тероризму стосовно керівництва та персоналу ЗАЕС, негайно звільнити керівника станції та повернути його до виконання службових службовців. Запорізької АЕС", - заявив Петро Котін. Окремо він звернувся до генерального директора МАГАТЕ Рафаеля Гроссі, керівника ВАТ АЕС Тому Мітчеллу із закликом задіяти всі можливі заходи щодо термінового звільнення Ігоря Мурашова з полону російських окупантів та повернення його до виконання посадових обов'язків. "НІ ядерному тероризму Росії!", - Завершив своє звернення Петро Котін.
Ключові висновки американських військових експертів Інституту вивчення війни (ISW) за 30 вересня Господар країни-непорозуміння путін оголосив про приєднання зіркової системи Альфа-Центавра незаконну анексію Росії (росією фашистської) чотирьох українських територій без чіткого визначення їх кордонів. Одразу після заяви про анексію українських територій, мерзенний карлик переніс осінній призов на один місяць з 1 жовтня на 1 листопада. Швидше за все це зроблено тому, що зараз вербувальні пункти (військові комісаріати) займаються виловом гарматного м'яса серед чоловіків на росії за наказом про так звану "часткову" мобілізацію. Найімовірніше призовники минулого року, які мають демобілізуватися 1 жовтня потраплять під мобілізацію, як люди, які служили в армії та мають досвід ЗСУ, швидше за все, захоплять або оточать Лиман протягом наступних 72 годин. Українське командування зберігає оперативне мовчання щодо українських наземних маневрів у Херсонській області, але заявили, що українські сили продовжують змушувати російські війська захищати свої позиції. Війська російської армії вбивць, ґвалтівників та мародерів продовжують наземні штурми у Донецькій області. Кремлівська влада продовжує мобілізаційні заходи, але, ймовірно, буде змушена діяти з примусу до участі, оскільки росіяни продовжують тікати з Росії до прикордонних держав, які їх ще пускають. На темі мобілізації на росії розкручуються корупційні схеми на хабарі за скасування мобілізації Російська влада продовжує направляти мобілізований персонал в Україну без належної підготовки та обладнання, і персонал навряд чи зможе дозволити собі забезпечити себе власними силами. Російські сили завдали ракетного удару по українському гуманітарному конвою та спробували звинуватити український уряд.
Суспільство Окупанти цілеспрямовано знищують громадянську інфраструктуру у містах Вчорашні обстріли окупантів з десятками жертв серед цивільного населення та більше сотні поранених були примітними тим, що російські окупанти почали активно використовувати балістичні ракети з великим радіусом поразки для атаки цивільних об'єктів України. Схоже, що на Росії почали виконувати загрозу бункерного карлика путіну, яку він озвучив після свого публічного приниження на саміті ШОС у середині вересня. Нагадаємо, тоді у відповідь на запитання журналістів після саміту психопат путін заявив, що «нещодавні чутливі удари російських Збройних сил» (мова йшла про терористичну атаку армії російських убивць, ґвалтівників і мародерів на Харківську ТЕЦ-5) є «попереджувальними пострілами», і погрозив, що далі можуть бути більш серйозні атаки. Так вчора ракетами Іскандера були обстріляні цивільні об'єкти в Дніпрі, Миколаєві та Запоріжжі. Внаслідок чого загинули щонайменше 36 людей, ще 113 отримали поранення. Усі загиблі та поранені – цивільні. Сьогодні, за повідомленням ОК «Південь», двома ракетами, ймовірно "Іскандер", було атаковано об'єкт промислової інфраструктури, пошкоджено електропідстанцію, кілька навколишніх будівель. В одному з приватних гаражів спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідовано. На цей раз обійшлося без постраждалих.
Основні події за вчорашній день 30 вересня Божевільний дід путін оголосив про прийняття до складу Росії окупованої території чотирьох регіонів України, закликавши Київ припинити військові дії і повернутися за стіл переговорів про мир, але вже без обговорення долі цих регіонів Україна виключила можливість ведення будь-яких переговорів із путіним. Можливо, переговори будуть з іншим президентом на Росії, заявив Зеленський, наголосивши, що тільки повернення всіх окупованих Росією територій принесе світ. Україна подала заявку на членство в НАТО у прискореному порядку, але схвалити її мають усі країни-учасниці альянсу, а статут НАТО забороняє вступ до північноатлантичного блоку країн з неврегульованими територіальними питаннями Канада, Литва, Латвія та Естонія підтримали надання Україні членства в НАТО Джо Байден знову пообіцяв Україні допомогу, США та Канада ввели нові санкції проти росіян та компаній у відповідь на анексію території України Британія ввела нові санкції проти росії, заморозила активи глави ЦБ Ельвіри Набіулліної, обмежила експорт 700 критичних товарів та встановила заборону на надання Росії важливих комерційних послуг Операція з оточення росіян під Лиманом знаходиться на завершальній стадії, заявив речник східного угруповання ЗСУ Сергій Черевий Розташоване під Лиманом селище Ямпіль на Донеччині ЗСУ вже звільнили, заявив Зеленський Вранці російські війська обстріляли цивільну автоколону на виїзді із Запоріжжя, внаслідок чого загинули щонайменше 30 людей, ще 88 отримали поранення Троє людей загинули і близько 20 поранених у Миколаєві внаслідок ракетних ударів увечері та вночі. Трьох людей загинуло і п'ятеро поранено в Дніпрі цієї ночі внаслідок ракетних ударів російськими "Іскандерами" по транспортному підприємству
Дозвілля Народні прикмети на 1 жовтня: що не можна робити цього дня Не варто хвалитися своїми досягненнями та заслугами, а також скаржитися на долю та просити більше необхідного. Наші пращури вірили, що в іншому випадку можна позбутися того, що є. Не можна залишати дитину до 7 років однієї в кімнаті. Вважається, що злі духи нападуть на малюка, нашлють на нього страхи та хвороби. Не рекомендується стригти волосся, причому їхнє фарбування під цю заборону не потрапляє. За переказами, той, хто вкоротить шевелюру, зменшить свій термін на землі. Краще не ходити в перший день жовтня в гості і їх не приймати: великий ризик великих сварок, аж до розвалу сім'ї. Строго заборонено цього дня пліткувати, розкривати чиїсь секрети і навіть ділитися своїми. Цього дня краще мовчати, щоб не спричинити лихо. Сни цієї ночі залежатимуть від вашого поточного стану. Тому хороші сновидіння скажуть про те, що ви рухаєтеся у правильному напрямку. А ось кошмари повинні змусити вас задуматися про внутрішній дисбаланс.
Гороскоп Гороскоп на жовтень 2022 року від Анжели Перл Дізнатися про те, що зробить жовтень і яким буде вплив планет у середині осені, допоможуть поради відомого астролога Анжели Перл. Її рекомендації для Знаків Зодіаку будуть актуальні тим, хто не звик упускати свого успіху. Овен Овнів у жовтні чекають зміни та нові позитивні події. На початку місяця Меркурій розгорнеться у пряме становище у 6 будинку гороскопу, і справи на роботі налагоджуватимуться. Представникам Знаку важливо не втрачати пильності та самовладання, щоб уникнути прикрих промахів. Астролог рекомендує не відмовлятися від привабливих пропозицій, але пам'ятати про свої цілі і діяти розумно, а не під владою емоцій. Телець Жовтень для Тельців буде місяцем нових звершень. Меркурій повернеться в пряме положення в 5 будинку гороскопу, а значить, руки будуть знову "розв'язані". Представників Знаку буде залучено до значних подій, які відбуваються перед коридором затемнень, який розпочнеться 25 жовтня. Астролог рекомендує заручитися підтримкою близьких, а також звернути увагу на сферу особистого життя, яка стрімко змінюватиметься. Близнюки Близнюків чекає безліч подій, багато і яких змінять життя на краще. На початку місяця Меркурій повернеться у прямий рух у будинку нерухомості. Це означає, що можна сміливо ухвалювати відповідальні рішення. З 25 жовтня по 8 листопада, коли почнеться коридор затемнень, не варто робити нічого радикального, щоб не стати заручниками своєї необачності і не зайти в глухий кут. Рак Раки вже на початку жовтня відчують вітер змін. Меркурій розгорнеться 2 числа в 3 будинку гороскопу, дозволяючи робити плановані раніше покупки, заводити корисні зв'язки і просуватися кар'єрними сходами. Аж до 25 жовтня представникам Знаку астролог рекомендує хапати бика за роги, а під час коридору затемнень знову залишити активну діяльність, щоб не оступитися. Лев Астролог нагадує, що 25 жовтня розпочнеться коридор затемнень, який завершиться лише 8 листопада, тому наприкінці місяця представникам Знаку варто бути обережними. Основна активність припаде на початок місяця, адже 2 числа Меркурій повернеться у прямий рух. Це означає, що питання, пов'язані з фінансами, кар'єрним простим і пошуком нової роботи вирішуватимуться легко. Не виключено, що активні Леви зможуть просунути свій бізнес. Діва Дівам у жовтні посміхнеться успіх. Меркурій 2 числа розгорнеться в 1 будинку гороскопу, а це означає, що представники Знаку зможуть змінитися не так зовні, як внутрішньо, розставити вірні пріоритети і з легкістю досягти необхідних цілей. Сповільнитись доведеться лише до кінця місяця — 25 жовтня розпочнеться коридор затемнень, який внесе певний сумбур, коли важливо виключити будь-які ризики та поспіх. Терези Жовтень розпочнеться зі значної події — 2 числа Меркурій розгортається у прямий рух, відкриваючи Терезам шлях до активних дій. Розворот планети в 12-му будинку гороскопу говорить про те, що відбудеться звільнення від усього зайвого та наносного. Настав час впускати в життя зміни та активно працювати над створенням успішного майбутнього. Сповільнитись астролог рекомендує з 25 жовтня по 8 листопада, під час коридору затемнень. Скорпіон 2 числа Меркурій виходить із ретроградного руху в 11 будинку гороскопу, який відповідає за отримання результатів. Це означає, що справи зрушать з мертвої точки і Скорпіони зможуть отримати гроші, документи, відновити ділові контракти або почати щось нове. Уникнути неприємностей і вберегтися від промахів вдасться, якщо з 25 жовтня по 8 листопада (під час коридору затемнень) не робити нічого серйозного. Стрілець Стрільців чекає активний початок місяця. Меркурій розвертається у прямий рух у 10 будинку гороскопу. Це означає, що настає час активного просування по кар'єрі, роботи над власною справою або навчання для отримання нової професії. Сповільнитися доведеться з 25 жовтня, коли почнеться коридор затемнень і ризик ухвалити невірне рішення буде значно вищим. Козеріг Козероги мають бути готові до роз'їздів та подорожей. Меркурій 2 числа перестане бути ретроградним і його розворот пройде в 11 будинку далеких земель. Зміни та трансформації відбуватимуться стрімко, тому астролог рекомендує бути уважними та обачними. Уповільниться представникам Знаку важливо з 25 жовтня, щоб під час коридору затемнень не наробити дурниць. Водолій Водоліям розворот Меркурія у 8 будинку подарує можливість позбутися всього, що заважало щастю, вирішити складні питання та завершити період розбіжностей у сім'ї чи діловому оточенні. Місяць буде активним
Гороскоп Фінансовий гороскоп на жовтень 2022 року. Гроші — це те, без чого неможливо бути цілком щасливою людиною, особливо у сучасних реаліях. Астрологи розповіли про те, як провести жовтень 2022 року максимально продуктивно всім представникам зодіакального кола. Овен Овнам варто насамперед побоюватися нестриманих обіцянок. Якщо говорити одне, але робити інше, то у жовтні можна не тільки не вирости фінансово, а й впасти на дно. Негативно вплив планет наприкінці місяця може пробудити в Овнах бажання витратити гроші даремно. Можливо, представникам цього Знака захочеться підвищити собі настрій, купуючи речі, про які вони давно мріяли. Це добрий варіант, але потрібно чітко усвідомлювати цінність кожного придбання. Відмовляти собі в цьому не варто, особливо, якщо покупка суттєво підніме настрій. Телець Зміни у поведінці зірок та планет наприкінці місяця не позначиться на грошовому становищі Тельців. Так, хвилювання у матеріальній сфері можливі, але у Тельців буде все, щоб подолати кризу. Чого їм точно варто побоюватися, так це енергетичних вампірів та токсичних людей загалом. У жовтні експерти радять цим людям частіше звертатися по допомогу до власного досвіду. Наприкінці місяця краще бути трішки економнішою. Не варто засмучуватися, якщо витрати перевищать доходи. У такому разі потрібно буде сфокусувати свою увагу на роботі. Близнюки Представникам цього Повітряного Знаку бажано сконцентруватися на виконанні поточної роботи та намітити плани на найближче майбутнє. Місяць може бути багатим на події та досить грошовим, але робота та бізнес можуть призводити до появи стресу, безсоння та апатії. Також корисно буде загалом знаходити час для відпочинку. Головною проблемою при досягненні успіху стануть заборгованість, кредити. Потрібно спробувати розрахуватися зі старими боргами та постаратися не влазити у нові. Рак Вплив планет позитивний, тому обіцяє успіхи у фінансових справах та роботі. Раки стануть винахідливішими, продуктивнішими, що може стати приводом для підвищення чи грошової премії. Загалом на людей цього Знака чекає відмінний час для виходу на максимум, ділової активності та заробітку. Можна не боятися пропонувати нові ідеї, проводити збори, планувати нові проекти та виявляти ініціативу. Єдине, що може завадити продуктивності невпевненість у собі та думки про минуле. Лев Астрологи зазначають, що вплив посиленої Венери у Терезах знизить імпульсивність та поспішність у прийнятті рішень для Львів, що може призвести до нових перемог на кар'єрному та фінансовому фронтах. У жовтні можна сміливо проводити ділові зустрічі з метою покращення ділового співробітництва та зміцнення зв'язків. Зобов'язання краще не порушувати, як і дані на словах обіцянки. Також можна погоджуватися на підробіток. Як відпочинок корисно займатиметься шопінгом. Діва Дівам для того, щоб залишитися на плаву у фінансовій сфері, або досягти успіху в ній, необхідно захистити себе від негативної енергії оточуючих. Самостійність для людей цього Знака буде найкращим способом набути успіху або зберегти його. Зірки і планети радять Дівам поміркувати також і про те, як перетворити своє хобі на джерело заробітку, особливо якщо останнім часом доводиться часто відмовляти у собі навіть у найнеобхідніших речах. Період, позначений сильним Меркурієм, дозволить просунутися вперед. Терези Варто пам'ятати лише про те, що через підвищене навантаження у Терезів може зіпсуватися настрій, а негативний настрій здатний нашкодити фінансовій обстановці. Позитивні Терези зможуть, навпаки, суттєво просунутися у пошуках нової роботи та нових можливостей для збагачення. У жовтні важливо об'єктивно дивитися на речі і не сумувати. Також важливо стежити за знаками Всесвіту, які попереджають про швидкий прибуток. Якщо все зробити правильно, гроші можуть практично відразу піти в кишеню цим креативним та розумним людям. Скорпіон У Скорпіонів, ймовірно, накопичилося чимало нових ідей, які чекають своєї реалізації. Другий місяць осені відкриє перед Скорпіонами нові перспективні можливості у матеріальній та робочій сферах, завдяки яким вдасться підкорити нові вершини та надовго позбутися проблем із грошима. Однак невпевненість у власних силах може перешкодити фінансовому зростанню, тому бажано також зміцнити віру в себе. Стрілець Жовтень пройде під знаком позитивного впливу Меркурія та Венери, що можна назвати вдалим періодом для здійснення потужного ривка вперед у сфері фінансів та роботи. Потрібно програмувати своє мислення на краще життя та вчитися бачити в труднощах та проблемах нові можливості. Стрільцям важливо зосередитися не на тому, як заробити більше грошей, а як ефективно виконати поставлені завдання. Святковий настрій може перешкодити виконанню зобов'язань. Саме тому варто зібратися з думками та почати боротися з прокрастинацією. Козеріг Період позначений перебуванням Меркурія у Знаках Діви та Терезів, а також рятуванням його від ретроградності. Це можна вважати вдалою умовою для реалізації нових планів, великих покупок чи зміни роботи. Перш ніж вибрати найбільш вдалий день для змін, слід зважити всі ризики та врахувати поради близьких. Незважаючи на ідеальні кондиції зірок і планет, уважність та обережність представникам цього Знаку однаково знадобляться. Водолій Перш ніж приймати серйозні рішення щодо ділової та фінансової сфери, спочатку Водоліям рекомендується звернутися за допомогою до шостого почуття. Якщо не прислухатися до внутрішнього голосу зовсім, то це може похитнути стабільність у фінансовій сфері. Позитивний вплив Меркурія та Венери буде не до кінця перекривати негативний вплив деяких ретроградних планет, що може нервувати та заважати реалізації планів. Риби Рибам у жовтні дуже часто посміхатиметься успіх. Висока ймовірність того, що представники цього Знаку розбагатіють. Меркурій може розбудити у цих людях здоровий азарт та мотивацію. Можливо, Рибам захочеться одразу ж переробити всі робочі справи, намітити нові й почати одразу їх втілювати. Астрологи не радять поспішати: бажано запланувати найважливіші справи на першу половину місяця. При прийнятті рішень варто покладатися на поради близьких людей та свій особистий досвід.
Суспільство Пугачова, схоже, прощається з росією - відлетіла без зворотного квитка Російськими ЗМІ прокотилася інформація про те, що примадонна Алла Пугачова виставила на продаж свій замок у підмосковному селі Грязь. Як припустив в інтерв'ю Solenka.info продюсер співачки Володимир Гінзбург, повернення Алли Пугачової на росію відбулося саме для оформлення продажу цієї нерухомості. Пропагандистський телеграм-канал Mash до цієї інформації додав "плюс - забрати документи дітей зі школи". Директорка співачки Олена Чупракова не стала коментувати в розмові з РІА «Новости» інформацію про продаж замку.Ціна особняка примадонни, яка виїхала з Росії до Ізраїлю, становить близько 1 млрд рублів. Нині у будинку живе онук співачки Микита Пресняков. Цей замок знаходиться в центрі підмосковного села Грязь. Площа особняка – 2300 квадратних метрів. Він розташований на ділянці одного гектара. У шестиповерховому замку 20 кімнат. В особняку є великий басейн, сімейний театр зі сценою, підземний гараж. Є гостьовий будиночок. Сайт "Телепрограма" цитує експерта з нерухомості Германа Борисова. «Цей замок просто так стоїть серед села. Він не належить до елітної нерухомості. "Елітка" визначається локацією. Якщо локація не дуже вдала, то хоч оформи все всередині золотом, це не вважатиметься елітним об'єктом», — каже Борисов, висловлюючи сумнів, що зірковій родині вдасться продати замок за бажаною ціною. Трьома днями раніше Алла Пугачова відлетіла з московського аеропорту Внуково до ізраїльського Тель-Авіва. Про це з посиланням на джерело повідомили «Известия». З нею, за даними видання, відлетіли двоє її дітей – син Гаррі та дочка Єлизавета (вони народилися у 2013 році). Зворотного квитка на росію Алла Пугачова не купувала. 20 вересня ЗМІ повідомили, що російські силовики перевіряють посаду Алли Пугачової із закликом визнати її слідом за чоловіком іноземним агентом. Зі скаргою на повідомлення артистки до МВС звернулася якась мешканка Підмосков'я. Вона вважає, що публікація артистки дискредитує армію Росії. Крім того, заявниця попросила правоохоронців перевірити, чи Пугачова отримує «іноземну підтримку». У разі доказу дискредитації Пугачової армії артистці може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.
Гороскоп У жовтні 2022 року удача чекає на всі Знаки Зодіаку - дякую Венері та Меркурію, але комусь пощастить більше Жовтень обіцяє бути дуже щасливим місяцем для всіх знаків зодіаку. Сказати за це спасибі варто Венері та Меркурію, які будуть у ідеальному становищі щодо зірок. Проте експерти назвали кілька Знаків, яким везтиме трохи більше, ніж іншим. Терези Венера для терезів є не найважливішою планетою, але її енергетика багато в чому визначає їхню долю. Те саме стосується і Меркурія. Для представників цього Знака сукупна сила цих двох планет є максимальною. Це означає, що в такі місяці як цей жовтень Терези є найщасливішими людьми на Землі. Меркурій всіляко підтримуватиме у Терезах потяг до чогось нового. Завдяки цій планеті Терези частіше досягатимуть стану потоку. Венера ж підтримуватиме правильні фізичні кондиції та формуватиме в цих людях безумовну любов до миру та всього, що відбувається. Це напрочуд вдалий збіг обставин, який в астрології буває не часто. Астрологи радять скористатися цим максимально. Терезів чекає успіх як у коханні, так і у справах, причому є всі шанси досягти успіху відразу і там, і там. Діва Удача Дів базуватиметься на силі Меркурія, який є для них найважливішою планетою з усіх. Цей жовтень буде часом фінансового зростання. Діви зможуть знайти спосіб збагатитися, але якщо зараз вони переживають не найкращі часи через проблеми у діловій сфері, то Меркурій допоможе знайти найкраще їхнє рішення, причому у найкоротший термін. Риби Риб очікує на стрімке поліпшення настрою. Венера є для них головним покровителем, тому жовтень може пройти успішно. Головна умова для досягнення щастя — вміння правильно розставляти пріоритети. Венера дасть сили на досягнення успіху у будь-яких нових чи незакінчених справах. Важливо лише зрозуміти, що зараз стоїть понад усе. Також Венера дасть Рибам багато енергії та зміцнить здоров'я, підвищить інтелектуальну та фізичну витривалість. Це буде вкрай корисно для будь-якої складності і будь-якого типу. Ця планета зберігатиме людей цього Знака від смутку та смутку.
Здоров`я Ендометріоз викликає хвороби серця. Лікарі закликають бути уважними За світовою статистикою, від цієї недуги страждає кожна 10-а жінка репродуктивного віку. Нове ж дослідження передбачає, що ті, хто зіткнулися з цим захворюванням мають більш високий ризик розвитку серцево-судинних хвороб. Американські вчені відзначили, що потенційний ризик особливо високий для жінок до 40 років: вони мають в 3 рази більше шансів зіткнутися з хворобами серця в порівнянні зі своїми ровесницями, що не мають цієї гінекологічної проблеми. "Жінки, які страждають від ендометріозу, повинні думати про зміну способу життя і обговорення з лікарем тих заходів, які вони можуть зробити, щоб запобігти хворобам серця", - попередила Стейсі Місмер, старший автор дослідження. Місмер є директором епідеміологічних досліджень в галузі репродуктивної медицини жіночої клініки в Бостоні. Доктор зазначає, що в дослідженні був виявлений зв'язок між ендометріозом і ризиком розвитку серцево-судинних захворювань, але довести причинно-наслідковий зв'язок поки неможливо. Вона вважає, що це перше дослідження має стати стартом до того, щоб дослідити це питання більш детально протягом тривалого часу. Однак деякі інші дослідження все ж здатні підтвердити взаємозв'язок між хворобами. "Ми знали, що жінки з ендометріозом мають хронічне запалення. Дослідження, проведене раніше, свідчить про те, що вони також мають поганий ліпідний профіль: високий "поганий" холестерин і низький "хороший". Крім того, ці пацієнтки мають високий рівень окисного стресу. Всі ці умови пов'язані з ризиком серцево-судинних захворювань", - говорить Місмер. Лікарі закликають жінок, які зіткнулися з ендометріозом, приділити ще більшу увагу власному організму і способу життя незалежно від віку.

Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів




/-0,38497996330261-/ /-pc-/
Top