counter
Архів Повернутись назад 01 Жовтня 2017
1 Жовтня
Політика В Азербайджані відбулися облави на представників ЛГБТ, - NYT У столиці Азербайджану Баку правоохоронці за тиждень затримали більше 50 представників ЛГБТ-спільноти. Про це повідомляє газета The New York Times з посиланням на заяви адвокатів і правозахисників. Влада заявляє, що рейди було проведено на прохання місцевих жителів, які просили розібратися з проституцією в центрі міста. За словами адвокатів затриманих, звинувачення в проституції - це тільки привід для переслідування. Адвокат Самед Рахімлі, який займається захистом жертв затримання, заявив, що поліція "цілеспрямовано діяла відносно геїв, а не повій. Затримані піддавалися тортурам. Їх голови були виголені, до деяких застосовували електрошокер". Нагадаємо, "Нова газета" в квітні опублікувала матеріал про те, що в Чечні затримано близько 100 осіб, підозрюваних у гомосексуалізмі. При цьому газета стверджувала, що було вбито щонайменше троє людей.
Політика Трамп підписав квоти на прийом мігрантів до США Президент США Дональд Трамп поставив підпис під меморандумом, в якому названі квоти на прийом біженців до Америки в 2018 році. Документ опубліковано на сайті Білого дому. У ньому наголошується, що в 2018 році США прийме до 45 тисяч біженців у зв'язку з гуманітарними проблемами, а також національними інтересами. Із країн Африки пустять 19 тис. мігрантів, не більше 5 тис. зі Східної Азії і не більше 2 біженців з Європи та Центральної Азії. Ще 1,5 тисяч осіб можуть прибути з Латинської Америки і країн Карибського басейну і не більше 17,5 тисячі мігрантів - з Близького Сходу і Південної Азії. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дональд Трамп сказав, що обговорив з демократами угоду про захист нелегальних мігрантів, які прибули до США під захистом Програми відкладеної дії для дітей-іммігрантів (DACA), яку ввів колишній президент Барак Обама.
Події оформление ленты  Єноти розгромили продуктовий магазин у Чернівецькій області У місті Сторожинець Чернівецької області двоє єнотів влаштували погром у продуктовому магазині. Про це повідомляє місцеве видання "Сторожинець.Info". Власники оцінили збиток від нападу в 50 тисяч гривень. "Схопивши віник, господиня хотіла вигнати тварин з магазину. Одна з них швидко вискочила на вулицю, а інша, коли їй спробували перешкодити стрибнути на прилавок, подряпала жінці ногу", - йдеться в повідомленні. Як розповіла власниця магазину, вона виявила біля прилавка двох сірих смугастих великих єнотів, які сиділи в недоїдках ковбас, сирів, розбитих пляшках дорогого спиртного, солодощах. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося відео, на якому хитрий і спритний єнот вистежував компанію байдарочників, а потім намагався поцупити сумку однієї з дівчат.
Політика Референдум про незалежність Каталонії: почалися сутички з поліцією У Каталонії (Іспанія) почалося голосування на референдумі про незалежність на тлі сутичок з поліцією. Влада Іспанії вважає голосування незаконним. Про це повідомляє видання El Pais. Як повідомляється, виборчі дільниці відкрилися о 9:00 за місцевим часом, а початок голосування був ознаменований зіткненнями з Національною гвардією Іспанії. Переважно бійки сталися поруч з колишньою урядовою будівлею в Барселоні. La Policia Nacional espanyola intenta desallotjar el col·legi Jaume Balmes de Barcelona https://t.co/mIW0ayrE7j #refND pic.twitter.com/P9GAZHIcuj — NacióDigital (@naciodigital) 1 жовтня 2017 р. DIRECTO | Los antidisturbios no logran frenar a la gente que está en Ramón Llull. https://t.co/YC5BopqMr9 [Vídeo de @CarlosGarfella] pic.twitter.com/hfk3IFprYk — EL PAÍS Catalunya (@elpaiscatalunya) 1 жовтня 2017 р. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що більша частина депутатів регіонального парламенту підтримала проведення референдуму про незалежність Каталонії. Однак Конституційний суд (КС) Іспанії призупинив дію закону про референдум, який ухвалив парламент Каталонії, щодо незалежності цього автономного співтовариства.
Політика США скасували фінансування культурних обмінів з РФ і КНДР Американський президент Дональд Трамп заблокував фінансування освітніх і культурних обмінів з низкою країн, зокрема з РФ на наступний фінансовий рік. Про це інформує прес-служба Білого дому. «США не будуть надавати ні гуманітарну, ні пов'язану з торгівлею допомогу, яка дозволить фінансування участі у програмах культурного і освітнього обміну співробітників або офіційних осіб урядів КНДР, Еритреї, Сирії та РФ», - сказано в повідомленні. У прес-релізі також відзначається, що рішення було ухвалено відповідно до закону США про захист жертв торгівлі людьми від 2000 року. Раніше повідомлялося, що наступного року Сполучені Штати не фінансуватимуть освітні та культурні обміни з РФ, Конго, Іраном, Екваторіальної Гвінеєю, Суданом, Південним Суданом і Венесуелою.
Події У Калинівці очистили майже вісім тис. гектарів від боєприпасів Зведений піротехнічний загін Держслужби з надзвичайних ситуацій обстежив на наявність вибухонебезпечних предметів 7,8 тис. гектарів території у Вінницькій області в районі вибухів боєприпасів поблизу Калинівки. Крім цього, продовжується виконання заявок від місцевого населення щодо виявлення підозрілих предметів. З початку виконання цих робіт загалом отримано 288 заявок, з них виконано - 280, виявлено та вилучено 439 вибухонебезпечних предметів. Як повідомляється, до ліквідації надзвичайної ситуації було залучено 1 766 осіб і 349 одиниць техніки, зокрема від ДСНС 218 осіб і 77 одиниць техніки, а також чотири пожежних потяги. Нагадаємо, станом на ранок неділі, 1 жовтня, на військових складах у Вінницькій області відбувається детонація боєприпасів. Про це заявили в прес-службі ДСНС.
Суспільство Грошей немає, але ви тримайтеся: в РФ знайдений археологами міст XIX століття закопають Кам'яний міст XIX століття через річку Малашка, що вважався зруйнованим і знайдений археологами на центральній площі Старої Руси, знову закопають. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, посилаючись на адміністрацію Староруського району. «Як би нам не хотілося відреставрувати міст і зберегти його для показу туристам, зараз на це немає коштів. Тому міст найближчим часом буде засипаний піском. Таким чином він буде законсервований до кращих часів», - зазначив співрозмовник. За його словами, експерти Староруської археологічної експедиції Новгородського державного університету детально вивчили гідротехнічну споруду і в деталях зафіксували її. «Зараз потрібно вирішити питання про статус цього мосту, який ще не є пам'яткою. Цим будуть займатися органи державної охорони пам'яток. Коли міст отримає такий статус, можна буде домагатися включення його розконсервації, реставрації та туристичного показу в одну з федеральних цільових програм», - зазначили в адміністрації. Міст через Малашку був виявлений під час розкопок, які проводилися в рамках реконструкції Соборної площі Старої Руси. Вважалося, що він був зруйнований у радянські роки.
Події Двоє людей заживо згоріли у ДТП на Харківщині У результаті зіткнення автомобілів Skoda і Daewoo Lanos в Харківській області на трасі між м. Зміїв і с. Водяне Зміївського району загинули двоє людей, ще троє отримали травми і були госпіталізовані. Про це інформує відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області в Facebook. «За попередньою інформацією, 68-річний водій а/м Daewoo Lanos почав виконувати маневр повороту ліворуч на ґрунтову дорогу з покажчиком повороту. У цей момент а/м Skoda, яким керував 48-річний водій, що слідував у попутному напрямі позаду, почав обгін Daewoo, що призвело до зіткнення транспортних засобів. Надалі Skoda врізалася в дерево і загорілася», - сказано в повідомленні. В результаті аварії водій  а/м Skoda і його 17-річна пасажирка загинули на місці від отриманих тілесних ушкоджень. Ще трьох пасажирів цього авто (32-річну жінку, 22-річного чоловіка і невідому жінку приблизно 40 років) доставили до Зміївської лікарні. У них травми різного ступеня тяжкості. За цим фактом було розпочато кримінальну справу за ст. 286 ч. 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.
Політика США відправлять авіаносну ударну групу до берегів Північної Кореї У середині жовтня 2017 року Пентагон планує направити ударну авіаносну групу ВМС США, яку очолює атомний авіаносець «Рональд Рейган» (CVN-76), до східного узбережжя КНДР для проведення спільних навчань з кораблями ВМС Південної Кореї. Про це на умовах анонімності Тhe korea times заявив представник МО Південної Кореї. «Ми проводимо консультації з Америкою щодо плану дій авіаносною ударної групою, яку очолює атомний авіаносець «Рональд Рейган», у Східному морі приблизно 15 жовтня», - сказав південнокорейський військовий. За інформацією видання, авіаносець CVN-76 будуть супроводжувати бойові кораблі, які входять до складу його ударної групи, що базується в Японії на військово-морській базі Йокосука. До складу авіаносця входить ракетний есмінець, оснащений системою протиракетної оборони «Іджіс», яка може збивати будь-які балістичні ракети Північної Кореї, крейсер і ударний атомний підводний човен, що оснащений крилатими ракетами «Томагавк». У рамках навчань Південна Корея і США потренуються у виявленні пусків, відстеженні траєкторій польотів, а також перехоплень балістичних ракет Північної Кореї.
Кримінал оформление ленты  У Петербурзі натовп до напівсмерті побив бійця ММА 30 вересня в Санкт-Петербурзі сталася бійка між відомим бійцем ММА, чемпіоном Росії з грепплінгу Умаром Вахаєвим і групою невідомих чоловіків, які намагалися побити його просто посеред вулиці. Про інцидент розповідає видання МК. На відео боєць з'ясовує стосунки з групою з чотирьох чоловіків у білих сорочках. Якоїсь миті один з четвірки робить різкий рух у бік спортсмена, проте отримує від нього удар і падає. До нього кидаються друзі, один з чоловіків продовжує насуватися на Вахаєва. При цьому чоловіки активно жестикулюють. Далі відео вже переривається, а потім свідки вже розповіли, що один з групи нападників зробив постріл з вогнепальної зброї. А самого спортсмена жорстоко побили. "Весь пішохідний перехід був у крові, як і вся ця компанія... Коли він почав захищатися кулаками досить-таки сильно, хтось із натовпу вистрілив з вогнепалу. Він дістався до машини і витягнув травмат, але він йому вже не допоміг" , - цитує очевидця видання "Мегаполіс".
Події Вони усвідомлювали ризик: стало відомо, хто був на борту літака, що впав у Конго На борту військового літака АН-12, який зазнав аварії у столиці Конго Кіншасі, перебували гастарбайтери. Ці люди підписали спеціальний контракт з Міністерством оборони Конго. Про це телеканалу 112.ua повідомило джерело. Джерело зазначило, що люди підписали контракт з Міністерством оборони Конго про польоти на АН-12. Річ у тім, що літак АН-12 є старою моделлю, давно списаний з виробництва. Фактично це мотлох. Але льотчики старого гарту вміють ними користуватися і підписують контракти, що згодні на них літати і возити якийсь вантаж. Нагадаємо, сьогодні в Конго розбився військовий літак, ніхто з екіпажу не вижив. За попередньою версією - на літаку виникли технічні проблеми. У ЗСУ підтвердили, що в результаті події загинули троє громадян України.
Політика 11 поліцейських і більше 300 цивільних отримали поранення під час референдуму в Каталонії У Мадриді під час акції прихильників відділення Каталонії від Іспанії відбулися запеклі зіткнення з поліцією. Раніше правоохоронці обстріляли натовп гумовими кулями. Внаслідок сутичок травми отримали близько 400 осіб. Також поліція повідомила про поранення 11 силовиків, повідомляє ВВС. В день проведення референдуму про незалежність Каталонії від іспанської корони повсюдно відбуваються сутички між правоохоронцями та прихильниками голосування. У місті Жирона поліцейські вибили двері спортивного центру, де мав голосувати глава уряду Каталонії Карлес Пучдемон. Місцеві політики назвали дії поліції "невиправданим проявом жорстокості". Футбольний клуб "Барселона" і Федерація футболу Каталонії зажадали скасування запланованого на вечір матчу між каталонським клубом і командою "Пальма-де-Мальорка" на знак солідарності з виборцями.
Події оформление ленты  Від кабіни нічого не залишилося. З'явилися нові фото з місця аварії Ан-12 в Конго, де загинули українці У мережі з'явилися фотографії з місця падіння військового вантажного літака біля столиці Конго Кіншаса, де загинули українці, повідомляє НВ. Місцеве видання опублікувало фото з місця падіння літака, на яких видно, як свідки трагедії фотографують тіло загиблого. Раніше ЗСУ підтвердили загибель трьох українців, відомо, що вони були не військовими, а гастарбайтерами, які підписали контракт. Міністр оборони республіки Конго Кріспін Атама Табі заявив, що в авіакатастрофі військового літака Ан-12 загинули 12 членів екіпажу. За словами очевидця аварії літака, він загорівся і впав майже відразу після зльоту. Старі літаки АН-12 давно списані з виробництва і з ними регулярно трапляються аварії. У 2011 році в Конго такий літак впав просто на жвавий квартал міста Пуент-Нуар. Літак після зльоту перекинувся і відразу ж врізався в будинок.
Суспільство оформление ленты  Я буду послом України стільки, скільки житиму. Вона не схожа на Росію - співзасновник Apple Він познайомився зі Стівом Джобсом ще на початку 1970 років, а вже потім вони разом створили прототип відомої компанії, пише Укр.Медіа. А на початку жовтня Стів Возняк - співзасновник компанії Apple приїхав в Україну. З перших хвилин поїздки він підкреслив, що особливо його вразили люди, яких він зустрічав у Києві - перш за все, своєю емоційністю і характером: "Я тут всього день, але встиг полюбити людей, яких зустрів. На мою думку, в Україні багато пристрасті, щоб робити щось нове і велике. Я не відчуваю подібності з Росією, там все залишилося так само, як і раніше. Я буду послом Україна стільки, скільки житиму", - зізнався Возняк. Після цієї обіцянки за будь-яких обставин повертатися сюди знову і знову, співзасновник Apple підкреслив: вже давно вважає себе українцем: "Багато хто у мене запитує: Стіве, ти поляк? Я відповідаю: ні, я українець".
Політика оформление ленты  Захарченко ходить з охоронцями навіть до Кобзона Ватажок терористичної псевдореспубліки "ДНР" прикривається своїми охоронцями навіть на сцені перед тисячною публікою. Так нещодавно він вийшов на сцену в супроводі охоронця, щоб привітати одіозного російського співака Йосипа Кобзона і подарувати йому оберемок рожевих троянд, повідомляє Укр.медіа. Свято було вчора, 30 вересня, в Донецьку. Відзначали 80-річчя Кобзона. Близько трьох годин тривав його концерт. На нього зібралася вся місцева чиновницька "еліта" - зокрема і ватажки фейкових "республік" - Олександр Захарченко та Денис Пушилін. Захарченко вийшов на сцену, щоб привітати Кобзона в супроводі озброєного охоронця в камуфляжі, незважаючи на те, що в залі сиділи "виключно свої". Нагадаємо, ватажок "ДНР" давно остерігається за своє життя. Особливо його почуття самозбереження загострилося після загибелі терориста Мотороли.
Політика оформление ленты  "Пішов на х...й і ти, і твій господар Путін!". Мосійчук розповів, як принизив російських пранкерів Нардеп-радикал Ігор Мосійчук заявив, що викрив російських пранкерів-пропагандистів, які намагалися розіграти його, зображуючи міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі: "Дзвонить мобільний з якогось незрозуміло-дивного номера: "Це приймальня міністра внутрішніх справ. З вами хоче говорити міністр. З'єдную"... (у трубці грає якась мелодія). "Я щодо засідання вашого комітету, яке ви з Дейдеєм ініціювали по "Шегинях" і куди я прийду", - заговорила з Мосійчуком людина, що вдавала з себе Авакова. Проте нардеп відразу зрозумів, що його розігрують. Бо Аваков ніколи не дзвонив Мосійчуку зі службового або мобільного телефону, в його приймальні не встановлена ​​мелодія на телефоні, голова МВС не розмовляє українською мовою. Мосійчук сказав, що перебив того, хто телефонував, зі словами "Пішов ти, Вован, або як там тебе, на х...й! Пішов на х...й і ти, і твій господар Путін". Після цього радикал кинув трубку.   

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,54539799690247-/ /-pc-/
Top