counter
Архів Повернутись назад 01 Серпня 2015
1 Серпня
Суспільство оформление ленты  У Донецькій області «Фантом» затримав нелегальну партію м'яса та алкоголю У Донецькій області зведена мобільна група у складі підрозділу ДФС «Фантом», співробітників СБУ, військової прокуратури та прикордонників затримала партію нелегального алкоголю і м'яса, яка прямувала на окуповані бойовиками території. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби. За інформацією прес-служби, в районі селища Зайцеве в секторі «С» правоохоронці зупинили чотири десятитонні фури. При огляді в трьох із них були виявлені горілка, коньяк, шампанське і тютюнові вироби. Четверта фура була заповнена м'ясопродуктами. «Фури супроводжувала замовник перевезення - 35-річна мешканка Харкова. За її словами, нелегальний товар прямував через лінію розмежування до Горлівки Донецької області», - йдеться в повідомленні. У прес-службі також зазначили, що ніяких документів на вантаж жінка надати не змогла. Наразі вантаж вилучено, перевірка триває.
оформление ленты  Блог: 
Політика Василь Вовк Зараз заочне засудження Януковича виключено Засудити заочно колишнього президента України Віктора Януковича і його оточення, в принципі, можна, але тільки за певних умов. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив екс-начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк. «Законодавство про заочне провадження приймалося похапцем і має багато недоліків. Але таке засудження можливо, процедура, в принципі, виписана, але, з іншого боку, є там таке положення, що людина повинна бути в міжнародному або в міждержавному розшуку. У міжнародному розшуку Януковича тимчасово зняли (до з'ясування додаткових обставин) після звернення його англійських адвокатів в Інтерпол про те, що його оголошення в розшук носить політичний характер. Зараз він не в розшуку, значить, виключено його заочне засудження», - розповів Вовк. За словами експерта, «сім'ю» Януковича «дістати» можна, якщо будуть надані докази, що вони перебувають у міжнародному розшуку і ховаються від слідства з метою ухилення від кримінальної відповідальності. «Тоді це можливо. Процедура виписана, це гіпотетично можливо. Але щодо кожної особи треба окремо все розглядати. Підходити з чіткої точки зору закону і відходити від політичних заяв, від піару. Це може мати далекосяжні наслідки, якщо буде порушена хоч одна позиція закону», - розповів Вовк.
оформление ленты  Блог: 
Політика Вадим Карасьов Заочні суди можна розглядати тільки в інформаційно-пропагандистських цілях Оточення екс-президента Віктора Януковича і його самого навряд чи вдасться «дістати» за допомогою заочних судів. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов. «Неможливо дістати оточення Януковича. Єдина форма, в якій можливий заочний суд - це в режимі відеоконференції. Тому що судовий процес передбачає участь обвинуваченого і адвокатів. Без присутності їх у тій чи іншій формі до рішення суду завжди будуть претензії, сумніви. А отже, й саме це судове засідання не досягне мети. По-перше, Янукович не прагне до Києва, щоб бути присутнім на судовому процесі, а по-друге - наша Генпрокуратура не сприймає відео- або телекомунікаційну участь», - розповів Карасьов. Експерт зазначив, що в такому випадку вся ця ситуація поки виглядає швидше як намір, а не як реальний сценарій повноцінного судового процесу над Януковичем і його подільниками. «Отже, говорити про перспективи такого судового процесу можна тільки в інформаційно-пропагандистських, піарних цілях, а не з точки зору реального процесуального судочинства», - підкреслив політолог.
Суспільство У Полтавській області напали на відділення «Нової пошти» Учора в селі Великі Сорочинці Полтавської області напали на відділення «Нової пошти» і викрали 10 тисяч гривень і близько 15 поштових посилок. Про це повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю обласного управління міліції. За інформацією правоохоронців, близько 18:00 невідомий зайшов у відділення «Нової пошти». «Чоловік прикривав обличчя хусткою, і, погрожуючи застосуванням сили, повалив оператора відділення на підлогу і зв'язав йому руки. Далі в приміщення зайшов інший чоловік. Зловмисники забрали гроші з каси в сумі близько 10-ти тисяч гривень і близько 15-ти посилок», - йдеться в повідомленні.За словами потерпілого, у нападників в руках був предмет, зовні схожий на пістолет. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією всього майна.
За кордоном В Угорщині затримані 23 митника, причетні до контрабанди з України В Угорщині тривають слідчо-оперативні заходи по боротьбі з контрабандою з України. На сьогодні число затриманих митників збільшилося до 23, повідомляє прес-служба голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля. Як повідомляється, в загоні Ніредьгазі виявлено два нелегальних склади з контрабандними сигаретами. На території Австрії затримано чотири фури з сигаретами, які під оперативним супроводженням силовиків рухалися від Загоні в бік Італії. «У зв'язку з перевірками угорських силовиків тривалість перетину українсько-угорського кордону різко збільшилася, що призвело до утворення великих черг. Черги не пов'язані з діями української сторони і є тимчасовими, проте Закарпатська облдержадміністрація просить туристів, які їдуть на автотранспорті через українсько-угорський кордон, взяти цей факт до уваги», - йдеться в повідомленні.
Події У Херсонській області з'явиться мусульманський батальйон Прийнято рішення про створення мусульманського батальйону, який буде підпорядкований Міністерству оборони України та дислокуватиметься в прикордонній з Кримом Херсонської області. Про це в ході свого виступу на II Всесвітньому конгресі кримських татар заявив народний депутат, уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, повідомляє QHA. За словами Джемілєва, в батальйоні вже виявили бажання служити велика кількість чеченців, інгушів, азербайджанців, узбеків та інших національностей, які хотіли б зробити свій внесок у справу відстоювання незалежності та територіальної цілісності України. «Цей же батальйон може бути використаний для контролю над проходженням людей і вантажів на кордонах між окупованим Кримом і материковою частиною України, а після звільнення Криму від окупації - для забезпечення правопорядку і запобігання на півострові різного роду можливих заворушень», - сказав Джемілєв.
Суспільство Москаль просить виробників сигарет допомогти в боротьбі з контрабандою Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звернувся до відомих виробників сигарет, чиї представництва є в Україні, з проханням допомогти в боротьбі з контрабандою сигарет на західних кордонах країни. Про це повідомляє прес-служба Москаля. За інформацією прес-служби, Москаль в першу чергу просить провести лабораторні дослідження вилучених сигарет на предмет їх ідентифікації та місця виробництва - до конкретної фабрики в Україні чи за кордоном. На його думку, таким чином можна буде з'ясувати точні джерела контрабандних потоків, що йдуть через область, і встановити відсоток контрафактної продукції. «По-друге, просимо організувати тренінги наших силовиків, які охороняють кордон, для підвищення їх кваліфікації. По-третє, очікуємо допомоги в купівлі сучасного обладнання для виявлення контрабандних сигарет в автомобільному чи залізничному транспорті», - йдеться в повідомленні. У прес-службі зазначили, що мова йде про спеціальні сканери, що дозволяють «побачити» вміст транспорту без його розвантаження. «Ми запрошуємо представників світових брендів тютюнових виробів, представлених в Україні, на спеціальну нараду в Ужгород. У посиленні боротьби з контрабандою зацікавлена ​​не тільки Україна, але і виробники сигарет, які несуть після продажу своєї продукції величезні збитки», - йдеться в повідомленні.
Суспільство оформление ленты  На Луганщині «Фантом» позбавив терористів чергової партії контрабанди У Луганській області зведена мобільна група у складі підрозділу ДФС «Фантом», співробітників СБУ, військової прокуратури та прикордонників затримала партію продуктів харчування та алкоголю, яку намагалися доставити на територію «ЛНР». Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби. За інформацією прес-служби, вантажний фургон з товарами був затриманий біля селища Попасна. В ході його огляду було виявлено 11 мішків ковбаси, 4 ящики розчинної кави і 200 літрів спиртової суміші, розлитої в п'ятилітрові пляшки. Також у фургоні знайшли мопед. Як повідомляється, перевізником вантажу значився приватний підприємець з Попасної, однак належних документів на товар водій надати не зміг. За його словами, продукти і спиртне були завантажені в Артемівську Донецької області. За попередньою інформацією, вантаж направлявся на неконтрольовані території для подальшої реалізації.

Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати потребу в пригодах та нових враженнях Будьте ....
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
15 травня 2024 року обіцяє бути днем, коли можуть виникнути різні труднощі, тому важливо зосередитися на справ....
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія може бути спрямована на вирішення спільних завдань із ....
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Кухня вважається сакральним місцем, в якому важливо підтримувати порядок та затишок За старих часів до цієї ча....
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Астрологи нерідко порівнюють Знаки Зодіаку чи то з побутовою технікою, чи то з літературними персонажами, чи т....
Як знайти в будинку річ, заговорену на псування та неприємності
Як знайти в будинку річ, заговорену на псування та неприємності
Дуже часто псування або пристріт приходять разом з людиною Він залишає вдома того, на кого хоче навести псуван....
6 шкідливих установок і забобонів, яких час позбавитися
6 шкідливих установок і забобонів, яких час позбавитися
Різні шкідливі установки часто дістаються нам від батьків, від друзів та від суспільства, а іноді ми вселяємо ....
більше матеріалів




/-0,60364198684692-/ /-pc-/
Top