counter
Архів Повернутись назад 01 Липня 2022
1 Липня
Події Ракетний удар по Одещині: російські вбивці знову потрапили у дев'ятиповерхівку. 14 убитих (оновлюється) О першій ночі першого липня російською армією вбивць, ґвалтівників і мародерів по Одещині було завдано ракетного удару літаками стратегічної авіації з акваторії Чорного моря. Одна ракета потрапила до 9-поверхового житлового будинку, друга – до бази відпочинку у Білгород-Дністровському районі. Як повідомили в ДСНС внаслідок ракетного удару, сталася часткова руйнація дев'ятиповерхового житлового будинку з подальшим займанням прибудованого до нього магазину на площі близько 20 м кв. Станом на 06:00 повідомляється про 14 загиблих та 30 постраждалих (з них 3 дитини). Підрозділами ДСНС з-під завалів врятовано 7 осіб (з них 3 дитини). Роботи продовжуються. Також у Білгород-Дністровському районі внаслідок попадання другої ракети сталася часткова руйнація триповерхової та чотириповерхової будівлі бази відпочинку, внаслідок чого загинули 3 особи (з них 1 дитина) та постраждала 1 особа. Роботи продовжуються.  
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 128-го дня війни (1 липня 2022 року) Оперативна інформація з фронту від Генерального Штабу Збройних Сил України станом на 06.00 01.07.2022 з російського вторгнення Почалася сто двадцять восьма доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Волинське, Поліське та Сіверське напрямки ситуація істотних змін не зазнала. На останньому ворог здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Грем'яч, Михальчина Слобода, Колос Чернігівської області та Старикова та Атинська Сумської області. Харківський напрямок противник зосередив угруповання військ Західного військового округу, здійснює оборону раніше зайнятих рубежів, систематично обстрілює підрозділи Сил оборони України для сковування їх дій. Так, з артилерії, окупанти обстрілювали райони населених пунктів Базаліївка, Перемога, Верхній Салтів, Норцівка, Чеполь, Дмитрівка, Барвінкове, Мосьпанове, Велика Бабка, Сороківка та Пришиб. > Слов'янський напрям Війська противника продовжують ведення оборони, перегруповуються і намагаються поліпшити тактичне становище. Агресор здійснив артилерійські обстріли позицій наших військ неподалік Долини, Мазанівки, Дібрівного, Грушувахи, Адамівки, Гусарівки та Іванівки. Донецькнапрямок противник основні зусилля зосереджує на оточенні наших військ у Лисичанському районі з півдня та заходу, встановленні повного контролю над Луганською областю. Ведення штурмових дій для блокування логістичного забезпечення наших підрозділів. Лисичанський напрям обстрілює наші позиції щодо ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Сіверськ, Білогорівка, Лисичанськ та Волчоярка. Намагається взяти під контроль ділянку автодороги Бахмут – Лисичанськ, успіху не має. Одночасно ворог активізував бойові дії на Краматорському напрямку. Бахмутський напрямок Супротивник обстрілює з артилерії райони населених пунктів Берестове, Яківлівка, Відродження, Майорська та Вугледарської ТЕС. Намагається покращити тактичне становище у напрямку населеного пункту Покровське, успіху немає. Авдіївський, Курахівський, Новопавлівський та Запорізький напрями здійснював обстріл наших позицій по ствольній та реактивній артилерії вздовж лінії зіткнення. Південнобузький напрямок Супротивник продовжував обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Потьомкіне, Березнегувате, Партизанське, Киселівка, Шевченкове, Таврійське. Вів повітряну розвідку БПЛА. У готовності до завдання ракетних ударів по об'єктах на території України ворог продовжує утримувати три носії високоточної зброї. Українська авіація та ракетно-артилерійські підрозділи продовжують вогневу поразку щодо скупчень живої сили та військової техніки російських окупантів. Разом переможемо! Слава Україні!
Політика Німеччина хоче піти на поступки Росії, забуваючи, що гопник розуміє поступки як слабкість Німеччина в черговий раз дає "слабину", що категорично не можна робити, коли спілкуєшся з росіянами, які загрожують цивілізованому світу своєю армією вбивць, ґвалтівників та мародерів Німеччина тисне на Литву і змушує піти на поступки Росії і дозволити сухопутне постачання товарів до Калінінграда – повідомляє Der Spiegel.Повідомляється, що Німеччина побоюється, що конфлікт із Росією призведе до ескалації через транзитну суперечку і РФ застосує силу для створення сухопутного коридору. Нагадаємо, що Литва блокує транзит деяких товарів до російського ексклаву Калінінград і застосовує санкції ЄС. Зараз ведуться переговори про відміну цього заходу, також на вимогу федерального уряду Німеччини. Суперечка про заборону транзиту деяких товарів до російського ексклаву Калінінград рухається. За інформацією SPIEGEL, невдовзі цей захід може бути скасований — також на прохання Німеччини. Майже два тижні Комісія ЄС та Литва обговорюють, чи підпадають транзитні товари для Калінінграда під санкції ЄС. Наразі федеральний уряд наполягає на звільненні цього району, щоб уникнути ескалації. Цілком можливо, що Брюссель опублікує так зване керівництво, тобто юридичне пояснення четвертого пакету санкцій, на який посилаються литовці. При цьому можна уточнити, що транспорт у Калінінграді не торкнуться санкцій. Проте досі немає угоди із литовським урядом. Справа делікатна, бо комісія хоче не ставити у незручне становище уряд Вільнюса.
Суспільство Ракетний удар по Одеській області. Що відомо через 12 годин після теракту Внаслідок удару по селу Сергіївка повністю зруйновано 9-поверховий будинок та базу відпочинку. У 9-поверховому житловому будинку загинуло 19 людей, 38 - поранено, включаючи 6 дітей. Вдалося врятувати 8 осіб, із них 3 дітей та вагітна жінка. У квартирах є загиблі тварини, переважно кішки, чути гавкіт собак. На базі відпочинку загинули 2 особи, з них 1 дитина, хлопчик 12 років та ще 5 травмовано. Під завалами залишається 3 особи, серед них двоє дітей.   Нагадаємо, що 1 липня о першій ночі російською армією вбивць, ґвалтівників і мародерів було завдано ракетного удару літаками стратегічної авіації з акваторії Чорного моря по Одеській області.Одна ракета потрапила до 9-поверхового житлового будинку, друга – до бази відпочинку у Білгород-Дністровському районі, де сталася часткова руйнація триповерхової та чотириповерхової будівлі бази відпочинку. Як повідомили у ДСНС, станом на 12:00 1 липня повідомляється про 19 загиблих та 38 постраждалих (з них 6 дітей).

Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів




/-0,20161104202271-/ /-pc-/
Top