У Києві біля КПІ сталися сутички під час демонтажу МАФів: двох поліцейських госпіталізували

22.12.2016, 10:52

У Києві в ніч на четвер, 22 грудня, біля станції метро «Політехнічний інститут» відбулися зіткнення між підприємцями - власниками МАФів і правоохоронцями, які приїхали з бульдозерами, щоб знести малі забудови, повідомив народний депутат Семен Семенченко.

«Тільки-но закінчилася «битва під КПІ», де ветерани батальйону «Донбас» і «Айдар» прийшли на допомогу підприємцям та місцевим жителям. До моменту приїзду підприємцям вдалося блокувати бульдозери, які намагалися зрівняти з землею їхні торгові павільйони. З іншого боку були близько 50 «космонавтів» і приблизно стільки ж тітушок. Обидві сторони зійшлися врукопашну», - заявив він на своїй сторінці в Facebook.

За словами нардепа, тітушки зламали руку літній жінці, її госпіталізували. Крім того, отримали ушкодження різного ступеня тяжкості двоє працівників Солом'янського районного відділення поліції.

«В результаті спільної спецоперації проведеної ветеранами і підприємцями «космонавти» зняли оточення і організовано відійшли (при цьому начальство кудись «загубилося»). Тітушки втекли, однак двоє з них були затримані. Особи були встановлені на місці. Ними виявилися працівники Солом'янського районного відділення поліції», - додав Семенченко.

Відео: УНН

Читайте АСН в Google News