На Дніпропетровщині ліквідовано підпільний горілчаний цех

18.04.2016, 18:09

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Нацполіції в Дніпропетровській області припинили діяльність підпільного горілчаного цеху, який організував 43-річний житель Первомайська. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в області.

«Працівники УЗЕ встановили, що місцевий житель не тільки налагодив виробництво горілчаної продукції, а також займався її збутом. Реалізовувався фальсифікат у власних магазинах зловмисника, а також інших торговельних об'єктах області», - йдеться в повідомленні.

Під час проведення санкціонованих обшуків поліцейські вилучили продукцію на загальну суму понад 250 тисяч гривень. Зокрема, вилучено майже 7000 пляшок готового до збуту сурогату з підробленими марками акцизного податку України, 120 літрів рідини з вираженим запахом етилового спирту.

За виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку або голографічних захисних елементів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зараз працівники Управління захисту економіки і слідства Національної поліції в Дніпропетровській області вживають заходів щодо встановлення джерел спирту і кола осіб, причетних до злочинної діяльності.

Читайте АСН в Google News