Початок боротьби за Білий дім: Трамп виступив із погрозами на адресу Десантіса

09.11.2022, 09:13

Колишній президент США Дональд Трамп рекомендував висхідній зірці Республіканської партії, губернатору Флориди Рону Десантісу не виставляти свою кандидатуру на президентських виборах 2024 року. Слова Трампа не залишають сумнівів, що він має намір повернутися до Білого дому.

"Я не знаю, чи візьме він участь у виборах, але якщо він братиме участь, то серйозно собі нашкодить. Не думаю, що це буде добре для партії", – заявив Трамп в інтерв'ю телеканалу Fox News.


"Якщо він оголосить про участь, я розповім про нього не найприємніші речі. Я знаю його краще, ніж будь-хто інший, за винятком його дружини", - сказав колишній президент, не забувши зазначити, що його потенційний опонент - хороший хлопець.

Трамп, який проголосував за переобрання Десантіс губернатором, ще офіційно не висунув свою кандидатуру на пост президента. Судячи з його натяків, він має намір зробити це 15 листопада. Де Сантіс також поки що не заявив про свої наміри, проте вже мобілізував значно більше коштів, ніж треба для переобрання губернатором.

Читайте АСН в Google News