Мільйони і квартири: спадок Жванецького

07.11.2020, 13:30

Сатирик був дуже багатий, чого гріха таїти. Він жив в Старопіменовском провулку столиці, де квартири коштують надзвичайних грошей. Мінімальна ціна за 100 квадратних метрів - майже 70 мільйонів рублів.

Правда, в останні роки життя Жванецький багато часу проводив в підмосковному будинку, а в московській квартирі проживав син Жванецького Дмитро, народжений в останньому неофіційному шлюбі артиста.

Була у нього нерухомість і в рідній Одесі - як почесному жителю міста йому була виділена ділянка землі над урвищем в курортному районі Аркадії, де він і побудував собі будиночок.

У своїй книзі «Як перед Богом» Йосип Кобзон писав: «У Жванецького є будинок в Америці, сім'я, а тут інша сім'я, і ​​живе він на два табори», але нерухомість в Штатах сатирик ніколи не афішував.

Ріелтори оцінюють вартість всіх квартир Жванецького в 150-200 мільйонів мінімум. Як кажуть друзі сатирика, у нього були серйозні вклади в декількох столичних і закордонних банках.

Нагадаємо, Михайло Жванецький помер на 87-му році життя. На початку жовтня він оголосив, що припиняє публічні виступи через вік. Крім того, він скаржився на погане самопочуття.

Читайте АСН в Google News