В одному з торгових центрів Києва відвідувачам показали свастику

19.02.2019, 11:19

У торговому центрі Gorodok Gallery, який розташований недалеко від станції метро "Почайна", на минулих вихідних на LED-сходах продемонстрували свастику. Відвідувачі зняли інцидент і опублікували кадри в соцмережах.

Як з'ясувалося пізніше, свастика на сходах виявилася витівкою хакерів, які зламали комп'ютерну систему ТЦ.

"Шановні відвідувачі ТЦ Gorodok Gallery! Ми хочемо вибачитися за ситуацію, яка виникла в ці вихідні на LED-сходах у нашому торговому центрі. Наша комп'ютерна система була зламана хакерською атакою. На жаль, ми не перші, хто постраждав від дій зловмисників. Адміністрація і співробітники не мають ніякого відношення до інформації, розміщеної на LED-сходах, і ні в якому разі не підтримують подібні дії. Зараз ми активно шукаємо осіб, причетних до цієї атаки. Сподіваємося на ваше розуміння і вдячні всім, хто не залишився байдужим! Ще раз приносимо вибачення і попереджаємо інші громадські заклади від можливості повторення подібної ситуації", - пояснили ситуацію в адміністрації ТЦ.

Відео зі свастикою пізніше було заблоковано.

Нагадаємо, в минулому році в столичному клубі «Бінго» пройшов рок-концерт за участю музичних гуртів «Сокира Перуна», «Boris Бритва», Kratky Proces, «Кому Вниз», M8L8TH і Brainwash. На концерті серед глядачів були молоді люди з символікою гітлерівського режиму. Вони тримали в руках прапори зі свастикою і піднімали руку в нацистському вітанні.

Читайте АСН в Google News