"Будемо разом чи ні, ти одна і єдина". Чоловік Лорак вимолює пробачення за зраду

27.09.2018, 12:00

Чоловік співачки Ані Лорак - Мурат Налчаджиоглу, який до шлюбу з нею був звичайним працівником турецького готелю, а після - став респектабельним ресторатором в Україні, схоже, глибоко кається у своїх зрадах.

Оточення співачки розповідало, що Мурат гуляв "наліво" не раз і не два, але Ані прощала йому все заради дитини - спільної дочки Софії. Але терпіння співачки луснуло, коли вся країна побачила потворну поведінку горе-чоловіка на відео. Друзі сім'ї розповідають пресі, що Лорак не має наміру прощати ганьбу, якою покрив її чоловік, а ось Мурат, схоже, прагне вибачення.

У день народження своєї дружини він опублікував зворушливий пост в інстаграм з красивим фото Кароліни. Нагадаємо, Ані Лорак сьогодні виповнюється 40 років.

"Дівчинка, яка дала мені найкраще в моєму житті. Соня, моя безмежна любов. «Кароліна ДІВА». З днем ​​народження, моя безмежна любов, бажаючи вам всього найкращого - здоров'я, щасливої ​​гармонії в житті з вашою душею, завжди будьте під опікою БОГА. З днем ​​народження. ти одна і єдина. Будемо разом чи ні, ти одна і єдина. Щасливий день народження", - зворушливо написав Мурат на своїй сторінці в інстаграм.

Читайте АСН в Google News