В Одесі стріляли в активіста, потерпілий у важкому стані

23.09.2018, 10:31

В Одесі стріляли в громадського активіста, лідера партії «Сила Людей» Олега Михайлика. Про це ввечері в суботу, 22 вересня, повідомив в соцмережі його колега Олександр Солонтай.

«У лідера «Сили Людей» Олега Михайлика стріляли біля його будинку на вулиці Осипова в центрі Одеси. Стан пораненого критичний, сподіваємося, що шанси на порятунок є. Спроби фізичного впливу на Олега Михайлика здійснювалися кілька років. Черговий напад на лідера «Сили людей», який одночасно є і політиком і правозахисником, пов'язанеий з його діяльністю. Всі рухи, в яких бере участь Михайлик, постійно влаштовують мітинги проти мера Одеси Геннадія Труханова та розкривають корупційні схеми. Тому на активістів весь час тиснуть», - написав Олександр Солонтай.

Лікар у лікарні, куди екстрено госпіталізували Олега Михайлик, розповів, що куля не зачепила серце постраждалого. «Серце не зачеплено, але куля там є. Зараз хворий виводиться з шоку, коли його стан стабілізується, будемо дивитися, як її витягти», - розповів лікар. 

Читайте АСН в Google News