Люди Януковича мають намір повернутися до Києва

26.04.2018, 19:00

Українські політики, що ховаються в Росії, - Микола Азаров, Віталій Захарченко, Андрій Клюєв та Станіслав Шуляк, сказали, що повернуться в Україну і «пожвавлять» її. Про це вони повідомили на прес-конференції в Москві в четвер, 26 квітня.

«Ми обов'язково повернемося до нашої країни, ви можете це записати, а я можу підписати. Ми є представниками тієї самої України, яку нинішній режим не хоче бачити. Ми обов'язково повернемося і обов'язково пожвавимо Україну, змінивши її політичний курс. Я глибоко переконаний у цьому», - сказав Азаров.

Віталій Захарченко, колишній міністр МВС України, також запевнив, що повернеться в Україну.

«Я дуже тісно пов'язаний з Україною, і, звичайно ж, я пов'язую своє майбутнє, зокрема і політичне, з цією країною», - сказав Захарченко.

Обіцяв повернутися і колишній командувач внутрішніми військами МВС України Станіслав Шуляк.

"Я повернуся. Я хочу повернутися в Україну, де червоний прапор перемоги і георгіївська стрічка будуть гордістю і честю країни, а дивізія СС Галичина стане серйозним ганьбою. Я хочу повернутися в свою країну, і я зроблю все можливе, щоб це відбулося», - сказав Шуляк.

Прес-конференція в Москві тривала трохи більше години, в ній взяли участь близько двох десятків журналістів, з яких тільки один був із України.

Читайте АСН в Google News