Савченко в модних навушниках від іPhone Х висловилася проти миротворців на Донбасі

13.02.2018, 17:48

Народний депутат Надія Савченко під час прямого включення на телеканалі 112 "засвітила" модні навушники від іPhone Х. Тому можна припустити, що у народного депутата є і новенький іPhone Х, вартість якого, нагадаємо, стартує від 35 тисяч гривень.

Водночас самі бездротові навушники до іPhone Х коштують близько 150 доларів. Справедливості заради варто зазначити, що цей вид навушників, хоча і був висміяний багатьма за їхню незручність, все ж сумісний з будь-яким видом іPhone.

В ефірі ж телеканалу Надія Савченко міркувала про миротворців на Донбасі. Вона висловилася проти цієї ініціативи: "Я проти миротворців, зокрема, в контексті України. Бо це означатиме заморожений, затягнутий конфлікт. Місії ООН входять туди, де є внутрішні конфлікти. Вони не вступають у "розбірки" двох держав... Який буде мандат у цих миротворчих військ? Якщо вони стануть на кордоні між двома державами - це правильно. Усередині країни може здійснюватися поліцейська місія... Але нам не потрібні миротворці в Україні, ми повинні знайти власне рішення цього питання", - заявила Савченко.

Читайте АСН в Google News