Голова Одеської ОДА вніс заставу за затриманого при зіткненнях активіста Стерненка

27.11.2017, 14:35

Голова Одеської ОДА Максим Степанов вніс заставу в розмірі 600 тисяч гривень за затриманого під час зіткнень біля Літнього театру екс-лідера «Правого сектора» Сергія Стерненка. Про це Степанов написав на своїй сторінці в Facebook.

«Тільки-но я вніс заставу за Сергія Стерненка. Я хочу, щоб моя позиція була зрозуміла і прозора», - повідомив він. Голова ОДА уточнив, що такою є його реакція на «несправедливість».

Він уточнив, що для Стерненка суд обрав заставу в 600 тисяч гривень, хоча той нібито «кидався на поліцію», при цьому була застава в 128 тис. грн для того, «на чиїй совісті загублені життя дітей у таборі «Вікторія». Також Степанов підкреслив, що не підтримує радикальні форми протесту проти дій влади.

Нагадаємо, 18 листопада в Одесі біля Літнього театру відбулися зіткнення між протестувальниками і поліцією. Активісти захищали зелені насадження в Міському саду від будівництва багатоповерхівки. В ході протесту постраждав начальник поліції Одеської області Дмитро Головін і 6 правоохоронців. 25 листопада Стерненка взяли під варту із заставою в 600 тисяч грн.

Читайте АСН в Google News