counter
Архів Повернутись назад 01 Жовтня 2016
1 Жовтня
Суспільство У справі про харківський сурогатний алкоголь виявлено «російський слід» Правоохоронці змогли встановити канал надходження на Харківщину метанолу, з якого виготовляли сурогатний алкоголь, в результаті вживання якого загинуло 38 осіб. Про це інформує перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан у Facebook. «Канал надходження в Харківську область метанолу, який став головним інгредієнтом смертельного алкоголю, від вживання якого померло 38 осіб, встановлений. Його постачали з одного з підприємств Луганської області, розташованого в Сєверодонецьку. Підприємство, що офіційно займається в тому числі продажем метанолу, ввозило цю продукцію з Росії», - пише Білан.За його даними, метанол - сильна отрута, і купити його у вільному продажу просто неможливо. «У такому разі посадова особа Сєверодонецького підприємства Луганщини за готівку незаконно продавала метанол знайомому посереднику. Той перепродавав його організатору виготовлення сурогатного алкоголю, отримуючи гроші на картку», - додав співрозмовник.
Суспільство Президент Філіппін просить не порівнювати його з Гітлером Родріго Дутерте, президент Філіппін, який на весь світ прославився своїми висловлюваннями, попросив громадськість не порівнювати його з Адольфом Гітлером. Глава держави виправдався за те, що свого часу він провів аналогію між діями Гітлера, який убив мільйони євреїв, і його боротьбою проти наркодилерів. Філіппінський лідер днями заявив, що був би радий, якби зміг ліквідувати 3 млн громадян, які залучені в наркотрафік. Тоді він додав, що у «Німеччини був Адольф Гітлер», а у Філіппін для боротьби з наркоманією є він. «Президентське відсилання до вбивств - непряме відображення того, як його зображують масовим вбивцею, Адольфом Гітлером», - заявив представник президента Ернесто Абелла в Facebook. За його даними, цей «ярлик», який повісили деякі політики на Родріго Дутерте, глава держави відкидає. Представник президента Філіппін додав, що звірства фюрера і бажання Дутерте розправитися з наркоторговцями - це «абсолютно різні речі».
Суспільство Пєсков знову прокоментував розслідування катастрофи МН17 Прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що слідство у справі розслідування катастрофи рейсу MH17 приречене на провал. Новину передає «Преса України». За словами Д. Пєскова, розслідування не можна проводити, відштовхуючись лише від певних версій або парадигм, коли через невеликий проміжок часу після аварії деякі країни офіційно звинуватили РФ. Якщо це відбувається саме так, то розслідування приречене на невдачу і необ'єктивність. Слідчі, які займаються розслідуванням катастрофи МН17, оприлюднили висновки, які вказують на те, що лайнер збили ракетою з ЗРК «БУК», який був завезений з Росії. «Ця історія обрамлена великою кількістю спекуляцій, некваліфікованою, непрофесійною інформацією, яка супроводжується укриттям і ненаданням деякими країнами інформації, даних радарів», - говорив Пєсков раніше.
Суспільство Росія може стати країною-ізгоєм - глава МЗС Великої Британії Глава МЗС Великої Британії Борис Джонсон вважає, що Російська Федерація знаходиться під загрозою стати країною-ізгоєм через своїї дії в Сирії. Про це він заявив в інтерв'ю The Sun. «Ставлення в світі до РФ стає все більш жорстким, і, я вважаю, люди схильні визнавати, що Російська Федерація знаходиться під загрозою стати країною-ізгоєм. Якщо вона продовжить діяти так, як зараз, то скоро Росія втратить симпатії і захоплення світу. Я гадаю, вони думають про це », - сказав Джонсон. За словами британського зовнішньополітичного відомства, те, що робить Росія в Сирії, є військовим злочином. «Вони скидають одну бомбу, а потім чекають появи лікарів, цивільних, які витягають постраждалих з-під уламків, а через 5 хвилин скидають ще одну бомбу. Ми маємо докази. Є підстави вважати, що росіяни робили це », - додав міністр.
Події Під Апеляційним судом Києва сталися сутички, є затримані У Солом'янському районі столиці біля будівлі Апеляційного суду, який має обрати запобіжний захід щодо підозрюваних у вбивстві міліціонерів і нападі на АЗС, відбулися зіткнення. Правоохоронці затримали чотирьох чоловіків. На місце прибув спецпідрозділ МВС, передає «Громадське». У суботу, 1 жовтня, закінчився термін запобіжного заходу у відношенні Заверухи і двох підозрюваних. О 8:00 ранку їх відпустили, проте відразу затримали в залі суду. За словами депутата Ігоря Луценка, причина затримання - порушення затриманими громадського порядку за гратами. Сьогодні київський Апеляційний суд почав термінове засідання щодо обрання запобіжного заходу у відношенні п'ятьох підозрюваних у вбивстві двох міліціонерів. Ще двоє підозрюваних - Микола Мніщенко і Данило Ситников - були під домашнім арештом. У залі суду їх не було. Перед будівлею збиралися представники громадських організацій, у тому числі, націоналістична С14, п'ятеро представниць якої хотіли потрапити в будівлю, перелазячи через паркан. Сталися сутички між представниками С14 і поліцією.
Суспільство оформление ленты  ЯпоноМанія приймає гостей Фестиваль японської культури та традицій «ЯпоноМанія» сьогодні, 1 жовтня, стартував у Києві. Упродовж двох днів усі охочі можуть приміряти кімоно, продегустувати японські солодощі з чаєм, побачити балетні постановки, спробувати навчитися азам східних єдиноборств. Крім активної програми, є й чим помилуватися. Можна, наприклад, придивлятися до фотографій із зображеннями різних куточків Країни Вранішнього Сонця або ж статуеток ляльок із пап'є-маше. Вечорами - аніме-покази. «Не можна сказати, що на цьому фестивалі є щось більш японське і правильне, а щось ні. Тут усе представляє культуру Японії, різні напрями, різні регіони», - говорить посол Японії в Україні Сумі Шігекі. Цього року фестиваль присвячений 45-річчю відносин між містами-побратимами Києвом та Кіото. Юна Єва була в Кіото з балетною трупою. «Мене здивувала там молодь, вони дуже поважають усе своє, національне - носять кімоно, - по-дитячому наївно розповідає вона. - Японці дуже гостинні, приємні люди, з ними не хотілося розлучатись».    
Суспільство Бойовики повідомили про зрив відведення озброєння на Донбасі Представник сторони РФ в СЦКК Сергій Медведський і представник терористичної організації «ЛНР» Олег Анащенко повідомили про зрив відведення озброєння в районі г.п. Петровського і Станиці Луганської. Про це вони заявили в ході прес-конференції, новину передає «Преса України». «Генерал Кременецький (глава української сторони в СЦКК) заявив про готовність своїх підрозділів до відведення, але сигналу, що Збройні Сили України почали висуватися в тилові райони, не було», - зазначив Медведський. За його словами, відведення було перенесено на пізніший термін. Час другої спроби відведення буде відомо через кілька годин. Представитель стороны РФ в СЦКК Сергей Медведский и представитель террористической организации «ЛНР» Олег Анащенко сообщилы в срыва отвода вооружения в районе г.п. Петровского и станицы Луганской. Об этом они заявили в ходе пресс-конференции, новости передает «Пресса Украины».«Генерал Кременецкий (глава украинской стороны в СЦКК) заявила о готовности своих подразделений к отводу, но сигнала, что Вооруженные Силы Украины начали выдвигаться в тыловые районы, а не последовало», - Отметил Медведский.По его словам, отвод был перенесен на поздний срок. Время второй попытки отвода будет известно через несколько часов.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,57474184036255-/ /-pc-/
Top