Тимчук: Бойовики підсилюють позиції в районі Ясинуватої та Докучаєвська

29.06.2016, 11:01

На ділянці між Спартаком і Ясинуватою відбувається перегрупування підрозділів терористів, відзначається посилення їхніх позицій у районі Мінерального і на північ від Ясинуватої. Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи «Інформаційний опір» народний депутат Дмитро Тимчук.

Також він повідомив, що бойовики активно облаштовують другу лінію оборони.

«Відзначається наявність артилерійських і танкових підрозділів бойовиків на південний схід від Докучаєвська, а також на північ від цього населеного пункту. Також у цьому районі бойовики активно облаштовують другу лінію оборони (фіксується будівельна техніка). Активно йде перегрупування підрозділів терористів на ділянці між Спартаком і Ясинуватою, відзначається посилення в районі Мінерального, а також на північ від Ясинуватої (перекинуті дві «мотострілкові роти»). Всього на цих ділянках додатково з'явилося 15-16 одиниць бронетехніки, включно з шістьома танками. У район Спартака противник перекидає нові вогневі групи (зазначалося переміщення декількох вантажівок із ЗУ-23-2 та причепленими 120-міліметровими мінометами)», - сказав Тимчук.

Також він зазначив, що з Дебальцевого в бік Логвинового в Бахмутському районі зафіксовано пересування колони військової техніки бойовиків (танки, БТР і БМП) із 20 одиниць.

Читайте АСН в Google News