Луценко спростував інформацію про те, що Рада коаліції підтримала відставку міністра екології

24.06.2015, 20:33

Інформація про те, що нібито Рада коаліції підтримала відставку міністра екології Ігоря Шевченка, не відповідає дійсності. Про це заявив голова фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко, повідомляє прес-служба політсили.

За словами Луценка, на сьогоднішньому засіданні остаточного рішення про відставку міністра екології не було прийнято. При цьому Луценко зазначив, що це питання буде розглядатися на наступному засіданні. Луценко також зазначив, що фракція «БПП» підтримає відставку нинішнього міністра екології після відповідного подання Кабінету міністрів.

«Уряд повинен зробити подання не тільки про відставку Ігоря Шевченка, а й зробити подання на призначення наступної кандидатури на посаду міністра екології та природних ресурсів України. Тільки в цьому випадку фракція голосуватиме за це питання», - сказав Луценко.

Раніше народний депутат Андрій Лозовий написав на своїй сторінці в Facebook, що народні депутати на засіданні Ради коаліції підтримали відставку міністра екології Ігоря Шевченка.

Читайте АСН в Google News