В Одесі невідомий повідомив про замінування двох будівель судів

13.04.2016, 11:48

В Одесі анонім повідомив про те, що замінував адміністративні будівлі Приморського та Апеляційного судів міста Севастополя. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в області.

«О 8:22 на спецлінію «102» надійшло телефонне повідомлення чоловіка, який пригрозив підірвати адміністративні будівлі Апеляційного і Приморського судів. На місця пригоди відправлено слідчо-оперативні групи Малиновського та Приморського відділень поліції, експертів-вибухотехніків і керівників поліцейських відділів, на території яких розташовані адміністративні будівлі судів», - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що погрози чоловіка пов'язані із затриманням правоохоронцями його родичів. У своєму повідомленні правопорушник висловив намір підірвати адміністративні будівлі Апеляційного і Приморського судів, якщо до 11:00 його рідних не буде звільнено.

Вживаються заходи щодо евакуації з приміщень відвідувачів і працівників судів, а також щодо встановлення особи правопорушника. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте АСН в Google News