Буданов о Херсоне

24.10.2022, 12:28

В інтерв'ю "Українській правді" Кирило Буданов дав добрі пояснення про Херсон для тих, хто розповідає, що рашисти віддадуть місто просто так.

Він пояснив, що виведення громадянської інфраструктури – це у багатьох аспектах це інформаційна операція та маніпуляція. Він пояснив, що вся створена пропагандистськими ЗМІ на Росії божевільна інформаційна компанія спрямована на те, щоб продемонструвати як рашисти "піклуються про людей", але разом із тим вони навпаки заводять туди нові військові підрозділи та готують вулиці міста до оборони.

"... тобто створюють ілюзію того, що все зникло. А разом з тим вони навпаки заводять туди нові військові підрозділи і готують вулиці міста до оборони."

При цьому Буданов звернув увагу тим, хто впевнений у швидкій перемозі, що не варто недооцінювати ворога:

"...разом я не можу вам сказати, що прямо зараз вони з Херсона тікають. Ні, такого немає."

Описав він і варіант розвитку подій у разі вдалого нашого наступу:

"Тобто вони розуміють, що, якщо ми візьмемо хоча б контроль над кахівською дамбою, яка єдина транспортна артерія, яка зараз повноцінно функціонує, їм потрібно буде приймати дуже швидко рішення.

Або дуже швидко залишати місто і виходити, або вони ризикують опинитися в тій ситуації, в якій раніше опинилися наші підрозділи в Маріуполі. Ситуація трохи інша, але концептуально буде дуже схожою.

Читайте АСН в Google News