Друга стрілянина в церкві в США за день після супермаркету

16.05.2022, 07:43

Стрілянина в церкві Лагуна-Вудс відбулася буквально відразу, після повідомлення про трагедію в супермаркеті Буффало, штат Нью-Йорк, внаслідок якого загинули 10 людей і ще троє поранено.

За словами представників правоохоронних органів, одна людина була вбита і ще четверо отримали поранення в результаті стрілянини в неділю в церкві в Південній Каліфорнії під час обіднього прийому.

За даними офісу шерифа округу Оріндж, стрілянина відбулася близько 13:30 за місцевим часом у женевській пресвітеріанській церкві в Лагуна-Вудс. Стрілянина відбулася під час прийому на честь колишнього пастора тайванської громади, що входить до складу Женевської пресвітеріанської церкви, згідно з заявою пресвітерії Лос-Ранчос, членом якої є церква. Молодший шериф Джефф Хеллок сказав, що прийом був за попередньою церковною службою.

В офісі шерифа повідомили, що одного підозрюваного затримано, а на місці події вилучено два пістолети. Пан Хеллок сказав, що парафіяни церкви утримували підозрюваного, азіату років 60, доки не прибула поліція.

Читайте АСН в Google News