Міністр оборони Ізраїлю, який заразився COVID-19, був щеплений 4 рази. Наразі можливі зараження вищого керівництва країни

22.01.2022, 08:05

За повідомленням ізраїльських ЗМІ, надійшла інформація про те, що міністр оборони країни Бені Ганц отримав позитивний тест на коронавірус. Також ЗМІ повідомляють, що воєначальник до цього був щеплений 4 рази вакциною від COVID-19.

Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на Times of Israel.

У його прес-службі міністерства оборони Ізраїлю повідомили, що Міністр продовжить працювати в режимі самоізоляції на карантині. Ганц зможе продовжувати роботу завдяки використанню спеціальних систем, заздалегідь встановлених у його будинку в Рош-ха-Аїні.

При цьому наголошується, що почувається Ганц добре. Це пояснюється 4 дозами вакцини від коронавірусу, які отримав міністр.

"Я почуваюся добре, тому що я щеплень. Будьте здорові, дотримуйтесь правил і йдіть і зробіть щеплення", - написав Ганц у Twitter.

Відомо, що у четвер Ганц зустрічався з прем'єр-міністром Нафталі Беннетом, начальником штабу ЦАХАЛ Авівом Кохаві та іншими високопоставленими армійськими офіцерами. Це, ймовірно, призведе до того, що всі, хто контактував з міністром оборони, також пройдуть тестування на COVID-19.

Читайте АСН в Google News