Чергова стрілянина в школі на Росії. Шестикласник вирішив помститися ображаються його однокласниці (Оновлено)

18.10.2021, 11:22

Чергова НП зі зброєю стався рано вранці 18 жовтня в школі селища Сарс Жовтневого району Пермського краю. Про те, що трапилося повідомляє telegram-канал 112.

За даними джерела, 12-річний учень шостого класу прийшов в школу з мисливським рушницею «Сайга». Проникнувши до навчального закладу зі зброєю, хлопчик зробив два постріли.

Повідомляється, що в результаті інциденту ніхто не постраждав. В даний час з школярем спілкуються правоохоронці.

Підлітка, який влаштував стрілянину в школі в Прикамье, могла ображати однокласниця. Інформація про це з'явилася в телеграм-каналі Mash Ural з посиланням на учнів школи.

За словами дітей, який влаштував стрілянину підліток добре вчився, був товариським і яскравим. Принести зброю і влаштувати стрілянину юнак міг через конфлікт з дівчинкою, яка нібито била його і інших хлопчиків.

Нагадаємо, в результаті стрілянини в школі селища Сарс Жовтневого району Пермського краю постраждала одна людина - дитини поранило склом від розбитої двері.

Сусіди хлопчика, який влаштував стрілянину в школі селища Сарс Жовтневого району Прикам'я дивуються, звідки в сім'ї взялося рушницю. За словами місцевого жителя, який живе поруч з школярем, ні батьки, ні померлі бабуся і дідусь підлітка мисливцями були.

«У голові не вкладається, що могло трапитися таке. Не знав, що у них є рушниця, мисливцями вони не були », - розповів сусід місцевому телеканалу.

За його словами, підліток, який влаштував стрілянину, врівноважений, спокійний, завжди допомагав своїм батькам, не брав участі в бійках, не вживав алкоголь.

Читайте АСН в Google News