Вертолітний майданчик Януковича передали громаді Києва

26.10.2018, 13:53

Вертолітний майданчик на Парковій алеї в центрі Києва офіційно передано в управління громаді міста Києва! У п'ятницю, 26 жовтня 2018 року, за участю представника прокуратури міста Києва Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів вчинено офіційну передачу в управління КП «Центр організації дорожнього руху» конгресно-виставкового центру "Парковий ", розташованого на Парковій дорозі в Печерському районі столиці, повідомили в прес-службі столичної поліції.

Втім, незважаючи на те, що ця будівля не повинна була використовуватися, в ній давно влаштувався нічний клуб, кілька модних локацій та елітний ресторан. Це місце, незважаючи на негативну репутацію будівлі, є одним з наймодніших і престижних у столиці, де споживається 25% елітного французького шампанського Moet Chandon, що поставляється в Україну.

Будівлю під ресторан було захоплено через два роки після Революції Гідності - в червні 2016 року відкрився елітний клуб-ресторан CHI брата депутата В'ячеслава Костянтинівського (який "продав" свій Rolls-Royce і пішов в АТО) - Олександра.

Читайте АСН в Google News