Вбивство «Сармата». Затримано організатора злочину

15.09.2018, 15:26

У Запорізькій області 14 вересня співробітники правоохоронних органів затримали 38-річного підозрюваного в організації вбивства відомого ветерана АТО Віталія Олешко з позивним «Сармат». Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook  перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

«У Запорізькій області 14 вересня співробітники кримінальної поліції за підтримки прокуратури затримали 38-річного чоловіка, одного з підозрюваних в замовленні та організації вбивства ветерана АТО Віталія Олешко. Раніше слідство встановило, що цей чоловік відразу після скоєння вбивства виїхав з родиною в окупований Росією Крим. Однак через час, мабуть заспокоївшись, він вирішив повернутися в Україну. Я обіцяв дружині вбитого, який пройшов пекло війни на Донбасі, встановити замовників і організаторів вбивства її чоловіка. Перший з них уже пішов», - написав В'ячеслав Аброськін.

Також заступник голови Нацполіціі повідомив, що вже заарештовані та утримуються в слідчому ізоляторі четверо виконавців цього злочину.

Читайте АСН в Google News