Ешлі Грем: Розповніла модель викликала бурю обговорень своїм фото в білизні

31.05.2018, 19:55

Шанувальники найпопулярнішої моделі з вагомими формами Ешлі Грем кажуть, що дівчина однозначно занадто розповніла і на її стегнах красується далеко не кілька зайвих кілограмів. Фанати моделі написали про це на її сторінці в Instagram під новою фотографією моделі, на якій вона позує в купальнику.

Відомо, що Грем регулярно провокує своїх фанів відвертими селфі на сторінках соціальних мереж, наприклад, вона часто викладає знімки де красується в купальнику і навіть топлес. На гостру критику дівчина реагує повною байдужістю.

Нова фотографія, яка з'явилася на її сторінці, вразила її шанувальників. На ній ми можемо споглядати модель, яка розповніла, в чорному купальнику і сандалях з високими підборами. Під фотографією підписники відзначили, що наряд виділив всі недоліки фігури Ешлі і сконцентрував увагу на стегнах зірки, що робити було не треба. Захисники дівчини тут же стали на її бік і почали спростовувати цей факт. Гарна Ешлі чи ні у своїй новій ваговій категорії вирішувати вам, але не будемо забувати - важлива не стільки форма, скільки зміст.

Читайте АСН в Google News