Як Порошенко нарощуватиме свій рейтинг напередодні виборів

30.05.2018, 15:49

Президент України Петро Порошенко піде на поліпшення бізнес-клімату та інші економічні перетворення безпосередньо перед виборами, щоб наростити свій рейтинг. Таку думку висловила політичний експерт Яніна Соколовська на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Залучення церкви в політичні ігри ролі не грає. Зіграло б роль примирення на Донбасі, зіграло б роль, якби закон про реінтеграцію Донбасу став би законом про реінтеграцію, а не законом про оборону", - зазначила експерт.

За її словами, також важливі для українців були б якісь реальні політичні бонуси від угоди про асоціацію з ЄС, проте поки їх немає. При цьому вона додала, що для нарощування своїх рейтингів Порошенко піде шляхом економічних "поблажок".

"Наступні кроки Порошенка із залучення електорату до себе будуть економічні - це зниження кількості податків, це зниження самих податків. Все це мило і приємно. Але ці бонуси активізують напередодні виборів, щоб ми з вами не забули", - додала експерт. Нагадаємо, за даними ЗМІ, джерела в оточенні Петра Порошенка стверджують, що глава держави розглядає варіант дострокових президентських виборів.

Читайте АСН в Google News