ГПУ: Цьогоріч почнуться заочні суди над Клименком, Курченком, Ставицьким, Азаровим і Арбузовим

20.02.2018, 19:42

В поточному році почнеться заочне засудження Клименка, Курченка, Ставицького у справі Укртелекому. Про це на брифінгу заявив генеральний прокурор Юрій Луценко після зустрічі з сім'ями Небесної Сотні, передає кореспондент ASN.
 
"Також цього року буде судовий процес щодо Клименка, у справі якого збитків завдано мінімум на 6 млрд. Грн. Також найближчими днями очікується дозвіл суду про заочне засудження у справі Курченка, де збитки сягають 2,8 млрд у банківській частині, півмільярда - у бензиновій, 2 млрд - щодо зрідженого газу. Вже проведена спецконфіскація ФК "Металіст", де близько $220 млн, Одеського нафтопереробного, триває вивчення питання по Український Медіа холдинг", - заявив він.
 
На стадії ознайомлення - справа щодо Ставицького. І в цьому році почнеться заочний процес і над ним. "Також ми плануємо передати на заочний розгляд справу Укртелекому, Януковича, Азарова і Арбузова. Також на стадії ознайомлення - Лавринович у справі про замах на державний устрій, також активно в суді слухається справа проти Єфремова . Це основні справи, свідками яких українці будуть у суді ".

Читайте АСН в Google News