Бойовики «ДНР» розповіли волонтерам, де сховали убитих в полоні військових ЗСУ

09.02.2018, 22:06

Російські терористи так званої «ДНР» повідомили українським волонтерам, що поховали біля Донецького аеропорту убитих в полоні військових ЗСУ. Про це повідомив глава волонтерської групи «Патріот» Олег Котенко, передає «Громадське ТБ».

«Ми знайшли це поховання біля донецького аеропорту. Біля посадки. У лютому у нас було багато людей, які потрапляли в полон, долі яких нам були невідомі. Тому в нашій організації була розгалужена мережа, яка знаходилася на тій території і займалася пошуком. Ми дізналися, що є три людини, ні прізвищ, ні імен, є таке поховання», - сказав він.

Котенко підкреслив, що відразу після отримання інформації волонтери звернулися до представниці «ДНР» з поховання. Жінка допомогла провести ексгумацію тіл.

«У 2014-15 роках була можливість заходити на їх територію і забирати тіла наших загиблих хлопців. І ми вели переговори безпосередньо з нею по обміну полоненими», - додав волонтер. Він уточнив, що троє українських бійців потрапили в полон в боях за селище Логвинове, що на трасі Бахмут – Дебальцево. Там вони були вбиті.

Читайте АСН в Google News