Нардепи вимагають від Реви відкликати несправедливий законопроект про пенсії військовим

09.02.2018, 12:22

Нардепи вимагають від Реви відкликати безглуздий і несправедливий законопроект про перерахунок пенсій військовим. Про це в ході години запитань до уряду заявив народний депутат фракції "Батьківщина" Сергій Євтушок, передає кореспондент ASN.

"Ми звертаємося до міністра Реви. Ви написали законопроект щодо військових пенсіонерів. Але ми вже з військовими експертами опрацювали ваш законопроект. Ми вимагаємо відкликати цей безглуздий документ. Адже цей законопроект взагалі скасовує механізм нарахування пенсій і базується на показниках середньої заробітної плати", - заявив він.

Євтушок зазначив, що у військових пенсіонерів повинно бути гідне утримання. "Не можна її прямо прирівнювати до середньої заробітної плати! Це ж абсурд якийсь! Де візьмуться люди, які захочуть йти служити до війська?" - зазначив він.

Нардеп вимагає відкликати проект закону і "постановами уряду повернути соціальну справедливість і перерахувати їм пенсії". Нагадаємо, напередодні, 9 лютого військові пенсіонери провели в Києві і регіонах чергові акції протесту.

Читайте АСН в Google News