Манафорт залишився винен російському олігархові і українському екс-нардепу, - ЗМІ

20.07.2017, 09:30

Радник американського президента Дональда Трампа Пол Манафорт не виплатив борги російському олігархові Олегу Дерипасці і колишньому депутату Партії регіонів Івану Фурсіну. Про це повідомляє видання The New York Times з посиланням на фінансові звіти, які були подані в минулому році в секретну податкову гавань Кіпру, де Манафорт вів банківські рахунки під час роботи в Україні.

Як повідомляє видання, в 2015 році Дерипаска подав позов проти Манафорта і стверджував, що консультант ПР і його партнери заборгували Дерипасці 19 млн доларів, пов'язаних із невдалою інвестицією в український бізнес кабельного телебачення.

Також фінансовий звіт для кіпрської компанії Lucicle Consultants підтверджує видачу кредиту в розмірі 9,9 млн. Доларів для компанії Delaware, яка також пов'язана з Манафортом. На думку видання, депутат від Партії регіонів Іван Фурсін також має зв'язки з Lucicle Consultants через іншу офшорну компанію Mistaro Ventures.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній глава передвиборного штабу американського президента Дональда Трампа Пол Манафорт в 2012-2013 роках підтвердив отримання 17 млн ​​доларів від Партії регіонів.

Читайте також: Радник Трампа отримав від "Партії регіонів" $ 17 млн. А НАБУ нічого не знайшло на нього в Україні

Читайте АСН в Google News