Заплатив. Вийшов. До в'язниці! Прокуратура повторно затримала екс-голову банку "Михайлівський"

26.06.2017, 16:30

Працівники прокуратури затримали екс-голову правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенка, якого звільнили зі слідчого ізолятора після внесення застави в розмірі 10 млн грн, за новою підозрою. Про це повідомила адвокат Дорошенка Тетяна Кочмарьова, передають "Українські новини".

Повідомляється, що працівники прокуратури вручили Дорошенку підозру 23 червня у Дніпровському районному суді Києва, рівно через добу після того, як його випустили з СІЗО під 10-мільйонну заставу. Він був затриманий 22 червня на виході з СІЗО.

Однак, як тільки його затримали, Дорошенко забрала "швидка допомога" з підозрою на передінсультний стан. Після цього його привезли до Дніпровського районного суду Києва, який ухвалив рішення визнати затримання незаконним. Банкіра звільнили з-під варти.

Після рішення суду прокуратура знову повідомила Дорошенку про підозру. Тепер суд має розглянути обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, Нацбанк звинуватив керівництво банку "Михайлівський" в організованій злочинності і ліквідував банк. У НБУ розповіли, що 100% акцій банку належало ТОВ "Екосіпан", 92,5% якого належить Віктору Поліщуку, 3,9% - Ігорю Дорошенко і 3% - Віктору Єрасова. 1 лютого повідомлялося, що Дніпровський районний суд Києва на два місяці заарештував екс-голови правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенко.

Читайте АСН в Google News