Гройсман розпорядився виділити на магістраль від Львова до Миколаєва ще 2 млрд гривень

31.05.2017, 13:57

На магістраль Львів - Тернопіль - Хмельницький - Вінниця - Умань - Одеса - Миколаїв виділять ще 2 млрд грн. Про це на засіданні Кабміну 31 травня заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент ASN.

«Нам потрібно забезпечити абсолютно рівний підхід до будівництва та реконструкції доріг в Україні. У нас є 5 областей, які сьогодні чомусь з тих чи інших причин не мають необхідних темпів виконання робіт. Я вже говорив: це Луганська область, Запоріжжя, Миколаїв, Київська область і Закарпаття», - заявив він.

Прем'єр дав доручення профільному віце-прем'єру спільно з Міністерством інфраструктури та «Укравтодором» запросити керівників цих областей у Кабмін «з тією метою, щоб з'ясувати проблеми, чим їм допомогти».

Він підкреслив, що вчора «Укравтодор» оголосив тендер на близько 2 млрд грн на прикордонну інфраструктуру: у 5 пунктах пропуску у Львівській області та 1 пункт у Волинській області. «Через систему Prozorro буде оголошено переможця. Ми будемо пропонувати, як уряд, цього року збільшити фінансування ще на 2 млрд грн і через підтримку парламенту і змін до бюджету забезпечити фінансування найважливішої магістралі Львів - Тернопіль - Хмельницький - Вінниця - Умань - Одеса - Миколаїв», - сказав Гройсман.

Читайте АСН в Google News