counter
Архів Повернутись назад 23 Жовтня 2016
23 Жовтня
Події Матіос: Було б доречно порушити справу за фактом смерті «Мотороли» За фактом смерті одного з ватажків терористичного угруповання «ДНР» Арсенія Павлова на прізвисько «Моторола» треба відкрити кримінальне провадження. Про це в ефірі «112 Україна» заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. «За нормою права ми зобов'язані по кожному громадянину України і за кожний злочин на українській території проводити розслідування. Думаю, що було б доречно зареєструвати провадження за фактом смерті цього покидька Мотороли», - заявив Анатолій Матіос. Нагадаємо, увечері 16 жовтня в ліфті багатоповерхового будинку, де проживав Павлов з сім'єю, спрацював потужний саморобний вибуховий пристрій. Моторола перебував в епіцентрі вибуху і отримав поранення, несумісні з життям. Бойовика буквально розірвало на шматки.
Події Бойовики обстріляли Авдіївку і Павлопіль з 152-мм артилерії За минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 33 рази обстріляли позиції ЗСУ. Про це в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО. На Маріупольському напрямку зафіксовано 22 обстріли. Поблизу Мар'їнки і Красногорівки бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з 82 мм і 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Павлополя позиції сил АТО бойовики обстрілювали зі ствольної артилерії калібру 152 мм і 82 мм, 120-мм мінометів. Поблизу Широкиного, Талаківки і Гнутового працював» ворожий снайпер. На Донецькому напрямку зафіксовано вісім обстрілів. Біля Новогородського і Нижньо Лозового бойовики обстрілювали українських військових із БМП і 82-мм мінометів, в Зайцевому і Луганському зі 120-мм мінометів. В районі Авдіївки противник вів вогонь по позиціях ЗСУ з танка, ствольної артилерії 122-мм і 152-мм калібрів, мінометів обох калібрів, гранатометів і кулеметів. На Луганському напрямку було зафіксовано три обстріли. В районі Новотошківського ворог обстрілював позиції сил АТО з кулеметів, в Кримському українських військових бойовики обстрілювали з 120-мм мінометів.
Події У «Белавіа» є запис з погрозами Києва підняти винищувачі Командир пасажирського літака «Боїнг 737» авіакомпанії «Белавіа» Віктор Шишло в ефірі телеканалу «Білорусь-1» розповів про інцидент з примусовим поверненням літака до Києва, повідомляє TUT.BY. «На той момент ми ще перебували в секторі Києва. З диспетчером зазвичай спілкуємося англійською мовою, проте в цьому випадку він вийшов на зв'язок російською і заявив нам, що ми зобов'язані повернутися в аеропорт «Жуляни», а якщо не виконаємо команду - то будуть підняті винищувачі. На підставі документів як Міжнародної авіаційної організації, так і нашої авіакомпанії ми зобов'язані виконувати команди диспетчера. Команду диспетчера виконали і повернулися в Жуляни найкоротшим шляхом», - повідомив Віктор Шишло. У свою чергу заступник генерального директора авіакомпанії «Белавіа» Ігор Чергінець повідомив, що компанія має в своєму розпорядженні запис переговорів з диспетчерами, які погрожували підняти в повітря винищувачі. «Запис переговорів екіпажа з авіадиспетчерами ведеться на всіх літаках. Якщо знадобиться, ми розшифруємо і надамо цей запис, - заявив Ігор Чергінець.
Політика Порноактриса звинуватила Дональда Трампа в домаганнях Американська актриса фільмів для дорослих Джесіка Дрейк звинуватила кандидата-республіканця в президенти США Дональда Трампа у спробі схилити її до сексуальних відносин, повідомляє The Guardian. За словами актриси, в 2006 році на озері Тахо під час турніру з гольфу Дональд Трамп схопив її і двох інших жінок і без дозволу поцілував у губи. Таким чином, Джессіка Дрейк стала 11-ю жінкою, яка публічно повідомила журналістам про негідну поведінку кандидата в президенти Дональда Трампа щодо жінок. Передвиборний штаб Дональда Трампа назвав всі ці звинувачення вигадкою. «Фотографія, на якій Дональд Трамп знявся разом ыз Джесікою Дрейк, є однією з тисяч, зробити які Трамп погоджувався з поваги до людей, які хотіли з ним сфотографуватися. Містер Трамп не знає цю персону і не хотів би її знати», - сказано в заяві штабу Трампа.

Гороскоп на 7 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 7 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
Сон у ніч з 6 на 7 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 6 на 7 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
7 травня о 4:02 розпочнеться 29-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 7 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 7 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас може бути особливо важливо проявити свою пристрасність та р....
Гороскоп від Павла Глоби на 7 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 7 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба підготував унікальний гороскоп на 7 травня 2024 року, який обіцяє цікаві події для багать....
Гороскоп від Анжели Перл на 7 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 7 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Вівторок, 7 травня 2024 року, обіцяє бути динамічним та насиченим днем Незважаючи на те, що це вихідний, і поп....
більше матеріалів




/-0,53355693817139-/ /-pc-/
Top