Гройсман запідозрив голову Національного агенства з протидії корупції в "неадекватності"

26.04.2017, 13:56

Конфуз на засіданні Кабміну: Гройсман запідозрив голову Національного агенства з протидії корупції (НАЗК) в "неадекватності". На засіданні Кабміну 26 квітня, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, запитав: "Де Корчак? Пані Наталя, просимо! Прийдіть і відзвітуйте!" - сказав він, передає кореспондент ASN.

У свою чергу, міністр юстиції Павло Петренко зазначив, що голова НАЗК вдруге не приходить на засідання Кабміну. Тому всі необхідні законопроекти щодо НАЗК будуть передані в парламент разом із рекомендаціями та висновками Кабміну.

При цьому міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Наталя Корчак за останній рік отримувала премії в 50% від окладу, додатково тільки на відпускні - по 30 тис. грн на місяць.

Прем'єр Гройсман зазначив: "Тут є питання, але не прийти вдруге на засідання уряду і не відзвітувати зі своєю доповіддю, ну, вибачте. Думаю, що просто керівник не "в адекваті". В цьому випадку неадекватно сприймає свої обов'язки, тобто організувати роботу належним чином, в кінці кінців, якщо йдеться про заробітні плати, то керівник це вирішує".

Читайте АСН в Google News